Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 969
meddig kéne félépülni, május? úgy tudom Gibsonnak nem annyira súllyos mint kelleré,,kellernek kettös szalagszakadása van úgye?
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Keller szerintem felejtős, TC-re nem fog felépülni. Gibsont nem vágom h áll, Hartline TC-re rendbe jön, nem műtik a szakadását.

több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 969
egy olyan kérdésem ,lenne kellernél mennyi az esély az újraszerzödésére? mert 1 évet kapott úgye? Gibson és Hartline felépülése mikorra várható? ki lehet az első választásunk ?
több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 969
Nem akarok okoskodni, de én úgy tudom a play off volt a cél,és ez nem lett teljesitve,pedig ha az utolsó két meccsböl eggyet nyerünk ,már ott vagyunk, 8 negyed 7 pont,ez mi?tehát valakinek mennie kell ha ezek útán is marad minden igy akkor megbaszta az isten az egészet, akkor csak kihalásos alapon, lehet kirugni, valakit a stábból.
több mint 11 éve
Aponte szerintem nincs veszélyben.

Nagy játékok terén: csalóka a helyzet, mert sztem bőven voltak big playek idén, (nem 60 yardos passzokra gondolok), de 20yard feletti játék volt dögivel.

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Tényleg, Ireland menjen az oké, de a pénzügyekért felelős Aponte (o az nem?) ő megy vele, vagy a sorsa független a gmtől?

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Egyébként nem tudom ti is igy emlékeztek-e, de: Szezon előtt Philbin mintha két dolgot emlegetett volna: labdaszerzéseket akar látni a védelemben, és egy még gyorsabban, nagy játékokkal is haladó támadó sort.
A védelem tette amit kell. A támadóknál viszont a tavalyi évhez képest csak ez ellen ható változásokat véltem felfedezni, bár lehet véleményem szakmailag gyenge lábakon áll.
Szóval idén mit változtatott Sherman? Míg tavaly emlékezetem szerint többször előfordultak driveok, melyekben no hudleel haladtunk, addig ezek idén teljesen megszűntek. Ez nekem érthetetlen mert idén tapasztaltabb az irányító, vannak olyan játékosok rosteren akik legitim opciót jelentenek arra, hogy 11 ember többféleképpen állhasson oda a labda mögé, ráadásul egy gyengébb támadófal ellen adtunk lehetőséget a védelemnek az időt kihasznalva optimálisabb játékot hívni. Nekem ez teljes kudarcnak néz ki, de már akkorának, hogy felveti Philbin felelőségét is.
Az egy dolog, hogy nehéz a mentorodat, jó barátodat kioktatni, kirugni még nehezebb, de nem látom az okát amiért az idei szezonban nyújtott teljesítménye után miért maradhatna? Összeségében pár meccsre emlékszem ahol azt tudom mondani, hogy lehetett érezni tudatosságot a stratégiáján, es ezen meccseken is talán ha egy félidőig ment a dolog.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hat nem tudom, tartok tole nem lesz itt valtozas. Tul lassu ez ahhoz.

Joe Philbin - OT - Dolphins
According to NFL.com's Ian Rapoport, "no one in Miami is safe," including coach Joe Philbin and GM Jeff Ireland.
This should be self evident after the Dolphins choked away a certain playoff berth by losing to Thad Lewis and Geno Smith. Miami scored one touchdown over its final 25 possessions. In two years on the job, Philbin has been placid to the point of banal, while Ireland's "approach" remains as scattershot as ever. The duo's choice for offensive coordinator, Mike Sherman, calls plays seemingly at random. The Dolphins have a nice talent base, but a poor brain trust.
több mint 11 éve
mi a bajotok Shermannel?Helmut Zimmer
Azt, hogy nem látni a koncepciót. Meg aztán az is, hogy sorra ölték meg a játékunkat félidőben, és nem tudott újítani. Nekem amúgy az is bajom, hogy Tannehilt végig kísérte, tanította már egy ideje, de abban idén szemernyit se tudta fejleszteni, hogy megtalálja Wallacet pontos hosszú passzokkal. Ugyancsak limitálta szerintem az irányító képességeit azzal, hogy mintha tiltotta volna neki a futást, valamint iga, hogy nyomás alatt jól passzol, de ritkán tud előle menekülni. És ebben nagyon nem fejlődött, csupán fellángolásokat láttunk.
Ami enyhíti a felelőségét, az az, hogy van pár ember a rosteren aki csak azért van ott mert hülyén nézne ki ha kiraktuk volna, részben rookiek ők, meg Egnew. Igaz nagyon az akaratot se lehetett látni, hogy komolyabban használva legyenek, de azt ugye nem tudhatjuk miért nem.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 920 — secret level
mi a bajotok Shermannel?
több mint 11 éve
Twitterol pár sor Philbin most folyó sajtótájékoztatójárol:
#Dolphins HC Joe Philbin said he hasn't begun discussions with any coaches and he will determine that at the right point and time.
Faggatják Shermanről: #Dolphins HC Joe Philbin: "I have a lot of confidence in Mike Sherman. That's what I think."

Hát nem tudom, oké lenne ha dicséri, de ennyire hangsúlyosan a bizalmat kiemelni nekem furcsa.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ryan Tannehill's struggles epitomized the Miami Dolphins' collapse in the final two weeks of the season.

As we discussed on the "Around The League Podcast," Tannehill missed numerous throws and appeared to regress with the season on the line.

Part of the issue might have been the second-year quarterback's waning faith in his offensive coordinator.

NFL Media Insider Ian Rapoport reported Monday that Tannehill lost confidence in Mike Sherman, according to people who spoke to the quarterback.

Dolphins owner Stephen Ross said after Sunday's 20-7 loss the team is going to "look at everything" when it comes to offseason changes. Even if Ross brings back coach Joe Philbin and general manager Jeff Ireland, he could insist on other changes -- including moving on from Sherman.

Tannehill has shown big-time potential this season, but his last two games in particular have been terrible. He's had a 43 percent completion rate, averaged 143 yards (4.05 yards per completion) and tossed just one touchdown pass to three interceptions as the Dolphins crumbled with the playoffs in reach.

Sherman has been the center of fans' ire much of the season. He's been questioned on everything from his penchant for abandoning the running game to Tannehill's stunted progress. The latter might cost him his job.

több mint 11 éve
Dolphins players, coaches, staff convened for big meeting at 10 AM. Still going on.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Ross ködösít, de elmondta, hogy változások lesznek a staff-ban.
Az OL és a QB edző is fenyegetve van ebből a szempontból.
De sajnos a Sherman & Philbin páros erősen kötődik egymáshoz.
Remélem lesz egy jó megoldás erre.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Sherman ügyben az a baj, hogy Philbin gyakorlatilag mentorának tartja, nagyon jóban vannak. Attól tartok, hogy ez a kapcsolat egy profi döntés kárára lesz. Akkor viszont Philbinnek is mennie kellene.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Norv Turner visszatérése se lenne rossz.
Mondjuk lehet nem olyan attraktív mint amikor nálunk volt 2002-2003-ban, de én szívesen látnám.
Persze most nem produkált nagy dolgot a Browns OC posztján, de százszor jobb mint Sherman.
9-7-es és 10-6-os idényünk volt Turner-el anno.

Egyhuzamban 5 idény amiben nem tudunk pozitív mérleget produkálni. Ez a franchise történetének legrosszabb sorozata. Ébredjünk már fel, és vágjuk ki a francba a képbe nem illő embereket!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ross tényleg nem nagyon ért a focihoz. Ő idén is inkább az üzleteléssel volt elfoglalva.
Ide hozza a Super Bowl-t + a stadion felújítási tervek, beadványok ill. azok átvitele, megszavaztatása az állami szenátusban.

A foci rész meg átpasszolva Ireland-nak, hogy "figyu van pénz, csináld ahogy jónak látod".
Azt sosem felejtem el, amikor az idei draftról kérdezték Ireland-ot (közvetlenül a draft után, de nem biztos, de most nem ez a lényeg).
Kérdés: Mi ért Dion Jordan?
Válasz: Nagyon megtetszett a srác játéka. És azt mondtam MAGAMBAN, hogy ezt a fiút bármi áron megszerzem. A draft előtt Ross-nál ebédeltünk, és akkor kérdezte a chairman, hogy kit szeretnél 1. körben Jeff? Mondtam, hogy Jordan és röviden felvázoltam. Ross pedig mondta, hogy OK.

Jó lehet, hogy kicsit ki lett sarkítva, de egy interjúban adta ezt elő Ireland.
Na mármost, ha így mennek a dolgok (akár más téren is football-al kapcsolatban) akkor mit is várhatunk?
Én pl.: nagyon szerettem Dansby és Burnett játékát, erre kivágja őket és hozza nagy pénzért a két rasztát. Ezzel nagyon mellényúlt. A pénz nem minden, ez itt be is bizonyosodott. Jó Dansby is már 32 éves, de bőven lett volna benne 1-2 jó év. Egyik legjobb idényét produkálta most az Arizonában. Burnett is 31 éves, de ő is simán maradhatott volna. Jó ő volt idén sérült, de most is odatette magát.

Hogy ezt ki találta nem tudom (mármint LB sorcsere), de a meglátásom szerint a fiatalítás és a hosszú távú megoldás volt az ami előnybe volt helyezve ebben a döntésben (a hátsó gondolatokban meg persze ott motoszkált a csapat összességét nézve az idei PO szereplés, nem csak az elköltött pénz arányában, hanem a játékosok minősége és neve alapján). Tehát hosszú távon egy megfiatalított, ütőképesebb, más rendszerben működő csapat lebegett a szemük előtt, míg rövid távon máris egy PO-t akartak, ami nem jött be, de ebbe ettől független tényezők is közrejátszottak (Martin ügy, sérülések).

Ellerbe (28), Wheeler (29) így is csak (ha marad így a koncepció és Ireland is marad), 3-4 évig kompetens a dologban (mármint, hogy maradnak a csapatnál; ha maradunk ezen az elgondolási vonalon). De persze addig a draftról is kellene hozni olyan potenciálisan jól teljesítő játékost aki felnő a feladathoz és beépíthető a csapatba. Tehát megvannak itt az elgondolások, csak az a baj, hogy többször nem jön be, mint beválik.
Ezt már fel kellett volna már ismerni.

Ha Philbin-t is hagynák dolgozni, látszik, hogy jó csapat lenne ez, de buzi Ireland mindenbe beleugat, Ross meg bólogat hozzá. Így a HC szava nem sokat ér.

Lehetne itt még sokkal több dologról, problémáról írni, de most ez kívánkozott ki belőlem. Aki meg nem ért egyet, így járt. Ez az én véleményem és kész.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ross azt nyilatkozta gondolkodik a dolgokon nem tud most azonnal donteni.
Bar megvolt ireland hosszabbitasa, de nagyon elszomoritja a helyzet a ket utolso meccsel kapcsolatosan.

Ha most nem rugja ki, nem tudom mikor. A baj az ugy tunik ossze van kotve ireland es Philbin sorsa.
több mint 11 éve
Twitteren az eddigi nyilatkozat termés. Wallacé nagyon erős, de igaz a TD ügyben.

Salguero: I asked Dolphins owner Stephen Ross about keeping or firing
anyone: "We're going to look at everything."After this collapse Jeff Ireland is not locked in and Joe Philbin is no longer locked in to coming back.

#Dolphins DE Cameron Wake: "I look around this locker room and I don't see 8-8 talent."

Adam Beasley, újságíró: There's a sense in the Dolphins locker room that Mike Sherman will and should be gone. Brian Hartline, meanwhile, will be getting an MRI tomorrow to determine the severity of his knee injury.

Wallace: "Me and (Tannehill) alone missed throughout the season -- 15 extra TDs if you ask me, honestly" Wallace on Sherman: "I feel like he put us in a more than capable position today to win a football game, so i feel like he did a good job"

Érdekesség: utolsó 3 meccsen két sacket produkált a csapat.
For all the efforts to upgrade offense (and Keller obviously missed the year), Dolphins averaged just 1.4 yds per game more than 2012. 1.4!

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
na kiderült a jövő évi teljes menetrend. merjünk e remélni? nagyon kemény offseasonnak kell lenni, hogy legyen némi pozitív előrelátás az emberekben. üresen marad a stadion.

hazai:
-AFC East: Buffalo Bills, New England Patriots, New York Jets
-AFC West: Kansas City Chiefs, San Diego Chargers
-NFC North: Green Bay Packers, Minnesota Vikings
-AFC North 3rd Place Team: Baltimore Ravens

idegen:
-AFC East: Buffalo Bills, New England Patriots, New York Jets
-AFC West: Denver Broncos, Oakland Raiders
-NFC North: Chicago Bears, Detroit Lions
-AFC South 3rd Place Team: Jacksonville Jaguars

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Megnéztem Ireland draft teljesítményét. Nekem mára tényleg ennyi volt.
 www.pro-football-reference.com/teams/mia/draft.htm
Szerk: csak az első négy kör, én addig várok el teljesítményt. Sokat elárul, hogy par embernek a sorsára már nem is emlékszem.
2008: 1:Long.2: Merling(DE???). Henne(...).3: Langford(DE). 4: Murphy(T)
2009: 1: Davis(CB, legalább kezdő szint, de semmi extra, igaz ő POban van. 2: Pat White (QB. Akinek haszna nem volt,nyaka majdnem kitörött.) 3:Smith (CB, ő is POban.) Turner (WR, de amúgy ő is ki?) 4: Hartline (WR)
2010: 1: Odrick (na ő az akit szeretünk, csak itt nem project játékost kellene húzni.) 2: Misi (LB: korrekt ez, vagy korai?) 3: Jerry (G: rosszabb ne legyen 3.körből.) 4: A.J Edds ( LB.na ő is hová lett?)
2011: 1 Pouncey (C: jó húzás.) 2: Thomas (RB: lett volna ott jobb választás) 4: Clyde Gates (WR: örök ígéret.)
2012: 1: Tanny. 2: Martin (már akkor tudni lehetett sajátos lelki világát.) 3: Vernon (DE: kezd felcsillanni az értelem?) Egnew (TE: ha ő nem lenne ez egy ideális draft.) 4: Miller (RB:steal)

Hátrébbról jött Jones,Clemons, Carrol, Wilson, Clay, Matthews.
Volt még olyan is, hogy hé Dez, kurva volt az anyád? Meg azt nem néztem, hogy kiket hagytunk bent és kikért.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Chad Johnson ‏@ochocinco 2m
Dolphins will make playoffs next yr easy RT @SUGARRAYJOSE: Miami went all Miami on us again... Get rid of tannehill... 7 points in 2 weeks?

na mindenki megnyugodhat, megszólalt a soutch beachi orákulum 😀

több mint 11 éve
Kb korrekt. De sajnos nem basszak ki irelandet.
Es innentol marad a csikicsuki, pedig ha az elmult eveket nem is nezzuk, az LB sor tonkreteteleert es egy csomo penz elherdalasaert alapbol megerdemelne ( mekkora szerzodeseket adott milyen jatekosoknak? )Delonso_
Megmentik a hátsó körös mákok idén.Geeri
milyen hátsó körös mákok?briareos
Nem idén 😀 de úgy pozitívumként nem nagyon hozhatnának fel mást mint ezt.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Es innentol marad a csikicsuki, pedig ha az elmult eveket nem is nezzuk, az LB sor tonkreteteleert es egy csomo penz elherdalasaert alapbol megerdemelne ( mekkora szerzodeseket adott milyen jatekosoknak? )Delonso_
Megmentik a hátsó körös mákok idén.Geeri
milyen hátsó körös mákok?

több mint 11 éve
Megmentik a hátsó körös mákok idén.

Mindig jövőre!