NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
243
33
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Hogy dolgozik az ottani média: Ha Tannehillt húzzuk 1/8.-ra Ireland egy sz@rházi mekkora reach pfejj simán ráértünk volna később is és egyébként is bust lesz...
Ha nem húzzuk be 1/8.-ra akkor mit fognak mondani? Ireland egy sz@rházi mert már megint elszalasztotta a lehetőséget, hogy behúzzon egy franchise irányítót és Tannehill garantáltan a következő Dan Marino lesz.
És ez kihat a fanokra is.
Nem irigylem a csókát van sapkád nincs sapkád szituban van rendesen... Látni kell a hibáit persze rendben meg kritizálni kell.. na de nehogy már Áprilisban elkönyveljük, hogy elbaszta a szezonunk 😀
több mint 12 éve
azért csak tnanenhillre szavaznak itt is, annak ellenére, hogy senki sme akarja első körbe - főképp nem az elejére.de ezek szerint vannak páran akik máshogy gondolják.
több mint 12 éve
Miami visit lista: North Carolina defensive end Quinton Coples, Mississippi offensive tackle Bobby Massie, West Virginia linebacker Bruce Irvin, Arizona State quarterback Brock Osweiler, guards Brandon Brooks (Miami of Ohio) and Desmond Wynn (Rutgers) and Montana cornerback Trumaine Johnson, Nebraska linebacker Lavonte David (5.5 sacks), Wisconsin All-Big 10 cornerback Antonio Fenelus and Virginia Tech cornerback Jayron Hosley.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
M. Anderson után Philip Wheeler-ről is lemaradtunk: 1 évre a Raiders-hez szerződött. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Rosszabbnál rosszabb hírek:Dolphins general manager Jeff Ireland and coach Joe Philbin took Tannehill to dinner on Wednesday night, then watched Tannehill throw very accurately on Thursday on Texas A&M's campus. Seahawks coach Pete Carroll came by for a portion of the dinner on Wednesday night, according to one report.
On Friday, Ireland and possibly Philbin are expected to check out Arizona State quarterback Brock Osweiler.
Nem kell QB!!!!!!
több mint 12 éve
koa misi: zsarulesen
több mint 12 éve
Hát most úgy fest eljön Hartline ideje csak lépjen is elő egy legalább 800-1000 yardos szezonnal..Csabee13gsn hozzászólása alapján jó lesz ide tannenhill 😀 kipróbálhatjuk 2 poszton is. úgyis a legjobb elkapó volt az iskolájában 😀
több mint 12 éve
értékelném azért, ha hartline még nagyobb szerepet kapna az eddigieknél (próba)Korai szerintem. Meg kell várni, hogy képes e a konzisztens játékra és stabilan egészséges marad-e.. ha igen meg lehet dobni egy pár évessel, de még nem sürgető. Hát most úgy fest eljön Hartline ideje csak lépjen is elő egy legalább 800-1000 yardos szezonnal..
azért bushnak is adhatnánk egy kis szerződést, majd....Ventura
több mint 12 éve
The Miami Dolphins have started contract talks with offensive tackle Jake Long, linebacker Cameron Wake, and wide receiver Brian Hartline. All three players are entering the final year of their current deal.RunRickyRunértékelném azért, ha hartline még nagyobb szerepet kapna az eddigieknél (próba)
azért bushnak is adhatnánk egy kis szerződést, majd....
több mint 12 éve
gsn
3 548
Az lenne az igazán Dolphinsos húzás, hogyha Rossék draftolnák Tannehillt, de bejelentenék, hogy Brandon Marshall utódjának szánják, és persze marad Moore a QB. 😀 😀 😀 Elég jó elkapó volt egyetemen Tannehill az első két és fél évében, mielőtt kiszorította Jerrod Johnsont a kezdő QB posztról.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Jamaal Westerman 1 evre 615 ezer dollaret szerzodott hozzank.ezt kellett annyira titkolni?eleg apropenzert sikerult megszerezni.Nem most szerzodtettuk csak most lett hivatalos a szerzodes.
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
8. körben? 😊 Hát ott biztos nem lesz bent. A 1/8-ra sem biztos. Talán Osweiler, és szvsz jobban is járnátok...apeszosTermészetesen 8. pick-re gondoltam, de ez az hogy addig tuti nem marad bent.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
The Miami Dolphins have started contract talks with offensive tackle Jake Long, linebacker Cameron Wake, and wide receiver Brian Hartline. All three players are entering the final year of their current deal.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
8. körben? 😊 Hát ott biztos nem lesz bent. A 1/8-ra sem biztos. Talán Osweiler, és szvsz jobban is járnátok...
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Nekem kicsit büdös ez a Tannehill dolog, hogy majd ha még bent lesz az 1/8-ra akkor elvisszük. most vagy akarjuk vagy nem akarjuk. ha annyira akarnák akkor harcolnának érte ha meg nem annyira akkor szerintem inkább védőben gondolkodnak. És a sajtón kivül nem nagyon látom a vezetőségen hogy annyira akarná Tannhill-t. Na majd meglátjuk. De az biztos hogy a média fújja megint a labdát hogy itt Tannehill lesz aztán amikor már mindenki elkönyveli, jön a "pofáras esés" hogy nem őt választjuk. Persze az se lenne baj. De ez ugyanaz, ha paytont nem fújják annyira fel, nem is lett volna bazdmegolás a végén!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Miami Dolphins general manager Jeff Ireland will attend Texas A&M QB Ryan Tannehill's Pro Day Thursday, March 29. The Dolphins could be targeting Tannehill with the No. 8 overall pick.
több mint 12 éve
Tannehill pro-daye után úgy néz ki, ha a Browns nem viszi el 1/4-re mi sztem simán behúzzuk első körben 😕kristofSanszos, hogy anélkül is vinnénk.. De megeshet hogy berántják előlünk, még egy esetleges traddel is akár..
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tannehill pro-daye után úgy néz ki, ha a Browns nem viszi el 1/4-re mi sztem simán behúzzuk első körben 😕
több mint 12 éve
Long-Incognito-Pouncey- ? - ?Ez a gáz.. nem Murtha.. Egyébként meg Longot nem fogják kidobni.. 1év van még a szerződéséből amit bármikor lehet hosszabbítani és ha nem tudnak megegyezni még akkor is tagelhető. Maradjunk inkább az idei problémáknál.. kik lesznek jobb oldalon? Sok variáció van többek közt az is, hogy mindkét helyre húzunk.. és ott van még Jerry akit nem írnék le.. igaz csak pár meccsen láttuk LT-t játszani de azt jól megoldotta, nem teljesen fogalmatlan a srác. Draft után okosabbak leszünk.
Henderson aláírt 1 évre..... a régi csapatába az NFL.com szerint.Két Henderson van. Tesók Erin Henderson és E.J. Henderson mindketten LB-k... Erin írt alá a Vikes -al újra és E.J. nem, aki az ESPN szerint viszont velünk. De tény, hogy sehol semmi hír róla csak ott, elírás is lehet. Mindjárt írok pár helyre Twitteren hátha felkapja valaki 😀
DM13Nem kétségbe vonva a Henderson tradet, én még nem olvasom sehol, a wikijén sincs, az nfl.comon is Viking még, utána majd biztosra veszem a 4-3-at.Delonso_http://insider.espn.go.com/nfl/fa?&action=upsell&appRedirect=http%3a%2f%2finsider.espn.go.com%2fnfl%2ffaKmetyG
több mint 12 éve
En ugy kepzeltem,hogy jon a draftrol Reiff RT-nek,moge Hicks es + Murtha.vagy Murtha esetleg Long csereje de az szerintem nagy marhasag.mintha ide sem irtam volna...Igen Longnak 12.8 millio a fizetese,az ossz OL pedig 28 milliot keres.mindenesetre nagy marhasag lenne eladni.
több mint 12 éve
oké ol.csak a f*szom kívan nogy minden évebn jelentős átlakítás - rebulding kell. long nak jöböre lejár a szerzdése, godnollom megszabzlulonk tőlle, nehogy sokat kelljen fizetni.
oszt murtha-nak ki a cseréje??? murthea = 34 saxk.
több mint 12 éve
Henderson aláírt 1 évre..... a régi csapatába az NFL.com szerint.Nem kétségbe vonva a Henderson tradet, én még nem olvasom sehol, a wikijén sincs, az nfl.comon is Viking még, utána majd biztosra veszem a 4-3-at.Delonso_http://insider.espn.go.com/nfl/fa?&action=upsell&appRedirect=http%3a%2f%2finsider.espn.go.com%2fnfl%2ffaKmetyG
több mint 12 éve
Megmondom őszintén én sem találtam sehol E.J. Henderson szerződtetését.Nekem továbbra is az a "vesszőparipám", hogy jó OL kell. Ezért én teljesen kizártnak tartom a QB draftot. Persze hallottam 3 nevet is ezzel kapcsolatban de én nem tartom valószínűnek. Persze a Miami kiszámíthatatlan mit lép. De az amerikai oldalak is nyomatták a sok draft előrejelzést ahol Matt Kalil v. Riley Reiff vezetett mint leendő Dolphins 1. körös (az FA piac nyitása előtt; azóta kicsit változott a helyzet) választás (meg persze ott van Tannehill, am szerintem hülyeség). De ugye Kalil egy prospect LT, ami nekünk nem kell mert Long-ot nem lehet helyettesíteni, mert ő Long! És Kalil szerintem csak kezdőként elképzelhető. Reiff viszont jó lenne RT posztra, mert az elég lyukas.
Tehát a bal oldal és közép rendben = Long , Incognito (csere Jerry) , Pouncey.
Itt a jobb oldalon van baj = Carey valószínű nem marad (sok a fizetése - 4.8 millió dollár , és láthatóan a Miami arra megy, hogy minél kevesebb fizetéseket osszon ki rövid távra; persze kivételek mindig akadnak), helyette tökéletes megoldás lenne Jake Scott, de szerintem ő sem fog belemenni kevesebb pénzbe, így v. marad a draft v. egy vénember jön megint.
RT poszt elviekben megoldva Hicks érkezésével, de ez tavaly is fájó pont volt és katasztrófa (Colombo). Persze Hicks is 33 éves és csak egy évre kapott szerződést (persze Hicks LT-t is játszott de OL-ben nem meglepő az ilyen húzás, sérülés v. egyéb ok miatt). És valószínű Murtha lesz mögötte, akinek tavaly lábujj sérülése volt és sokat nem tudott mutatni (semmit) De neki nagyon kevés a meccs tapasztalata és hol leteszik a gyakorló csapatba, hol visszahozzák és most is aláírattak vele még + 1 évet.
Úgyhogy szerintem először ezeket kell megoldani.
több mint 12 éve
nem kötözködök tovább, de egyetlen hírforrásban(!) sem látom.Nem kétségbe vonva a Henderson tradet, én még nem olvasom sehol, a wikijén sincs, az nfl.comon is Viking még, utána majd biztosra veszem a 4-3-at.Delonso_http://insider.espn.go.com/nfl/fa?&action=upsell&appRedirect=http%3a%2f%2finsider.espn.go.com%2fnfl%2ffaKmetyG