NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
16
8
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
jó, hát csak írtam hogy ő a legjobb. semmilyen érzelmi kötődésem nincs manninghez. de nem ittam le volna le magam bánatomban ha hozzánk kerül.
több mint 12 éve
hát azért elég szépen bebiztosították magukat az esetleges sérülések ellen. manning pedig ennyit ér, ha nem sérültna arra én is kíváncsi lennék!Kissa liga valaha volt / valaha van legjobb irányítójának nem hiszem.VenturaEzután kivi lennék mi mit ajánlhattunk!RunRickyRun
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
na arra én is kíváncsi lennék!Ezután kivi lennék mi mit ajánlhattunk!RunRickyRunEz csak nekem tűnik kurva soknak?! :rolleyes:RunRickyRuna liga valaha volt / valaha van legjobb irányítójának nem hiszem.Ventura
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Ezután kivi lennék mi mit ajánlhattunk!a liga valaha volt / valaha van legjobb irányítójának nem hiszem.VenturaSándor Gaál @pfbusinessEz csak nekem tűnik kurva soknak?! :rolleyes:RunRickyRun
A Peyton szerződés számai az ESPN szerint: 5 év, 96 millió $, garantáltról adat egyelőre nincs.apeszos
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Nem kötekedésből de nálam egy adat bizonyította be hogy ez az állítás (legjobb) csak is Montana lehet:a liga valaha volt / valaha van legjobb irányítójának nem hiszem.VenturaSándor Gaál @pfbusinessEz csak nekem tűnik kurva soknak?! :rolleyes:RunRickyRun
A Peyton szerződés számai az ESPN szerint: 5 év, 96 millió $, garantáltról adat egyelőre nincs.apeszos
4 (ha jól emlékszem) SB-meccsen a TD/Int aránya 11/0... ez mindent elárul erről az emberről és a nagyságáról.
Ezt nem lehet überelni ha csak a számokat vesszük alapul, persze az érzelmi megközelítés az más.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
a liga valaha volt / valaha van legjobb irányítójának nem hiszem.Ez csak nekem tűnik kurva soknak?! :rolleyes:RunRickyRun5 évre írt alá Manning Denverbe. de mennyiért? Tudja valaki?RunRickyRunSándor Gaál @pfbusiness
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Ez csak nekem tűnik kurva soknak?! :rolleyes:5 évre írt alá Manning Denverbe. de mennyiért? Tudja valaki?RunRickyRunSándor Gaál @pfbusiness
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Alex Smith is kihúzva.SAN FRANCISCO (AP) -- Alex Smith and the San Francisco 49ers were working Tuesday night to finalize a three-year contract, a person with knowledge of the negotiations said.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
egy két fotó az ireland elleni tüntetésről 😀(kattints majd a képre)
http://www.miamiherald.com/2012/03/20/2704699/miami-dolphins-fans-turn-out-to.html
és videó:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZkyKKyL1g_8
több mint 12 éve
"Although Matt Flynn "thinks a lot of" Dolphins coach Joe Philbin, he explained that he chose Seattle because it was a better situation."I felt it's a program that's really on the rise," said Flynn, "doing the right thing, is being led by the right type of people." Flynn didn't come right out and say the Dolphins are not run by the right type of people, but it's yet another sign that a culture change is needed in Miami. GM Jeff Ireland, in particular, appears to have little respect league-wide. "
egyébként nagyon kritizálják irelandet... például sapp és porter is.
több mint 12 éve
Na azért... nehogy már leszóld a káosz-elméletet .... 😊 Miért nem úgy tűnik ?de,de pont azért írtam ,tudod szakmázgattam már én is egy kicsit 😊Kiss
tudatos csapatépítés?! 😊KissDM13
több mint 12 éve
Miért nem úgy tűnik ?de,de pont azért írtam ,tudod szakmázgattam már én is egy kicsit 😊
DM13Ahogy látom nálatok a fő cél most a jövő évi 1/1. 😛tudatos csapatépítés?! 😊Kiss
Elképesztő mi van itt...Wester
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
joe robbie forog a sírjában
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
csak a kinti fanek miatt már megéri a csapat mellett maradnimost zajlik egy FIRELAND tüntetés 21(!) fővel, ahol "Say no to Tebow"-t skandál a "tömeg" 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Miért nem úgy tűnik ?Tudatos leépítés jobban hangzik. 😐
DM13Ahogy látom nálatok a fő cél most a jövő évi 1/1. 😛tudatos csapatépítés?! 😊Kiss
több mint 12 éve
Miért nem úgy tűnik ?Ahogy látom nálatok a fő cél most a jövő évi 1/1. 😛tudatos csapatépítés?! 😊Kiss
több mint 12 éve
Ahogy látom nálatok a fő cél most a jövő évi 1/1. 😛tudatos csapatépítés?! 😊
Samaras játszott?
több mint 12 éve
5 évre írt alá Manning Denverbe. de mennyiért? Tudja valaki?RunRickyRunSándor Gaál @pfbusiness
A Peyton szerződés számai az ESPN szerint: 5 év, 96 millió $, garantáltról adat egyelőre nincs.
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
5 évre írt alá Manning Denverbe. de mennyiért? Tudja valaki?
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Ahogy látom nálatok a fő cél most a jövő évi 1/1. 😛 Elképesztő mi van itt...
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
okéokéoké... Ross és Ireland egymás kezét fogva eltakarodhatna a fenébe. Vicc kategória ami itt folyik FO-ban.Most már maradjon Moore, a többi lehetőség semmivel se jobb.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
most ez ki van jelentve, hogy tannenhill-t fogjuk választani a drafton? vagy, hogy az első két körben jön qb?VenturaDehogy van kijeletve. Itt már semmi nem biztos csak a tegnap! Csak találgatnak hogy valszeg őt akarhatják draftolni, de ...
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Ennyire hülyék.Ne már.Bell-t miért cutolták?ennyire hülyék.Amadeus91
Ennyire nem jó ?
Idén alig van értelmes S a piaconJanek
Valami oka csak van...
sérülés?pénz?Janek
több mint 12 éve
Ne már.Bell-t miért cutolták?ennyire hülyék.Amadeus91
Ennyire nem jó ?
Idén alig van értelmes S a piaconJanek
Valami oka csak van...