Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Én jelenleg letradelnék, azzal az első körrel elhoznám Wallacet és ha a második körre scoutoltam valakit akiben látom az esetleges jövőt elhoznám azt. A letrade értéke +2X3. kör pedig betöm pár needet.Ezzel csak egy gond van. Ilyenkor max az elejét lehet eladni a pickeknek a mienk csak draftkor válik értékesé.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Ha Garrard háta rendben van én a Phins helyében leigazolnám. Jobb opció nagyon jelenleg nincsen (ha Manning nem itt köt ki persze).iktriadManningnél már csak a Broncos, a Titans, és a 49ers játszik.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Jim Trotter: Dolphins' plan for 2012: Be bad enough to draft Matt Barkley in 2013.
több mint 12 éve
Ha Garrard háta rendben van én a Phins helyében leigazolnám. Jobb opció nagyon jelenleg nincsen (ha Manning nem itt köt ki persze).
több mint 12 éve
Pedig én most rá fogadnék.... és letrade nélkül.Delonso_Hát igen. Azért nem tudom, hogy tolják le ezt a kinti szurkolók torkán. Pár napja még PM/Flynn + mondjuk Reiff draftról beszéltek, most meg...
Do your job
több mint 12 éve
😀 Szerintem még Tannehillt is bukjuk..
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nehogy Ryan Tannehill legyen a dologból...BostonSokat nem dobna a szekéren. :/
több mint 12 éve
Pedig én most rá fogadnék.... és letrade nélkül.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Caplan ha jól láttam, már megjósolta előre, hogy a Miami szerzi 2012-ben a legkevesebb pontot az NFL-ben.
több mint 12 éve
Nehogy Ryan Tannehill legyen a dologból...
Do your job
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Egyszerűen nem tudom mit csinál az FO-tok. Nincs használható QB-tek, Marshall távozott, mindent a drafton nem tudtok megoldani. :oBekikatasztrófa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
És az a vicc, hogy ez nem nagy pénz egy QB-nak.Mit ajánlhattunk mi, amiért nem az eddigi spanját választotta hanem a Hoxot?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyszerűen nem tudom mit csinál az FO-tok. Nincs használható QB-tek, Marshall távozott, mindent a drafton nem tudtok megoldani. :o
több mint 12 éve
Én neki örülnék.Ám szerintem PM a 49-ersbe megy. Oké csak egy szurkoló vagyok, de az a csapat kész betesznek egy irányítót, még egy fiatal wr-t és gól.
Denverben mi van? Jól futnak (Tebowval) és egy nagyon lukas de agilis védelem.
több mint 12 éve
Hm, valami tényleg hibádzik abban a FO-ban, nem csalnak a hangok.Delonso_+1
Két szék között a padlóra. Ezt tényleg nagyon elcseszték...
Do your job
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Flynn aláírt Seattlebe, 3 év/26 millió $/10 millió $ garantált, így Smithnek maradt Miami, vagy a 9ers, ha nem oda megy Peyton.gsnEsetleg Tebow, ha Manning a Broncoshoz menne és Timet kivágnák. 😊
több mint 12 éve
Hm, valami tényleg hibádzik abban a FO-ban, nem csalnak a hangok.Hát... ez is egy év lesz.
több mint 12 éve
Fa..a :o egyéb jó hír ? Ezek szerint ennyit sem ajánlottunk ? A garantált része nem tűnik soknak.Flynn aláírt Seattlebe, 3 év/26 millió $/10 millió $ garantált, így Smithnek maradt Miami, vagy a 9ers, ha nem oda megy Peyton.gsn
több mint 12 éve
gsn
3 548
Flynn aláírt Seattlebe, 3 év/26 millió $/10 millió $ garantált, így Smithnek maradt Miami, vagy a 9ers, ha nem oda megy Peyton.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Én a bukott 85-östől valahogy jobban tartanék... :/ Alex Smith - QB - 49ers
The Sacramento Bee reports that the Seahawks are scheduled to host free agent Alex Smith after his Sunday meeting with the Dolphins.
öhm, nem kéne.Delonso_
több mint 12 éve
Alex Smith - QB - 49ersThe Sacramento Bee reports that the Seahawks are scheduled to host free agent Alex Smith after his Sunday meeting with the Dolphins.
öhm, nem kéne.
több mint 12 éve
mennénk mi flynn-re de ezek szerint nem tökösen. habár kolb féle szerződés elég komoly lenne érte. nem tudom mit ajánlhattunk - ha ajánlottunk valamitAz nem lenne rossz 😊
mike wallace pótolhatna valami űrt.Ventura
Garard meg remélem csak poén... 😀
több mint 12 éve
Nekem mindegy kinek szurkol.Atogwe se húzta sokáig..
pl.: Haynesworth ? 😀Rossz csapat szurkolójának nézted 😀 Janek Philly drukker.FViktor93
tudom ez itt off de honnan van ez a "tény"hogy szórjuk a pénzt?DM13
Tavaly sem jött senki nagy pénzértJanek
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
pl.: Haynesworth ? 😀Rossz csapat szurkolójának nézted 😀 Janek Philly drukker.
tudom ez itt off de honnan van ez a "tény"hogy szórjuk a pénzt?DM13
Tavaly sem jött senki nagy pénzértJanek