Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82a552b6/article/chad-ochocinco-livetweets-nuptials-to-evelyn-lozada-?module=HP11_content_stream

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
A legfrissebb hírek szerint a Miami Dolphins kezdőirányító posztjáért folyó verseny mostanra kétszereplőssé vált. Az idei Draft első körében kiválasztott Ryan Tannehill az eddigi edzéseken olyan rosszul szerepelt, hogy kiesett a versenyből. A csapat új vezetőedzője Joe Philbin labdabiztossá akarja tenni a támadósort és erre még nem áll készen a fiatal irányító.
Így David Garrard és Matt Moore közt fog eldőlni a verseny a hónap végén kezdődő edzőtáborban. Ha Garrard ismét "fitt" állapotba kerül akkor nagy valószínűséggel Ő lesz a kezdő az alapszakasz első mérkőzésén. Az első körben négy irányítót választottak és az Andrew Luck, Robert Griffin III, Brandon Weeden trió kezdő lesz a saját csapatában. Tannehill helyzetén az sem javított, hogy korábbi edzője, Mike Sherman a Dolphins jelenlegi támadókoordinátora.Kiss
nagyon helyes! legalább véletlen sem lesz bedobva rögtön a mély vízbe! bár ha belegondolok, henne sem volt beledobva, sőt még a második évében sem lett volna bedobva, ha pennington meg nem sérül. látjuk, hogy mi lett aztán 2 éven keresztül...

az, hogy a másik 3 csapatnak rookie irányítójuk a kezdő... nem akarok hülyeséget mondani (javítsatok ki ha tévedek), de úgy gondolom egyik csapatnál sincs ilyen qb választék. moore tavaly jól nyomta - kaphatott volna most is bizalmat, garrardról pedig csupa pozitiv híreket kapni!

van két fontos kérdés és szerintem egyben izgalmas csata is:
1.) WR sor alakulása

2 a.) moore vagy garrard?
b.)a két qb közül, amelyik elcsúszik a kezdő pozícióért folytatott küzdelemben, mi lesz a sorsa?

garrardnak szurkolok, hogy még nyomjon egy jóféle szezont, moore-nak pedig azért, mert ki tudja (tavaly után)
ha tannehill szar, moore-al jobban járnánk ha maradna, mert még fiatal, ellenben garrardal aki már 34 éves.

egyenlőre még mindig azt mondom és szeritnem ti is azt mondjátok, hogy barkleyért kellett volna beáldozni mindent. (attól függően természetesen, hogy hol végzünk)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
HBO Hard Knocks: Training Camp with the Miami Dolphins Tease
http://www.youtube.com/watch?v=4XWVSM6Z_8k

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Na még épp időben olvastam a postot! köszi!
Kérdés hogy van e otthon Sport M?! :rolleyes:
Üdv Srácok!

Mivel nem biztos, hogy a "Filmek" off topikot sűrűn olvassátok, inkább ide írom be, mint közérdekű információt:

Sport M-en július 4-én, azaz most szerdán 19:45-től leadják a "30" című, első blikkre dokumentumfilmet Ricky Williams-ről.

Gondolom akadtok néhányan, akiket érdekel!
Bár szerintem nem csak én leszek vevő rá egyéb csapatok szurkolói közül sem... 😉N-Drew

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
A legfrissebb hírek szerint a Miami Dolphins kezdőirányító posztjáért folyó verseny mostanra kétszereplőssé vált. Az idei Draft első körében kiválasztott Ryan Tannehill az eddigi edzéseken olyan rosszul szerepelt, hogy kiesett a versenyből. A csapat új vezetőedzője Joe Philbin labdabiztossá akarja tenni a támadósort és erre még nem áll készen a fiatal irányító.
Így David Garrard és Matt Moore közt fog eldőlni a verseny a hónap végén kezdődő edzőtáborban. Ha Garrard ismét "fitt" állapotba kerül akkor nagy valószínűséggel Ő lesz a kezdő az alapszakasz első mérkőzésén. Az első körben négy irányítót választottak és az Andrew Luck, Robert Griffin III, Brandon Weeden trió kezdő lesz a saját csapatában. Tannehill helyzetén az sem javított, hogy korábbi edzője, Mike Sherman a Dolphins jelenlegi támadókoordinátora.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
ezer köszönet! sport tv-t és annak tv műsorát, csak a seasonban nézem, így simán lemaradtam volna róla!Ventura
Pedig a 30-at megéri megnézni. Több jó doku volt már az NFL-ről, de más amerikai sportokról is, ha ilyesmi érdekel akkor ne hagyd ki, szokták ismételgetni.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
ezer köszönet! sport tv-t és annak tv műsorát, csak a seasonban nézem, így simán lemaradtam volna róla!

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Üdv Srácok!

Mivel nem biztos, hogy a "Filmek" off topikot sűrűn olvassátok, inkább ide írom be, mint közérdekű információt:

Sport M-en július 4-én, azaz most szerdán 19:45-től leadják a "30" című, első blikkre dokumentumfilmet Ricky Williams-ről.

Gondolom akadtok néhányan, akiket érdekel!
Bár szerintem nem csak én leszek vevő rá egyéb csapatok szurkolói közül sem... 😉

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Mikortól lesz a Hard knox a tv-ben ?DM13
Augusztus 7 azt hiszem
több mint 13 éve
Mikortól lesz a Hard knox a tv-ben ?

több mint 13 éve
Remélem nem volt még, egészségetekre! 😊
http://www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1sNewman
Te vagy a 3. 😀 de nem baj.. nem lehet megunni. :rolleyes: :cool:Csabee13
sokan megszerettél szerintem a Dolphinst 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1sNewman
Te vagy a 3. 😀 de nem baj.. nem lehet megunni. :rolleyes: :cool:
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
http://www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1s

több mint 13 éve
Már másodszor jár nálunk , talán nem véletlenül...

http://www.nfl.com/player/jakescott/2505954/profileDM13
Szerintem a tavalyi szezon legjobb RG-je volt.
Én már a draft előtt az FA piaci nyitáskor mondtam, hogy ő jó lenne ide.
Lehet Jerry nem válik be és Hicks is öregecske (vagy inkább T-ként használnák; bár kétlem)?danyly
ha ez igaz akkor jó lenne ha igazolnánk és akkor elvileg ilyen falunk még nem volt. persze egyenlőre még elméletben. a gyakorlatban majd kiderül, hogy például martin mit tud.
remélem az offseason eleji bakijukat rossék, most bepótolják... :rolleyes:

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan

http://www.nfl.com/player/jakescott/2505954/profileDM13
Szerintem a tavalyi szezon legjobb RG-je volt.
Én már a draft előtt az FA piaci nyitáskor mondtam, hogy ő jó lenne ide.
Lehet Jerry nem válik be és Hicks is öregecske (vagy inkább T-ként használnák; bár kétlem)?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve

http://www.nfl.com/player/jakescott/2505954/profile

több mint 13 éve
persze, igen. bush és miller parádét (látványosságot) hozhatnak a támadójátékba ami mindig nagyon jó szurkolói szempontból is.
thomas ezzel szemben inkább bele a közepibe (szélső futások nem igazán megy nála) - nála kiemelten fontos az OL blokkolása.
bár tőlle a szezon elején láthattunk egy két meccsen igen szép lepörgést az ellenfélről. kíváncsiak leszünk rá.

az sosem probléma, csak elég nagyot szól és morálisan is jobban letöri mind a csapatot mind a szurkolókat, ha bukás van. élő példa az eagles 'dream team'-je. az elvárás minimum már egy konferencia döntő lett volna. még playoffba sem jutottak be.
inkább legyen csendesebb, mint 2008-ban. év végén mi volt már... jóó, következő év csalódás egy picit, de pennington sérülésével kezdődött szerintem.
ezért is óvatjával kell az 1/8-as tannehill-t kezelni.

több mint 13 éve
jah... felvetődött itt már minden. stadion felújítás, mez és logó csere, csatadal újítás 😀Ventura
jaa az ilyen kavarodás után törvényszerű lenne minimum egy playoff 😊 (vagy nem?!)

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Miller saját fiunk.... Jól jött, én többet látok benne mint Thomasban.
Anno a GM drafton erősen nézegettem a futókat, Thomast majdnem behúztam, de nem tettem, mert a nagy teste ellenére nagyon hamar lement contact után. Persze ha draftoltuk, akkor már szurkoltam neki, kíváncsian várom a második évét, de nekem Miller sokkal jobban bejön Bush mellett.
több mint 13 éve
jah... felvetődött itt már minden. stadion felújítás, mez és logó csere, csatadal újítás 😀

persze, hogy idegesek - hisz mindenki mást várt, mást akart volna vagy egyszerűen más posztot gondolt.
millernek is már örülök holott kijelentettem, hogy nem akarok RB picket - mert úgy gondoltam, hogy a 3 kanadaiból egy táncsak beválik.

több mint 13 éve
Mondtam én, hogy várjátok meg a Draftot.. nem lesz itt világvége 😀

Utólag visszagondoltok, hogy mennyire el voltatok kenődve azért nem lehet, hogy a "média" aránytalanul rossz képet festett rólunk? Mondjuk most nagyon rivalda fényben leszünk... Rossék láthatóan el akarják adni a jegyeket.. 😊
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-iden-a-bengals-volt-a-legkivalobb-valaszto-2139875 Dolphins a 4. 😊Kiss
végre... erre vártam már az első cikk megjelenése óta 😊
meglepő helyen szereplők 😊Ventura
Kezdetben én is ferde szemmel néztem ezt a draftot, de jobban megnézve-utánanézve és átgondolva már azt mondtam én is: nem is olyan rossz ez.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-iden-a-bengals-volt-a-legkivalobb-valaszto-2139875 Dolphins a 4. 😊Kiss
végre... erre vártam már az első cikk megjelenése óta 😊
meglepő helyen szereplők 😊

több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-iden-a-bengals-volt-a-legkivalobb-valaszto-2139875 Dolphins a 4. 😊

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Többek szerint az alábbi videó nagy hatással lehetett Ocho döntéshozatalában 😀 (meg tudnám érteni 😊 )

http://www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1sChad 85 Johnson