Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
edds szerintem ott szívta meg h preseasonben kiderült h futás ellen nem elég fizikális azaz hiába szerelt sokat, mindezt későn és gyengén, butler érkeztével pedig már nem volt akkora need hogy egy cover ilb legyen a keretben mert butler nem jön le elvileg 3rd downnál sem.így inkább úgy döntöttek, h fizikálisabb meg st-ben menőbb lb-ket tartanak meg helyette. ennyi
több mint 13 éve
Az h LJ egyet villant sokadik cserék ellen nem nagy szám. Gondolom Tony azt nézte meg inkább mi maradt a tankjában ( ezek szerint nem volt elég ).... Amúgy kinek a helyére tennéd rosterre ? Mert 5 futó az megint csak luxus, szerintem. Jó fal kell, mert ha jó a fal, akkor "öreganyám" is Pro Bowl-er lesz ( értsd : "mindegy ki a futó" ) 😂persze, csak nem értem mit nem lehet érteni...egy így mi ez (-_(-_-)_-)Ezt értelmeznéd ?DM13
játszott(?) 4 előszezon meccsen... a szezonkezdésre elkúrnak mindent. larry johnson egyszer bevillant és búcsút intettünk. nem kellene ennyire spórolni a pénzel. a fal meg továbbra sem eredményes. messze van még 12...Ventura
kiakadtam egy cseppet edds ügyön, hogy kidobtuk, holott ugye tavaly sérülés miatt nem játszott, most meg 4 preseason meccsen játszogathatott pár playt. larry johnson jött egy meccs erejéig, aztán azt is kidobtuk. holott bush sérülékeny, thomas még nem mutatott semmit. maradhatott volna a csapatban, hogy biztosítsuk magunkat. erre írtam, hogy lehet, hogy jó pénzt kért volna, de megadhatnánk neki, nem kell spórolni. elvégre teljesíteni kell, ha sparanoék hatalmon akarnak maradni.
ugyanazt írtam le mint elsőnek.Ventura
több mint 13 éve
Ez már nyelvtanilag sokkal jobb 😊 ... és jobban szerkesztett 😊persze, csak nem értem mit nem lehet érteni...egy így mi ez (-_(-_-)_-)Ezt értelmeznéd ?DM13
játszott(?) 4 előszezon meccsen... a szezonkezdésre elkúrnak mindent. larry johnson egyszer bevillant és búcsút intettünk. nem kellene ennyire spórolni a pénzel. a fal meg továbbra sem eredményes. messze van még 12...Ventura
kiakadtam egy cseppet edds ügyön, hogy kidobtuk, holott ugye tavaly sérülés miatt nem játszott, most meg 4 preseason meccsen játszogathatott pár playt. larry johnson jött egy meccs erejéig, aztán azt is kidobtuk. holott bush sérülékeny, thomas még nem mutatott semmit. maradhatott volna a csapatban, hogy biztosítsuk magunkat. erre írtam, hogy lehet, hogy jó pénzt kért volna, de megadhatnánk neki, nem kell spórolni. elvégre teljesíteni kell, ha sparanoék hatalmon akarnak maradni.
ugyanazt írtam le mint elsőnek.Ventura
több mint 13 éve
persze, csak nem értem mit nem lehet érteni...Ezt értelmeznéd ?DM13kivágtuk ej eddset.egy így mi ez (-_(-_-)_-)
wtfbriareos
ugyanazt írtam le mint elsőnek.
több mint 13 éve
Egyik szemem nevet , a másik üveg....The Dolphins have signed TE Dante Rosario and G/C Ryan Cook.Denyés kivágtuk bergert is, ollébriareos
Berger érthető és remélem beválik Cook , aki C, RG és RT is volt kezdőként.
Edds-et viszont nem értem, jó volt a preseason-ban. Állítólag túl sok a LB a keretben, oké, de most a TE (5) a sok a keretben ... egy biztos, lesz itt még mozgás.
Idén nem lesz ST captain , mert minden meccsre külön lesz kinevezve valaki.
több mint 13 éve
Ezt értelmeznéd ?kivágtuk ej eddset.egy így mi ez (-_(-_-)_-)
wtfbriareos
több mint 13 éve
kivágtuk ej eddset.egy így mi ez (-_(-_-)_-)
wtfbriareos
játszott(?) 4 előszezon meccsen... a szezonkezdésre elkúrnak mindent. larry johnson egyszer bevillant és búcsút intettünk. nem kellene ennyire spórolni a pénzel. a fal meg továbbra sem eredményes. messze van még 12...
több mint 13 éve
The Dolphins have signed TE Dante Rosario and G/C Ryan Cook.Denyés kivágtuk bergert is, ollé
több mint 13 éve
The Dolphins have signed TE Dante Rosario and G/C Ryan Cook.
több mint 13 éve
Agnew és DJ Jones to PS .The other five practice squad additions today are QB Pat Devlin, RB Nic Grigsby, OL Garrett Chisolm, TE Brett Brackett, and WR Julius Pruitt.
több mint 13 éve
The Cincinnati Bengals have claimed free-agent TE Mickey Shuler (Dolphins)The New York Jets have claimed free-agent QB Kevin O'Connell (Dolphins)
The Miami Dolphins have claimed free-agent TE Will Yeatman (Patriots)
The Miami Dolphins could consider releasing LB Austin Spitler, LB Marvin Mitchell or Ikaika Alama-Francis if they decide to sign an offensive player.
The Miami Dolphins may consider re-sign free-agent FB Lousaka Polite if he is still available after Week 1. If the team did sign Polite after Week 1, his salary would not be guaranteed.
The Miami Dolphins are currently looking for add a No. 3 quarterback but may decide to sign one to their practice squad to the third quarterback.
több mint 13 éve
bush barátunk
több mint 13 éve
Ki lesz a kezdő RB Thomas vagy a Bokor?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
persze. két meccsen csudajó volt. ez azt bizonyítja, hogy van benne lehetőség.Lehet, h passz orientált csapat leszünk?és kiraktuk politeot... fenébe 😕 😕 😕briareosEz azért abszurd, az egyik legjobb játékosunk.Delonso_
Henne-vel ?????
:oDM13
több mint 13 éve
A PS nálam egyenlőre csak saját playákból :QB Pat Devlin
RB Nic Grigsby
DE Rob Rose
WR Phillip LIvas
OLB Quinton Spears
TE Dedrick Epps
CB Nate Ness
S Mark Restelli
több mint 13 éve
Lehet, h passz orientált csapat leszünk?és kiraktuk politeot... fenébe 😕 😕 😕briareosEz azért abszurd, az egyik legjobb játékosunk.Delonso_
Henne-vel ?????
:o
több mint 13 éve
és kiraktuk politeot... fenébe 😕 😕 😕briareosEz azért abszurd, az egyik legjobb játékosunk.
több mint 13 éve
egysíkú játékos, nem volt szerepe daboll playbookjában.Azért sokszok kihúzott minket a xarból 3-dik és 1-re :cool:
pedig mennyire mondta tony h marad...briareos
több mint 13 éve
egysíkú játékos, nem volt szerepe daboll playbookjában.Azért kissé luxusnak érzem, valami bizniszben kaphattunk volna érte valamit ( pick/ playa ) .... bár lehet, h megpróbálták :o
pedig mennyire mondta tony h marad...briareos
Kíváncsi vagyok Clay-re vagy alig használunk majd FB -es felállásokat ?
Merling-el próbálkoztak, csak nem jött össze.
Remélem az OL-be még jön valaki a munkanélküliből ( ha lehet, akkor ne töltelék...) .
több mint 13 éve
egysíkú játékos, nem volt szerepe daboll playbookjában.pedig mennyire mondta tony h marad...
több mint 13 éve
óóóó 😕 mi lehetett az indok?