Bondi

Houston Texans

Bondi
Utoljára láttuk
2 napja
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
1 876Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
A titans idén egy meccs erejéig ( és nyílván pont ellenünk) a régi Oilers mezben fog pályára lépni, még azélőtt, hogs a 2024-es új mez designunk meglegyen. Na mindegy, remélem ez is egy lökést ad a piros sisak felé 😀

1 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Összességében nagyon tetszett amit a drafton csinált Caserio. A hátsó körökben is érkeztek igazán hasznosnak és ígéretesnek tűnő játékosok. Ég és föld a szezon végi és a mostani Caserio hangulata is, ha nézitek az interjúkban. Tényleg elindult valami nagyon izgalmas Houstonban 🙂

1 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Fordítsuk meg a dolgot, Andersont húztuk 2. helyen és Stroudért cseréltünk fel, qb esetében már nem is olyan sok az ellenérték 😄
Mindenestre a következő húzás center lesz.

1 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Nem semmi, Anderson is megvan az 1/3 pickkel. Az ellenérték igen sok, de megvan Ryans embere is.

1 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
 twitter.com/_MLFootball/status/1648864681954533382?s=20 hm, érdekes.
LanceVance
Ha ez a helyzet akkor nem szabad nem lecserélni.
Nemes samu09
Attól függ mit akarnak, szerintem Andersont behúzzuk a 2. Helyen

1 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Ha a Carolina viszi Youngot és igazak a pletykák, hogy Stroudért nem nagyon vannak oda Caserioék, akkor én inkább benne lennék egy Lance tradeben, mint Levis vagy Richardson pickben.

1 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Most tartott draft előtti sajtótájékoztatót Caserio.
- Először is nem megy sehova ( bár szerintem ez még nem zárja ki a legetőségét, hogy házon belül más pozíciót kapjon).
- elvileg több megkeresést is kaptunk a 2. Draft pozíciót illetően.
- valamint azt rebesgetik, hogy Panthers Youngot választja. Kíváncsi vagyok, ha így lesz és Stroud marad bent akkor behúzzuk őt vagy Anderson lesz a választott. Én egyáltalán nem lepődnék meg ha Anderson lenne a választás és egyébként pár év múlva nagyon érdekes lesz összehasonlítani, hogy Young/Stroud és Anderson közül ki mire vitte és, hogy min ment el, hogy jövő héti drafton 1/1re kiválaszthattuk volna bármelyiket.

2 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Úgy néz ki nem Perryman lett a befutó


Merlin85
Perryman is érkezik.

2 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Denzel Perryman 2 napos viziten van nálunk, jó eséllyel aláír a megszokott 1-2 évre.

2 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Ward és Mason megszerzésén kívül a többiektől nem esett le az állam. Reménykedtem egy jó LB-be, de szépen elvitték szinte az összeset. Talán még egy 2, max 3 éves szerződés Bobby Wagnernek vagy Lavonte Davidnek jó lenne. Top centert sem sikerült szerezni, így marad a draft.
Én személy szerint reménykedem, hogy Tunsilt nem cserélik el.
Merlin85
Ha Tunsilt elcserélik akkor megint fekvetődik, hogy mi a terv. Mert akkor így soha nem lesz vége az épitkezésnek. Második körben be kell húzni az elérhető legjobb centert és akkor ez a fal elég jónak tűnik.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Én örülök ezeknek a híreknek, szerintem rájöttek hogy ennek a szezonnak már mindegy, így hátha megadják a lehetőséget Keenumnak. 😊adam8
Na igen, ha beválok akkor jó, ha nem akkor meg húzunk valakit a drafton. De a lényeg hogy Schaubnak év végén mennie kell!!!LanceVance
Bakker, előbb is felfedhetted volna a kilétedet 😀

Bocs, nem tudtam kihagyni😊

több mint 1 éve
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Mi karácsonyi csoda volt ez? 😄

több mint 6 éve
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Értem, köszönöm, ennyire nem látok bele. És akkor inkább kirúgja azt az edzőt, aki két év alatt kétszer nyeri meg a csoportot és jut rájátszásba? Lojális vele szemben ahhoz, aki a 72 milliós szerződéssel lehetetlen pályára küldte a csapatot? Furcsa. Amúgy menni lenne a dead money, ha Osweilert elküldenék? Ennyi pénzért a padoztatás elfogadhatatlan lenne?
Burkus
Sajnos ennyire nem látunk bele, hogy a színfalak mögött, hogy játszódnak le az események. McNair kinek az oldalán van. Nehéz is eldönteni, mert Ő akarta Obrient 3 éve és nem Smith. De kérdés, hogy milyen véleménnyel van róla azóta. Az az edző aki lehetetlen QB szituáció ellenére 2 csoportgyőzelmet behúzott vagy pedig az aki azért lett idehozva, hogy pont ezt a hiányt megoldja és a mai napig nem bírta.
Érdekes egy kicsit számomra, mikor felmerültek ezek a pletykák, hogy Mcnair miért csak a Raiders elleni győzelem után nyilatkozta, hogy BoB nem megy sehova. De mi van akkor ha BoB önhibáján kívül van ebben a helyzetben, mivel 2014 ápriliásában 2/1-re Garoppolo-t akarta húzni Bill, de Smith azt mondta, hogy bent lesz a 3. körben is és így kihúztuk Sua-Filot. Neked meg pont nem kell mondani Jimmyt ki húzott ki a 2. kör végén 😊
Ha belegondolunk van ennek realitása. Jimmy helyett B tervként érkezett Savage. Akkor hoztuk Fitzpatrickot, egy évre jó lesz alapon.2. évre Savage nem kész még, hogy kezdő legyen, de IR-re is került. Hoyer jó lesz egy évre alapon érkezett. Majd jött a 3. szezon. A terv állítólag a következő volt. Savage a kezdő és Weeden a backup. De Smith ( és Mcnair?) közbeszólt, hogy idehozzuk Osweilert. Nagy csomó pénzt kifizetünk neki, úgyhogy ő a franchise irányító. De aztán Brock lehetetlen játéka miatt lecserélésre került a 15. héten. És Savage kezdett a következő héten, Obrien pedig azt nyilatkozta, hogy ő kezd, mert vele van esélyünk a győzelemre. Aztán saját hülyeségükből a Titans elleni tét nélküli meccsen 4. és 1-re QB sneak, amiben Savage állítólag agyrázkódást szenvedett, csakhogy az első vizsgálat után visszakerült a pályára, majd a szünet után mégiscsak megállapították, hogy nem nem, itt bizony agyrázkódás van.
Szóval így állunk most itt. Osweiler szerződése miatt kivághatatlan idén. Jövőre már meg lehet ezt tenni.
Csak nagy kérdés mi fog zajlani az offseasonben.

több mint 7 éve
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Felmerültek a pletykák, hogy már megegyeztünk Brady-vel, hogy 2020-tól ő lesz a QB coach...

több mint 9 éve
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
A második félidőt megint botrámyosan kezdtük, egyből TD-t kaptunk, ekkor lett 28-7. Ekkor már én is a lefekvést fontolgattam erősen, de adtam a fiuknak egy drive-t. Ami természetesen azt jelentette, hogy nem tudtam lefeküdni mert egyből csináltuk a TD-t. Schaub nagyon szépeket dobált, Andre is félelmetes formában nyomta. 28-14 után San Diego jöhetett, innentől kezdve nem volt momentumuk, talán nem is vittek First Down-t, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Majd a mi támadásunk következett. Sajnos nem sikerült tovább mennünk így jöhetett Bullock mezőnygólja, ezt szépen be is bikkantotta. ám repült a sárga zászló. Megmondom őszintén csak lestem, hogy mi volt a szabálytalánság. Valaki felvilágosított minket az eredménykövetőben, hogy az idei évtől nem lehet a long snappert támadni. Miután a Chargers egyik DT-je ezt megtette autómatikus first down-t kaptunk és az első playből Schaub-Daniels TD-t csinált.
Majd azt hiszem ez után volt az, amit én még Kubiaktól nem láttam, egy fake puntot csináltunk amiből KEO futott egy hatalmas 8 yardot, ezzel meg lett az első kisérlet, de végül nem sikerült pontokat feltenni ebből a driveból. Egyébként ez a fake punt abból a szempontból is hihetetlen, hogy megpróbáltuk, hogy az első félidőben 4&inches próbálkozás nem sikerült. Mondjuk ezért marha ideges voltam.
Ezután támadott a Chargers és Cushing egy INT-t szedett le, hogy az valami meseszép volt, Receivereket megszégyenítő módon tartotta meg a labdát a földreérkezés pillanatában. Utána vissza is hordta TD-re.
Ezután a D ismét megállította a San Diegot-t így mi vezethettük a végső támadást. Olyan 2-3 perc volt még hátra. Remekül menedzselve az órát jutottunk el a 25 yardos vonalukig ahonnan Bullock rúgta be és az idő le is telt.
Egy két egyéni teljesítményről. Az Offense jól játszott végig, a futás talán nem ment annyira, de Schaub ma végre olyat csinált, amire szüksége van ilyen esetben egy csapatnak, mindenféle bizonytalankodás nélkül magabiztosan játszott. Ezt szerettem volna már látni tőle.
Defense, gyakorlatilag az első félidőben, mint ha nem is lettek volna a pályán. Szerencsére a második félidőben azért nagyot alkottak.
JoJo-nak volt egy két igen gyönyörű megmozdulása, egy TD-t is gyönyörűen akadályozott meg. Watt is nehezen lendült bele, de a vége felé ismét volt egy labdaelütése. Cushing INT-je pedig az év végi top10 playekben biztosan benne lesz. Aki még szót érdemel az KEO. Ugye ő futotta meg a first down-t a fake puntnál, de több remek megmozdulása is volt, az egyiknél a lehető legjobb ütemben érkezett az elkapohóz és olyat ütött rajta, hogy nem tudta megcsinálni az elkapást.

Egy kicsit hosszú voltam, bocsi 😊

5 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
J.J.
Nemes samu09
De szép is lenne ha egy egynapos szerződés keretein belül Texanként vonulna vissza.

5 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
Még a végén bukjuk az 1/1et 😄
Boldog karácsonyt mindenkinek.

7 hónapja
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
az első HC az NFL történetében, akinek profi ÉS egyetemi tapasztalata se volt edzőként
r.baggio
Fenébe, lekéstük ezt a címet 😆

több mint 1 éve
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
BoB neve felmerült a Jaxnél mint HC😂 TLaw karrierjének be is tenne. Mindenestre szívesen néznem ahogy nem a Texanst barmolja szét.
samu09
Egyébként ha BoB visszatérne az nflbe egy olyan csapatba ahol van egy erős gm és nem kezdené játszani az oc-t is akkor még akár valami jó is kisülhetne belőle, bár nem biztis, hogy a jax lenne a legmegfelelőbb hely ebből a szempontból.

több mint 6 éve
Bondi Houston Texans 1 876 — I'm a Texan
1 héttel Arian Foster után ma visszavonult Andre Johnson is.
iktriad
Az kemény, a Texans két ikonikus figurája. Köszönjük nekik a csodálatos éveket, meccseket. Azért hiányoznak nagyon...