Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Persze a győzelem a lényeg, azért a szép és jó játékot szívesebben nézem! 😉Én nem bánom amíg nyerünk 😀DM13Erről ennyit szerintem, ha bye week után is ennyi lesz akkor lesz baj. De nem lesz! 😛Az a baj hogy erős védelem ide erős védelem oda a 17yard akkor is kevés 1,4 átlag meg még durvább tőle! A Rams futó védelme átlag 100.8yard-ot engedett eddig!
"Bush kiábrándító volt futás terén 17yard 1,4 átlag!"Geeri
"De a lényeg hogy behúztuk a meccset egy nagyon erős védelemmel szemben." RunRickyRun
Arról nem is beszélve hogy a mi 5. védelmünk aki ráadásul rams elleni meccs után lett csak 5. addig vezettünk 160yardot engedett futni! Felborult a világ, remélem jót tesz a bye week majd!RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Én nem bánom amíg nyerünk 😀Erről ennyit szerintem, ha bye week után is ennyi lesz akkor lesz baj. De nem lesz! 😛Az a baj hogy erős védelem ide erős védelem oda a 17yard akkor is kevés 1,4 átlag meg még durvább tőle! A Rams futó védelme átlag 100.8yard-ot engedett eddig!
"De a lényeg hogy behúztuk a meccset egy nagyon erős védelemmel szemben." RunRickyRun
Arról nem is beszélve hogy a mi 5. védelmünk aki ráadásul rams elleni meccs után lett csak 5. addig vezettünk 160yardot engedett futni! Felborult a világ, remélem jót tesz a bye week majd!RunRickyRun
több mint 13 éve
Erről ennyit szerintem, ha bye week után is ennyi lesz akkor lesz baj. De nem lesz! 😛Az a baj hogy erős védelem ide erős védelem oda a 17yard akkor is kevés 1,4 átlag meg még durvább tőle! A Rams futó védelme átlag 100.8yard-ot engedett eddig!
Arról nem is beszélve hogy a mi 5. védelmünk aki ráadásul rams elleni meccs után lett csak 5. addig vezettünk 160yardot engedett futni! Felborult a világ, remélem jót tesz a bye week majd!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
The Miami Dolphins signed free-agent LB Joe Holland (49ers) to their practice squad Tuesday, Oct. 16, and released LB Louis Nzegwu in a corresponding move.
több mint 13 éve
Melyik RB végez a legtöbb futott yarddal a következők közül?Stevan Ridley (NE) vs. SEA
Arian Foster (HOU) vs. GB
Frank Gore (SF) vs. NYG ✘ 0 pont
Reggie Bush (MIA) vs. STL ---> ő volt a nyertes!!!
Többen zárnak az élen a felsoroltak közül
Erről ennyit szerintem, ha bye week után is ennyi lesz akkor lesz baj. De nem lesz! 😛
"Bush kiábrándító volt futás terén 17yard 1,4 átlag!"
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Todd Bowles lett a sasok def. coordinátora 😊Én nagyon megszerettem, sok sikert neki a másik 30 csapat ellen! 😊
Szegény figura mennyire nem volt esélye nálunk a melóra de ugye fekete és kéznél volt. Azért kívánok neki sok sikert, persze nem ellenünk 😊Csabee13
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Todd Bowles lett a sasok def. coordinátora 😊 Szegény figura mennyire nem volt esélye nálunk a melóra de ugye fekete és kéznél volt. Azért kívánok neki sok sikert, persze nem ellenünk 😊
több mint 13 éve
Nem indult valami jól pedig a meccs. A csapat minth az öltözőben maradt volna, bár kivédekeztük FG-ra 2 meleg helyzetet is, ami biztató volt azért.Viszont elkeserítő, hogy amiben eddig erősek voltunk (futójáték, futás védekezés) az teljesen eltűnt! 😕 Amiben rosszak voltunk az meg maradt rossz. Tanny játéka volt egyedül talán ami kicsit kárpótolt minket, 2td 185yard, 0int azért komoly fejlődés már és szerencsére meccsek óta tud fejlődni! Igazából én ezt vártam tőle a draft után. Tudtuk hogy nem egy top irányító még, de mondom ha tud fejlődni tovább olyan ütemben mint az egyetemen, akkor még top is lehet. Van azért még hova, de mindenképp jó látni ahogy egyre jobb és jobb lesz!
Bush kiábrándító volt futás terén 17yard 1,4 átlag! És csodálkoztam hogy Miller egyet sem futott! 😮 Én továbbra is tartom, hogy a fallal történt valami, mert rengeteg a negatív futás! A múlt meccsen 10 darab volt belőle, most kevesebb de még mindig sok!!
De a lényeg hogy behúztuk a meccset egy nagyon erős védelemmel szemben.
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Még pár ilyen meccs és Marinohoz kezdik el hasonlítani.. 😊 De mindenesetre tetszik, hogy vigyáz a labdára, nem egyéni dicsőségre hajt, nem erőlteti a játékot ha nincs, csapatjátékos.Sherman-ben nem volt nagy a bizalmam féltem, hogy túlságosan konzervatív de kellemeset csalódtam. Eredményes és mindemellett látványos focit tolnak a srácok, amit utoljára wildcatnél érezhettünk néha. Jó végre pezsgést látni a pályán. Ha el is bukjuk a meccseket, hogyan? Szenzációsan szórakoztató játékot kaptunk a Cardinals ellen is. Beárnyékolja a vereség kicsit persze, de mégis úgy feküdtünk le a meccs után hogy hűű b+ ezt is tudja ez a csapat?
Idén mi vagyunk a meglepetés csapat. Underdog rlz.
Kíváncsian várom a Bye week után mivel állunk elő a Jets ellen.
több mint 13 éve
Végre voltak bevállalós és okos játékok, amiket én eddig hiányoltam. Nincs mese a játék minden elemében jobbak voltak, csak a Rams kickernek és a TO aránynak köszönhetjük a győzelmet. Dansby mekkorát védekezett, majdnem derékba törte szegény Bradfordot, kár, h be tudta nyújtani a labdát, kicsit magasan ment Carlitos....😀Futójáték nagyon nem ment ( Richie kezdett bekattanni ), jó ez a Rams nagyon. Fisher tudja a dolgát. Értékeljük nagyon ezt a győzelmet!
több mint 13 éve
1. Tanny nem game manager QB.igaza van Del-nek, akkor lehetett volna mondani h Tannehill game manager ha lett volna futójáték, ami mellett nincs más dolga mint h ne adja el a labdát, de ez tegnap nagyon nem erről szólt.
2. A Pats kikapott, ez elég egy hétre.
3. Jacksont megfogni mióta a ligában van alig lehet, nyertünk és azt sosem kell megmagyarázni.
4. A Ramsnek nagyon brutális védelme van és roppant kellemetlen ellenfél.
Én nagyon elégedett vagyok.Delonso_
több mint 13 éve
Nem véletlenül hagytam ott a meccset: nyertünk!Utólag visszanézve nem a legjobb játékkal, sok hibával, de nyertünk, és mondanom sem kell jó, látványos játékkal bukott meccsek után: csak ez számít.
Bush újra 100% körül, Fasanonak idei legjobb meccse volt, a fake punt... voltak itt pozitívumok is szvsz.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
1. Tanny nem game manager QB.2. A Pats kikapott, ez elég egy hétre.
3. Jacksont megfogni mióta a ligában van alig lehet, nyertünk és azt sosem kell megmagyarázni.
4. A Ramsnek nagyon brutális védelme van és roppant kellemetlen ellenfél.
Én nagyon elégedett vagyok.
több mint 13 éve
verjem. most kellett mindenkinek nyerni. jets, bills behúzta. egy öröm van: patriots bukott. ez kevés lesz gyerekek. kevés. no1 run defense oda (lecsúsztunk az 5. helyre). nem értem mi történhetett. nincs futójáték ami egy óriási probléma. nem hiszem, hogy elég lesz 'hill menedzselgetős játéka.
a jetset nagyon el kéne porolni pedig. egyrész, mert bosszú, másrészt, mert hazai pályát buknának - mint mi. sanchez elvesztette holmest, a védelem pedig revist. ami gondot jelenthet az a futójátékuk (azt a kicsit meg passz játékkal behoznák).
lesz két hét hogy kigondoljanak valami okosat, felkészüljenek és feltámasszák a futójátékunkat.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Egy hülye kérdés: miért mi toltuk fehérben, ha otthon voltunk?Paradoxon_MIAmindig ezt csináljuk idény első két hónapjában a 13 órás meccseknél. Erős a floridai napsütés
több mint 13 éve
Meg is válaszolom magamnak 😀 Elvileg annyira védték, hogy a környékére nem dobált Tanny. Eléggé felkészültek belőle ezek szerint 😒Nincs baj egyébként mert Hartline és Bess megoldja a WR kérdéseket a pályán.danylyHát, tegnap Hartline egy árva DPI-n kívül nem oldott meg semmit 😕
Mi volt vele? Vagy csak altatták? Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Egy hülye kérdés: miért mi toltuk fehérben, ha otthon voltunk?
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
A tegnapról:Rendesen rám hozták a szívdobogást, néha újraélesztést kellett alkalmazni magamon 😀
A statok alapján hihetetlen lenyomtak minket, és a játékidő közepén történt fellángoláson kívül (ami persze elég előnyt termelt) brutál összevissza toltuk. A védelem és a támadó egység folyamatosan versengett a "Ki lesz ma a nagyobb láma" címért. Valamint a bírói döntések sem nekünk kedveztek igazán.
Ami viszont meglepetés: nem volt labdavesztésünk! Sikerült elkerülni a béna hibákat - szerencsére, mert abba belebuktunk volna jelen helyzetben 😊
Győztünk, ergo jobban játszottunk, mint az ellen, és ezért hálás vagyok a csapatnak, de nem értem, mi volt ez a megtorpanás az eddigiekhez képest.
Az meg külön durva, hogy AFC EAST 3-3 mindenki 😀 Bár, hogy miért minket hoz utolsó helyre, azt nem értem, mikor a Bills mindenben rosszabb mutatókkal rendelkezik, de az most mellékes 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Nincs baj egyébként mert Hartline és Bess megoldja a WR kérdéseket a pályán.danylyHát, tegnap Hartline egy árva DPI-n kívül nem oldott meg semmit 😕
Mi volt vele? Vagy csak altatták?
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Tudom, hogy nem egyszerű dolog ezeket elsajátítani, de láttam már olyan játékost aki ezt a ritmust felvette és játszott 1 v. 2 hét után az új csapatában.Figyelj azért nem a Háború és Békéből kell neki bemagolni 40 oldalt.. Ez kicsit bonyolultabb. Időzítések, blockolások, helyezkedés stb stb. Lehet tudja mondjuk 90%-ra. De mi van akkor ha összekever 2playt rossz routot fut és pont neki menne.. Kb mint amikor Hartline elcsúszott. kész a pick.Hmm vajon Miller kap 10-15 snapet? 😀 Vagy ő vagy a Ramses Jackson kezd nálam fantasyban 😀 tudom tudom.. Shame on me!De ne haragudj azért volt rá ideje, hogy tanulmányozza a playbook-ot. És nem egy kezdő játékos akinek nincs fogalma az NFL playekről. Akkor az intelligenciával van valami probléma. 😊danyly
Gaffney ha még nem sajátította el a játékunkat inkább ne is játsszon... 0 chemistry, nudli playbook tudással nézze tv-n a meccset, bye week jön majd utána meglátjuk.Csabee13
Időt kell neki adni. Volt aki már múlt hétre várta.. Bye week után biztos pályán lesz. Így is sok a mentális hiba a csapatnál nem kell még 1 félig felkészített player.Csabee13
Nincs baj egyébként mert Hartline és Bess megoldja a WR kérdéseket a pályán.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Nem baj ha még inaktív, benne legalább van potenciál.
több mint 13 éve
Figyelj azért nem a Háború és Békéből kell neki bemagolni 40 oldalt.. Ez kicsit bonyolultabb. Időzítések, blockolások, helyezkedés stb stb. Lehet tudja mondjuk 90%-ra. De mi van akkor ha összekever 2playt rossz routot fut és pont neki menne.. Kb mint amikor Hartline elcsúszott. kész a pick.Hmm vajon Miller kap 10-15 snapet? 😀 Vagy ő vagy a Ramses Jackson kezd nálam fantasyban 😀 tudom tudom.. Shame on me!De ne haragudj azért volt rá ideje, hogy tanulmányozza a playbook-ot. És nem egy kezdő játékos akinek nincs fogalma az NFL playekről. Akkor az intelligenciával van valami probléma. 😊danyly
Gaffney ha még nem sajátította el a játékunkat inkább ne is játsszon... 0 chemistry, nudli playbook tudással nézze tv-n a meccset, bye week jön majd utána meglátjuk.Csabee13
Időt kell neki adni. Volt aki már múlt hétre várta.. Bye week után biztos pályán lesz. Így is sok a mentális hiba a csapatnál nem kell még 1 félig felkészített player.
több mint 13 éve
Hmm vajon Miller kap 10-15 snapet? 😀 Vagy ő vagy a Ramses Jackson kezd nálam fantasyban 😀 tudom tudom.. Shame on me!De ne haragudj azért volt rá ideje, hogy tanulmányozza a playbook-ot. És nem egy kezdő játékos akinek nincs fogalma az NFL playekről. Akkor az intelligenciával van valami probléma. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Így van, nagy gond lenne ha már játszania kéne, nem kedvelem őt,ám Naneenál sokkal jobb és nem kell félnünk annyira a sérüléstől.
több mint 13 éve
Hmm vajon Miller kap 10-15 snapet? 😀 Vagy ő vagy a Ramses Jackson kezd nálam fantasyban 😀 tudom tudom.. Shame on me! Gaffney ha még nem sajátította el a játékunkat inkább ne is játsszon... 0 chemistry, nudli playbook tudással nézze tv-n a meccset, bye week jön majd utána meglátjuk.