Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Az a vicc, hogy Devlin amennyire hypeolva van hamarabb lesz visszahozva valami 2Mes fizetéssel, és Mooret meg eladják egy lyukas garasért, vagy megint nem kell sehová és cut.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Itt vannak a leendő FA playáink:Randy Starks DT UFA MIA TBD 30 $8,450,000 v ő v big paul.
Paul Soliai DT UFA MIA TBD 30 $7,375,000 lásd fennt
Brent Grimes CB UFA MIA TBD 30 $5,312,500 resign minden áron
Richie Incognito G UFA MIA TBD 30 $4,975,746 csá
Dustin Keller TE UFA MIA TBD 29 $4,250,000 sok sikert az foci utáni karrierben
Tyson Clabo T UFA MIA TBD 32 $3,500,000 nemrég mondta h visszavonulna, neki is sok sikert.
Chris Clemons S UFA MIA TBD 28 $2,750,000 megtartandó
John Jerry G UFA MIA TBD 27 $1,537,625 olcsóm maradhat
Chris Owens CB UFA MIA TBD 27 $1,000,000 ki?
Nolan Carroll CB UFA MIA TBD 26 $677,937 sztem kotródjon
Bryant McKinnie T UFA MIA TBD 34 $650,735 kis pénzért ok
R.J. Stanford CB ERFA MIA TBD 25 $630,000 st-be vannak mások
Danny Watkins G UFA MIA TBD 29 $555,000 viszlát
Will Yeatman T RFA MIA TBD 25 $555,000 viszlát 2
Austin Spitler ILB UFA MIA TBD 27 $481,765 viszlát 3
Pat Devlin QB ERFA MIA TBD 25 $480,000 viszlát 4
Jon Freeny OLB ERFA MIA TBD 24 $480,000 viszlát 5
Armon Binns WR ERFA MIA TBD 24 $303,000 TCig igen
Marlon Moore WR UFA MIA TBD 26 $296,470 TC-ig igen, 2.
több mint 11 éve
Próbálj ha lehet egy hszbe írni.Pontosan...
Elkapó nem igazán kell szerintem. Wallace Hartline Gibson jó nevek, 4.nek ott van Matthews. Binns is felépülhet addigra. Nem azt mondom, ha van valami komoly 4-5 körbe lecsúszott WR a drafton akkor örülök ha behúzzuk, de nem létfontosságú.
Pénzben nem dúskálunk, center kivételével komplett támadófalat kell építeni, Grimes és egy DT resign, Clemonsnak is kell adni egy közepes fizetést. Carrol is volt annyira nem szar idén, hogy ne akarjon kimenni a piacra, azért érte talán nem sikerül túl sokat kidobni.
TE poszt tele van, Sims jött blokkolgatni,Clay jó elkapni,Egnew meg már szerintem kihúzza cut nélkül. Kb ugyanaz a helyzet mint WR poszton, csak itt azért nem lesz változás mert elöl lettek draftolva nem azért mert olyan hűdejók.
CB posztra is mehet még el pénz, a rookiektól hatalmas javulás kellene, hogy kezdőként labdába rugjanak.Geeri
több mint 11 éve
Ez pontosan igy van de ezt ő miért nem látja? philbin is mit ragaszkodik ahoz a majomhoz? ő se nagyon ugrálhat 2 ilyen év nem jó ajánló levél. sztem egy új OC frisseséget újjulást vinne a csapatba, csak kéne vagy két elkapó . drafton van valaki? ebben nem vagyok jártasMiamiElkapó van...fal nincs úgy konkrétan és főleg OC.
több mint 11 éve
Itt vannak a leendő FA playáink:Randy Starks DT UFA MIA TBD 30 $8,450,000
Paul Soliai DT UFA MIA TBD 30 $7,375,000
Brent Grimes CB UFA MIA TBD 30 $5,312,500
Richie Incognito G UFA MIA TBD 30 $4,975,746
Dustin Keller TE UFA MIA TBD 29 $4,250,000
Tyson Clabo T UFA MIA TBD 32 $3,500,000
Chris Clemons S UFA MIA TBD 28 $2,750,000
John Jerry G UFA MIA TBD 27 $1,537,625
Chris Owens CB UFA MIA TBD 27 $1,000,000
Nolan Carroll CB UFA MIA TBD 26 $677,937
Bryant McKinnie T UFA MIA TBD 34 $650,735
R.J. Stanford CB ERFA MIA TBD 25 $630,000
Danny Watkins G UFA MIA TBD 29 $555,000
Will Yeatman T RFA MIA TBD 25 $555,000
Austin Spitler ILB UFA MIA TBD 27 $481,765
Pat Devlin QB ERFA MIA TBD 25 $480,000
Jon Freeny OLB ERFA MIA TBD 24 $480,000
Armon Binns WR ERFA MIA TBD 24 $303,000
Marlon Moore WR UFA MIA TBD 26 $296,470
Szóval Starks és Soliai a posztján top 3 player nehéz lesz őket megtartani, de nem nagyon van alternatíva. Esetleg H. Melton ( sérüléssel ) , P. Jerry, V. Walker, C. Thomas, C. Wooton, C. Peters .. a legtöbbje 1-2 év kezdő múlttal és 4 éves gyakorlattal. Feltörekvők és siker valamint pénzéhesek, szóval majd meglátjuk, Randy és Paul mit szeretne .. ha reális szerződést ( max. 3 év és nem túl nagy zseton ) akkor maradjanak, ha nem akkor viszlát.
CB poszt: Grimes maradjon akár 4-5 évre, ha reális pénz akar. Reméljük méltányolja, h bíztak benne.
Owens mehet... Stanford max. specteam minimálért.
Caroll cserének jó , ha neki is megfelel, akkor maradjon.
Alternatívák: A. Talib, J. Wilson, D. Rodgers-Cromartie, C. Graham, S. Shields..
OL: Ritchie és a "haverja" ( bár nem lesz FA ) gondolom kuka, bár még "nyomoznak"... Clabo és Yeatmen - good-bye 😀 , McKinnie maradhat cserének, ha szerzünk helyére valakit. Jerry maradjon, mert félig kezdő színvonal. Watkins mehet.
Alternatívák: T poszt - Albert, Oher, Winston... Ők a drágábbak , a többiek megint csak Clabo szintűek. G poszt - C. Johnson, M. McGlynn ... a többiek Brenner és Jerry szintje.
Keller örök rehab, majd kukázunk mást a FA piacról vagy vagy valami alsókörös prospectet húzunk , ide nem hiszem, h top playát húznánk.
Spitler és Freeny spec-be esetleg vagy mehetnek.
Devlin mehet. Binns és Moore esetleg minimálbér aztán majd megküzdenek a helyükért.
Sec: Clemons - én megtartanám bár, ha Byrd vagy Whiner esetén elgondolkodnék. Esetleg még Jenkins vagy Brown szóba jöhet.
Egyenlőre ennyi....ellenvélemények ?
több mint 11 éve
Próbálj ha lehet egy hszbe írni.Elkapó nem igazán kell szerintem. Wallace Hartline Gibson jó nevek, 4.nek ott van Matthews. Binns is felépülhet addigra. Nem azt mondom, ha van valami komoly 4-5 körbe lecsúszott WR a drafton akkor örülök ha behúzzuk, de nem létfontosságú.
Pénzben nem dúskálunk, center kivételével komplett támadófalat kell építeni, Grimes és egy DT resign, Clemonsnak is kell adni egy közepes fizetést. Carrol is volt annyira nem szar idén, hogy ne akarjon kimenni a piacra, azért érte talán nem sikerül túl sokat kidobni.
TE poszt tele van, Sims jött blokkolgatni,Clay jó elkapni,Egnew meg már szerintem kihúzza cut nélkül. Kb ugyanaz a helyzet mint WR poszton, csak itt azért nem lesz változás mert elöl lettek draftolva nem azért mert olyan hűdejók.
CB posztra is mehet még el pénz, a rookiektól hatalmas javulás kellene, hogy kezdőként labdába rugjanak.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ez pontosan igy van de ezt ő miért nem látja? philbin is mit ragaszkodik ahoz a majomhoz? ő se nagyon ugrálhat 2 ilyen év nem jó ajánló levél. sztem egy új OC frisseséget újjulást vinne a csapatba, csak kéne vagy két elkapó . drafton van valaki? ebben nem vagyok jártasMiamiidén nem jönnek ki elkapók, azok csak páratlan években vannak
több mint 11 éve
Kellene 1-2 elkapó mert láttuk Hartline kidölése után milyen volt a passzjáték
több mint 11 éve
Ő ezt a fizetési sapka dolgot nem vágom,de láttam hogy MARIO MANNINGHAM HAKEEM NICKS ÉS DENNIS PITTA szabadügynökök ezekre nem tudnánk rá repülni?
több mint 11 éve
Ez pontosan igy van de ezt ő miért nem látja? philbin is mit ragaszkodik ahoz a majomhoz? ő se nagyon ugrálhat 2 ilyen év nem jó ajánló levél. sztem egy új OC frisseséget újjulást vinne a csapatba, csak kéne vagy két elkapó . drafton van valaki? ebben nem vagyok jártas
több mint 11 éve
minimum shermannak kéne menni. philbin-t meg válaszút elé állítani, vagy marad HC miamiban vagy ki tudja hova veti a sors.nem tudom, de nem hiszem hogy gyakori eset, hogy egy OC ilyen teljesítmény letétele után harmadik évre is maradjon a posztján. ireland is csak a pénzhez ért, de mit sem ér, ha kihasználni nem tudjuk. nem sok emberből lett nálunk gyémánt.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Sajnos en is igy latom hogy maradnak, fireland ott volt a narancs bowlon.
több mint 11 éve
Én úgy vélem, hogy egy esélyt még adott a stábnak Ross, de amint a következő alapszakasz elején bénáznak, repülnek a renitensek.Gondolom eddig nem volt változás akkor már nem is lesz.sajnosMiamiAzért nem adnám fel a reményt, lehet Ross most méri fel, hogy kiket lehetne hozni a mostani alkalmazottak helyére. Ha összeáll a fejében valami jövőkép akkor vagy lép, vagy kinyilatkozza, hogy egy percig sem akart variálni, mindenkinek van még egy szezonja.Geeri
Brutál jó kis FA piac munkát és draft-ot kell most összhozni.
Felsejlik előttem 2008. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Gondolom eddig nem volt változás akkor már nem is lesz.sajnosMiamiAzért nem adnám fel a reményt, lehet Ross most méri fel, hogy kiket lehetne hozni a mostani alkalmazottak helyére. Ha összeáll a fejében valami jövőkép akkor vagy lép, vagy kinyilatkozza, hogy egy percig sem akart variálni, mindenkinek van még egy szezonja.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Gondolom eddig nem volt változás akkor már nem is lesz.sajnos
több mint 11 éve
😀 azért nagyot fordult a világ... A kopaszt csakis egy nagy dobásért váltanám.
több mint 11 éve
Felőlem mehet a kopasz is , ha ez az ára.... 😀egy ideális világban, Sherman lemondanabriareosOlyat is lehet hallani, hogy Sherman nélkül Philbin nem tudta volna egyben tartani a csapatatot. Persze ilyenkor pletykálnak mindent, de lehet hogy Philbin és Sherman kapcsolata túlmutat a szokásos OC-HC kapcsolaton, és Philbin mással még itt se tartana.
Ez a megfontolósdi azért rosz mindenkinek, mert bármi is lesz megmaradnak olyan hangok amik gyengítik a csapat egységet, vagy legalábbis nagyobb erre az esély mint akkor ha határozott döntések születnek. Az a baj, hogy senki nem számított erre a kabaréra ami az utolsó két hétben volt, most meg vagy kapkodnak, vagy addig gondolkoznak, hogy kifutnak az időből.
Bármennyire utálom Irelandet, meg abrandultam ki Shermanből lehet a változások sem fognak eredményeket hozni.
Ez a várakozás a legrosszabb.Geeri
több mint 11 éve
egy ideális világban, Sherman lemondanabriareosOlyat is lehet hallani, hogy Sherman nélkül Philbin nem tudta volna egyben tartani a csapatatot. Persze ilyenkor pletykálnak mindent, de lehet hogy Philbin és Sherman kapcsolata túlmutat a szokásos OC-HC kapcsolaton, és Philbin mással még itt se tartana.
Ez a megfontolósdi azért rosz mindenkinek, mert bármi is lesz megmaradnak olyan hangok amik gyengítik a csapat egységet, vagy legalábbis nagyobb erre az esély mint akkor ha határozott döntések születnek. Az a baj, hogy senki nem számított erre a kabaréra ami az utolsó két hétben volt, most meg vagy kapkodnak, vagy addig gondolkoznak, hogy kifutnak az időből.
Bármennyire utálom Irelandet, meg abrandultam ki Shermanből lehet a változások sem fognak eredményeket hozni.
Ez a várakozás a legrosszabb.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
No ez jo lehet Ireland levaltasa szempontjabol vagy nem?
több mint 11 éve
Hat annyira forro lett ott minden, hogy nem tortent semmi.Delonso_Állítólag Philbin nem akarja leváltani Shermant, más pedig nem teheti ezt meg. Philbin valószínűleg nem tud jobb elérhető alternatívát akivel neki menne a mindent eldöntő szezonnak.
Innentől vagy Irelanden verik el a port, vagy Philbinestől lesz nagytakarítás. Kérdés milyen GM jöhetne, milyen edzőt találna, és lenne e bármi előrelépés.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Hat annyira forro lett ott minden, hogy nem tortent semmi.
több mint 11 éve
raktak képet twitteren ahogy helcsi előtt beszélget a tanácsadójával szóval itt volt 😀7 órás meeting, szép.
kis off: Al Golden közben állítólag Penn State felé kacsingat
több mint 11 éve
😛 IGY MÁR TUDOM KI AZMiamiA Caps Lock nélkül is felfogjuk ám 😉
Ross helikoptere közben felszállni készül. O-Line edzője jött és ment délután, de dobozok nélkül.
Vannak akik azt mondják Ross nem is volt Miamiban, mert a repcsije a Bahamákon van, és eddig ő mindig ott volt ahol a repülő.
Mindig jövőre!