Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Kopa semmiképp, Solder lesz az áldozat. 😊 Már ha egyáltalán.tökmindegy ki lesz ott, wake megeszi és kiköpi a csontjaitbriareostudomásom szerint már a NEP PS-ben vanmascheranoAkkor aktiválják Vollmer helyett.DM13
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
tökmindegy ki lesz ott, wake megeszi és kiköpi a csontjaittudomásom szerint már a NEP PS-ben vanmascheranoAkkor aktiválják Vollmer helyett.DM13
több mint 13 éve
tudomásom szerint már a NEP PS-ben vanmascheranoAkkor aktiválják Vollmer helyett.
több mint 13 éve
tudomásom szerint már a NEP PS-ben van
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
The Miami Dolphins have signed OG Nate Garner and SS Tyrone Culver to one-year contract extensions, which means both players are signed through the 2012 season. Financial terms were not disclosed.Kopa is lehet, h megy Bostonba.
több mint 13 éve
Henne, Long, Dansby and Bell voted Team Captains for 2011!
több mint 13 éve
thomas meghúzta a combhajlítóját, ezért hoztuk vissza LJ-tbriareosNa akkor élesben aligha látjuk hétfőn...
több mint 13 éve
Az azért vigasztal, hogy nemcsak én értettem félre elsőre.Mi kidobjuk, Boston-ban meg kezdő lesz ... pl.: NinkovicDM13Itt nem erről van szó...DM13Valószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)tomi-tomi
Ha hozzávesszük, hogy az új fiú is tud long snap-et, mint Ninko, akkor tuti kezdő a Pats-ben. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
thomas meghúzta a combhajlítóját, ezért hoztuk vissza LJ-t
több mint 13 éve
A futó Larry Johnson újra lett igazolva, miután múlt héten el lett küldve.Denyfigyelem. hülyének tettetik magukat, de közben borzasztó okos taktikázás folyik. nem véletlen fogunk a playoffba bejutni. már most előre megmondom.
több mint 13 éve
Feinga helyéreA futó Larry Johnson újra lett igazolva, miután múlt héten el lett küldve.DenyNocsak, kinek a helyére????DM13
több mint 13 éve
Azt tudjuk... az az alap😀alapjáraton információkat szednek ki belőlle. stratégiák, stb...VenturaValószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)tomi-tomiMi kidobjuk, Boston-ban meg kezdő lesz ... pl.: NinkovicDM13
több mint 13 éve
A futó Larry Johnson újra lett igazolva, miután múlt héten el lett küldve.DenyNocsak, kinek a helyére????
több mint 13 éve
A futó Larry Johnson újra lett igazolva, miután múlt héten el lett küldve.
több mint 13 éve
alapjáraton információkat szednek ki belőlle. stratégiák, stb...Mi kidobjuk, Boston-ban meg kezdő lesz ... pl.: NinkovicDM13Itt nem erről van szó...DM13Valószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)tomi-tomi
több mint 13 éve
Mi kidobjuk, Boston-ban meg kezdő lesz ... pl.: NinkovicValószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)tomi-tomiHa igazad is lenne a sejtetéseddel, nincs bagoly mondja verébnek érzésed? 😊tomi-tomiItt nem erről van szó...DM13
több mint 13 éve
Valószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)Itt nem erről van szó...DM13Edds menni Boston, minő meglepő ....DM13Ha igazad is lenne a sejtetéseddel, nincs bagoly mondja verébnek érzésed? 😊tomi-tomi
több mint 13 éve
Itt nem erről van szó...Ha igazad is lenne a sejtetéseddel, nincs bagoly mondja verébnek érzésed? 😊tomi-tomiRemélem is !Edds menni Boston, minő meglepő ....DM13
Livas -sal mi van?DM13
több mint 13 éve
triangle
1 283
...na ugye, van amiben egyetértünk 😀
bármi lehet, a lényeg h végre élesben zúzunk, meg h J-E-T-S, SUCK! SUCK!! SUCK!!!briareos
több mint 13 éve
nem szeretem az ilyen előjelű meccseket. nem tűnik túl jónak az ellen, mi annál inkább, aztán nehogy nagy pofáraesés legyen. kicsit olyan érzésem van, mint a tavalyi browns meccs előtt, de ne legyen igazam.triangleannál inkább jónak tűntök? 😊
bármi lehet, a lényeg h végre élesben zúzunk, meg h J-E-T-S, SUCK! SUCK!! SUCK!!!
több mint 13 éve
Ha igazad is lenne a sejtetéseddel, nincs bagoly mondja verébnek érzésed? 😊Edds menni Boston, minő meglepő ....DM13e.j. meg úgy tűnik átment a waiweren, szóval lehet megy ps-bebriareosRemélem is !
Livas -sal mi van?DM13