Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000290002/article/jonathan-martin-placed-on-miami-dolphins-nfi-list

"...it's a moot point, as Martin reportedly doesn't feel like he ever can suit up for the Dolphins again." - ezek után még jó, hogy . Beledurrant a ventillátorba, ezek után nem csoda, hogy nem szívesen jönne ide vissza. És igen kíváncsi vagyok, hogy ilyen hozzáállással hol is fog melót kapni.

Illetve:
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000289749/article/richie-incognitos-suspension-will-continue-with-pay
Ez a legjobb konstelláció: nem játszhat, de fizetünk neki 😒Paradoxon_MIA
Martin NFI végre, jött helyette a S Campbell rosterre, vagyis valószínűleg Clemons nem fog sokat játszani. Fogalmam sincs ki lesz Jones párja. Wilson mostanság inkább nickel CB, egyszerre nem lehet két helyen. Mivel R.J Stanford és Will Davis magasabban jegyzet játékos mint Kovacs meg Campbell ezért gondolom Wilson megy safetynek, a 3.corner meg majd eldől ki lesz. Jets inkább futással operál, kíváncsi vagyok, hogy kap-e védősorban snapet az ifjonc, és eddig csak STben villogó safety csapat, futás ellen jók lehetnek, keményen ütköznek.

Incognitot max 4 meccsre lehet eltiltani. Mivel a csapat ki akarja várni Wells vizsgálatának a végét, ezért kifizetett neki meccseket, és így maradt még az eltiltásból.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rd98mcs85el1mkwcwzfp
Jonathan Martin placed on Miami Dolphins' NFI list
The Miami Dolphins officially ended Jonathan Martin's season Saturday, placing the offensive tackle on the non-football illness list. If Martin is done with the Dolphins, where might he be headed?

"...it's a moot point, as Martin reportedly doesn't feel like he ever can suit up for the Dolphins again." - ezek után még jó, hogy . Beledurrant a ventillátorba, ezek után nem csoda, hogy nem szívesen jönne ide vissza. És igen kíváncsi vagyok, hogy ilyen hozzáállással hol is fog melót kapni.

Illetve:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ynwwekp6ii46ainwrfev
Richie Incognito's suspension will continue with pay
Richie Incognito and the Miami Dolphins have reached an agreement to extend Incognito's suspension with pay while the NFL continues its investigation, NFL Media's Jeff Darlington reports.

Ez a legjobb konstelláció: nem játszhat, de fizetünk neki 😒

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Nem védem túl Tanny-t, csak az a helyzet, h nem csak rajta múlik ez a kapcsolati hiány. Adott játékosokra kell optimalizálni a playbookot, de ugye evvel vannak gondok.
Ha ahogy írjátok nem tud erőset és pontosat dobni, akkor minek kellett Wallace ????? Szerintem sokkal hatékonyabb lenne a passzjátékunk option-rollout playekkel ( amolyan Jake the Snake style ), de ugye Mike S. nem nagyon hív ilyen playeket. Ötletes playekről, trükkökről meg nem is beszélve...ha szökévente ilyent hív hát tuti nem mer odanézni és közben vadul dörzsöli a nyúllábat a desk alatt . 😀
Így a fal is részbe tehermentesítve lenne és a védelem figyelme is megoszlana illetve Wallace és a wr-corps jobban tudna szeparálodni.
Akárhogy is : mostanában nem lesz ilyen gyenge ez a csoport és ha nem lesz meg a PO ( és nagy valószínüséggel nem lesz meg ) akkor sokan mennek a levesbe a stábból HC,OC,OLC minimum, ja és persze Fireland...DM13
Igen, így már jobban egyetértünk. Én Philbint nem baszogatnám, Ireland mehetne a levesbe inkább, és jöhetne valami kreatívabb OC.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Egy kis meccs előzetes playbook, a Jets meccsre (érdemes megnézni):
 sports.yahoo.com/video/playbook-miami-dolphins-vs-york-015601655.html

Ugye kiemelik a gyenge futásvédelmet, Wallace-t és Tanny-t. Amiről mi is beszélünk.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Nem védem túl Tanny-t, csak az a helyzet, h nem csak rajta múlik ez a kapcsolati hiány. Adott játékosokra kell optimalizálni a playbookot, de ugye evvel vannak gondok.
Ha ahogy írjátok nem tud erőset és pontosat dobni, akkor minek kellett Wallace ????? Szerintem sokkal hatékonyabb lenne a passzjátékunk option-rollout playekkel ( amolyan Jake the Snake style ), de ugye Mike S. nem nagyon hív ilyen playeket. Ötletes playekről, trükkökről meg nem is beszélve...ha szökévente ilyent hív hát tuti nem mer odanézni és közben vadul dörzsöli a nyúllábat a desk alatt . 😀
Így a fal is részbe tehermentesítve lenne és a védelem figyelme is megoszlana illetve Wallace és a wr-corps jobban tudna szeparálodni.
Akárhogy is : mostanában nem lesz ilyen gyenge ez a csoport és ha nem lesz meg a PO ( és nagy valószínüséggel nem lesz meg ) akkor sokan mennek a levesbe a stábból HC,OC,OLC minimum, ja és persze Fireland...

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Tanny lassu Wallacehoz, dobasban is es agyban is.
Igy Wallacet kenytelen kelletlen vagy slotba teszik vagy posession wr-t jatsztnak vele amihez viszont sem a technikaja sem a keze nincs meg.
O a speed WR megtestesitoje egy olyan QB-val aki ezt hasznalni is tudja es ha itt Big Ben lenne epp, akkor iden 1000 yardos szezont futhatna, igy meg kenytelen verekedni a labdaert, amiben gyakran legyozik.

A masik az hogy a fal gyengesegeben azert Tanny is benne van. Olyan sackekbe megy bele hogy hihetetlen es nagyon tartja a labdat nehezen szabadul tole. Egy ket ceplont az amit a jatekok nagyreszeben kovet.

Amugy az is zavar a csapatnal hogy mindig volt egy ket komolyabb karakterunk melle komoly jatektudassal.
Jo jatekosaink most is vannak, Punci, Jones, Starks, de nincs egy Zach Thomas sem, vagy Taylor akire azt mondod na igen ez az ember a csapat. Ha lenne Ireland scouting "tudomanyat" leszamitva nem fordulhatott volna elo, hogy egy masodeves masodik napon huzott gyerek es a legjobb guard epp nem a falban keszulnek a meccsre.
több mint 12 éve
OUT: OT Jonathan Martin (absence), CB Dimitri Patterson (groin), RB Daniel Thomas (ankle), CB Jamar Taylor (hamstring)

QUESTIONABLE: S Chris Clemons (knee, hamstring)

PROBABLE: G Sam Brenner (knee), WR Rishard Matthews (back), LB Koa Misi (knee), WR Marlon Moore (hamstring), DL Jared Odrick (knee), RB Marcus Thigpen (wrist), S Jimmy Wilson (abdomen)

Patterson olyan porcelán hogy az hihetetlen. Imádom amikor játszik, de az nem megy, hogy a kezdő CB a meccsek 2/3-át kihagyja.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Az LB sor nagyon gyenge is. Ahhoz kepest mekkora szerzodest kaptak nekem ahogy vartam is csalodas a jatekuk.Delonso_
Vagy nagyon jók, vagy elfogadhatatlanul gyengék. LB poszton ez nem fér bele, ettől féltem a szezon elején, eddig sajnos bejött. Ráadásul akkora szerződéssel lettek megdobva, hogy garantáltan nem lesznek lecserélve, az viszont durva, hogy itt kell megtanulniuk konzisztensen szerelni, meg embert fogni. Fizikálisan, tehát gyorsaságban-erőben nem rosszak, de nem tudják kihasználni. Még Misi a legjobb, benne lehet bízni futás ellen, és idén mintha megtanult volna nem csak középpen lyukakat tömni, hanem szélre is kiérni, abszolút megérdemelt az új szerződése.

Tannehill-Wallace kapcsolatról van egy nagyon jó cikk. Ha valaki nem szeretné végignyálazni akkor a lényeg: Tanny aluldobja Wallacet. Azonban nem azért mert nincs meg az ereje, sokkal inkább azért mert későn dobja a labdát. Kivár, nem tudja eldönteni elkapója lehagyja-e majd a védőt, és amikor ez biztossá válik akkor dob, de nem eléggé hosszan. Fejben vannak a gondok. És nehéz lenne ezt mind Wallacera fogni.Geeri
Jaja....az is Tanny hibája, h sokszor forró a labda... BM-nek elég volt az aurája közelébe dobni, h elkapja ... ezzel szemben Wallace elég túlfizetett.DM13
Nem azt mondom hogy a helyén van fizetve. De attól hogy úgy fizetik mint a top elkapókat nem lesz top elkapó. Kereslet kínálat alapon ment érte a licit, neki legalább vannak elvitathatatlan képességei, nem úgy mint a többi FA-nak volt. Ireland nem akart draftolni, őt hozta. Philbinék megkapták őt.
Wallace nagyon gyors, megveri az embereket sebességben ez nyilvánvaló. Bárkit megver szerintem sebességből. Nézd meg a tavalyi összefoglalókat: Wallace lefutja a védőt, a labda már a levegőben, elkapás, TD. Big Ben érezte ezt, megtanulta olvasni, hogy mikor kell dobni. Tanny ezt még tanulja.
Nem lehet Wallaceon számon kérni azt, hogy nem képes kiharcolni elkapásokat, nem ezt várják tőle. Azt várják hogy lépjen el, amit megtesz. Meg kell találni. Azok ä dropok amikor telibe van dobva egy más téma. De az, hogy nem hozza a nagy játékokat nem a droppok miatt van.

Felesleges túlvédeni Tannehilt. Raiders meccset nem tudom láttad-e: McGroin dobta mindenhova. Ricsi majdnem hozzáment feleségül, pedig 10/9 passza nem volt jól megdobva, az elkqpói harcoltak ki nagy elkapásokat. Én jobb szeretném, ha Tannehil dobná oda, tudna továbbra is fejlődni. Lehet Wallacera kenni a dolgokat teljesen csak nem mutat előre.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Az LB sor nagyon gyenge is. Ahhoz kepest mekkora szerzodest kaptak nekem ahogy vartam is csalodas a jatekuk.Delonso_
Vagy nagyon jók, vagy elfogadhatatlanul gyengék. LB poszton ez nem fér bele, ettől féltem a szezon elején, eddig sajnos bejött. Ráadásul akkora szerződéssel lettek megdobva, hogy garantáltan nem lesznek lecserélve, az viszont durva, hogy itt kell megtanulniuk konzisztensen szerelni, meg embert fogni. Fizikálisan, tehát gyorsaságban-erőben nem rosszak, de nem tudják kihasználni. Még Misi a legjobb, benne lehet bízni futás ellen, és idén mintha megtanult volna nem csak középpen lyukakat tömni, hanem szélre is kiérni, abszolút megérdemelt az új szerződése.

Tannehill-Wallace kapcsolatról van egy nagyon jó cikk. Ha valaki nem szeretné végignyálazni akkor a lényeg: Tanny aluldobja Wallacet. Azonban nem azért mert nincs meg az ereje, sokkal inkább azért mert későn dobja a labdát. Kivár, nem tudja eldönteni elkapója lehagyja-e majd a védőt, és amikor ez biztossá válik akkor dob, de nem eléggé hosszan. Fejben vannak a gondok. És nehéz lenne ezt mind Wallacera fogni.Geeri
Jaja....az is Tanny hibája, h sokszor forró a labda... BM-nek elég volt az aurája közelébe dobni, h elkapja ... ezzel szemben Wallace elég túlfizetett.

több mint 12 éve

Tannehill-Wallace kapcsolatról van egy nagyon jó cikk. Ha valaki nem szeretné végignyálazni akkor a lényeg: Tanny aluldobja Wallacet. Azonban nem azért mert nincs meg az ereje, sokkal inkább azért mert későn dobja a labdát. Kivár, nem tudja eldönteni elkapója lehagyja-e majd a védőt, és amikor ez biztossá válik akkor dob, de nem eléggé hosszan. Fejben vannak a gondok. És nehéz lenne ezt mind Wallacera fogni.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Az LB sor nagyon gyenge is. Ahhoz kepest mekkora szerzodest kaptak nekem ahogy vartam is csalodas a jatekuk.
több mint 12 éve
Kovacs ismét 53ban.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ez a stat kifejezetten tetszik (főleg annak tükrében, hogy ezen a poszton nem voltunk mostanában valami jók): a 20 CB közül, akikre a legkevesebb passer rating-el dobtak az irányítók (magyarán: ezen CB-k felé dobott QB passzok nem nagyon jöttek be), 4 Dolphins-os!
Patterson (36.1), Carroll (64.5), Grimes (67.5) és Wilson (69.4).

Tizennegyedikek vagyunk engedett passzolt yardban, ami inkább a futás elleni védekezésre volt inkább jellemző. Kicsit megfordult a világ.danyly
A LB sorra viszont nagyon mennek a passzok. De ennek a statnak tényleg lehet örülni.
És Punceynak is: játszani akar vasárnap.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ez a stat kifejezetten tetszik (főleg annak tükrében, hogy ezen a poszton nem voltunk mostanában valami jók): a 20 CB közül, akikre a legkevesebb passer rating-el dobtak az irányítók (magyarán: ezen CB-k felé dobott QB passzok nem nagyon jöttek be), 4 Dolphins-os!
Patterson (36.1), Carroll (64.5), Grimes (67.5) és Wilson (69.4).

Tizennegyedikek vagyunk engedett passzolt yardban, ami inkább a futás elleni védekezésre volt inkább jellemző. Kicsit megfordult a világ.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
jött egy sukár fiatalember.
"Dolphins signed DT A.J. Francis.
Francis was on the Patriots' practice squad. An undrafted rookie out of Maryland, Francis has yet to appear in an NFL game. He'll likely be inactive for Sunday's tilt with the Jets."
Ventura
Dolphins announced they had waived defensive tackle Isaako Aaitui and safety D.J. Campbell.

Francis preseason végén cutolódott tőlünk, PS helyett viszont a Patsnél kötött ki, most visszahozta Ireland. Rajta kívül jött egy futó: Cameron Marshall, ő PSbe.
Thomas ha megy IR-re akkor lesz még egy hely rosteren+ Incognito csak a Jets ellen lehet eltiltott, azt is el kell dönteni vele mi legyen.
Martin szintén. Valamilyen szinten luxus őt rosteren tartani. Nem értem miért nem rakható IR-re, ha egyszer nem képes játszani mentális problémák miatt.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
jött egy sukár fiatalember.
"Dolphins signed DT A.J. Francis.
Francis was on the Patriots' practice squad. An undrafted rookie out of Maryland, Francis has yet to appear in an NFL game. He'll likely be inactive for Sunday's tilt with the Jets."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
amúgy ahhoz képest, hogy be lett harangozva, hogy thigpen RB-ként slotban is gyakorol, lényegében nem láttunk belőlle semmit. lehetne kreatívabb sherman... használja már ki a játékosai képességeit.Ventura
Screeneket nyomott rá, de nagyon ritkán.Geeri
+ Thigpen idén nem olyan jó mint tavaly volt.
 www.thephinsider.com/2013/11/25/5145380/dolphins-returner-marcus-thigpen-struggling-in-2013

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
amúgy ahhoz képest, hogy be lett harangozva, hogy thigpen RB-ként slotban is gyakorol, lényegében nem láttunk belőlle semmit. lehetne kreatívabb sherman... használja már ki a játékosai képességeit.Ventura
Screeneket nyomott rá, de nagyon ritkán.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
amúgy ahhoz képest, hogy be lett harangozva, hogy thigpen RB-ként slotban is gyakorol, lényegében nem láttunk belőlle semmit. lehetne kreatívabb sherman... használja már ki a játékosai képességeit.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
dühkirohanásom után:
úgy néz ki, végzett thomas idénre. ez egyet vagy kettőt jelenthet. thigpen és/vagy gillislee time.Ventura
Gilisle aktív lesz, de Thigpen is kap majd snapet szvsz. Futójátékunk gyenge védelem ellen van meg csak sajnos. Kíváncsi vagyok mi lesz majd.

Playoff sem felejtős még szerintem, még meg van az esély, csak ahhoz kellene egy 60perces csapat.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
dühkirohanásom után:
úgy néz ki, végzett thomas idénre. ez egyet vagy kettőt jelenthet. thigpen és/vagy gillislee time.Ventura
Én személy szerint már nagyon szeretném látni Gillislee.

Nekem nagyon bejön a srác: iszonyat gyors, türelmes, irányváltásai félelmetesek, megtalálja a réseket és nem fél ütközni.
Nekem már a drafton is tetszett ez a pick. Szép jövő áll előtte, csak használjuk is persze.
Csak egy jobb fal mögött élne meg ő is, de amíg nem látom éles meccsen ez sem biztos.

A mezszám pedig kötelez! 😊

több mint 12 éve
dühkirohanásom után:
úgy néz ki, végzett thomas idénre. ez egyet vagy kettőt jelenthet. thigpen és/vagy gillislee time.

több mint 12 éve
oszt még a new england-nek volt mersze nem kiszopni. nevetség 😒 :#
még 24-0-ról állt fel. hol leszünk mi azt nem tudom.

több mint 12 éve
Nekem kulonosebben nincs rossz hangulatom, vereseget vartam, ahhoz kepest nagyon jol jatszottunk.
A vedelmunket imadom, remelem okos drafttal es okosabb FA politikaval az O-t is felhozzuk majd offseasonben es Sherman+ Fireland elmennek zabot hagyezni. En latom Philbinben ha nem piszkaljak a lehetoseget es a szebb jovot.Delonso_
Az a baj hogy pontokat csak az első félidőben raktunk a táblára, hiába a jó játék.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Nekem kulonosebben nincs rossz hangulatom, vereseget vartam, ahhoz kepest nagyon jol jatszottunk.
A vedelmunket imadom, remelem okos drafttal es okosabb FA politikaval az O-t is felhozzuk majd offseasonben es Sherman+ Fireland elmennek zabot hagyezni. En latom Philbinben ha nem piszkaljak a lehetoseget es a szebb jovot.