Bondi

Houston Texans

Bondi
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
1 747Utolsó 10 fórum hozzászólás

19 napja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Igazi kiesési rangadó volt ez...

1 hónapja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Nézzük a dolog jó oldalát, a semmiből jött egy 6-7. Kör😄

1 hónapja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Azért az a roughing the passer is... értem én, de mi lesz a következő? nem lehet majd sackelni...

8 hónapja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Új csere QB a csapatban.

 www.nfl.com/news/2021-nfl-free-agency-friday-roundup-of-latest-news-buzz
Merlin85
És még draft cetlit is adtunk érte???

8 hónapja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Azóta még a következő érkezők vannak:
Justin McCray G, Terrence Brooks S és Tremon Smith KR

9 hónapja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Ben McDaniels lett az assistent QB coach. És igen, a név nem csak névrokonság.

9 hónapja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan


Talán kezdenek visszavenni a felek. Watson beláthatja, ha trade lesz nagyon nagy ellenértéket kellene adnia a csapatnak ahova menne. Amúgy meg nem tudom felfogni, ahogy senki más sem a tulajon kívül, hogy Easterby mi a rákot keres még mindig a csapatnál. Persze "FORRÁSOK" kihoztak olyan híreket, hogy még mindig aktívan beleszól a foci ügyekbe is. Amíg itt lesz nem hiszem hogy Watson fog játszani, ha nem cserélik el, akkor kiüli az évet, és veszít pár millát a fizetéséből.
Merlin85
Visszavenni? Én nem nagyon látom ezt. Watson egyértelműen jelezte mit akar, bár nem értem, hogy szóba sem áll az új GM, HC-val honnan tudja, hogy mi is lenne a pontos elképzelés. Ha meg trade lesz akkor ahova megy az a csapat a köv 2-3 évre ugyan úgy nehéz helyzetbe hozza magát, persze lehet, hogy ahova megy már csak egy irányítónyira van a ragyogástól. Mindegy, most már menjen, ahogy intézte a dolgokat jobban jár mindenki.

Volt két kinevezés közben
Texans hiring Dino Vasso as secondary coach

Texans hire Colts assistant Frank Ross for special-teams coordinator.

10 hónapja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan

Matthew99
Watt elcserélésével 17 millát lehet spórolni, csakhogy a D-line-ba erősítés kell, ha elmegy akkor még az ő helyére is. Vagy Watt vagy Watson, de valakit meg kell tartani...
Merlin85
Szerintem mindkettő megy.
samu09
Watt-tól nem sajnálom, de felőlem menjen Watson is. Hihetetlen nagy szívás lesz mindent felépíteni az elejéről, de Watson borzasztóan unszimpatikus lett attól amit az elmúlt 1 hónapban csinált.

Szerkesztette: Bondi

10 hónapja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Egész jó kis stáb kezd alakulni, kár, hogy csapat nem lesz hozzá.
Remélem hamarosan az új OL coachot is érkezik

10 hónapja
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Ha minden igaz Lovie Smith lesz a DC

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Én örülök ezeknek a híreknek, szerintem rájöttek hogy ennek a szezonnak már mindegy, így hátha megadják a lehetőséget Keenumnak. 😊adam8
Na igen, ha beválok akkor jó, ha nem akkor meg húzunk valakit a drafton. De a lényeg hogy Schaubnak év végén mennie kell!!!LanceVance
Bakker, előbb is felfedhetted volna a kilétedet 😀

Bocs, nem tudtam kihagyni😊

több mint 4 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Értem, köszönöm, ennyire nem látok bele. És akkor inkább kirúgja azt az edzőt, aki két év alatt kétszer nyeri meg a csoportot és jut rájátszásba? Lojális vele szemben ahhoz, aki a 72 milliós szerződéssel lehetetlen pályára küldte a csapatot? Furcsa. Amúgy menni lenne a dead money, ha Osweilert elküldenék? Ennyi pénzért a padoztatás elfogadhatatlan lenne?
Burkus
Sajnos ennyire nem látunk bele, hogy a színfalak mögött, hogy játszódnak le az események. McNair kinek az oldalán van. Nehéz is eldönteni, mert Ő akarta Obrient 3 éve és nem Smith. De kérdés, hogy milyen véleménnyel van róla azóta. Az az edző aki lehetetlen QB szituáció ellenére 2 csoportgyőzelmet behúzott vagy pedig az aki azért lett idehozva, hogy pont ezt a hiányt megoldja és a mai napig nem bírta.
Érdekes egy kicsit számomra, mikor felmerültek ezek a pletykák, hogy Mcnair miért csak a Raiders elleni győzelem után nyilatkozta, hogy BoB nem megy sehova. De mi van akkor ha BoB önhibáján kívül van ebben a helyzetben, mivel 2014 ápriliásában 2/1-re Garoppolo-t akarta húzni Bill, de Smith azt mondta, hogy bent lesz a 3. körben is és így kihúztuk Sua-Filot. Neked meg pont nem kell mondani Jimmyt ki húzott ki a 2. kör végén 😊
Ha belegondolunk van ennek realitása. Jimmy helyett B tervként érkezett Savage. Akkor hoztuk Fitzpatrickot, egy évre jó lesz alapon.2. évre Savage nem kész még, hogy kezdő legyen, de IR-re is került. Hoyer jó lesz egy évre alapon érkezett. Majd jött a 3. szezon. A terv állítólag a következő volt. Savage a kezdő és Weeden a backup. De Smith ( és Mcnair?) közbeszólt, hogy idehozzuk Osweilert. Nagy csomó pénzt kifizetünk neki, úgyhogy ő a franchise irányító. De aztán Brock lehetetlen játéka miatt lecserélésre került a 15. héten. És Savage kezdett a következő héten, Obrien pedig azt nyilatkozta, hogy ő kezd, mert vele van esélyünk a győzelemre. Aztán saját hülyeségükből a Titans elleni tét nélküli meccsen 4. és 1-re QB sneak, amiben Savage állítólag agyrázkódást szenvedett, csakhogy az első vizsgálat után visszakerült a pályára, majd a szünet után mégiscsak megállapították, hogy nem nem, itt bizony agyrázkódás van.
Szóval így állunk most itt. Osweiler szerződése miatt kivághatatlan idén. Jövőre már meg lehet ezt tenni.
Csak nagy kérdés mi fog zajlani az offseasonben.

több mint 5 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Felmerültek a pletykák, hogy már megegyeztünk Brady-vel, hogy 2020-tól ő lesz a QB coach...

több mint 8 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
A második félidőt megint botrámyosan kezdtük, egyből TD-t kaptunk, ekkor lett 28-7. Ekkor már én is a lefekvést fontolgattam erősen, de adtam a fiuknak egy drive-t. Ami természetesen azt jelentette, hogy nem tudtam lefeküdni mert egyből csináltuk a TD-t. Schaub nagyon szépeket dobált, Andre is félelmetes formában nyomta. 28-14 után San Diego jöhetett, innentől kezdve nem volt momentumuk, talán nem is vittek First Down-t, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Majd a mi támadásunk következett. Sajnos nem sikerült tovább mennünk így jöhetett Bullock mezőnygólja, ezt szépen be is bikkantotta. ám repült a sárga zászló. Megmondom őszintén csak lestem, hogy mi volt a szabálytalánság. Valaki felvilágosított minket az eredménykövetőben, hogy az idei évtől nem lehet a long snappert támadni. Miután a Chargers egyik DT-je ezt megtette autómatikus first down-t kaptunk és az első playből Schaub-Daniels TD-t csinált.
Majd azt hiszem ez után volt az, amit én még Kubiaktól nem láttam, egy fake puntot csináltunk amiből KEO futott egy hatalmas 8 yardot, ezzel meg lett az első kisérlet, de végül nem sikerült pontokat feltenni ebből a driveból. Egyébként ez a fake punt abból a szempontból is hihetetlen, hogy megpróbáltuk, hogy az első félidőben 4&inches próbálkozás nem sikerült. Mondjuk ezért marha ideges voltam.
Ezután támadott a Chargers és Cushing egy INT-t szedett le, hogy az valami meseszép volt, Receivereket megszégyenítő módon tartotta meg a labdát a földreérkezés pillanatában. Utána vissza is hordta TD-re.
Ezután a D ismét megállította a San Diegot-t így mi vezethettük a végső támadást. Olyan 2-3 perc volt még hátra. Remekül menedzselve az órát jutottunk el a 25 yardos vonalukig ahonnan Bullock rúgta be és az idő le is telt.
Egy két egyéni teljesítményről. Az Offense jól játszott végig, a futás talán nem ment annyira, de Schaub ma végre olyat csinált, amire szüksége van ilyen esetben egy csapatnak, mindenféle bizonytalankodás nélkül magabiztosan játszott. Ezt szerettem volna már látni tőle.
Defense, gyakorlatilag az első félidőben, mint ha nem is lettek volna a pályán. Szerencsére a második félidőben azért nagyot alkottak.
JoJo-nak volt egy két igen gyönyörű megmozdulása, egy TD-t is gyönyörűen akadályozott meg. Watt is nehezen lendült bele, de a vége felé ismét volt egy labdaelütése. Cushing INT-je pedig az év végi top10 playekben biztosan benne lesz. Aki még szót érdemel az KEO. Ugye ő futotta meg a first down-t a fake puntnál, de több remek megmozdulása is volt, az egyiknél a lehető legjobb ütemben érkezett az elkapohóz és olyat ütött rajta, hogy nem tudta megcsinálni az elkapást.

Egy kicsit hosszú voltam, bocsi 😊

több mint 5 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
1 héttel Arian Foster után ma visszavonult Andre Johnson is.
iktriad
Az kemény, a Texans két ikonikus figurája. Köszönjük nekik a csodálatos éveket, meccseket. Azért hiányoznak nagyon...

több mint 5 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Kiraktuk Hoyert. Ezzel valamivel több, mint 5 milliót spóroltunk a sapka alatt.

több mint 5 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Ja...és boldog karácsonyt Texanok 😊

több mint 6 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
J.J. Watt shakes T.J. Yates' hand and says "It's like it's 2011."

több mint 6 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
Reed közben aláírt a Falconshoz. Lehet tényleg tuti hogy Clowney visszatér időbensamu09
Ha Swearinger megköti a kutyáját akkor több rá az esély.

több mint 6 éve
Bondi Houston Texans 1 747 — I'm a Texan
basszameg......WattBondi
Visszanéztem a régi hozzászólásokat és ez volt Bondi reakciója mikor kihúzták Wattot 😀 Azóta talán megváltozott a véleményed? 😀samu09
Nice...basszameg 😀