Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Murtha---> IRez szívás, ennyit a fasza tervemről 😕
több mint 13 éve
akkor wallace. beszarok ha hoznak valami wr-t. (lásd larry johnson, aztán pár nap múlva pápá)
több mint 13 éve
ness is kirakva, elvileg vissza akarjuk hozni ps-be..
több mint 13 éve
Amúgy már pár nagy név új munkáltatót keres:Gurode jöhetne
Meriweather, Olshansky....DM13
több mint 13 éve
kibasztuk Larry johnsont 😂DM13: figyelembe véve h évek óta nincs jó visszahordónk, cserébe van erős lábu rugónk nem vesztünk annyit szvsz. pláne ha belegondolok a kr coverage teamünkbe
több mint 13 éve
Amúgy már pár nagy név új munkáltatót keres:Meriweather, Olshansky....
több mint 13 éve
hát KR visszahordások idény alatt nem lesznek jelentősek szvsz, PR-re meg ott van Bush, Bess, talán GatesbriareosHülye új szabályok....
Bush - nem erőltetném, örüljünk egészséges marad
Bess - nem mutatott semmit + fontos láncszem
Gates - esetleg...
több mint 13 éve
hát KR visszahordások idény alatt nem lesznek jelentősek szvsz, PR-re meg ott van Bush, Bess, talán Gates
több mint 13 éve
livas nehéz helyzetben van, WRként semmit nem mutatott, kérdéses h csak a PR kvalitásai miatt rosteren tartjuk-e.Jaja... és ott sem mutatott az egy villanáson kivül sokat ... viszont jó visszahordónk egyáltalán nincs. PS az tuti meglesz neki.
állítólag utolsó pillanatban fogunk kiszórni mindenkitbriareos
több mint 13 éve
livas nehéz helyzetben van, WRként semmit nem mutatott, kérdéses h csak a PR kvalitásai miatt rosteren tartjuk-e.állítólag utolsó pillanatban fogunk kiszórni mindenkit
több mint 13 éve
Szerintem nem... Inkább Moore és Livas között. Wallace nálam tuti 53-as.Currently Cut:wr-ek közül, ezek gondolom (vagy egy két ember megye a ps-be):
QB Kevin O'Connell
WR John Matthews
TE Dedrick Epps
S Gerald Alexander
S Mark Restelli
még 22-en távoznak....DM13
patrick carter, julius pruitt, marlon moore. a verseny szerintem livas és wallace között vanVentura
több mint 13 éve
Currently Cut:wr-ek közül, ezek gondolom (vagy egy két ember megye a ps-be):
QB Kevin O'Connell
WR John Matthews
TE Dedrick Epps
S Gerald Alexander
S Mark Restelli
még 22-en távoznak....DM13
patrick carter, julius pruitt, marlon moore. a verseny szerintem livas és wallace között van
több mint 13 éve
Currently Cut:QB Kevin O'Connell
WR John Matthews
TE Dedrick Epps
S Gerald Alexander
S Mark Restelli
még 22-en távoznak....
több mint 13 éve
johnson villant egyet, meg will allen lehet kiharcolt egy roster spotot
több mint 13 éve
Miami
964
Az alap.de mostantol mindig igy lesz hogy mi válasszuk ki a meccset? Akkor colts pats saints packers steelers meccsek folynak majd.de remélem egy két meccset mi is beszavazunk magunknak.bizok bennetek.
több mint 13 éve
Ki melyik meccset nézné jövöhêten?szerintem carolina arizona.MiamiSzerintem meg Monday Night 😀
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Miami
964
Ki melyik meccset nézné jövöhêten?szerintem carolina arizona.
több mint 13 éve
Jön a blackout 😕az h 4. PS meccsre senki sem kiváncsi nem meglepő.
The blackouts start this week, with the Dallas Cowboys visiting Miami to play a game that won't be televised live in Miami. With a 7:30pm game time, the earliest fans in the South Beach area will be able to see the game will be 11:30pm that night on CBS-4.
And, there's a real possibility that, when the regular season begins, the streak will end - at 102 straight sellouts.
Kint úgy tűnik elegük lett Rossékból.Geeri
azon meg nagyon csodálkoznék ha a Pats elleni otthoni MNF blackoutos lenne
több mint 13 éve
Amúgy van-e még használható OL FA a piacon ?Főleg RG ? ( Ha Vern visszamenne RT-be....)
Vagy RT ? ( amennyiben mégsem )
Ha C jönne akkor ( O'Hara, Gurode ??? ) Pouncey mehetne RG-be és Vern a helyére...
LG is lehetséges , de akkor Ritchie és / vagy Pouncey is vált helyet....
Long legyen egészséges minél előbb és a szezon végéig :rolleyes:
Mindjárt szezon és még az OL legózás felénél tartunk.... szomorú :o
több mint 13 éve
Egyetértek velük.Ideje lenne kicsit profibban.