Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Nem tudom kínozzam-e magam a mai meccsel, de azt azért hozzátenném, hogy nekünk is van ám jó TE-ünk. Persze nem Gronkowski szintű, de lehet még olyan.
Brady biztos szétbombáz minket, de ezt hiába tudjuk, nyelni fogjuk a passzolt yardokat. A futás ellen jók lehetünk, attól függetlenül, hogy nem olyan jó ez a részleg mint az ezt megelőző években.danyly
Szerintem nagyon negatívan álltok a meccshez! Ez közel sem lefutott mérkőzés! Egy végig kiélezett ki-ki meccset várok minimális különbségű győzelemmel, de hogy ki nyer nem mernék semelyik csapatra sem nagyobb téttel fogadni!
Idén a Pecc nem nagyon játszott nyugis mérkőzést!
Úgy, hogy legyen egy jó kis meccs és győzzön majd aki többet tesz érte! 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Nem tudom kínozzam-e magam a mai meccsel, de azt azért hozzátenném, hogy nekünk is van ám jó TE-ünk. Persze nem Gronkowski szintű, de lehet még olyan.
Brady biztos szétbombáz minket, de ezt hiába tudjuk, nyelni fogjuk a passzolt yardokat. A futás ellen jók lehetünk, attól függetlenül, hogy nem olyan jó ez a részleg mint az ezt megelőző években.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Miami Dolphins rookie linebacker Jelani Jenkins was fined $15,750 for his second-half hit on Buffalo Bills quarterback Thad Lewis, a league spokesman confirmed to ESPN.com Friday.

Jenkins appeared to mostly make contact with Lewis' chest on the play. But Jenkins struck the quarterback with his helmet, and it was hard enough to garner a 15-yard personal-foul penalty and a subsequent fine.

Ez már tényleg nevetséges...

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Miami Dolphins
OUT:
DOUBTFUL:
QUESTIONABLE:
PROBABLE:
LB Dannell Ellerbe (shoulder) practiced in full
WR Brandon Gibson (shoulder) practiced in full
CB Brent Grimes (back) practiced in full
T Bryant McKinnie (knee) practiced in full
LB Koa Misi (knee) practiced in full
CB Dimitri Patterson (groin) practiced in full
QB Ryan Tannehill (right shoulder) practiced in full
DE Cameron Wake (knee) practiced in full

Régen voltunk ennyire egészségesek. Nagyon remélem hogy a múlt heti vereség már tényleg elég nagy pofon volt, azon a meccsen már nem lehetett mivel takarózni, sem játékosnak, sem edzőnek. Mert azért nem csak Clabo sara a dolog, volt három jó negyede, azalatt kellett volna meccset nyerni, csak ugye hajrá-hajrá 14:0-ról nem könnyű. McKinnie meglátjuk mit rak hozzá. Ellerbe visszatérésével a LB sornak sincs mentsége, ha most megy a bénázás, akkor kimondhatjuk hogy nem volt jó bolt ez a linebacker cserebere, bár nálam már régóta lóg ez a levegőben. Amivel jobb a pass rush (de sajnos ez is papíron...) annyival rosszabb a futás elleni védelem, ennyi elrontott szerelés túl sok.

New England Patriots
OUT:
DL Tommy Kelly (knee) did not practice
RB Leon Washington (ankle) did not practice
DOUBTFUL:
QUESTIONABLE:
WR Danny Amendola (concussion/groin) was limited
RB Brandon Bolden (knee) was limited
OL Marcus Cannon (shoulder) was limited
WR Julian Edelman (thigh) was limited
TE Michael Hoomanawanui (knee) was limited
CB Aquib Talib (hip) was limited
DB Tavon Wilson (hamstring) was limited
PROBABLE:
CB Kyle Arrington (groin) practiced in full
QB Tom Brady (right shoulder) practiced in full
TE Rob Gronkowski (back/forearm) was limited
CB Devin McCourty (shoulder) practiced in full
DL Rob Ninkovich (groin) practiced in full
WR Matthew Slater (wrist) was limited

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
ha lenne olyan haverom aki kimenne, akkor összespórolnék annyit. úgyse voltam még külföldön 😊
mennyi lehet egy ilyen kiruccanás? repülő oda vissza, szállás, kaja, víz, egy két ereklye vásárlás.
Ez változó, attól függ, mi az igény. Én az elmúlt öt meccsen (2008-2012) kint voltam: kb. 200e / fő, igaz, ekkor nem volt már nagyon kuporgatás. Repülő, 4-5-6 kint töltött nap, szállás, kaja, inni, pubok, meccs, merchandise, egyéb vásárlások, rituális chilli con carne Camden-ben, városnézés vastagon, stb. 😊

A meccsjegyre 70-100 font, plusz kb egy ötvenes, ha ott akarsz enni, megveszed a hivatalos könyvet (10 font), stb. Szállás 30 fontnál indul/éj, ha tömegszállás, 50-ért már két személy aránylag kultúrált helyen alhat. Tömegközlekedésre 20-30 font simán elmegy. A repjegy perverz, az elején még megúsztuk kb 30e-ből oda-vissza, mostanság ennél sokkal több.
Szerintem minimum 150e, és akkor már nem parkban alszol 😀

Jövőre menni kell, akárhogy is! 😊 Bár, nem lesz egyszerű a kivitelezés, mivel 1-2 héten belül egy ifjú Miami drukker érkezik e világra, de megoldjuk, ha már az első londoni meccsről lecsúsztam 😊

UI ereklye: nézd meg az NFLShop árakat (www.nflshop.com > USA store), ami az USA-ban $, az Londonban ugyannyi font, ez az általános tendencia...

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
most pótolom a trashtalk műsor miami-ról szóló részét.
kérdezik frei tamástól:
- és milyen miamiban a sport?
válasz:
- én ugye nfl-t nézek, de az utóbbi években a dolphins nem egy csúcs csapat, hogy őszinte legyek. mire én kiérek körülbelül november második felében - december elejére, addigra már üres a stadion. tehát már dobják utánnad a jegyet ha még valakit érdekel., stb... 😀
poénos megfogalmazás, de szomorú.

Elviekben ellenetek játszunk majd jövőre Londonban! Remélem páran akkor innen is jöttök! 😊
 www.raiders.com/news/article-1/2014-International-Series-Games-Confirmed/0a1aaf53-bf6e-4779-8bf7-db7de7c698f5
Az időpont még kérdés, de én szeptemberre tippelem a Raiders - Athletics közös pályahasználat miatt.Bruce
ha lenne olyan haverom aki kimenne, akkor összespórolnék annyit. úgyse voltam még külföldön 😊
mennyi lehet egy ilyen kiruccanás? repülő oda vissza, szállás, kaja, víz, egy két ereklye vásárlás.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 753 — Salus populi suprema lex esto
Elviekben ellenetek játszunk majd jövőre Londonban! Remélem páran akkor innen is jöttök! 😊

www.raiders.com/news/article-1/2014-International-Series-Games-Confirmed/0a1aaf53-bf6e-4779-8bf7-db7de7c698f5

Az időpont még kérdés, de én szeptemberre tippelem a Raiders - Athletics közös pályahasználat miatt.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Nemtom mi van claboval, nálunk jól nyomta, sőt a turner érában az egyik legjobb RT volt... és grimes h nyomja?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Browns signed Bryan Tyms off the Miami Dolphins' practice squad & Fins bring back LB Josh Kaddu to the practice squad.
Tyms remélem le tud tenni valamit az asztalra, én szurkoltam neki hogy legyen benne az 53ban, a Barnáknál megkapta az esélyt.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
McKinnie érkezésére nem készült fel a szertáros 😀
BaltimoreDefense
A szurkolók se, megnyugtatlak.... 😕

több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
McKinnie érkezésére nem készült fel a szertáros 😀
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Nagy pofám nincs nagyon meccset értékelni, mert nem láttam. Mobilon követtem néha-néha, de úgy voltam vele, hogy legyen meglepetés, és majd megnézem felvételről. Az ideg megevett amikor látom, hogy 0-14 és még nincs vége az első negyednek. Tanny INT-ből TD. Fantasztikus kezdés. De utána fordítottunk és örültem. A végét megint megnéztem az eredménykövetőben, és robbant a bomba. Thigpen királyul visszahordja, erre 4 kísérletből nem tudunk olyan pozíciót kiharcolni, ami legalább egy rohadt FG-re rúgásához elég lenne.

Szétvet az ideg még most is, hogy az istenbe tudunk már megint egy nyerhető meccset elbukni. A Ravens ellen is jobbak voltunk és most a Bills ellen is. + jobb csapat mindkettőnél a miénk. Ez nem ócsárolás v. lenézés a másik két csapat ellen, hanem tény. Nálam legalábbis. Lehet sokan nem osztják a véleményem, de én ezt határozottan így érzem. Mentális és taktikai problémák vannak itt. 2008 óta nem tud a csapat egy normális szezont letudni. Most is 3-0-ás kezdés, húúú de jó ez a Dolphins, Ireland persze veri a mellét + továbbra is GM marad (micsoda öröm ez nekünk). Idény előtt 10 v. 9 győzelmet jósoltam (vártam), most már a 8 is csoda lenne. Persze ezekkel a szavakkal is csínján bánjunk. Előrelépés lenne ahhoz képest, hogy négy éve egyhuzamban a 7 győzelem volt a max. Az OL azóta szar, hogy kiestünk a PO-ból 2008-09-es idényben. Én már a 2014-es draftot figyelem, hogy melyik OT vihető el számunkra az első kör közepe felé. Erről is írtam már, hogy Jake Matthews lenne a legjobb, de nem hiszem, hogy benn marad. De hátha beválna egy újabb Michigan OT draft Long után Taylor Lewan személyében. Az meg, hogy elhozzuk McKinnie-t a vég. A liga három legrosszabb OT-je közül kettő nálunk volt, de nekünk ez nem volt elég. Kellett a harmadik. Szégyen. Tanny-t meg szoktatjuk, hogy a fal nem lesz jobb, hanem rosszabb. Király.

5-1-el kellene állnunk és nem a WC helyért aggódnánk. Az az egy szerencsénk (eddig), hogy a jelenlegi állás szerint csak a Jets és a Chargers az ellenfél a WC helyért. Most és csak egyelőre. Ez még bőven változni fog, de ilyen szerencsétlenkedéssel is van még esélyünk csoda.

Nálam kuka a szezon sajnos. Pedig én rohadt optimista típus vagyok, de ez most teljesen lelombozott.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Sándor Gaál @pfbusiness
Bryant McKinnie trade keretében a Miami Dolphinshoz került a Ravenstől.empty taxi
Láttam... tűzoltásnak talán megfelel, semmi több, mondjuk Clabo-nál talán nem xarabb. LT , úgyhogy Martin megy vissza RT-be. Clabo meg trade vagy kiviszik gator-kajának a mocsárba.
Még egy jó hír és eret vágok magamon... 😕DM13
ennek mi értelme? nem hogy elkönyvelnénk, hogy ez a szezon már kuka, nem dobjunk ki még draft cetlit is 😒'. McKinnie is brutál lehetett hogy ment a helyére Monroe. Annyira szeretem, amikor az ember bizakodik még, aztán egy övön aluli vereség, aztán még egy hosszútávon sem előnyös trade.

Amúgy támadásban ki hívja a playeket? Mert fel nem fogom, hogy sreen játék miért nincs? Ja hogy idén volt pár, és jött belőle TD, meg öszvissz egy 80yard, ezért tartalékoljuk? Vagy ez miért van? Thigpen is, meg Miller is nagyon élné, ha lenne területe az elején.Geeri
egyszerű, a csapat még nem adta fel az idényt, és tegyük hozzá még nem vagyunk elszállva. Nyilván kell a javulás, ha továbbra is bukjuk a meccseket nincs miről beszélni.

Mckinnie lehet csak berotálni fog, clabo mindig 4. negyedre zuhan meg, 20 playre bejön McKinnie máris jobban festhetünk

több mint 12 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 24 perc

6th or 7th. Plus, won’t pay his salary RT @jeffzrebiecsun: Harbaugh said Ravens will get conditional late pick in return for McKinnieBeki
Najó, ennyiért talán.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Miami Dolphins OC Mike Sherman says he won't comment on the acquisition of OT Bryant McKinnie. He says he's leaving that question for the GM.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 24 perc

6th or 7th. Plus, won’t pay his salary RT @jeffzrebiecsun: Harbaugh said Ravens will get conditional late pick in return for McKinnie
több mint 12 éve
Sándor Gaál @pfbusiness
Bryant McKinnie trade keretében a Miami Dolphinshoz került a Ravenstől.empty taxi
Láttam... tűzoltásnak talán megfelel, semmi több, mondjuk Clabo-nál talán nem xarabb. LT , úgyhogy Martin megy vissza RT-be. Clabo meg trade vagy kiviszik gator-kajának a mocsárba.
Még egy jó hír és eret vágok magamon... 😕DM13
ennek mi értelme? nem hogy elkönyvelnénk, hogy ez a szezon már kuka, nem dobjunk ki még draft cetlit is 😒'. McKinnie is brutál lehetett hogy ment a helyére Monroe. Annyira szeretem, amikor az ember bizakodik még, aztán egy övön aluli vereség, aztán még egy hosszútávon sem előnyös trade.

Amúgy támadásban ki hívja a playeket? Mert fel nem fogom, hogy sreen játék miért nincs? Ja hogy idén volt pár, és jött belőle TD, meg öszvissz egy 80yard, ezért tartalékoljuk? Vagy ez miért van? Thigpen is, meg Miller is nagyon élné, ha lenne területe az elején.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
And for those asking according to PFF: Bryant McKinnie is ranked 65th tackle in the league and Tyson Clabo is 66th

Nagy minőségi javulás várható !
Most már csak azt kellene tudni, h melyik a "zseni" ? Philbin, Ireland??? Sherman-ról már tudjuk, h egy p.cs .....

több mint 12 éve
Sándor Gaál @pfbusiness
Még egy jó hír és eret vágok magamon... 😕

több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Kedves Dolphins szurkerek.
Elnézést, hogy egy kicsit offolok, talán nem haragszotok meg.
Azt bizonyára tudjátok, hogy az októbert a mi kezdeményezésünkre, szerencsére most már minden szurkoló támogatásával (remélem tényleg így van) a mellrák ellenes küzdelem jegyében éljük meg. Az idén egy fontos állomáshoz érkeztünk, a Vatera segítségével egy jótékonysági árverést is szervezünk. Ez az amiért ide írok. Az árverés tárgya egy Dan Marino replica mez. Az értéke nem túl nagy tudjuk, azonban az a tudat, hogy a csapatok és a liga egyik igazi legendájának a mezében szurkolhattok, amelynek a megvásárlásával ráadásul segítettetek is azt gondolom megér egy kis beruházást. Minden bizonnyal ez a mez a számotokra a legértékesebb ezért is értesültök róla ti először. Amennyiben minden jól megy az árverés 28-án kezdődik. Természetesen a Sport Tv és az eddigi elérhetőségek mindenhol be fognak számolni róla. Kérem, hogy amennyiben még nem tettétek meg, vagy megtettétek, de ez a lehetőség felcsigázott benneteket akkor nézzetek be a Vaterára és licitáljatok.
Köszönöm a szervezők és segítségre szorulók nevében is.
További sikeres szezont kívánva tisztelettel
Fizel Zoltán
Steelers.hu
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Sándor Gaál @pfbusiness
Bryant McKinnie trade keretében a Miami Dolphinshoz került a Ravenstől.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
meccs lényege: clabo fire!!!!!! (de martin sincs sokszor ott)

szerk.: jets legyőzte a patriots-ot. a miami a 3. helyen áll az afc east-ben. jövőre tekintve saját vélemény:
new england nyer a miami ellen: 6-2
new york jets remélem veszít a cincinatti ellen (ez ki ki meccs lesz): 4-4
miami veszít a new england ellen: 3-4
buffalo veszít a new orleans ellen: 3-5
----------wildcard?------------

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 291 — Raiders fan
Phillip Wheeler eddig mit produkál?
Mennyire érte meg a Wheeler-Burnett LB "csere" nektek?Rolni
Eddig visszacserélném, de még alakulhat.DM13
😊
Mi a gond vele amúgy? Coverage vagy run stopp, misstackle-k?Rolni
Az hogy néha nincs amit nem lehet rá bízni, kulcspillanatokban csinál egy sacket, fog meg egy sreent, szedi le a futót, de aztán ugyanazon a meccsen vannak olyan driveok, hogy a fejemet fogom, hogy mi a francot csinál ez védekezés címén. Nagyon hullámzó, és úgy érzem Ellerbe sérülésével Wheeler hullámzását nem tudja elviselni a front7 futás ellen, a secondary meg azért mert DB-t kell állítani a TE-re is. Szóval nagy benne a potenciál, de én jobban becsültem Burnett megbízhatóságát.Geeri
Köszi

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
😊
Mi a gond vele amúgy? Coverage vagy run stopp, misstackle-k?Rolni
Az hogy néha nincs amit nem lehet rá bízni, kulcspillanatokban csinál egy sacket, fog meg egy sreent, szedi le a futót, de aztán ugyanazon a meccsen vannak olyan driveok, hogy a fejemet fogom, hogy mi a francot csinál ez védekezés címén. Nagyon hullámzó, és úgy érzem Ellerbe sérülésével Wheeler hullámzását nem tudja elviselni a front7 futás ellen, a secondary meg azért mert DB-t kell állítani a TE-re is. Szóval nagy benne a potenciál, de én jobban becsültem Burnett megbízhatóságát.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 291 — Raiders fan
😊
Mi a gond vele amúgy? Coverage vagy run stopp, misstackle-k?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM