Hivatalos: 11 meccsre tiltották el végül Deshaun Watsont

Bondi

Houston Texans

Bondi
Utoljára láttuk
15 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
1 790Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Én elégedett vagyok ezzel a drafttal. Az utolsó 2 választáson kívül az összes játékos azonnal kezdő lehet. Ötöst akkor adnék rá, ha a 13. helyen elhoztuk volna Hamiltont, a 2. körben meg jöhetett volna Green ha még bent lett volna. Remélhetőleg a futójátékot kicsit rendbe tudják tenni, ami Millst is segíteni majd. A Mack, Pierce páros jó lehet. Nick eddig elég jó GM-nek néz ki.
Merlin85
Még az edzőkeresésen kicsit csiszolni kell 🙂

3 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Egyébként 13ról lemozogni, úgyhogy bent volt még Hamilton.. Kicsit nehezen emészthető. Bár az tisztán látszik, hogy ez a csapatépítés nem egy év alatt fog lezajlani, hisz 3 darab extra pickért ( amivel nem tudom mennyire fogunk menni) inkább mozogtunk hátra és kockáztattuk a húzást. Szerintem Green is egy opció volt csak, és úgy voltak vele hogy kb BPA aki bent lesz.

3 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Én 1/3-n nem nagyon vagyok a CB húzás híve, bár hetek óta nem figyeltem a prospect mozgásokat, kit hova várnak. De összességében úgy állunk, hogy nem tudunk olyan posztra húzni amire azt lehet mondani, hogy minek.

4 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Cooks 2 évre hosszabbított


Merlin85
Na végre meg is tartunk valakit és nem eresztünk mindenkit el.

5 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
A helyzet fokozódik. Saints vagy Falcons? Falcons vagy Saints?

iktriad
Watsonnak szüksége van erre a hétvégére hogy átgondolja a lehetőségeit. Pros and cons, swot analízis gondolom. Egyem a szívét.
samu09
Majd a végén pénzfeldobással eldönti.

5 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Watson meg állítólag nem tud dönteni. Nagyon el akarhat menni…
samu09
Lehet, hogy rájött, hogy bárhova is megy onnan kezdve draftról komoly erősítés nem várható ahhoz a csapathoz 😄
Na de remélem hamar eldönti aztán menjen, hogy végre le lehessen zárni ezt a szappanoperát már.

6 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Hát igen, itt Caserio meg az FO sokszor utalt arra tavaly óta, hogy milyen fontos a csapat kultúra meg a processek kiépítése és követése, aztán látni, hogy mekkor BS az egész...amint beüt valami váratlan, rögtön mint egy nyakatlan csirke rohangásznak fel-alá, kapkodva hozzák a döntéseket vagy nem is tudják mit csináljanak...
DC
Na igen, csak itt gyakorlatilag Culley elküldésével az ember azt gondolta, hogy itt nagyon határozott elképzelések vannak merre tovább, de gyakorlatilag az elejétől kezdve nem tudom mi volt az elképzelés, hogy akarnak megfelelő HC-t találni, ha összvissz 3 komolyan vehető jelöltet hallgattak meg.

6 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Gannon, Flores, lehetségés, hogy nem tetszett nekik amit Caserio felvázolt, miszerint továbbra is szeretne a vonalban maradni és beleszólni a döntésekbe. Ők ennél biztos, hogy nagyobb szabadságot akarnak a döntésekben.
McCown, ebből a tekintetből tökéletes lett volna, csakhogy alapból necces a szitu egy null kilométeres edzői rutinnal rendelkező korábbi játékost kinevezni, főleg a Flores ügy kirobbanása után és főleg, hogy Flores is a finalisták között van. Mindenesetre ha Lovie lesz, akkor sikerül egy újabb bridge HC-t kinevezni Culley után.

6 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Na kérem szépen, Gannon-nal hivatalosan is tudattuk, hogy nem ő lesz a HC. McCown és Flores maradt a 2 finalista. Hát nem is tudom...
Bondi
Vaaaaaaaaaaagy

Texans are now in talks with their associate head coach and defensive coordinator Lovie Smith about potentially becoming their next head coach, sources tell me and @fieldyates.

Texans have included Lovie Smith in their discussions all along, but his candidacy as head coach has gained steam in recent days, per source.
Bazzani
Úgy látom hatalmas a káosz Caserioéknál.

6 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Na kérem szépen, Gannon-nal hivatalosan is tudattuk, hogy nem ő lesz a HC. McCown és Flores maradt a 2 finalista. Hát nem is tudom...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Én örülök ezeknek a híreknek, szerintem rájöttek hogy ennek a szezonnak már mindegy, így hátha megadják a lehetőséget Keenumnak. 😊adam8
Na igen, ha beválok akkor jó, ha nem akkor meg húzunk valakit a drafton. De a lényeg hogy Schaubnak év végén mennie kell!!!LanceVance
Bakker, előbb is felfedhetted volna a kilétedet 😀

Bocs, nem tudtam kihagyni😊

7 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Mi karácsonyi csoda volt ez? 😄

több mint 5 éve
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Értem, köszönöm, ennyire nem látok bele. És akkor inkább kirúgja azt az edzőt, aki két év alatt kétszer nyeri meg a csoportot és jut rájátszásba? Lojális vele szemben ahhoz, aki a 72 milliós szerződéssel lehetetlen pályára küldte a csapatot? Furcsa. Amúgy menni lenne a dead money, ha Osweilert elküldenék? Ennyi pénzért a padoztatás elfogadhatatlan lenne?
Burkus
Sajnos ennyire nem látunk bele, hogy a színfalak mögött, hogy játszódnak le az események. McNair kinek az oldalán van. Nehéz is eldönteni, mert Ő akarta Obrient 3 éve és nem Smith. De kérdés, hogy milyen véleménnyel van róla azóta. Az az edző aki lehetetlen QB szituáció ellenére 2 csoportgyőzelmet behúzott vagy pedig az aki azért lett idehozva, hogy pont ezt a hiányt megoldja és a mai napig nem bírta.
Érdekes egy kicsit számomra, mikor felmerültek ezek a pletykák, hogy Mcnair miért csak a Raiders elleni győzelem után nyilatkozta, hogy BoB nem megy sehova. De mi van akkor ha BoB önhibáján kívül van ebben a helyzetben, mivel 2014 ápriliásában 2/1-re Garoppolo-t akarta húzni Bill, de Smith azt mondta, hogy bent lesz a 3. körben is és így kihúztuk Sua-Filot. Neked meg pont nem kell mondani Jimmyt ki húzott ki a 2. kör végén 😊
Ha belegondolunk van ennek realitása. Jimmy helyett B tervként érkezett Savage. Akkor hoztuk Fitzpatrickot, egy évre jó lesz alapon.2. évre Savage nem kész még, hogy kezdő legyen, de IR-re is került. Hoyer jó lesz egy évre alapon érkezett. Majd jött a 3. szezon. A terv állítólag a következő volt. Savage a kezdő és Weeden a backup. De Smith ( és Mcnair?) közbeszólt, hogy idehozzuk Osweilert. Nagy csomó pénzt kifizetünk neki, úgyhogy ő a franchise irányító. De aztán Brock lehetetlen játéka miatt lecserélésre került a 15. héten. És Savage kezdett a következő héten, Obrien pedig azt nyilatkozta, hogy ő kezd, mert vele van esélyünk a győzelemre. Aztán saját hülyeségükből a Titans elleni tét nélküli meccsen 4. és 1-re QB sneak, amiben Savage állítólag agyrázkódást szenvedett, csakhogy az első vizsgálat után visszakerült a pályára, majd a szünet után mégiscsak megállapították, hogy nem nem, itt bizony agyrázkódás van.
Szóval így állunk most itt. Osweiler szerződése miatt kivághatatlan idén. Jövőre már meg lehet ezt tenni.
Csak nagy kérdés mi fog zajlani az offseasonben.

több mint 6 éve
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Felmerültek a pletykák, hogy már megegyeztünk Brady-vel, hogy 2020-tól ő lesz a QB coach...

több mint 8 éve
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
A második félidőt megint botrámyosan kezdtük, egyből TD-t kaptunk, ekkor lett 28-7. Ekkor már én is a lefekvést fontolgattam erősen, de adtam a fiuknak egy drive-t. Ami természetesen azt jelentette, hogy nem tudtam lefeküdni mert egyből csináltuk a TD-t. Schaub nagyon szépeket dobált, Andre is félelmetes formában nyomta. 28-14 után San Diego jöhetett, innentől kezdve nem volt momentumuk, talán nem is vittek First Down-t, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Majd a mi támadásunk következett. Sajnos nem sikerült tovább mennünk így jöhetett Bullock mezőnygólja, ezt szépen be is bikkantotta. ám repült a sárga zászló. Megmondom őszintén csak lestem, hogy mi volt a szabálytalánság. Valaki felvilágosított minket az eredménykövetőben, hogy az idei évtől nem lehet a long snappert támadni. Miután a Chargers egyik DT-je ezt megtette autómatikus first down-t kaptunk és az első playből Schaub-Daniels TD-t csinált.
Majd azt hiszem ez után volt az, amit én még Kubiaktól nem láttam, egy fake puntot csináltunk amiből KEO futott egy hatalmas 8 yardot, ezzel meg lett az első kisérlet, de végül nem sikerült pontokat feltenni ebből a driveból. Egyébként ez a fake punt abból a szempontból is hihetetlen, hogy megpróbáltuk, hogy az első félidőben 4&inches próbálkozás nem sikerült. Mondjuk ezért marha ideges voltam.
Ezután támadott a Chargers és Cushing egy INT-t szedett le, hogy az valami meseszép volt, Receivereket megszégyenítő módon tartotta meg a labdát a földreérkezés pillanatában. Utána vissza is hordta TD-re.
Ezután a D ismét megállította a San Diegot-t így mi vezethettük a végső támadást. Olyan 2-3 perc volt még hátra. Remekül menedzselve az órát jutottunk el a 25 yardos vonalukig ahonnan Bullock rúgta be és az idő le is telt.
Egy két egyéni teljesítményről. Az Offense jól játszott végig, a futás talán nem ment annyira, de Schaub ma végre olyat csinált, amire szüksége van ilyen esetben egy csapatnak, mindenféle bizonytalankodás nélkül magabiztosan játszott. Ezt szerettem volna már látni tőle.
Defense, gyakorlatilag az első félidőben, mint ha nem is lettek volna a pályán. Szerencsére a második félidőben azért nagyot alkottak.
JoJo-nak volt egy két igen gyönyörű megmozdulása, egy TD-t is gyönyörűen akadályozott meg. Watt is nehezen lendült bele, de a vége felé ismét volt egy labdaelütése. Cushing INT-je pedig az év végi top10 playekben biztosan benne lesz. Aki még szót érdemel az KEO. Ugye ő futotta meg a first down-t a fake puntnál, de több remek megmozdulása is volt, az egyiknél a lehető legjobb ütemben érkezett az elkapohóz és olyat ütött rajta, hogy nem tudta megcsinálni az elkapást.

Egy kicsit hosszú voltam, bocsi 😊

7 hónapja
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
BoB neve felmerült a Jaxnél mint HC😂 TLaw karrierjének be is tenne. Mindenestre szívesen néznem ahogy nem a Texanst barmolja szét.
samu09
Egyébként ha BoB visszatérne az nflbe egy olyan csapatba ahol van egy erős gm és nem kezdené játszani az oc-t is akkor még akár valami jó is kisülhetne belőle, bár nem biztis, hogy a jax lenne a legmegfelelőbb hely ebből a szempontból.

több mint 5 éve
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
1 héttel Arian Foster után ma visszavonult Andre Johnson is.
iktriad
Az kemény, a Texans két ikonikus figurája. Köszönjük nekik a csodálatos éveket, meccseket. Azért hiányoznak nagyon...

több mint 6 éve
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Kiraktuk Hoyert. Ezzel valamivel több, mint 5 milliót spóroltunk a sapka alatt.

több mint 6 éve
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
Ja...és boldog karácsonyt Texanok 😊

több mint 6 éve
Bondi Houston Texans 1 790 — I'm a Texan
J.J. Watt shakes T.J. Yates' hand and says "It's like it's 2011."