Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Az esélytelenek nyugalmával ültem le nézni ezt a meccset és ezt jót tett az idegrendszeremnek, mert a meccs előtt egy lukas garast nem adtam volna azért hogy nyerni tudunk majd, így nem is húztam fel magam. Meccs közben azért már körvonalazódott, hogy egész jól megy a dolog, és itt az elmúlt heteket értem! A futás is vissza jött végre. Nem értem hogy lehet ennyire ingadozó a futó játék. Vagy tök jól megy vagy abszolút nulla.Clay hála istennek jó napot fogott ki, nem úgy mint múlt héten. Most brillírozott és hozta a yarkodat erőböl is rendesen. Thomas futásai is egész átgondotaknak tűntek, nem csak bele a falba egyenesen oszt cső.
A fal, hát ahhoz képest nem volt olyan rossz mint a mit vártam és a futás blokkolás is egész jól működött. Egyszer kétszer lódultak meg futásban de akkor rengeteg yardot hoztak.
Az utolsó másodpercekig kiélezett meccs volt és végre a mi oldalunk felé dölt el a meccs!
Örülök, mert jó meccset láthattunk. 😀
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Ez kellett! Kíváncsian várom megnézni hogy nyomta a fal ami mögül 100+ futás összejött.GeeriKifejezetten jó volt a fal. Csak még mielőtt leírnám, ki mit produkált hadd tegyem hozzá: Hartline akkor tudta meg, hogy fel lesz forgatva az OL amikor a meccs előtt megérkezett az öltözőbe (a meccs után nyilatkozta). Most vagy az történt, hogy az utolsó pillanatig filóztak, hogy ki legyen a falban ill. hol álljon fel, v. Hartline nem nézi a híreket és füldugóval és szemvédővel mászkál a világban. :p
Clabo volt a legjobb tegnap. Nagyon változott vele a világ 3 hét alatt. 0 sacks, 0 QB hits allowed.
McKinnie 2 sacks allowed, Brenner egy. Tanny is beengedett egyet.
A védelemből Soliai volt a legjobb (főleg futás ellen), pedig csak 33 snaps erejéig volt benn. Mellette még Wake és Grimes volt best.
A támadósorban pedig Clay és Thomas játéka kiemelendő.
Tanny sajna továbbra is gyenge hosszú passzokban. Tegnap is a 10+ yardos passzoknál 4/11 és 66 y, és itt volt az INT is. Wallace továbbra sem érzi. Ami erőssége lenne a WR-nek azt nem igazán tudja hasznosítani, mert Tanny ezt nem érzi. Van még mit gyakorolni. De így akkor Wallace idehozatala kérdéses. Persze az edző is hibás mert akkor úgy kellene kialakítani a játékokat (főleg amiben Wallace szerepel). Mert rövid v. középtávoli passzokra ott van Hartline v. Clay.
Mert ugye Wallece az idény elején már elkezdett hisztizni, hogy nem kap labdát. Nem merték az edzők meghúzni, hogy nagy, mélységi passzokat osszon ki Tanny Wallace-nak, mert mindenki erre számít + így is sok INT nyom Tanny, és ez tovább növekedne ennek a meghúzásával.
Egyelőre még nem néztem meg az ide vonatkozó statokat, de pótolni fogom.
Lehet, hogy nem lenne rossz ez a Wallace gyerek, csak nem ilyen irányító kell neki. De azt azért tegyők hozzá, hogy Mike az nagy drop király. 😊
Ez is szép lett: Philip Rivers had a perfect 158.3 quarterback rating yesterday when targeting the Dolphins' safeties.
Sajna a secondary nem nagyon villogott. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ez kellett! Kíváncsian várom megnézni hogy nyomta a fal ami mögül 100+ futás összejött.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Mondjuk nekem már a drafton is gyanús volt, hogy ezzel nem fogunk jól járni. Nálam egyáltalán nem volt sehol ez a Thomas gyerek az OG-k között. Utána írták többen, hogy nem olyan rossz, a helyén kelt el.Na akkor hivatalos: Garner a C, Brenner pedig az LG. Húúúú, kemény lesz.Mondjuk ez mindent elmond Dallas Thomas behúzásáról. Hozol valakit, aki annyira használhatatlan hogy PSből kell felhozni kezdő LG-t, aki szintén rookie. Ireland erre hosszabít. Vicc.Geeri
Devlin, Gillislee, Arkin, Martin, Davis, Pouncey és Aaitui inaktív.danyly
Na akkor a másik Tennessee OL emberke se kell a jövő évi drafton (Richardson, OT), ha ilyen tanulmányokat hoz mint Thomas. De mint írtam korábban, van bőven baj azzal a Volunteers fallal.
De Ireland-ot max. csak Ross szeretheti. De Ross is mehetne a pi....
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Na akkor hivatalos: Garner a C, Brenner pedig az LG. Húúúú, kemény lesz.Mondjuk ez mindent elmond Dallas Thomas behúzásáról. Hozol valakit, aki annyira használhatatlan hogy PSből kell felhozni kezdő LG-t, aki szintén rookie. Ireland erre hosszabít. Vicc.
Devlin, Gillislee, Arkin, Martin, Davis, Pouncey és Aaitui inaktív.danyly
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Na akkor hivatalos: Garner a C, Brenner pedig az LG. Húúúú, kemény lesz.Mondjuk azért az mindent lemond erről, hogy mennyire bíznak Thomas-ban v. akár Watkins-ban, hogy inkább a PS-ből hoztak fel egy embert. :p
Patterson hála az égnek játszik. Remélem le kap egy-kettő INT-et.
Devlin, Gillislee, Arkin, Martin, Davis, Pouncey és Aaitui inaktív.
több mint 12 éve
Asszem, h még az eredményre se merek ránézni holnap, nemhogy megnézi 😕
több mint 12 éve
Ja amúgy az előre sajnálkozásról azért annyit, hogy kb. az összes pass rusherünk sérült jelenleg, max. a DL-ünktől kellene tartani, ami közepesnél nem jobb idén.
több mint 12 éve
Még csak center-t nem játszott eddig (college-ban inkább RT v. RG volt). Nem tudom a snap feladásokkal, hogy áll, de gondolom nem túl rózsásan. Futás blokkolásban jó lesz mindenképp, de most meg kell osztani a figyelmét, ami nem tudom majd, hogy fog neki menni.So Dolphins C Mike Pouncey will not play today. Was expected to but not healthy enough. Another blow to Dolphins' OL.Garner lesz center szerintem, és akkor Watkins csillogtathatja a playbook tudását. Ott van még Thomas is, jólenne látni őt is, hátha felnő a feladathoz.Geeri
Nagyon király. xD
Brenner lesz a kezdő C! Jézus Isten mi lesz itt.
Vagy esetleg Garner lesz a center? De akkor ki lesz az LG?
Előre sajnálom szegény Tanny-t. 😥danyly
Watkins inkább RG, de itt már nem számít. Valakinek be kell állni. 😊
több mint 12 éve
So Dolphins C Mike Pouncey will not play today. Was expected to but not healthy enough. Another blow to Dolphins' OL.Garner lesz center szerintem, és akkor Watkins csillogtathatja a playbook tudását. Ott van még Thomas is, jólenne látni őt is, hátha felnő a feladathoz.
Nagyon király. xD
Előre sajnálom szegény Tanny-t. 😥danyly
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
So Dolphins C Mike Pouncey will not play today. Was expected to but not healthy enough. Another blow to Dolphins' OL.Nagyon király. xD
Előre sajnálom szegény Tanny-t. 😥
több mint 12 éve
Én nem nagyon szeretek a Martin üggyel foglalkozni, de azért az meglepett, hogy ott vigyorog + nyomkodja a telefonját a pálya szélén a tegnapi USC-Stanford meccsen. xD Nem azt mondom, hogy üljön a sötét szobában a sarokban és depibe essen, de azért mindennek van határa. Mert itt nekem úgy tűnik, mint aki élvezi a helyzetet és nem bántja semmi. De persze ez csak kifelé mutatott kép. Ki tudja mi zajlik odabenn.
Egy pár Dolphins játékos (nem tudni kik) kicsit ki is akadtak, amikor meglátták a tv-ben.
Na, de én nem is szeretnék ezzel nagyon többet foglalkozni.
több mint 12 éve
En sem, valahogy ugy erzem amig nem lesz rendben/ lezarva a Martin ugy, nem nagyon fogunk nyerni.
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000282012/article/jonathan-martin-meets-with-nfl-investigator-ted-wellsAz Incognito féle beadványt reflexből adja be a játékosszakszervezet eltiltások esetében.
Itt olyan békésnek tűnik minden, mintha csak teadélután lenne
Richie meg visszaüt a Miami-nak:
www.nfl.com/news/story/0ap2000000281584/article/richie-incognito-files-grievance-against-miami-dolphins
😒 Kiváncsi lennék, hol tart most az ügy, mikor lesz vége és mi lesz a kimenetele 😊Paradoxon_MIA
Brenner aktiválva lett PS-ből. Pouncey elvileg játszik. Ha Wallace nem akkor érdekes lesz, hogy mégis hogy állunk fel. Lehet Thigpen be lesz dobva slotba egyszer-kétszer. Illetve ez esetben Egnewnak is fel kell kötni a gatyát, mert lehet többször lesz két TE a pályán. Mondjuk ő is sérüléssel küzd.
Sok esélyt nem adok magunknak ma este, de ebben van egy nagy adag babona is. 😀
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Itt olyan békésnek tűnik minden, mintha csak teadélután lenne
Richie meg visszaüt a Miami-nak:
😒 Kiváncsi lennék, hol tart most az ügy, mikor lesz vége és mi lesz a kimenetele 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Miami Dolphins tackle Jonathan Martin spent seven hours today speaking to investigator Ted Wells as the NFL tries to get to the bottom of the situation that led Martin to leave the team and allege player misconduct by guard Richie Incognito. As he left the building, Martin said he does "not intend to discuss the matter publicly." He added, "This is the right way to handle this matter."Mondhattad volna ezeket az ügynöködnek meg az ügyvédednek is.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Mike Wallace (hamstring) is listed as questionable for Week 11.😒
Wallace is likelier than not to play against San Diego despite having his practice reps scaled back during the week. He has an enticing matchup with the Chargers' soft corners, but fantasy owners need to continue to monitor Wallace's status into Sunday morning due to the questionable tag.empty taxi
Pouncey is kisebb sérüléssel questionable...
Egyre inkább megint majd jövőre hangulat kezd kialakulni.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Mike Wallace (hamstring) is listed as questionable for Week 11.Wallace is likelier than not to play against San Diego despite having his practice reps scaled back during the week. He has an enticing matchup with the Chargers' soft corners, but fantasy owners need to continue to monitor Wallace's status into Sunday morning due to the questionable tag.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ha csak a támadó falat (gondolom erre gondoltál) nézzük, akkor a draftról mindenképpen érdemes lenne első körben hozni egy jó OT opciót. Matthews (Texas A&M) lenne a legjobb, de én Lewan (Michigan) miatt sem fognám a fejem. Persze amilyet szerencsétlenek vagyunk, kétlem, hogy bármelyik is nálunk kötne ki.Jövőre újra kezdjük a fal építését, mint 2008-ban. Draft első kör = OT (Ireland nélkül). 😊danylymit gondoltok ki lenne számunkra megfelelő ember(draft + leendő FA-ek)? a vicc az, hogy egyedül pouncey helye a biztos.Ventura
Nagyobb esély van Kouandjio (Alabama) megszerzésére, persze annak tükrében, hogy ő még nem végzős. Persze ha nyer megint a Bama BCS NC-t, akkor lehet benevez a draftra, és ott ő jó opció lenne.
Mondják még A. Richardson-t (Tennessee), de én nem voltam tőle elájulva a múltkori meccsét nézve. Bár ott azért az egész fallal probléma volt, egyedül talán Ric volt közepes.
Teljes OT újjáépítést nehezen tudok elképzelni, így szerintem Clabo out év végén (úgy is csak egy évre van szerződése; nem hiába 😊 ), és McKinnie marad.
OG-ben szerintem FA-ról hozunk egy emberkét, mert Incognito helyzetet nagyon labilis (bár még bármi lehet) + az idén draftol OG (D. Thomas) semmit nem mutatott még, és nincsenek is megelégedve vele. Arkin nem hosszú távú megoldás, év végén (de sejthetően előbb) out.
+ Watkins, Incognito és Jerry (mind OG) is FA 2014-ben. xD
Csak néhány név a 2014-es OG FA-ból:
Charlie Johnson Vikings
Wade Smith Texans
Paul McQuistan Seahawks
John Greco Browns
Brian Waters Cowboys
Rob Turner Titans
Chris Williams Rams
Mike McGlynn Colts
Chad Rinehart Chargers
Willie Colon Jets
Travelle Wharton Panthers
Zane Beadles Broncos
Garry Williams Panthers
Andre Gurode Raiders
Dylan Gandy Lions
Kevin Boothe Giants
több mint 12 éve
Jövőre újra kezdjük a fal építését, mint 2008-ban. Draft első kör = OT (Ireland nélkül). 😊danylymit gondoltok ki lenne számunkra megfelelő ember(draft + leendő FA-ek)? a vicc az, hogy egyedül pouncey helye a biztos.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Tanny előtt hatalmas tér, futhatna előre. danylyEzt néztem én is, és elgondolkodtam: Tannehil nem látja a helyet, vagy Tannehil-t keresztrefeszítik ha futni mer. Nem ez az első ilyen eset idén, de eddig ez volt a leglátványosabb. Nem nagyon tudom mire vélni a jelenséget.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Rookie évében azért el-le szaladgált, de most már ez nagyon le van limitálva. Persze ebben közrejátszik, hogy ne zúzzák szét, de idén ezt most megteszi a fal, hogy gyenge és szétverik az ellen DL tagjai. Így futni sem kell előre, hogy megkapja a magáét. 😊Erősségek:a passz része pontosan egyezik azzal, amit látunk második éve a pályán. viszont a másik erőssége abszolút nincs kihasználva. főképp ebben a helyzetben (OL)Ventura
Összességében impresszív méret és erő. Nagyon mobilis, ki tud mozogni a zsebből, hogy elkerülje a nyomást. Különösen jól megy neki a roll out. Veszélyes, mert ha összeomlik a terv, képes futással kompenzálni. Pontossága rövid- és középhosszú passzoknál nagyszerű. Végzősként jelentős szerep hárult rá, több játékot is a LoS-nál változtatott meg. Vezéralak a pályán és azon kívül, akit nagyrabecsülnek a csapattársai és az edzői is.
Gyengeségek:
Hajlamos minden áron annak passzolni, akit kigondolt és komoly őrizetbe odadobni a labdát. Türelmesebbnek kellene lennie, együtt élni a játékkal. Karja elég erős, de semmi különleges. Hosszú passzai pontossága kiszámíthatatlan, nehezen találja el a röppályát, hogy az elkapó válla fölé menjen a labda. Szokatlan dobó mozdulata van, ami nem nagy probléma, de sokat elvesz a magassága adta előnyből, és kapcsolatban állhat a hosszú passzai össze-visszaságával. Nyomás alatt gondjai vannak, rossz döntéseket hoz, és elsieti a passzait, ami a pontosság rovására megy. Mozgásból nehezen találja el a célpontjait.
Én ezt már többször hangsúlyoztam, hogy első dolog, hogy végy (építs fel) egy jó támadó falat. Persze az irányító sem másodlagos, de láttunk már olyat, hogy egy gyenge irányító SB-t játszott (Grossman 2007-ben; de persze ott volt egy brutál védelem).
Jövőre újra kezdjük a fal építését, mint 2008-ban. Draft első kör = OT (Ireland nélkül). 😊
több mint 12 éve
Erősségek:a passz része pontosan egyezik azzal, amit látunk második éve a pályán. viszont a másik erőssége abszolút nincs kihasználva. főképp ebben a helyzetben (OL)
Összességében impresszív méret és erő. Nagyon mobilis, ki tud mozogni a zsebből, hogy elkerülje a nyomást. Különösen jól megy neki a roll out. Veszélyes, mert ha összeomlik a terv, képes futással kompenzálni. Pontossága rövid- és középhosszú passzoknál nagyszerű. Végzősként jelentős szerep hárult rá, több játékot is a LoS-nál változtatott meg. Vezéralak a pályán és azon kívül, akit nagyrabecsülnek a csapattársai és az edzői is.
Gyengeségek:
Hajlamos minden áron annak passzolni, akit kigondolt és komoly őrizetbe odadobni a labdát. Türelmesebbnek kellene lennie, együtt élni a játékkal. Karja elég erős, de semmi különleges. Hosszú passzai pontossága kiszámíthatatlan, nehezen találja el a röppályát, hogy az elkapó válla fölé menjen a labda. Szokatlan dobó mozdulata van, ami nem nagy probléma, de sokat elvesz a magassága adta előnyből, és kapcsolatban állhat a hosszú passzai össze-visszaságával. Nyomás alatt gondjai vannak, rossz döntéseket hoz, és elsieti a passzait, ami a pontosság rovására megy. Mozgásból nehezen találja el a célpontjait.