Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az ESPN szakértői közül heten Miami, hatan New England győzelemre tippeltek.DoM
Utoljára 2009. dec. 6-án nyertünk meccset a Pats ellen, ezt kellene megszakítani, és erre kéne koncentrálni! Szurkolni ezerrel! 4 éve nem láttam a Pats ellen Miami győzelmet. Most már itt lenne az ideje.danyly
Hát, inkább még most nyerjetek a Pats ellen, nehogy a rájátszásban. 😉

Talán nem sokat jelent, de Clayt próbáltam sztárolni a pats.hu beharangozóban, hogy többen megismerjék a nevét, mert természetesen van miért, de itt ezt nem kell részletezni. Jó szurkolást nektek és sérülésmentes meccset!
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
cheatriots.Ventura
Hogy mondhatsz ilyet róluk?! o_o
Hát hiányzik az nekünk, hogy megint a fél Cry-iots fórum itt tutuljon a kertek alatt, mert megint bántják őket?

Paradoxon_MIA
cheatriots vs losephins 😊
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Az ESPN szakértői közül heten Miami, hatan New England győzelemre tippeltek.DoM
Jó akkor én is egyel növelem a tétet: hét egymás utáni vereségnek a végére kell pontot tennünk vasárnap hazai pályán. Tehát a bűvös szám a nyolc (hogy ne legyen annyi)!

Utoljára 2009. dec. 6-án nyertünk meccset a Pats ellen, ezt kellene megszakítani, és erre kéne koncentrálni! Szurkolni ezerrel! 4 éve nem láttam a Pats ellen Miami győzelmet. Most már itt lenne az ideje.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az ESPN szakértői közül heten Miami, hatan New England győzelemre tippeltek.
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
cheatriots.Ventura
Hogy mondhatsz ilyet róluk?! o_o
Hát hiányzik az nekünk, hogy megint a fél Cry-iots fórum itt tutuljon a kertek alatt, mert megint bántják őket?

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
az eddigi rekorder tim foley-nak (1970-1980), 11 év alatt sikerült összehozni 3 blokkolt puntot. wilsonnak ez 3 év alatt sikerült.

az OL csak 12 sacket engedett az elmúlt 5 meccsen (2.4/meccs). a szezon első felében ez a szám 35 volt (4.4/meccs). mit adhat ez a mostani mérkőzéshez? a legutóbbi meccsünkkor (8. játékhét) 5 sacket csinált a cheatriots.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ahogy erzed.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Amugy par eve meg gond nelkul irtam volna azt is hogy mennyire divatok vagytok, sajnos( szerencsere ) azota megismertem par eleg normalis Pats drukkert is.

Sajnos realisan szemlelve kb 25%-ot adok a gyozelmunkre, de bizom benne meg is lepjuk.

Edit
Gordon, no kb errol beszeltem amit az utolso hozzaszolasod tukroz.Delonso_
Igazad van, lesüllyedtem a szintedre és megvertél a rutinoddal😀 De nyugi én nem utálom a Miami-t, sem a szurkolóit, sőt téged sem, én mindenkit szeretek.Peace😉
több mint 12 éve
Amugy par eve meg gond nelkul irtam volna azt is hogy mennyire divatok vagytok, sajnos( szerencsere ) azota megismertem par eleg normalis Pats drukkert is.

Sajnos realisan szemlelve kb 25%-ot adok a gyozelmunkre, de bizom benne meg is lepjuk.

Edit
Gordon, no kb errol beszeltem amit az utolso hozzaszolasod tukroz.
több mint 12 éve
Hat valami alapja biztos van a Pats haterkedesnek. Nekunk (vagy nekem) elsosorban az hogy a legnagyobb csoportellenfelek vagytok.

Hogy miert nem szimpi Brady? Mert egy hisztigep, ha osszeomlik a zseb, es mert a zaszlodobos mozdulatara majdnem szabaly szuletett hogy buntessek, csupan annyiszor adja elo egy meccsen. Ebben keves szimpatikus dolog van.
Hogy miert nem szimpatikus BB? Kb a legtobb szurkolo szemeben maga az ordog. Nem szimpatikus figura es nem tett jot az imazsanak a csalas (mar amit bebizonyitottak)

Azt mar nem irom le miert nem szimpi a Pats szurkolo, mert sajnos van koztetek is tobb aki eleg szimpatikus.
Mindent osszevetve eleg sokat megtesz Tom azert hogy az ember ne kedveljen titeket, mig egy Bruschit nem lehetett nem kedvelni, annyira csupasziv es ikonikus jatekos volt.Delonso_
Jó nagy ökörségeket hordtál itt össze amelyekre feltetted a koronát a kiemelt résszel..
több mint 12 éve
Amugy Coach Dad nem Pittsburghben van veletlenul?Delonso_
de, csak kolok, geeri hozzászólására (Amiben viszont reménykedhetünk, hogy a LeBeau féle Steelers védelmet szanaszét szedte, szóval lehet megjött az agya.) reagált.
több mint 12 éve
Amugy Coach Dad nem Pittsburghben van veletlenul?
több mint 12 éve
Hat valami alapja biztos van a Pats haterkedesnek. Nekunk (vagy nekem) elsosorban az hogy a legnagyobb csoportellenfelek vagytok.

Hogy miert nem szimpi Brady? Mert egy hisztigep, ha osszeomlik a zseb, es mert a zaszlodobos mozdulatara majdnem szabaly szuletett hogy buntessek, csupan annyiszor adja elo egy meccsen. Ebben keves szimpatikus dolog van.
Hogy miert nem szimpatikus BB? Kb a legtobb szurkolo szemeben maga az ordog. Nem szimpatikus figura es nem tett jot az imazsanak a csalas (mar amit bebizonyitottak)

Azt mar nem irom le miert nem szimpi a Pats szurkolo, mert sajnos van koztetek is tobb aki eleg szimpatikus.
Mindent osszevetve eleg sokat megtesz Tom azert hogy az ember ne kedveljen titeket, mig egy Bruschit nem lehetett nem kedvelni, annyira csupasziv es ikonikus jatekos volt.
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
új pályánk a >> !!bEaT tHe PaTrIoTs!! << kampányban

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 034 — Pats fan
Hát Coach Dad védelmét már idén elég sokmindenki szétszedte...Sztem azon fog múlni,h az Oline mennyire bír majd Wake-kel és társaival.Solder idén messze nem olyan jó mint a korábbi években+ volt egy agyrászkódása is tán,RT-ben idén a 3. ember játszik már ,mert az első kettő kidőlt,Mankins passprot-ban botrány szezont fut,de legalább Wendell és Connolly sincs nagy formában.Sztem nagyon kétesélyes a meccs,de mivel a Denver buktája miatt van esély a No. 1 seedre,must win..Necces lesz

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Szerintem félre értetted a srácokat..
Nem állítja ebben a közösségben senki (aki épelméjű), hogy a peccnek azért megy, mert a bírók tolják őket. Egyszerűen elpufogtattak egy közhelyt arról, hogy az amúgy is bivaly erős Pats-et a bírók is sokszor pártolják.
Na most én azt értem, hogy ez neked nem szimpatikus de Paradoxon-ra reflektálva azért felhívnám a figyelmed, hogy tényleg nem valószínű, hogy itt bárkit meghatna az, hogy nektek Pats szurkolóknak ezt kell hallgatni folyton.
Belekezdhetsz itt egy keresztes hadjáratba, hogy korrektséget a Pats -nek de tök fölös nem fogunk megtérni 😊 Egyébként meg minden csapatnak megvannak az ilyen dolgai.. a mi tehetséges játékosainkat pl. rendre lesz@rja a média (meg úgy mindenki, van aki szerint a D-line-unk szar kell részleteznem?) csak, hogy Clay-t említsem pl. Igen brutál szezont nyom és nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy pl. neked fogalmad sincs, hogy ki az. (Elnézést ha mégis van!)

Szóval a lényeg annyi lenne, hogy lépjünk túl az ilyen gyerekes dolgokon, és Go Phins! 😀Csabee13
Szerintem meg nem értem félre..A közhelyekkel van bajom, s hogy állandóan pufogtatják..Lehet, hogy Neked ez paradoxon, de ha Te hallanád lépten-nyomon a Miami-ról azt, hogy ti csak azért tudtok nyerni mert nyomnak a bírók, akkor gondolom a te hócipőd is tele lenne vele..De meghatódást semmiféleképpen sem szerettem volna elérni a "sírásommal", hadjáratot meg végképp nem..
A Ti játékosaitokat pedig nem hiszem, hogy leszarja a média..Sőt év elején, amikor ment a szekér, s sorban hoztátok a nyert meccseket, mindenki azt mondta, hogy idén ti lesztek a divízió győztesek, mert nagyon egyben vagytok, s végre hátrébb szorul a Pecc..A szerény véleményem is az, hogy idén ezzel a kerettel PO részvevőnek kellene lennetek..A divízótársak erősségét, gyengeségét, rosterét, azért figyelemmel kíséri bármelyik elvakult rajongó..Így én is..
Kifejezetten szeretnék olyan D line-t nálunk, mint amilyen nektek van..Bármikor örülnék egy Odrick, Vernon, Wake emberkének..Hátrébb pedig Wheelernek, Ellerbenek, vagy Clemonsnak..
És igen tudom ki Clay..S tényleg impresszív szezont fut..Most kifejezetten örülnék, ha Gronk helyét át tudná venni nálunk..
Summa summárum..Nem gyerekes dolgok miatt akartam állóháborút kezdeni, csak a közhelyeket utálom..
A hétvégén remélem nem kell bíróznunk..
A Ti D#-etek erősebb valamivel mint a mienk...Azonban a mi O#-ünk, még Gronk kiesésével is, egy picit jobban egyben van, most mint a tietek..Ki tudja mi lesz.. A meccs szerintem azon fog múlni, hogy ki tud nagyobb nyomást helyezni az ellen QB-re..Az előző meccsen nekünk ez jobban sikerült..De van egy olyan sejtésem, hogy most lényegesen többet fogunk futni és kevesebbet passzolni..Nektek pedig, ha van eszetek, akkor a sérült cornereinkre dobálgattok..Azért Hartline, Wallace & Clay jó játékosok..Egyszerre nem lehet őket levenni..
A Miami-val nincs semmi bajom, remélem jó meccset nyomunk hétvégén, s minimum egy ponttal nyerünk..Reméljük emlékezetes meccs lesz...
De azért továbbra is Go Pats!!! 😀kyobalu
Inkább örülj simán hogy nyertek, nem kell magad felhúzni ilyen dolgokon. Btw ha jövőre valaki aki objektíven nézi a Pats meccseit statisztikát készítene az itéletekről, az cáfolhatna empirikusan mindenféle közhelyet.

Futás mehet tőletek ezerrel, igazából én adnám szívesen Wheelert meg Elerbet, mert ami átjön a falunkon, azt ők nem nagyon szerelik 5yardon belül. A safetyknek rengetegszer kell kisegíteni őket. A siker kulcsa valahogy megfogni a futást, és képesnek lenni arra, hogy az elkapókat egy ember levegye a pályáról, akkor lesz kapacitás a futókra is+ Brady is kaphat pár ütést.
A mi sikerünk kulcsa mint mindig most is az, hogy mennyit van a pályán Brady. Szóval kelleni fog a futás. Ha a védelmetek nagyon vissza áll a mély passzokra, akkor jöhetnek a screenek, meg a rövidebb passzok. Úgy érzem benne van a támadókban, hogy domináljanak. Amitől félek, hogy félidőben kinyírják Sherman szisztémályát, és nem tud majd igazodni. Amiben viszont reménykedhetünk, hogy a LeBeau féle Steelers védelmet szanaszét szedte, szóval lehet megjött az agya.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nem állítja ebben a közösségben senki (aki épelméjű), hogy a peccnek azért megy, mert a bírók tolják őket. Egyszerűen elpufogtattak egy közhelyt arról, hogy az amúgy is bivaly erős Pats-et a bírók is sokszor pártolják.
Na most én azt értem, hogy ez neked nem szimpatikus de Paradoxon-ra reflektálva azért felhívnám a figyelmed, hogy tényleg nem valószínű, hogy itt bárkit meghatna az, hogy nektek Pats szurkolóknak ezt kell hallgatni folyton.
Belekezdhetsz itt egy keresztes hadjáratba, hogy korrektséget a Pats -nek de tök fölös nem fogunk megtérni 😊 Egyébként meg minden csapatnak megvannak az ilyen dolgai.. a mi tehetséges játékosainkat pl. rendre lesz@rja a média (meg úgy mindenki, van aki szerint a D-line-unk szar kell részleteznem?) csak, hogy Clay-t említsem pl. Igen brutál szezont nyom és nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy pl. neked fogalmad sincs, hogy ki az. (Elnézést ha mégis van!)

Szóval a lényeg annyi lenne, hogy lépjünk túl az ilyen gyerekes dolgokon, és Go Phins! 😀Csabee13
Szerintem meg nem értem félre..A közhelyekkel van bajom, s hogy állandóan pufogtatják..Lehet, hogy Neked ez paradoxon, de ha Te hallanád lépten-nyomon a Miami-ról azt, hogy ti csak azért tudtok nyerni mert nyomnak a bírók, akkor gondolom a te hócipőd is tele lenne vele..De meghatódást semmiféleképpen sem szerettem volna elérni a "sírásommal", hadjáratot meg végképp nem..
A Ti játékosaitokat pedig nem hiszem, hogy leszarja a média..Sőt év elején, amikor ment a szekér, s sorban hoztátok a nyert meccseket, mindenki azt mondta, hogy idén ti lesztek a divízió győztesek, mert nagyon egyben vagytok, s végre hátrébb szorul a Pecc..A szerény véleményem is az, hogy idén ezzel a kerettel PO részvevőnek kellene lennetek..A divízótársak erősségét, gyengeségét, rosterét, azért figyelemmel kíséri bármelyik elvakult rajongó..Így én is..
Kifejezetten szeretnék olyan D line-t nálunk, mint amilyen nektek van..Bármikor örülnék egy Odrick, Vernon, Wake emberkének..Hátrébb pedig Wheelernek, Ellerbenek, vagy Clemonsnak..
És igen tudom ki Clay..S tényleg impresszív szezont fut..Most kifejezetten örülnék, ha Gronk helyét át tudná venni nálunk..
Summa summárum..Nem gyerekes dolgok miatt akartam állóháborút kezdeni, csak a közhelyeket utálom..
A hétvégén remélem nem kell bíróznunk..
A Ti D#-etek erősebb valamivel mint a mienk...Azonban a mi O#-ünk, még Gronk kiesésével is, egy picit jobban egyben van, most mint a tietek..Ki tudja mi lesz.. A meccs szerintem azon fog múlni, hogy ki tud nagyobb nyomást helyezni az ellen QB-re..Az előző meccsen nekünk ez jobban sikerült..De van egy olyan sejtésem, hogy most lényegesen többet fogunk futni és kevesebbet passzolni..Nektek pedig, ha van eszetek, akkor a sérült cornereinkre dobálgattok..Azért Hartline, Wallace & Clay jó játékosok..Egyszerre nem lehet őket levenni..
A Miami-val nincs semmi bajom, remélem jó meccset nyomunk hétvégén, s minimum egy ponttal nyerünk..Reméljük emlékezetes meccs lesz...
De azért továbbra is Go Pats!!! 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
a mi tehetséges játékosainkat pl. rendre lesz@rja a média (meg úgy mindenki, van aki szerint a D-line-unk szar kell részleteznem?) csak, hogy Clay-t említsem pl. Igen brutál szezont nyom és nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy pl. neked fogalmad sincs, hogy ki az. (Elnézést ha mégis van!)

Én tudom ki Clay nálam van fantasyban 😊 És nagyon örülök neki, hogy így tolja!! Tegye ezt hétvégén is! 😊
Szerintem a D-line-otokat mi mindig dícsérjük és irigykedünk is rá, hogy milyen bivaly!!

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 034 — Pats fan
Remélem hogy a meccset a játékosok döntik el a pályán és nem a zebrák (a mi oldalunkra se).Jó meccset a hétvégére,senki ne sérüljön meg,én nem bánnám,ha Ti is bejutnátok a PO-ba,semmi bajom a 'Finsszel.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
én optimista keretek között is 9-7-el számolok. amit a patriots művel az undorító számomra (😛)Ventura
Megnéztem az utolsó perces TD drive-ot. Azért az az utolsó zászló erősen (P.Int) kérdőjeles volt a bírók részéről, de hát a 12th mEn ott segít, ahol tud 😀Paradoxon_MIA
Érdekes, hogy az undorító Peccet mindig segítik a bírók..
Ez miért nem jut eszetekbe idén mondjuk egy Jets elleni meccse utolsó percében egy 56 yardos Jets field goal kísérletnél, amire egy sosem használt bírói szabálynak köszönhetően nyert az ellen..Vagy egy Panthers elleni meccsen, ahol több bírósi segédlet volt az utolsó 1,5 percben..
Furcsa nem? Ha nem 100%-os bírósi döntés van, s a Pecc javára döntenek véletlenül, akkor az csak azért van mert a Peccet mindig segítik a bírók, és ez milyen undorító..
Bezzeg, ha nem ez történik - mint ahogy idén sokkal többször - s 1-2 ponttal kikapunk az inkoztisztens bírói döntések miatt, akkor maradjon csöndben a Pecc, mert ez nekik kijár...
Mekkora hülyeségeket tudnak egyesek leírni..
Mindegyik meccsen vannak hülye bírói ítéletek..De általában a hazai csapatokat segítik legtöbbször egy kicsit..Ez sem helyes, nem jó..De a bírók is emberből vannak és hibáznak néha..Nem a bírókkal kellene törődni, hanem az utolsó percben minimum 7 ponttal vezetni, hogy ne lehessen mutogatni a bírókra.. Akarjatok vezetni vasárnap az utolsó drive-ban 9 ponttal..S senki sem fog bírózni...kyobalu
Gyere, sírj a vállamon, hozok törcsit meg pzst, itt megértünk, ne félj. 😥

Azért, ha végigolvasod, amit írtál, szerintem rájössz, hogy barokkos túlzások vannak benne, valamint hozzáköltesz néhány fejezetet rendesen. Sebaj, ha ez könnyít a terhen, amit a gonosz világ tett a Pets-fan válladra, nálunk bármikor mély empátiára találsz.

Miért ilyen mimóza a Brady holdudvar nagy része? @)

(N)Paradoxon_MIA
Nem sírok én senki vállán, s nem hiszem, hogy bármikor is mimóza lettem volna..
Nem hiszem, hogy bármilyen barokkos túlzás van abban amit írtam..
Egyszerűen csak azt akartam közölni, hogy unom azt a végtelenített lemezt, hogy a Peccnek csak azért megy, mert nyomják a bírók, ha kell-ha nem..Ez oltári nagy baromság..Lehet, hogy voltak kétséges bírói ítéletek, amik inkább nekünk kedveztek, de legalább annyi ilyen ítélet volt, ami nem..Sosem szeretek, s szerettem bírózni..Se oda-se vissza..Ha már a meccs végén bírózni kell akkor baj van..Játsszon úgy, és vezessen a csapatom (vagy esetleg más csapat), hogy ne kelljen a bírói döntések miatt aggódni, azokra mutogatni..Hétvégén nem örülnék semmilyen hülye bírói ítéletnek egyik oldalon sem, mint ahogy eddig sem örültem..Győzzön a jobb. Nekem bőven elég ha, egy ponttal megverünk benneteket.. Remélem így is lesz.. 😉
Peace!!!kyobalu

Szóval a lényeg annyi lenne, hogy lépjünk túl az ilyen gyerekes dolgokon, és Go Phins! 😀
több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
én optimista keretek között is 9-7-el számolok. amit a patriots művel az undorító számomra (😛)Ventura
Megnéztem az utolsó perces TD drive-ot. Azért az az utolsó zászló erősen (P.Int) kérdőjeles volt a bírók részéről, de hát a 12th mEn ott segít, ahol tud 😀Paradoxon_MIA
Érdekes, hogy az undorító Peccet mindig segítik a bírók..
Ez miért nem jut eszetekbe idén mondjuk egy Jets elleni meccse utolsó percében egy 56 yardos Jets field goal kísérletnél, amire egy sosem használt bírói szabálynak köszönhetően nyert az ellen..Vagy egy Panthers elleni meccsen, ahol több bírósi segédlet volt az utolsó 1,5 percben..
Furcsa nem? Ha nem 100%-os bírósi döntés van, s a Pecc javára döntenek véletlenül, akkor az csak azért van mert a Peccet mindig segítik a bírók, és ez milyen undorító..
Bezzeg, ha nem ez történik - mint ahogy idén sokkal többször - s 1-2 ponttal kikapunk az inkoztisztens bírói döntések miatt, akkor maradjon csöndben a Pecc, mert ez nekik kijár...
Mekkora hülyeségeket tudnak egyesek leírni..
Mindegyik meccsen vannak hülye bírói ítéletek..De általában a hazai csapatokat segítik legtöbbször egy kicsit..Ez sem helyes, nem jó..De a bírók is emberből vannak és hibáznak néha..Nem a bírókkal kellene törődni, hanem az utolsó percben minimum 7 ponttal vezetni, hogy ne lehessen mutogatni a bírókra.. Akarjatok vezetni vasárnap az utolsó drive-ban 9 ponttal..S senki sem fog bírózni...kyobalu
Gyere, sírj a vállamon, hozok törcsit meg pzst, itt megértünk, ne félj. 😥

Azért, ha végigolvasod, amit írtál, szerintem rájössz, hogy barokkos túlzások vannak benne, valamint hozzáköltesz néhány fejezetet rendesen. Sebaj, ha ez könnyít a terhen, amit a gonosz világ tett a Pets-fan válladra, nálunk bármikor mély empátiára találsz.

Miért ilyen mimóza a Brady holdudvar nagy része? @)

(N)Paradoxon_MIA
Nem sírok én senki vállán, s nem hiszem, hogy bármikor is mimóza lettem volna..
Nem hiszem, hogy bármilyen barokkos túlzás van abban amit írtam..
Egyszerűen csak azt akartam közölni, hogy unom azt a végtelenített lemezt, hogy a Peccnek csak azért megy, mert nyomják a bírók, ha kell-ha nem..Ez oltári nagy baromság..Lehet, hogy voltak kétséges bírói ítéletek, amik inkább nekünk kedveztek, de legalább annyi ilyen ítélet volt, ami nem..Sosem szeretek, s szerettem bírózni..Se oda-se vissza..Ha már a meccs végén bírózni kell akkor baj van..Játsszon úgy, és vezessen a csapatom (vagy esetleg más csapat), hogy ne kelljen a bírói döntések miatt aggódni, azokra mutogatni..Hétvégén nem örülnék semmilyen hülye bírói ítéletnek egyik oldalon sem, mint ahogy eddig sem örültem..Győzzön a jobb. Nekem bőven elég ha, egy ponttal megverünk benneteket.. Remélem így is lesz.. 😉
Peace!!!

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
ÉN MEG AZT REMÉLEM A SOK ZÁSZLÓ SE FOG SEGITENI A PATS NEKMiami
😀 ok, viszont
több mint 12 éve
Miami Miami Dolphins 969
ÉN MEG AZT REMÉLEM A SOK ZÁSZLÓ SE FOG SEGITENI A PATS NEK
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
De rohadtul szeret itt mindenki általánosítani... (igen ez is az 😀)
több mint 12 éve
Szerintem a zászlokat is videozni kéne ugyis annyit áll a meccs hoy mindegy és akkor nem menne a mutogatás.De vitatthatatlan,hogy van 2-3 csapat akire könnyebben rádobják a zászlót ha a QB szétteszi a kezét.Miami fan vagyok de tannehill,nem a kedvencem,de én még nem láttam reklamálni, de tudnák sorolni egy párat .Miami
Miért nem reklamál? Nem tilos.. Ha úgy érzi neki van igaza, reklamáljon csak, ez is a dolga..