Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
ireland majd beáll LG-nek.Ventura
Adjunk neki annyi esélyt, hogy idei üdvöskéjét maga elé állíthatja. Jaaaa, hogy a hatás ugyanaz? Semmi baj!

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
ireland majd beáll LG-nek.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Idei szezon+ ami eddig felépült kuka? Övön aluli lenne, ha Incognito elzavarásra kerülne.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Eddig is remeklo O lineunk meg tovabb gyengul.
Miert ne lennek boldog?
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
És itt a következő cikk ebben a témában:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rd98mcs85el1mkwcwzfp
Jonathan Martin alleges misconduct; NFL to review
Jonathan Martin has been absent from the Miami Dolphins since Monday following an emotional breakdown. The NFL is set to formally review the matter.

Fene essen bele, hogy soha nem sikerül egy, a sikereink miatti figyelemfelkeltő év, mindig csak az árnyoldalak és ballépések

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Jönnek a jó hírek, vég nélkül...

NFL. com Breaking News:
Richie Incognito suspended indefinitely by Dolphins
The lineman learned of the news from coach Joe Philbin while the NFL investigates Jonathan Martin's situation, Jeff Darlington reports.

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
A Bills bukta, de a Jets lenyomta a New Orleans-t. Baccameg, hogy ők is ilyenkor bénáznak 😊Paradoxon_MIA
pfff. jó keresztbe tesznek nekünk.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
A Bills bukta, de a Jets lenyomta a New Orleans-t. Baccameg, hogy ők is ilyenkor bénáznak 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Azért ez gyönyörű. Nem vádol meg senkit, mert fél a következményektől, megtorlástól, amit Incognito tenne ellene. Komolyan: jogász szülei vannak Martinnak és ennyit sikerül összehozni? Ettől nem lesz hitelesebb.

Adam Schefter and Chris Mortensen of ESPN report that Martin hasn’t formally accused anyone of bullying or harassment because he fears retribution. Per the report, Martin specifically fears retribution from guard Richie Incognito.
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/03/espn-martin-fears-retribution-from-incognito/

Mindenesetre Incognito twitter huszárkodásával nem fog sok szimpatizáns szerezni magának.DoM
Incognito a rohadék, azért mert Schefter 2\2 alaptalanul vádolja? Ne már... van róla egy kép, amit magának épített fel, de régen rosz ha ez többet nyom a latba mint a tények.

Vacsiztatás: nyilván ilyen csak Miamiban van. Tuti... Eddig ez része volt a csapatok életének, mától bűn.
Vicc az egész médiacirkusz, mégha valós problémán is csámcsog nem tesz jót az ügynek, sőt! Ha Samuda akad ki miután Martin elvezette a kocsiját akkor most Martin a sátán?
Zseniális ami megy, remélem még hetekig.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Nem tudom, kinek is drukkoljak ma: a KC-nek, hogy növelje az esélyeinket, a BUF elkalapálásával, vagy a Billsnek, hogy elcsapja a Chiefs-t, biztosítva az egyetlen eddigi Perfect Seasont 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014

Ez azért komoly kaja 😀szaba
a posztolót és a szöveget lehagytad:

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930

Ez azért komoly kaja 😀
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz a történetből. A bullying eléggé felkapott társadalmi probléma most, renegeteget hallani róla minden forrásból. Incognitoról pedig jót még nem igen olvastam, de ahogyan látom, nem csak én nem találkoztam pozitív hírekkel.

Amúgy az,hogy "fiatal védő játékos, aki újonc" eléggé lekorlátozza szerintem a lehetőségek számát, szóval nem értem ennyire minek kellett belőni, ebből bőven rájönnek a csapattársak...ha igaz.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Azért ez gyönyörű. Nem vádol meg senkit, mert fél a következményektől, megtorlástól, amit Incognito tenne ellene. Komolyan: jogász szülei vannak Martinnak és ennyit sikerül összehozni? Ettől nem lesz hitelesebb.

Adam Schefter and Chris Mortensen of ESPN report that Martin hasn’t formally accused anyone of bullying or harassment because he fears retribution. Per the report, Martin specifically fears retribution from guard Richie Incognito.
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/03/espn-martin-fears-retribution-from-incognito/

Mindenesetre Incognito twitter huszárkodásával nem fog sok szimpatizáns szerezni magának.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
ez kemény, ha igaz:

"One young defensive player, whose privacy I'm protecting, has literally gone broke because he's been pressured to pay for older players. They've gotten sucked into the Miami lifestyle, and the veterans are using the younger players as an ATM, I'm told. Recently, a younger player was handed the tab for a $30,000 team dinner. The rookie minimum this year is around $400.000. When I talked about anger, dysfunction last week, this is what I was referring to. This issue extends far beyond the Martin situation." (Adam Beasley, Miami Herald)

buhloone mindstate

több mint 12 éve
Sok forras azt irja nem biztos hogy fog meg jatszani valaha a csapatban.Delonso_
Majd ha az egyiknek neve lesz akkor elhiszem a sztorit.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
“The Miami Dolphins, including Coach Joe Philbin and Jonathan's teammates, have been in communication with Jonathan and his family since his departure from the club and continue to be in contact. Our primary concern for Jonathan is his overall health and well-being. As an organization, we take any accusations of player misconduct seriously. The notion of bullying is based on speculation and has not been presented to us as a concern from Jonathan or anyone else internally. The reports that the NFLPA is investigating our players are inaccurate. Additionally, the NFL offered its assistance during this time, which we appreciated and gladly accepted. We will continue to make Jonathan's health and well-being a focus as we do with all of our players."

A csapat hivatalos közleménye Martinnal kapcsolatban.Geeri
Szokásos semmitmondó közvélemény.
Sajnálom szegényt, nem tudom mi lehetett a háttérben. Itt csak találgatások vannak.danyly
Megy a ködösítés. Iagzából senkinek sem érdeke,hogy kiderüljön az igazság, talán még Martinnak sem.

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
“The Miami Dolphins, including Coach Joe Philbin and Jonathan's teammates, have been in communication with Jonathan and his family since his departure from the club and continue to be in contact. Our primary concern for Jonathan is his overall health and well-being. As an organization, we take any accusations of player misconduct seriously. The notion of bullying is based on speculation and has not been presented to us as a concern from Jonathan or anyone else internally. The reports that the NFLPA is investigating our players are inaccurate. Additionally, the NFL offered its assistance during this time, which we appreciated and gladly accepted. We will continue to make Jonathan's health and well-being a focus as we do with all of our players."

A csapat hivatalos közleménye Martinnal kapcsolatban.Geeri
Szokásos semmitmondó közvélemény.
Sajnálom szegényt, nem tudom mi lehetett a háttérben. Itt csak találgatások vannak.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Sok forras azt irja nem biztos hogy fog meg jatszani valaha a csapatban.
több mint 12 éve

A csapat hivatalos közleménye Martinnal kapcsolatban.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
olvasgattam twitteren Incognitót és Martint, és nem úgy tűnt, mint akik utálják egymást, sőt. augusztusban Martin születésnapjakor Incognito azt írta neki: "boldog születésnapot a világ legnagyobb weirdójának" - Martin megköszönte. aztán ezen a képen is úgy tűnt, hogy spanság van:

buhloone mindstate

több mint 12 éve
hmm, fogalmam nincs hogy kell twitteről beágyazni tartalmat de a lényeg:
Az NFLPA Darlington szerint közölte, hogy nem vizsgálódik az ügyben Incognito, és úgy egyébként senki iránt.
 twitter.com/JeffDarlington

Schefter idén másodjára indított támadást Richie ellen, mindenféle alap nélkül. Persze a média repült rá, nem tudsz olyan amcsi oldalt ahol nem lenne szó bullyingról, komolyan várom az erről szóló South Park részt. Végülis a cél el lett érve, tuti ugrott az olvasottság, meg nem kell gondolkozni pár napig, hogy mi legyen a téma. Isten áldja Amerikát!

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Martin érzékenysége amúgy nemtudni mennyire újkeletű, meg mi volt a háttérben, de amíg semmit nem lehet tudni,addig szerintem felesleges kombinálni, meg egyes játékosokra ujjal mutogatni. Ami meg megy kinti oldalakon az hányingerkeltő szenzációhajhászás szerintem.Geeri
Nem tudom, hogy melyik féltől, résztvevőtől várható, hogy egyáltalán kiderüljön az igazság? NFLPA "nyomozása" lehet még talán a legjobb tipp.

A Miami szempontjából a legjobb forgatókönyv, hogy itt tényleg csak egy-két jól időzített, de elszigetelt újoncugratásról volt szó, aminek a hatását Martin egészségügyi probléma miatt rosszul reagálta le (azon kívül persze, hogy teljes kitaláció az egész és Martin magánéleti/családi gondok miatt szállt ki). A másik véglet, hogy egy kezdő játékost másfél éven keresztül szisztematikusan ki lehetett készíteni idegileg a "csapattársaknak" és ezt a viselkedést tolerálta az öltöző és a stáb is.DoM
Utóbbi megkérdőjelezné kb 100 ember alapvető értelmi képességét, a szakmai stábét meg főleg. Megy a bénázás a falban, erre asszisztálunk a vak oldali tackle kiközösítéséhez. Nem tudom, nekem ez nyilvánvalóan nem az eredményesség irányába mutat, ha pedig a tekintély nincs meg akkor rejtély, hogy mégis mi tartja össze az öltözőt, miért nincs itt is az ami Tampában.
Szóval szerintem valószínűbb hogy Martinnal van főleg a probléma, a csapat felelősége másodlagos, és abban merül ki, hogy nem látták ezt az egészet előre. Tehát vagy fel kellett volna ismerni a problémát, aminek nem tudjuk volt-e nyilvánvaló jele és kezelni azt, vagy Irelandnek nem lett volna szabad őt választani.
A legjobb forgatókönyv az, hogy Martin egyszerűen besokalt, nem ment úgy a játék, baj volt otthon, hajlamos az ilyenre, ( állítólag Big Weirdo volt a beceneve, rögtön minden Dolphins játékos rohadjon meg... közben meg szerintem mindenki baráti társaságában meg van az az ember aki alkatilag túlérzékeny, és néha elpattan a húr egy olyan dolog után amin más csak nevet egy jót,aztán egy óra múlva már ő is.) és egyszerre sok volt mindenből. Az hogy ez így jött ki valóban nem normális, szóval nem is értem hogy mit poénkodnak meg értetlenkednek emberek, hogy a sérültlistán van feltüntetve.
Clabo, és Incognito is kereste, utóbbinak azt írta Martin, hogy nem emberekre haragszik egyszerűen sok volt neki az öltözői hangulat. Most ebből sok mindent ki lehet találni, ha akarom az a baja hogy szívatták, ha akarom az a baja hogy magára vette a felelősséget ami a vereségek miatt terheli, és nem tudta feldolgozni. Persze benne van, hogy azért más kultúrális közegből jött, meg az is ismétlem hogy lehet alkatilag nehéz volt számára a beilleszkedés. De azt mondom, nehéz elhinni, hogy egy kezdő falembert annyira kiutáljanak, hogy az, ha a fejében minden oké ide vezessen.
NFLPA kíváncsi vagyok mit hoz ki, meg arra is hogy van-e innen Martinnak visszaút. Arra még inkább, hogy mennyit tesznek a csapattársak hogy legyen. Ami biztos, hogy Philbin a meccs után lenyilatkozta, hogy leül a csapattal és átbeszélik ezt. Az indoklása viszont furcsa: azért hogy meglegyen a bizalom edző és játékos között, úgy mint a mai meccsen. Tehát vagy nem mondja ki, vagy nem érzi úgy, hogy a játszó játékosok hibáztak. Persze teljes támogatást ígért Martinnak is, és hozátette, hogy a legfontosabb a játékosok egészsége. Máskor többször fordult elő, hogy a sérültekre rákérdező riporternek annyit válaszolt, hogy mit mondjon egy meccs után olyanról aki nem játszott, vagy egy edzés után olyanról aki nem edzett, ez az orvosok, meg az idő dolga, kérdezzenek értelmeset. Nekem ez is azt bizonyítja hogy baj van Martinnal. Csak ő nem az asszonyt verte agyon két játéknap között, meg nem a pohár fenekére nézett, hanem ott hagyta az egészet, és most próbál helyrerázódni.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Martin érzékenysége amúgy nemtudni mennyire újkeletű, meg mi volt a háttérben, de amíg semmit nem lehet tudni,addig szerintem felesleges kombinálni, meg egyes játékosokra ujjal mutogatni. Ami meg megy kinti oldalakon az hányingerkeltő szenzációhajhászás szerintem.Geeri
Nem tudom, hogy melyik féltől, résztvevőtől várható, hogy egyáltalán kiderüljön az igazság? NFLPA "nyomozása" lehet még talán a legjobb tipp.

A Miami szempontjából a legjobb forgatókönyv, hogy itt tényleg csak egy-két jól időzített, de elszigetelt újoncugratásról volt szó, aminek a hatását Martin egészségügyi probléma miatt rosszul reagálta le (azon kívül persze, hogy teljes kitaláció az egész és Martin magánéleti/családi gondok miatt szállt ki). A másik véglet, hogy egy kezdő játékost másfél éven keresztül szisztematikusan ki lehetett készíteni idegileg a "csapattársaknak" és ezt a viselkedést tolerálta az öltöző és a stáb is.