NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
A Canesnek van egy pirosas nem azzal kevered?
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Tudom, hogy az alternatív mez narancssárga de nekem rémlett egy "pirosabb" verzió is.
Lehet én vagyok színvak v. rosszul emlékszem, de az szerintem jól nézett ki.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
az alternativ mez, de az ritkán használjuk. igen ritkán.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Nekem az a piros tetszett ami azt hiszem 2008-ban volt.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ez rendben, de a másik kettő?
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
nulla húsz ez a változás... csak egy kicsit mintha sötétebb lenne + pipa
. személy szerint boldog vagyok, hogy nem csúnyították őgy el mint a seahwks mezet. sajnos pvéké nagyon szar lett.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
De nem ám... Kicsit alulméretezett, de elég kemény gyerek.
több mint 12 éve
Hoppá: egy privát workout-on vett részt nálunk (és a Falcons-nál) Melvin Ingram (South Carolina, DE).
Ő sem lenne egy rossz draft a Dolphins-nak, Bevethető 4-3-as DE-ként v. 3-4-es OLB-nek.

több mint 12 éve
Tyrell Johnson (Minnesota Vikings, S) FA nálunk járt legutóbb. A tavaly év közben IR tett játékos talán Y. Bell pótlása lehetne.
Tavaly összesen 3 meccsen volt kezdő.
Szerintem kevésért is aláírni, de nem biztos, hogy olyan jó megoldás lenne a secondary-be.

több mint 12 éve
Sőt én abban is bízom Misi is magára találhat az új rendszerben.Delonso_
Odrickkal együttkristof
Odrickon is van mit javítani, de nekem ő sokkal jobban elment mint Misi.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sőt én abban is bízom Misi is magára találhat az új rendszerben.Delonso_
Odrickkal együtt
több mint 12 éve
Kevés meccsen volt jó Thomas, sérülések...
Hát ez sem annyira tetszett benne.

De rookie volt, itt még bocsánatos.
Idén rázzák meg magukat az a lényeg.
Sőt én abban is bízom Misi is magára találhat az új rendszerben.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Thomasban sajnos nagyon egyetértünk.
Elég pussy.Delonso_
amikor a sérülés előtt 100yd körül brusztolt össze akkor nem ezt mondtuk.. tény hogy többet vártunk tőle és Pouncey -tól is de szerintem több is van bennük. Az eddigi edzői stábunk meg nem arról volt híres, hogy kihozta a potenciált a játékosaiból. Szerintem nagyon sok fog múlni azon hogyan dolgozik az új edzői brigád.

Thigpen returner úgy tudom.. Messam meg low risk - high reward kérdés, mint Wake volt.. aprópénzért vagy beválik vagy ősszel cut. Depth az van RB-n most.. Bush, Thomas, Slaton, Messam, Thigpen, kérdés ki éri meg közülük a rostert..
több mint 12 éve
Thomasban sajnos nagyon egyetértünk.
Elég pussy.
több mint 12 éve
Futásblokkban jó Guard van pár a drafton. Harmadik körben biztosan lesz, ahogy másodikban ROT. Még utána is.
Nem csak a sztárolt prospectek jók. Mondjuk Washington, Osemele, Kelemete, Silatolu, Brown mind jó guardok, és tudnak ROT-t is játszani. Vagyis mélységi blokkokat is, amikről beszéltek.ulpianus
Persze, de én mint sokan mások jobban bízom a már bizonyított játékosokban.
Tőletek nagy lépés volt az érintett úriember igazolása, nálunk meg ezek hiányoznak.
Pedig a futáshoz pláne konzisztens fal kell.
több mint 12 éve
Valahol azt olvastam hogy philbin a TE posztot mindenképp szeretné megerősíteni.RunRickyRun
Erről már tavaly is volt szó, hogy új TE és taktika hozzá, de akkor ugye nem Philbin volt.
Lesz változás itt bőven offense taktikában. De nem is árt.

több mint 12 éve
Pouncey esetében ahogy te is írtad első éves volt, szerintem második évre be fog érni és a séma is jó lesz neki hozzá. Én speciel a futás orientált csapat stratégiára szavazok. Lehet uncsi v. nem olyan látványos de azért Moore is tudott egy-két frankót dobni ha kellett. 😊

Igazad van, bocs csak az OL-el foglalkoztam és nem csak ebből a részből áll a csapat. De nekem ez a rész a legkedveltebb az amerikai fociban. Nekem nagy csalódás volt Thomas játéka. Amit előzetesen láttam tőle a draft előtt-után róla videókon, azt mondtam, hogy ez mindenen átgázol, gyors, erős és irányváltoztatásokra is képes. Erre megy 1 v. 2 yardot és szerelték. Egyáltalán nem erre számítottam tőle. Hogy Bush tud-e még egy ilyen idényt produkálni nem tudom (de sajnos valószínű nem) és így Thomasra nagy feladat hárul. De ne feledjük ott van a kanadai ligából jött Thigpen és Messam is. Nagyon sok kérdőjel van.

Igen a draft is igen képlékeny, megjósolhatatlan kik fognak jönni. Igen sok fajta verzió van, ki ezért, ki azért kardoskodik.
Szerintem OT, OG, FS, DL Depth, WR/TE és 4-3 DE kellene.

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Valahol azt olvastam hogy philbin a TE posztot mindenképp szeretné megerősíteni.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Futásblokkban jó Guard van pár a drafton. Harmadik körben biztosan lesz, ahogy másodikban ROT. Még utána is.
Nem csak a sztárolt prospectek jók. Mondjuk Washington, Osemele, Kelemete, Silatolu, Brown mind jó guardok, és tudnak ROT-t is játszani. Vagyis mélységi blokkokat is, amikről beszéltek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Winston nagyon klassz lett volna, futást remekül blokkol.
Ha a második blokkokat mondja, ezek szerint tényleg futásorientált csapat leszünk, amihez ebben az idényben Moore elég lehet.
Ám ehhez elég jó val kéne, aminek én egyenlőre csak két szereplőjét látom jónak, Long és Inco, Pouncey nekem spec nagyon nem tetszett. A többi pedig bőven ezek mögött.
A másik fele pedig. Bush nem egy igásló, ő egy ügyes trükkös gyerek, mögötte szintén nem látok komolyan vehető RB-t, ám.. Ahogy Puncinak, Thomasnak is meg kell adnunk azt, hogy az első éve volt, bár ez egy RB-nél kritikusabb. Nekem az nem tetszik benne, hogy 1. sérülékeny, 2 benga állat létére nem küzd, hamar leviszik. Azért egy 230 fontos futótól kicsit keményebb harcot várna az ember.

Sajnos azt nem tudni a D-be hány posztra akarnak draftolni, mert elég ellentmondásos hírek vannak erről, (Olvastam már DE-et, LB-t, FS-t, SS-t is meglepő de korai CB-t is) de ebbe a falba kéne egy stabil C, G, RT. kéne egy komoly WR és sajnos lehetséges egy komolyan terhelhető RB is. (mondjuk ebből inkább szabad ügynök kellett volna) És persze könnyen lehet egy TE sem ártana, de az a legkisebb gond.
A legnagyobbat meg tudjuk. De valahogy innen kellene épülni.
több mint 12 éve
Az előző szezonban bebizonyosodott, hogy az OL-ünk gyenge főleg jobb oldalon. És egy ilyen gyenge fal mögött is produkált egy 87.5 QB ratingot Matt Moore, ami a 12. legjobb lett a ligában és olyanokat előzött, meg mint: Jay Cutler, Michael Vick, Cam Newton, Flacco, Palmer, Dalton, Fitzpatrick. Colombo-val és Carey-al kapcsolatban a re-sign kizárva. Colombo teljesen egyértelmű, míg Carey-nak sok a fizetése (sokat vesz el a cap-ből és ő hosszú távú szerződést szeretne amit nem fog megkapni; bár azt hozzá kell tenni, hogy neki volt a legkevesebb sack allowed-je) és most olvastam, hogy a Miami-nál a jövőre nézve nem gondolkodnak vele kapcsolatban.
Továbbá Philbin is volt OL edző a GB-nél és a University of Iowa-nál, valamint kérte Ireland-ot, hogy „szerezzen atletikusabb offensive linemen-et”. Ugye jött Hicks RT-nek de inkább backup-ként és már 33 éves. 10 éves karrierje alatt 71 startja volt (nem sok) és kizárólag West Coast offense csapatokban játszott (Philadelphia-nál Andy Reid, Minnesota-ban Brad Childress, Washington-ban Mike Shanahan és Cleveland-ben Pat Shurmur keze alatt).Nem hosszú távú megoldás. Murtha nagy kakukktojás, tavaly sérülés miatt nem is játszott, kevés mérkőzés tapasztalata van. Szintén nem kezdő szint.
Ergo a legégetőbb poszt az RT.

Tavaly 52 sack allowed volt az OL-nak. A harmadik legtöbb a ligában! Sack/Passing play-ben pedig legrosszabbak voltunk.

Philbin elsősorban olyan OL embereket keres, akik kiválóan tolnak és második blokkokat is ki tudnak osztani, jól mozognak üres térben, gyorsak és reagálnak a változásokra.
Ugye ettől az évtől új zóna blokkolási séma lesz a Dolphins-nál és Philbin nagyon bízik benne, hogy Incognito-nál és Pouncey-nél is be fog válni.
Jerry-vel kapcsolatban sincs döntés, mármint azzal kapcsolatban, hogy hol, milyen poszton is fog játszani. Philbin azt mondta, vannak hiányosságai, és pár fontot le kellene adnia. A fal jobb oldala bizonytalan tehát ott sürgősen megoldást kell találni. Kell találni neki egy megfelelő helyet (gondolom majd az edzőtáborban majd realizálódnak az ezzel kapcsolatos dolgok; mindenesetre én személy szerint látok valamit a fickóban, lehet jó idényt fog zárni). Tehát Jerry-val mindenképpen számol Philbin. De Jerry és Murtha szerepe még nem tisztázott – mondta Philbin.

Tehát én arra a következtetésre jutottam, hogy először azt a szar falat kell rendbe tenni, tehát RT és RG mindenképpen kell!!! Vagy a draftról v. az FA piacról. Sajnos a draftról DeCastro-t és Reiff-et egyszerre nem lehet elhozni (pedig az álomszerű lenne). Vagy még jó megoldás lenne a draftról akár RG, akár RT posztra Jonathan Martin. Kiváló futásblokkoló.
Vagy Jake Scott FA piacról RG posztra (kicsit alulértékelt játékos szerintem, és az én meglátásom szerint a tavalyi szezonban ő volt a legjobb guard jobb oldalon) + Reiff RT posztra a draftról.
Sajnos az FA piacon nincs normális RT. Winston lett volna az egyetlen jó megoldás, de sajnos arról lemaradtunk v. jobban mondva nem bírtuk megfizetni. Pedig, hogy örültem, amikor az adatlapjára ki volt írva: Winston signed with the Miami Dolphins on March 15, 2012. Erre két nappal később a Kansas-hez írt alá.

Az én hosszúra nyúlt megállapításom szerint: (ezért) nem kell Tannehill!!!!!!!!!

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Nem sajnáljuk a csókát, de az tény hogy Tannehill-el kapcsolatban akárhogy is dönt a földbe döngölik majd! 😀

Hogy dolgozik az ottani média:

Ha Tannehillt húzzuk 1/8.-ra Ireland egy sz@rházi mekkora reach pfejj simán ráértünk volna később is és egyébként is bust lesz...

Ha nem húzzuk be 1/8.-ra akkor mit fognak mondani? Ireland egy sz@rházi mert már megint elszalasztotta a lehetőséget, hogy behúzzon egy franchise irányítót és Tannehill garantáltan a következő Dan Marino lesz.

És ez kihat a fanokra is.
Nem irigylem a csókát van sapkád nincs sapkád szituban van rendesen... Látni kell a hibáit persze rendben meg kritizálni kell.. na de nehogy már Áprilisban elkönyveljük, hogy elbaszta a szezonunk 😀Csabee13

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve

Ha Tannehillt húzzuk 1/8.-ra Ireland egy sz@rházi mekkora reach pfejj simán ráértünk volna később is és egyébként is bust lesz...

Ha nem húzzuk be 1/8.-ra akkor mit fognak mondani? Ireland egy sz@rházi mert már megint elszalasztotta a lehetőséget, hogy behúzzon egy franchise irányítót és Tannehill garantáltan a következő Dan Marino lesz.

Nem irigylem a csókát van sapkád nincs sapkád szituban van rendesen... Látni kell a hibáit persze rendben meg kritizálni kell.. na de nehogy már Áprilisban elkönyveljük, hogy elbaszta a szezonunk 😀Csabee13
Szegéééény, pedig milyen jó ember.....
több mint 12 éve
Vasárnap nálunk vizitált Rocky McIntosh LB aki pályafutása során eddig csak a Redskins-ben játszott.
Tavaly pont mi ellenünk (a 10. héten) tették ki a kezdőből és Perry Riley játszott helyette ILB-t.

Hát mit mondjak nem egy nagy pass rusher a fickó.
Nagyon nézzük az LB-ket, de szerintem itt már szerződés nem nagyon lesz.

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu

Jócskán megdolgozott érte, hogy mára ilyen helyzetbe kerüljön. Nem mondom, hogy a szezon már most el van rontva, de senki ne mondja, hogy bizakodnom kellene, vagy hogy minden a legnagyobb rendben van, mert egyáltalán nincs így.

Mindig jövőre!