Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Tanny megerdemelte.

Owens amugy nem olyan rossz jatekos. Par meccsen lattam jatszani.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 585 — Tyrone Creek
jövök a bandwagonra!
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Tannehil lett a FedEx Air Player of the Week!

Hoztunk egy veterán cornert:
"Chris Owens was originally a third round pick of the Atlanta Falcons in 2009 out of San Jose State. In four seasons with the Falcons, Owens appeared in 58-games, starting 12. He recorded one sack, three interceptions, 14-passes defensed, and 110-tackles. He joined the Browns this year, playing in 12-games with three starts. He recorded 2.5 sacks, three passes defensed, and 51 tackles before a knee injury landed him on injured reserve. After reaching an injury settlement this week, the Browns waived Owens, allowing the Dolphins to claim him."

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
ez kész. a nyugati parton volt egy névtelen srác a practice squadban és egy hétre rá a keleti parton elhódítja az AFC defensive player of the week címet.

Ventura
Média felkapta a sztorit... ez olyan mint a mikor Koplárovics Béla győztes gólt fejelt az MU ellen...Csabee13
bizony szép meg minden, meg örülök neki tényleg, de h hét védője?briareos
Szerintem snapek 20%ában ha fent vol a pályán, de a média nagyon szereti az ilyet. Nem tudom tőle elsajnálni, de csak remélni tudom, hogy ez csak jobban fogja motiválni. Jó lenne ha valaki tudna kicsit szorongatni Joneson mert idén igencsak vissza esett. Clemons viszont szárnyal idén, igaz az ő suta kezeivel szezononként egy INT is sok, látszik hogy rá akarja borítani az asztalt Irelandre amikor szerződéskötésről lesz szó.
Ha szabad előretekinteni: Grimes,Patterson,Clemons FA a secondaryből. Grimes akármit kér meg kell adni szerintem. Clemons helyére is nehéz lenne bárkit találni, a teljesítménye amikor legutóbb utána néztem posztján top10ben volt. Patterson viszont kérdéses: két év alatt volt 8-10 egészséges meccse, ott viszont elit játékos képét mutatta, nagyon sokat érhet emiatt. Sajnos nem csak az közös bennük a porcelánnal, hogy ami minőségi azt meg kell fizetni... Elengedném. Carol idén legitim No.2 CB, mióta kezd nem emlékszem komoly hibájára. Mögötte vszont Davis meg Taylor zsákbamacska. Mindkettőn rengeteg yardot nyeltünk be. Davis javára szóljon, hogy az utolsó driveban Amendolat levédekezte, nyűgös is volt az elkapó.

Örülök ha egy ponttal nyerünk most már minden meccset, de azért annyi extra lehetne hogy az utolsó percekben lehessen látni kicsit a második vonal játékosait, létezzen már végre a mi vezetésünknél a garbage time.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
ez kész. a nyugati parton volt egy névtelen srác a practice squadban és egy hétre rá a keleti parton elhódítja az AFC defensive player of the week címet.

Ventura
Média felkapta a sztorit... ez olyan mint a mikor Koplárovics Béla győztes gólt fejelt az MU ellen...Csabee13
Rúgta, de nem ez a lényeg😊
Látjátok, ennyit ér ha valaki megtudja akadályozni TB GWD-ját😀gordon
Mint a MasterCard - megfizethetetlen 😀😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Ventura
Rúgta, de nem ez a lényeg😊
Látjátok, ennyit ér ha valaki megtudja akadályozni TB GWD-ját😀
több mint 12 éve
Hat igen, ez a hype csak...
Egy ev mulva lehet azt mondjuk volt ket szep perce a gyereknek.

Hat bizony ilyenkor New Yotk allamban mar eleg cugos az ido. Snowball lesz ez is, konnyen lehet.
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Ventura
bizony szép meg minden, meg örülök neki tényleg, de h hét védője?

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan

Ventura
Média felkapta a sztorit... ez olyan mint a mikor Koplárovics Béla győztes gólt fejelt az MU ellen...
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
danyly:
Amiatt h a bengalst elverte a Steelers, nekünk már nem kell figyelnünk a ravenst, csak annyi a dolgunk hogy megnyerjük az utolsó két meccset. HA az sikerül, akkor teljesen mindegy mit játszik a ravens.
Szóval a sorsunk most már a saját kezünkben van.briareos
Nem megsértve a Bills-t v. a Jets-et, de tényleg hozni kellene ezt a két meccset.
Nem hittem volna, de az idény előtt realizált 9-7 v. 10-6 valamelyike bejöhet. A csoporton belül pedig egy 4-2 v. 5-1-et tippeltem (a második megdőlt).
2008 után lehet pozitív mérlegünk. Az de szép év volt. 😍

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Hát igen, annál a 4. kísérletnél azthittem megáll a szivem. Most visszanézve is hihetetlen volt hogy el tudta kapni azt a nehéz és "pontatlan" passzt Clay és még centire pontosan meg is tudta csinálta a 1. downt! Az égiek nagyon velünk voltak azon az estén. 😉

A bills ellen idegenbe megyünk, mintha náluk ilyenkor zord havas idő szokott lenni, vagy tévedek?RunRickyRun
Azért annál a játéknál Tanny csoda hogy el tudta dobni időben a védő mellett. Szerencsére jók voltak a blokkok annyira, hogy Clay meg tudja oldani. Matthews is hatalmas meccset játszott ismét, fontos pillanatban volt szép elkapása.
Nem sajnos, hűs idő lesz.Geeri
A pittsburghi meccsre alapozva van esély. :p

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Hát igen, annál a 4. kísérletnél azthittem megáll a szivem. Most visszanézve is hihetetlen volt hogy el tudta kapni azt a nehéz és "pontatlan" passzt Clay és még centire pontosan meg is tudta csinálta a 1. downt! Az égiek nagyon velünk voltak azon az estén. 😉

A bills ellen idegenbe megyünk, mintha náluk ilyenkor zord havas idő szokott lenni, vagy tévedek?RunRickyRun
Azért annál a játéknál Tanny csoda hogy el tudta dobni időben a védő mellett. Szerencsére jók voltak a blokkok annyira, hogy Clay meg tudja oldani. Matthews is hatalmas meccset játszott ismét, fontos pillanatban volt szép elkapása.
Nem sajnos, hűs idő lesz.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776

A bills ellen idegenbe megyünk, mintha náluk ilyenkor zord havas idő szokott lenni, vagy tévedek?

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Hat eleg kockazatos drive volt, de nagyon szepen megcsinaltak.
több mint 12 éve
Még most is kiráz a hideg amikor megnézem ezt a drive-ot.
Tanny nagyon higgadtan dolgozott: pedig kétszer az arcába tolták McKinnie-t + a legfontosabb 4&5 játéknál Clabo átengedte a rohamozó DE-t, és így hipergyorsan el kellett dobnia a lasztit (és persze pontosan). Persze ez volt a játék lényege, hogy Clabo előremenjen blokkolni, hogy utat engedjen Clay-nek.
Tehát összességében (ha nem is mindig tökéletesen) de nagyon jól dolgozott az OL. Így meg is értem, hogy Incognito már nem kell erre az idényre (de lehet később sem). Nem akarják már ezt a valamennyire jól működő falat megbontani.

És pontosan ez kell a továbbhaladáshoz, a fejlődéshez: egy nyugodt, pontos, jó megoldásokat választó QB, és egy viszonylag jól dolgozó, megfelelően blokkoló OL. Ez mindenek az alapja. Innen lehet építkezni.

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
a hét drive-ja. idén msádojára jár ez a cím nekünk.
 www.nfl.com/videos/nfl-drive-of-the-week/0ap2000000300181/Drive-of-the-Week-Dolphins-keep-playoff-hopes-alive

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=miami-dolphins&id=3962&src=desktop
Öröm és boldogság: Carol,Grimes, és Soliai is edzett. Daniel Thomas azonban nem.
Ha a Billst megverjuk, a Ravens es a Bengals vereségével meglenne a playoff.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
danyly:
Amiatt h a bengalst elverte a Steelers, nekünk már nem kell figyelnünk a ravenst, csak annyi a dolgunk hogy megnyerjük az utolsó két meccset. HA az sikerül, akkor teljesen mindegy mit játszik a ravens.
Szóval a sorsunk most már a saját kezünkben van.

több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Sajnos nyert a Ravens, így nagyon izgalmas lesz az utolsó két meccs.danyly
Érthető, hogy így gondolod, de szerintem nem akkora kár, hogy nyertünk XD
Azért még inkább nektek áll a zászló... mármint, hogy a hátralévő sedli nekünk a patriarkák és a cicamicák, ami azért nem könnyű...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Pedig olyan királyul összeállt a secondary, erre meg széthullni látszik. Persze a sérülések mindig benne vannak (sajnos).
Grimes igazi fővezér lett a sec-ben, így én is nagyon remélem bevethető lesz a következő két meccsen.
Ha nem, jöhetnek a fiatalok, rookie-k.
Davis-nek is hiába néz ki jól a 7 tackle az adatlapján, nem sokat ér, mert jó párszor megverték. Brady szisztematikusan rá dobott. Amendola v. Edelman sokkal rutinosabb és ügyesebb volt nála.
Most kellene bizonyítani majd (ha úgy alakul), Kovacs-nak, Jamar Taylor-nak (ha felépül), Don Jones-nak (mondjuk ő stabil ST tag, ha nem sérült v. aktív) és Justin Rogers, aki nem tudom mire képes.
Michael Thomas azért letett valamit, míg Wilson tud CB-t is, és FS-t is játszani. Wilson-nak folyamatosan emelik a def snap számait (százalékarányt követve az utolsó három meccsen; az össz. def snap számhoz viszonyítva: 54 %, 62 % és 74 %). Vele mindenképpen számolni kell.

A CBS eredménykövetőben pedig tényleg Carroll 3 yardos elkapást írtak a negyedik negyedben. Én is csak néztem. De csak Matthews-nak volt egy 3 yardos elkapása a negyedik negyedben. Neki a mezszáma 18, míg Carroll-é 28-as. Ezt nézhették el.

Sajnos nyert a Ravens, így nagyon izgalmas lesz az utolsó két meccs.
Főleg a Bills elleni lesz kemény. Azért is mert az lesz előbb + Alonso, K. Williams brutális + az első meccsen kikaptunk, és vissza kell vágni. Összmérleget nézve idegenben gyengébben teljesítünk a Bills ellen, de így is több a W (25-24 ide), és a kapott pontátlag is jól néz ki 20.2 PAPG.
Legutóbb idegenben kikaptunk, de ott volt egy nagyon szép Thigpen visszahordott TD (de nekik is volt egy). Az ST is gyenge idén sajnos.

több mint 12 éve
Nem mindennapi ami emberhullas szinten megy nalunk plane az O line es CB sor kornyeken.
Remelem Grimes igazat mondott arrol hogy jol van es hadrafoghato lesz. (es ha igy lesz nem serul ra)Delonso_
A secondaryből a jelenlegi kezdők mind rajta lesznek az injury reporton + Taylor + Patterson IR... A baj, hogy Davis sem tud hozzáadni semmit, Wilson inkább nickel, a két új srác még és ennyi. Coylenak nehéz napjai lesznek.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Nem mindennapi ami emberhullas szinten megy nalunk plane az O line es CB sor kornyeken.
Remelem Grimes igazat mondott arrol hogy jol van es hadrafoghato lesz. (es ha igy lesz nem serul ra)
több mint 12 éve
Dolphins claimed CB Jalil Brown off waivers from the Colts.
S D.J. Campbell was waived in a corresponding roster move. Brown appeared in five games for the Colts this season, making four tackles. He's a special teamer.

Van baj,Delonso_
hát van... Grimesnak a csípője sérült, Elvileg pár edzést kell kihagynia.carollal viszont nem tudom mi lehet. Életemben először mondom hogy hatalmas szükség lenne a játékára,mert mögötte nincs egy megbízható ember akit nyugodt szívvel be lehet rakni.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Dolphins claimed CB Jalil Brown off waivers from the Colts.
S D.J. Campbell was waived in a corresponding roster move. Brown appeared in five games for the Colts this season, making four tackles. He's a special teamer.

Van baj,