Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Bemásolom ezt ide is. Én nagyon úgy látom, hogy a kezünkben van a sorsunk, de félek nem ragadjuk meg.Pats ellen nagyon nehéz nyerni, és akkor diplomatikusan fogalmaztam, de szerintem mindenki érti mire gondolok...Jobban örülnék a Miami scheduledjának...a miénk árnyalatnyit nehezebb, ebből ha kettőt hozunk, az már kiemelkedő teljesítmény lenne, míg nekik a 2 win az elvárható...Voice
Egyben óriási lépést tettük a PO felé. Vasalósok kikaptak, innen ők már nincsenek játékban. Cincy szerintem behúzta Northot. Minden 6 vagy 5 győzelemmel álló csapatot kivettem a játékból, innentől egy dologra kell figyelni: a Dolphinsra. Nyerjünk vagy ugyanannyi meccset mint ők és megvagyunk 😊
Húzós lesz mindenesetre, de életben vagyunk!!
Fentmaradó schedule nekik: gópecc, Bills, Jets.
Fentmardó schedule nekünk: Lions, gópecc, Cincy.Flacco5
Jets és a Bills a verhető kategória, de sose tudni sajnos.
Nektek a Lions ellen látom a legnagyobb esélyt, de még az is nehéz lesz. Pats majd kiderül. A Bengals viszont érdekes, mert igaz utolsó meccs, és valószínűleg a playoff tuti, de hogy hol kiemelve az még kérdéses lehet. Sőt, ha nincs esély a pihenőre akkor sem hiszem, hogy nyugodt szívvel, pihentetve játszhatnának, mert az nagyon nem mindegy, hogy a Kansassal, vagy MIA/BAL valamelyikével kell megküzdeni. Durvább a menetrend, de nem lepődnék meg ha két bukás is beleférne.Geeri
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Szent gatyamadzag!Ez egy f@sza kis meccs volt! Nektek is!
Óriási meccs volt, igazi playoff derbi, idei top3-ba nálam simán befér. Kijár a gratuláció nektek (is).
A legvége meg...
Sok sikert a továbbiakban!Robilluma
több mint 12 éve
Azta!Idénre megvolt a szerencsénk!
CLAY IS THE BEAST!!! Thomast minden meccs előtt bokán kell rúgni, hát mit játszott a gyerek?
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Szent gatyamadzag!Óriási meccs volt, igazi playoff derbi, idei top3-ba nálam simán befér. Kijár a gratuláció nektek (is).
A legvége meg...
Sok sikert a továbbiakban!

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
még jó, hogy az irányító is texasból gyün 😊nem tudom miért, de optimistán várom a mérkőzést. talán azért, mert javuló tendenciát mutatunk (nem győzelemre gondolok). bízom benne, hogy élmény lesz nézni a defensive line-t.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Winter is coming!Havazást várnak a meccsre, nem mi örülünk ennek azt hiszem. Mondtam én a szezon elején, hogy brutális lesz decemberben az Acélváros, meg Buffalo.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Az mi, hogy Thomas már edz? Komolyan érdekelne mi folyik ott orvoslás címén, de sajnos azt hiszem már elolvastam minden ide vonatkozó és elérhető cikket.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
50+ egy dolog. De ilyen negyvenpárról mellédurrantottaktól kapok idegbajt, főleg amikor 4&rövid. (nem mintha remekelnénk a megoldásukban.)Nem a legjobb (pedig jól kezdett és mindenképpen biztató volt) de szerintem a rookie dolog is közrejátszik. A hibákat nem bírta megfelelően kezelni (feldolgozni), és most állandóan ott motoszkál benne, hogy pl.: "csak ki ne hagyjam."Jövőre megint hozunk egy kickert, aztán majd megküzdenek. A legbosszantóbb, h Carp eközben élete formáját hozza Buffalo-ban....DM13Utolsó három meccsen sorrendben a OL sack allowed: 4,3,1.Az jó lenne!
Vernon sacks utolsó három meccsen: 1,2,2.5.
Csak folytatódjon ez a szisztéma. 😊danyly
4meccs van hátra. Én azt mondom, ha playoffot akarunk, akkor igenis mindet hozni kell. A Steelers közvetlen rivális, kiki meccs. Ők a favoritok, igaz csak 3 ponttal, ami a helyszínnek tudható be. A secondary ha hozza a magáét akkor szerintem nem lehet baj védelemben.
Támadásban kell egy stabil fal, és egy múlthetinél koncentráltabb Tannehil.
Megnézve a Jets elleni meccset nagyon tetszett, hogy Miller blokkolásban sem volt rosz. Egnew FB poszton viszont nem nagyon tágította a lyukat, sőt szerintrm egyszer nem ment utánna a futó. Gilisle játéka tetszett nagyon, jó indulás volt.
Elvettek két TD-t, szerintem nem kellett volna.
Will Davist Nelson nagyon megszívatta, a CB inkább az endzonet zárta, meg is lett a nagy elkapás. Állítólag nagy labdavadász, csak ehhez oda is kell érni. Carol szépen játszott, most nem tudok szólni ellene semmit.
Nem úgy Wheeler ás Elerbe... annyi rontott szerelésük van, borzalom. Passz ellen viszont egész jól levédekezték az embereiket, igaz a Jetsnél gyenge volt az elkapó felhozatal.
Sturgis megőrült vagy én nem tudom. Oké, hogy olcsó, oké hogy 5.kör, de ez nevetséges. Majdnem mellérúgott kettőt, egyet mellérúgott. Touchback 5/1 a kirugásaiból. Na ne már...Geeri
De szerintem kell neki egy kicker akivel harcolhat. Holtversenyben a legtöbb 50+ yardos kísérlet fűződik Sturgis nevéhez. Még Gano, Vinatieri, Crosby, valamint Janikowski rendelkezik 6 kísérlettel ilyen távolságról. De az első három jobb és tapasztaltabb rúgó. Pl.: Gano 6/6, Sturgis 6/3.
Lehet hülyének tartotok, de én inkább egy trükkel próbálkoznék (persze sokszor nem lehetne elsütni) v. puntolnék (azért Fields a liga egyik legjobb puntere lett), ha 50+ yardon állunk.
Mert ez a 76,7 %-os FG hatékonyság nagyon gyenge (27. csak a rúgók között).danyly
50+-ról ha nem ég a ház menjen a punt, Fields nem csak erős, jól is céloz. Ha meg nem, akkor felrúgja az égbe, és odaér a gunner. De a legjobb, hogy ha nem kell puntolni. 😀
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Nem a legjobb (pedig jól kezdett és mindenképpen biztató volt) de szerintem a rookie dolog is közrejátszik. A hibákat nem bírta megfelelően kezelni (feldolgozni), és most állandóan ott motoszkál benne, hogy pl.: "csak ki ne hagyjam."Jövőre megint hozunk egy kickert, aztán majd megküzdenek. A legbosszantóbb, h Carp eközben élete formáját hozza Buffalo-ban....DM13Utolsó három meccsen sorrendben a OL sack allowed: 4,3,1.Az jó lenne!
4meccs van hátra. Én azt mondom, ha playoffot akarunk, akkor igenis mindet hozni kell. A Steelers közvetlen rivális, kiki meccs. Ők a favoritok, igaz csak 3 ponttal, ami a helyszínnek tudható be. A secondary ha hozza a magáét akkor szerintem nem lehet baj védelemben.
Megnézve a Jets elleni meccset nagyon tetszett, hogy Miller blokkolásban sem volt rosz. Egnew FB poszton viszont nem nagyon tágította a lyukat, sőt szerintrm egyszer nem ment utánna a futó. Gilisle játéka tetszett nagyon, jó indulás volt.
Will Davist Nelson nagyon megszívatta, a CB inkább az endzonet zárta, meg is lett a nagy elkapás. Állítólag nagy labdavadász, csak ehhez oda is kell érni. Carol szépen játszott, most nem tudok szólni ellene semmit.
Nem úgy Wheeler ás Elerbe... annyi rontott szerelésük van, borzalom. Passz ellen viszont egész jól levédekezték az embereiket, igaz a Jetsnél gyenge volt az elkapó felhozatal.
Sturgis megőrült vagy én nem tudom. Oké, hogy olcsó, oké hogy 5.kör, de ez nevetséges. Majdnem mellérúgott kettőt, egyet mellérúgott. Touchback 5/1 a kirugásaiból. Na ne már...Geeri
De szerintem kell neki egy kicker akivel harcolhat. Holtversenyben a legtöbb 50+ yardos kísérlet fűződik Sturgis nevéhez. Még Gano, Vinatieri, Crosby, valamint Janikowski rendelkezik 6 kísérlettel ilyen távolságról. De az első három jobb és tapasztaltabb rúgó. Pl.: Gano 6/6, Sturgis 6/3.
Lehet hülyének tartotok, de én inkább egy trükkel próbálkoznék (persze sokszor nem lehetne elsütni) v. puntolnék (azért Fields a liga egyik legjobb puntere lett), ha 50+ yardon állunk.
Mert ez a 76,7 %-os FG hatékonyság nagyon gyenge (27. csak a rúgók között).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Jövőre megint hozunk egy kickert, aztán majd megküzdenek. A legbosszantóbb, h Carp eközben élete formáját hozza Buffalo-ban....Utolsó három meccsen sorrendben a OL sack allowed: 4,3,1.Az jó lenne!
több mint 12 éve
Utolsó három meccsen sorrendben a OL sack allowed: 4,3,1.Az jó lenne!
Sturgis megőrült vagy én nem tudom. Oké, hogy olcsó, oké hogy 5.kör, de ez nevetséges. Majdnem mellérúgott kettőt, egyet mellérúgott. Touchback 5/1 a kirugásaiból. Na ne már...
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Utolsó három meccsen sorrendben a OL sack allowed: 4,3,1.Vernon sacks utolsó három meccsen: 1,2,2.5.
Csak folytatódjon ez a szisztéma. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
hátsó körökben néha belenyúl a jóba Ireland.Geeriez azért ne mentse meg az állását nálunk 😛
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
azért elég kevés szó esik az alábbi fiatalemberről, de 10 sack-el 6.-ként van rangsorolva a ligában (vezeti a csapatot e tekintetben, és mögötte 6.5-el cameron wake).Vernon amilyen pocsékul kezdett annyira szedte össze magát az év közepére. Jordan hiába első körös, nem keres annyit amiért ne lenne értelme csak bizonyos felállásoknál pályára rakni. Meg van az adottsága ahhoz, hogy ő legyen az a kis plusz ami kiismerhetetlenné teszi a védelmet. Mostanság lehet látni embert fogni is, nem csinálja rosszul. Ezzel párhuzamosan Vernon egyre kevesebbszer van erre kérve, nőnek is a sack számai.
feltettem amúgy egy kérdést meccs közben, de talán nem láttátok. szóval, hogy látjátok dion jordan helyzetét a jövőben? a két LB új, nem igen lesznek elküldve jövőre. misi új szerződést kapott. wake alap. vernon másodéves feltörekvő csillagnak néz ki.
Ventura
Vernon és Shelby eddig jó húzásnak bizonyult, hátsó körökben néha belenyúl a jóba Ireland.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Igen, meltanytalanul alulertekelt Vernon.Remek idenyt fut es nagy jovoje lehet nalunk.
De hogy mi lesz igy a DE poszton...
Na ez erdekes. Waket elkuldeni butasag lenne, plane uj szerzodessel, Vernon bagoert nagyon jo teljesitmenyt nyujt.
több mint 12 éve
azért elég kevés szó esik az alábbi fiatalemberről, de 10 sack-el 6.-ként van rangsorolva a ligában (vezeti a csapatot e tekintetben, és mögötte 6.5-el cameron wake).Wake is bent van a jézusi korban 😊 Én így látom Jordan helyzetét..
feltettem amúgy egy kérdést meccs közben, de talán nem láttátok. szóval, hogy látjátok dion jordan helyzetét a jövőben? a két LB új, nem igen lesznek elküldve jövőre. misi új szerződést kapott. wake alap. vernon másodéves feltörekvő csillagnak néz ki.
Ventura
több mint 12 éve
azért elég kevés szó esik az alábbi fiatalemberről, de 10 sack-el 6.-ként van rangsorolva a ligában (vezeti a csapatot e tekintetben, és mögötte 6.5-el cameron wake). feltettem amúgy egy kérdést meccs közben, de talán nem láttátok. szóval, hogy látjátok dion jordan helyzetét a jövőben? a két LB új, nem igen lesznek elküldve jövőre. misi új szerződést kapott. wake alap. vernon másodéves feltörekvő csillagnak néz ki.
több mint 12 éve
az igazság az, hogy elszórakoztuk az alázást. miért? mert nem 23 pont-nak kéne a táblán lenni, hanem 40+ -nak. például:-sturgis kihagyott FG-je
-clay szabálytalansága a red zone-ban
-a red zone-ban nekimentünk a 4. kísérletnek és persze hogy nem lett meg
-közvetlen a gól vonal előtt megint egy 4. kísérletes próbálkozás (sikertelen)
több mint 12 éve
Furcsa győzelem volt ez tegnap. Az elején a hajam téptem, hogy mennyit bénáztunk a red zone-ban. az első negyedben simán megadhattuk volna nekik a kegyelemdöfést, de mi fokoztuk az izgalmakat.PO azért nagyon necces, mert a Ravens azonos mérlegnél előttünk végez. Szurkolni kell magunknak, és annak, hogy vagy a Ravens betlizzen, vagy a Bengals.
Tanny és Wallace meglepően jók voltak, remélem, ez még valami jónak csak a kezdete és nem egyszer volt Budán kutyavásár típusú felvillanás. Hartline-nak jó napja volt, megérdemli 😊
A 3rd & rövid viszont egyszerűen érthetetlen, mennyire meg bír minket akasztani, erre szavakat sem találok o_o Ezzel kell valamit kezdeni, mert rengeteg esetben itt vérzünk el - és inkább ezek a momentum-change effektek, mint egy kihagyott 30-40y FG (bár, azért is lószerszám a kicker seggébe).
A hátralevő négy meccsből három talán behúzható, de ahhoz össze kell kapni magunkat és ha a PO nem is jön össze, de egy pozitív eredmény mindenképpen kívánatos lenne 😊
UI: Grimes nyamm 😊Paradoxon_MIA
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Furcsa győzelem volt ez tegnap. Az elején a hajam téptem, hogy mennyit bénáztunk a red zone-ban. az első negyedben simán megadhattuk volna nekik a kegyelemdöfést, de mi fokoztuk az izgalmakat.Tanny és Wallace meglepően jók voltak, remélem, ez még valami jónak csak a kezdete és nem egyszer volt Budán kutyavásár típusú felvillanás. Hartline-nak jó napja volt, megérdemli 😊
A 3rd & rövid viszont egyszerűen érthetetlen, mennyire meg bír minket akasztani, erre szavakat sem találok o_o Ezzel kell valamit kezdeni, mert rengeteg esetben itt vérzünk el - és inkább ezek a momentum-change effektek, mint egy kihagyott 30-40y FG (bár, azért is lószerszám a kicker seggébe).
A hátralevő négy meccsből három talán behúzható, de ahhoz össze kell kapni magunkat és ha a PO nem is jön össze, de egy pozitív eredmény mindenképpen kívánatos lenne 😊
UI: Grimes nyamm 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000290002/article/jonathan-martin-placed-on-miami-dolphins-nfi-listPersze, tiszta sor, csak a lehető legrosszabb megoldás, de a kényszerpálya ilyen 😊Geeri
Incognitot max 4 meccsre lehet eltiltani. Mivel a csapat ki akarja várni Wells vizsgálatának a végét, ezért kifizetett neki meccseket, és így maradt még az eltiltásból.Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Statisztikák alapján boldog vagyok 😀Ment a futás, ment a passz, Geno a padon, Jets a padlón. Egy hétig megint minden ok?
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
nem értem miért kell eröltetni a futást mikor 4-5 ször 1 yardokat hozunk belöle meg a 3 kisérleteknél futunk állandoan. ahelyett hogy passzolnánk .miért nem philbin hivja a playeket?
több mint 12 éve
kétszer meggondolom megnézem e
több mint 12 éve
kiváncsi vagyok milyen nyomorult támadásokat fogunk vezetni.tanny kb 5-6 sack