Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
5 mp-en múlott a tökéletes bye week. :A:danyly
Najah... Húú, de mérges voltam a NO-ra. Minden voltak akkor, csak Szentek nem 😀😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
5 mp-en múlott a tökéletes bye week. :A:

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
nagyon f*sza! bejelölve az ellenfél játékosa aki elköveti a bűnt, és mutatva az idő is! mindig elfelejtem de talán danyly az OL rajongó. biztosan élvezni fogja! 😊

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
ez már valami!! na ki van ott?? 😀

"Colin Kaepernick meze a legkelendőbb a rajongók között" - nflhu.blog.hu
1. Colin Kaepernick (San Francisco 49ers)
2. Peyton Manning (Denver Broncos)
3. Russel Wilson (Seattle Seahawks)
4. Robert Griffin III (Washington Redskins)
5. Adrian Peterson (Minnesota Vikings)
6. Ryan Tannehill (Miami Dolphins)
7. Tom Brady (New England Patriots)
8. Aaron Rodgers (Green Bay Packers)
9. J. J. Watt (Houston Texans)
10. Drew Brees (New Orleans Saints)Ventura
Tanny megelőzi Brady-t? Már is tetszik ez a lista. 😛danyly
Nekem nem csak ezért, de finom ízt ad neki, nyami 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve

10. Drew Brees (New Orleans Saints)Ventura
Tanny megelőzi Brady-t? Már is tetszik ez a lista. 😛

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve

10. Drew Brees (New Orleans Saints)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
Ennyit arról, hogy Tannehill fejében ketyeg lassan a vekker...Geeri
nesze neked. tényleg, lényegében az OL választ el minket a hatékonyságtól (jó-jó, van benne némi sherman playcalling, meg TE elleni védekezés). matthews is a multkor prezentálta, hogy miért is ő van rosteren (bár megnéztem volna ha binns egészséges maradt volna), gibson is feledteti bess-t. általános jelenség, hogy az irányítók másodéves korukban "visszaesnek". 'hill nem! ha jól emlékszem az INT-ek többsége sem az ő hibájából van. tényleg ez miatt kell buknunk... fáj.
a wildcard még mindig bőven kinézőben. a bills is nagy harcos csapat, ráadásul otthon leszünk, így még inkább kötelező a győzelem. bízok benne, hogy a new england bukni fog a new orleans-i gépezet ellen.
 espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/65915/five-suggestions-to-improve-dolphins
-mit veszíthetünk? legfeljebb visszaáll az alapember.
-erről beszélek, és a multkor volt egy cikk, hogy a bye week után több ilyen rollout lesz.
-dion jordan-t is meg lehetne próbálni, bár a jövőben érdekes helyzet áll majd fenn. új LB-k, misi új szerződése, ki lesz a kezdő RE?
-futó teljesítménynél sincs lejjebb. gillislee is hozna annyit, mint thomas, aztán meg ki tudja?

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
"Tannehill has the third fastest passing time of all NFL QBs this season at 2.3 second. Despite getting rid of the ball 0.5 seconds faster than the average and faster than 90% of all QBs, he was getting pressured/hit/sacked at or before the moment he would normally be throwing the ball. Meaning, that he's already playing fast and throwing fast, but to avoid the pressures against Baltimore, he would have had to play even faster. That's just not acceptable. The O-line MUST hold their blocks long enough for Tannehill to have a chance, if only another half of a second. In this game, that 0.5 seconds could have been the difference between a big play and a sack - a win or a loss. In the plays I've highlighted, they didn't and it resulted in sacks. No amount of checkdown options or pocket presence will make up for the fact that Tannehill just didn't have the necessary time on those plays."
 www.thephinsider.com/2013/10/10/4822694/miami-dolphins-anatomy-of-a-play

Ennyit arról, hogy Tannehill fejében ketyeg lassan a vekker...

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
McNutt eligazolt a PSből Carolinaba. Jött helyette Ryan Spadola a Jetsből.Geeri
D.J. Cambell (SS) jött még PS-be. Meg nekem Weaver (OT) is "új", mert legutóbb csak Brenner volt offensive linemen a PS-ben. Kovacs felkerült a roster-re és kellett egy kis kiegészítés a gyakorló csapatba.

több mint 12 éve
Jól van csak kiderült (a PFF szerint):
Here’s how the 24 sacks break down, in terms of accountability: Jonathan Martin and Tyson Clabo have each allowed six, unofficially; Richie Incognito and John Jerry, three apiece; Mike Pouncey one; Daniel Thomas two; Lamar Miller one; Dion Sims one; and Tannehill one (for holding the ball too long).

Szép egy lista. xD

több mint 12 éve
McNutt eligazolt a PSből Carolinaba. Jött helyette Ryan Spadola a Jetsből.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Lehet érdemes lenne egy jövő évi pick-ért szerezni valami használható fal embert még most, mert tényleg ezen múlik az idei évi teljesítményünk. Ha így marad, ezen mehet el az idei jó szereplésünk. Az meg nagyon benne van hogy Tanny kap egy olyat hogy ott marad, már csak a nagy számok törvény szerint is. 😕RunRickyRun
Nem engednek el szerintem sehonnan egy egészséges, stabilan jól játszó embert szezon közben, és szerintem ez is legvalószínűtlenebb forgatókönyv. Meg most hova hoznál embert? Aki tényleg meccsről meccsre kritikán aluli az Clabo. Az megint más dolog, hogy az egész valahogy nem áll össze, Martin is csak egy jó átlagos, Jerry talán még jó se csak átlagos, de az emberanyag nem predesztinálná ezt a teljesítményt.
Ha nem megy máshogy akkor változtatni kell, na de hogyan? A lehetséges megoldások: Garner, Thomas,Yeatman. Azt esélytelennek látom hogy Jerry megéljen tackleként, meg azt is hogy Watkins.
Yeatman a támadófal Devlinje, szóval a bizalom maximális felé, de nem hiszem hogy egy TE-ől átkonvertált tackle lesz a megoldás a problémáinkra.
Thomas kb. most kijelenthető hogy a büdös életben semmit hozzá nem rak ehhez a csapathoz, ritka hogy valakit ennyire kritizáljanak élete első alapszakaszában, róla konkrétan nem hallottam pozitív nyilatkozatot.
Garner lehet véleményem szerint az egyetlen lehetőség, ha Clabo nem tud magára találni, ennél tavaly jobb teljesítményt nyújtott, viszonylag megbízhatóan.

Persze ettől se lesz hirtelen Martin világklasszis, meg nem lesz elkerülve az a jelenet, hogy Tanny a földön, Incognito meg emberhez se ért a playban és most nézi. Szóval csak kellene egy kicsit munkálkodni is.Geeri
Ezt már én is lezongoráztam egy korábbi beírásomban. Clabo meg szerintem kicsit túl lett értékelve. De érdekes a teljesítménye is (tényleg szar), mert Atlantában azért ennyire nem volt gáz.

Clabo: 5.50 sacks allowed (-27 y), 0-0-0 penality-false start-holding
Incognito: 1.50 SA (-13 y) , 0-0-0 pen-false start-holding
Jerry: 3.00 SA (-18 y), 1-0-1 pen-false start-holding (itt most az 1 pen=1 holding-al), 10 y bünti
Martin: 6.00 SA (-38 y), 1-1-0 pen-false start-holding (itt most 1 pen=1 false start), 5 y bünti
Pouncey: 0.50 SA (-4 y), 0-0-0 pen-false start-holding
Összesen: 16.50 SA, -101 y

Nem tudom mennyire valósak ezek az adatok, amit leírtam most ide, mert lehet másik stat oldalon, más számadatok jönnének fel. Ha a fenti számadatokat nézzük 16.50 SA jön ki az OL-re. A fennmaradó 7.50 SA a backs-ek sara, vagy olyan is lehet nem figyelt arra a def emberre senki (jó ez hülyén hangzik de lehet, hogy a szélről egy S berohan, Tanny hátramozog, az OL + backs meg mással ügyködik), Tanny egyszerűen meg nem dobta el a lasztit, és benyelte a sack-et. De Philbin is szidta (már nem egyszer) Thomas-t, így ludas lehet itt Miller és Clay is, hogy ennyi sacks betalál.

Abból, hogy nincs szinte penality az OL-nek, én azt szűröm le, hogy egyszerűen elengedik az ellen def tagjait, hogy ne legyen bünti. Kívülre szépen mutat, hogy 5 meccsen 2 bünti, de ezek szerint vagy feladták az egy-az egyben párharcot a meccs során a def tagok ellen, vagy ennyire nincsenek sem fizikálisan, sem pszichikusan toppon.
Én lennék a legboldogabb ha ezek a mutatók javulnának, de én sajnos nem sok esélyt látok rá. Pont most szar az OL, amikor erre a falra mondtuk azt, hogy ez így már nagyjából rendben lesz.

Itt már csak akkor van esély pozitív mutatóval zárni (pedig én nem zártam ki a 10 W-t sem), ha Tanny megtanul nagyon gyorsan megszabadulni a labdától (annak a nagy része persze ne legyen INT, inkább dobja ki oldalra), ha megtanul többet futni (nem muszáj kizárólag előre) és az elkapók is ráncba szedik magukat. Wallace felé 44 targets, 22 elkapás (50 %), 31.8 % perfect first down és 1 drops (én ezt a statot kicsit kevésnek találtam). Tudom sokszor szorosan fogják, de ez akkor is gyenge teljesítmény, mert azért láttuk, hogy a Colts ellen 115 y, a Ravens ellen 105 y jött össze neki. Kb. minden meccsen ennyi kellene. Lehet sokat kérek, de ilyen képességekkel és ennyi pénzért ez lenne a minimum. De az is lehet kicsit túlértékelte a szakma.
Hartline kicsit jobb, 39 targets, 25 elkapás (64 %), 41 % perfect first down és 2 drops.
Gibson a legjobb, 33 targets, 24 elkapás (72 %), 45.5 % perfect first down és 1 drops.

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Egy első vagy második körös pickért azért lehet lennének ajánlatok! 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Aki tényleg meccsről meccsre kritikán aluli az Clabo. Geeri

több mint 12 éve
Lehet érdemes lenne egy jövő évi pick-ért szerezni valami használható fal embert még most, mert tényleg ezen múlik az idei évi teljesítményünk. Ha így marad, ezen mehet el az idei jó szereplésünk. Az meg nagyon benne van hogy Tanny kap egy olyat hogy ott marad, már csak a nagy számok törvény szerint is. 😕RunRickyRun
Nem engednek el szerintem sehonnan egy egészséges, stabilan jól játszó embert szezon közben, és szerintem ez is legvalószínűtlenebb forgatókönyv. Meg most hova hoznál embert? Aki tényleg meccsről meccsre kritikán aluli az Clabo. Az megint más dolog, hogy az egész valahogy nem áll össze, Martin is csak egy jó átlagos, Jerry talán még jó se csak átlagos, de az emberanyag nem predesztinálná ezt a teljesítményt.
Ha nem megy máshogy akkor változtatni kell, na de hogyan? A lehetséges megoldások: Garner, Thomas,Yeatman. Azt esélytelennek látom hogy Jerry megéljen tackleként, meg azt is hogy Watkins.
Yeatman a támadófal Devlinje, szóval a bizalom maximális felé, de nem hiszem hogy egy TE-ől átkonvertált tackle lesz a megoldás a problémáinkra.
Thomas kb. most kijelenthető hogy a büdös életben semmit hozzá nem rak ehhez a csapathoz, ritka hogy valakit ennyire kritizáljanak élete első alapszakaszában, róla konkrétan nem hallottam pozitív nyilatkozatot.
Garner lehet véleményem szerint az egyetlen lehetőség, ha Clabo nem tud magára találni, ennél tavaly jobb teljesítményt nyújtott, viszonylag megbízhatóan.

Persze ettől se lesz hirtelen Martin világklasszis, meg nem lesz elkerülve az a jelenet, hogy Tanny a földön, Incognito meg emberhez se ért a playban és most nézi. Szóval csak kellene egy kicsit munkálkodni is.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Lehet érdemes lenne egy jövő évi pick-ért szerezni valami használható fal embert még most, mert tényleg ezen múlik az idei évi teljesítményünk. Ha így marad, ezen mehet el az idei jó szereplésünk. Az meg nagyon benne van hogy Tanny kap egy olyat hogy ott marad, már csak a nagy számok törvény szerint is. 😕

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
nem bízok benne hogy rendbe lesz rakva az OL, még ha belenyekkennek a munkába is. a rollout talán segíthet. segíthet, hogy egy kicsivel több idő legyen. ha az OL-en múlik a szezon, akkor az kuka. szerencsére korán van a pihenőhét. 2 hét alatt ki lehet ötölni valamit és gyakorolni.Ventura
Én azért bízok benne. Fejben vannak a hibák és nem tudásban, ha ez nem javítható, vagy nem megoldható akkor hatalmas bajok vannak, és legfőképp edzői szinten.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
nem bízok benne hogy rendbe lesz rakva az OL, még ha belenyekkennek a munkába is. a rollout talán segíthet. segíthet, hogy egy kicsivel több idő legyen. ha az OL-en múlik a szezon, akkor az kuka. szerencsére korán van a pihenőhét. 2 hét alatt ki lehet ötölni valamit és gyakorolni.

több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Komplex kis csapat lett itt... szép elképzelések voltak a passzjátékban, futni nem nagyon futottatok, hogy miattunk, vagy miattatok, azt nem tudom... az OL nálatok is (és nálunk is) erős kérdőjel a szezon hátralévő részére. Kössz a meccset, sok sikert a továbbiakra...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
O-line remélem szétdolgozza magát ebben a két hétben, mert kritikán aluli amit teljesítenek. Nincs futójáték, ettől aztán az elkapókon sokszor kettős a fedezet, 4 emberes pass rush eredményes tízből kilencszer, szóval elkapókra jut ember, Tanny nem tudja megjátszani Wallacet mélyen.
De az elkapók is ludasak eléggé ebben a vereségben, az nem működik, hogy ennyi elejtett labda legyen.

A védelem hozta a dolgát. A zászlóeső után viszont nagyon nehezen találtak magukra, az egész harmadik negyedet kb végigaludták, és csak akkor léptek fel keményen amikor már nagyon szorult a hurok. No de utána lehúzták a rolót. Jordan még mindig van, hogy ahelyett hogy sackelne elrohan az elkapó mellett, de az INT félig neki írható. Jó volt végre egy visszahordott INT TD-t látni a védelemtől.
Az LB sor felemás napot fogott ki, igaz sérülések is benne vannak a pakliban, de a harmadik negyed katasztrofális lefolyásában komolyan közrejátszott, hogy a futás ellen bajban voltak a srácok. Misi nagyot játszott, egyedül ő volt kiemelkedő mielőtt beszürkült volna véleményem szerint.
CB poszton a büntetések szerintem abszolút nonszensz zászlók miatt jöttek, hatalmas problémát nem véltem felfedezni, Carrol hozta a szokásos nagy hibáját. Nagyon jó lenne egy egészséges Patterson bye week után.
ST: extra nem jött, de az alapok szépen ültek. Fields puntjai jók voltak ismét. Sturgis: hát mit mondjak... a negyedik negyedig minden rendben. Aztán az a kick off, az valami gyermeteg hiba volt, és legalább 20yard a Ravensnek. El lehet filozofálni, és talán még az is jönne ki, hogy úgy lepörgették volna az órát, stb, de azért ilyen nem fér bele. Az utolsó field goalnál elég messziről kellett próbálkozni, igaz egy percig se tűnt úgy hogy meglesz, dehát ez onnan benne van, hiába verte ki nálam elsőre a biztosítékot. Remélem Sturgis nem nagyon veszi magára a dolgot, és folytatja a stabil, jó szereplését.

Bye week legfontosabb feladata: O-line javítása. Aztán jöhet a többi, kezdve a LB sorral, folytatva Carrollal, befejezve az elkapók kesztyűinek pillanatragasztós lekenésével.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Grat, jó meccs volt! Rem szezon végén ti lesztek a csoportotok első helyén!
ez durva végjáték volt, izgalmasra sikeredett a meccs simán behúzhattátok volna, ha nincs ez a rengeteg drop meg vagy 6 sackBaltimoreDefense
basszus baltimore tök furcsa h ellenem szurkolsz, mindig elfelejtem ez nem az NCAAbriareos
(lezáródott az eredménykövető topkik, ezért itt: igen furcsa ez, de nfl(és GM :p) csapataink ritkábban találkoznak, ezért az esetek többségében egy csapatért szorítunk! bár mostanában kevesebb időm van eredménykövetni az NCAA meccseket sajna... The []_[]) 😊
több mint 12 éve
"The O-line is the reason Miami will not have great success this year.
They cannot pass protect which is why tanny gets killed and Wallace is a non factor. They cannot run block so Miami can convert a what ever and 1 to sustain any kind of drive."

57 yard az 57 yard, de ezután is megbízom benne! az OL meg menjen a lekvárba. 6-7 sack csak ezen a meccsen.

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Nagyon remélem h összerakják OL-t a bye week alatt.
Ez így nagyon kemény és hosszú év lesz ha nem.

több mint 12 éve
Esti meccsre kinek mi a tippje? Tudunk nyerni szerintetek?RunRickyRun
Nem igazán tudok erre mit mondani, mert a Saints elleni második félidő, meg már az első vége is siralmas volt. Ha tanult a csapat a pofonból, akkor szerintem nyerünk. Sok múlik ismét a támadófalon, nagyon remélem azt hozzák mint hétfőn a meccs elején.Szeretnék egy kicsit kreatívabb, frissebb playcallingot is látni, szerintem amit az első négy meccsen csináltunk az nagyon kiszámíthatóvá vált, meg kellene dobálni kicsit Wallace-t, több screen. Tanny meg néha kidobhatná a fenébe a labdát fumble helyett, ha szorul a hurok.
Rice&Pierce duót meg kell ölni a földön, ehhez talán asszisztál a Ravens O-line is. Node nem ártana, ha a két jómadár frissült,gyorsult,fiatalított LB mutatna valami átlagon felülit, a futást nem 10yardon szerelné, a TE meg nem verné meg őket szinte majdnem mindig. Flacco nincs top formában, reméljük nem ma éled újra Mr.MVP... A WR soruk sérülésekkel küzd, de Jones még mindig villámléptű, ha Caroll lesz vele szemben akkor borítékolható a szopás.
És ami most külön érdekel: Jordan Kovacs. Szurkolok neki, és ahogy Bria írta kell is alakítani a ST-ben, mert vannak hiányzók/sérültek.Geeri
Én már az idény kezdete előtt nem féltem a Ravens-től. Tudom ez erős kijelentés, de semmi esetre sem lenéző. Senkit nem szabad fél vállról venni, főleg ha a címvédőről van szó. Nagyon meg lett kavarva a társaság, de a defense hagyományosan erős maradt, de sok húzónév elment/abbahagyta, ebből a részlegből (is).
Szerintem egy produktív offense play calling-okkal, Tanny tökéletes passzaival, Clay és a WR-ek sok-sok mély passzos, nagy elkapásaival lehet keresni való. + az elkapóik sem 100 %-ak, hátha a secondary-nek egy nagy napja lesz. És persze a sack-nek már nagyon jönniök kellene. De úgy, hogy mi adjuk. 😀
Kicsit unom már ezt a sok Wallace cikket és a nyavalygást, de úgy gondolom most egy jó napja lesz.
Nyerünk 24-21-re.

több mint 12 éve
Esti meccsre kinek mi a tippje? Tudunk nyerni szerintetek?RunRickyRun
Nem igazán tudok erre mit mondani, mert a Saints elleni második félidő, meg már az első vége is siralmas volt. Ha tanult a csapat a pofonból, akkor szerintem nyerünk. Sok múlik ismét a támadófalon, nagyon remélem azt hozzák mint hétfőn a meccs elején.Szeretnék egy kicsit kreatívabb, frissebb playcallingot is látni, szerintem amit az első négy meccsen csináltunk az nagyon kiszámíthatóvá vált, meg kellene dobálni kicsit Wallace-t, több screen. Tanny meg néha kidobhatná a fenébe a labdát fumble helyett, ha szorul a hurok.
Rice&Pierce duót meg kell ölni a földön, ehhez talán asszisztál a Ravens O-line is. Node nem ártana, ha a két jómadár frissült,gyorsult,fiatalított LB mutatna valami átlagon felülit, a futást nem 10yardon szerelné, a TE meg nem verné meg őket szinte majdnem mindig. Flacco nincs top formában, reméljük nem ma éled újra Mr.MVP... A WR soruk sérülésekkel küzd, de Jones még mindig villámléptű, ha Caroll lesz vele szemben akkor borítékolható a szopás.
És ami most külön érdekel: Jordan Kovacs. Szurkolok neki, és ahogy Bria írta kell is alakítani a ST-ben, mert vannak hiányzók/sérültek.

Mindig jövőre!