NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Clemmings lábsérüléséről tud valaki valamit?ZoliÉn annyit olvastam, hogy nincs összefüggésben a csúszását okozó lábsérüléssel, és alapvetően egy kis sérülést írnak.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Clemmings lábsérüléséről tud valaki valamit?
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
Rhodesnak azért tavaly voltak elég vak meccsei. Pl. Dolphins ellen. Ez szezonbeli teljesítményre adják és igen év vége felé HQ szintet hozott, de összeségében nem volt az.Nálam Rhodes HQ, és posztokon azon csodálkoztam, hogy nem a kapitány mögé/mellé/elé tették Waynes-t. Továbbá Wallace-t azért goodra értékelném.Persze hogy az, mondjuk túl sokban nem tudok vitatkozni velük.TocaA színekről és jelzésekről beszélek... Nagyon szubjektívek... 😊ZoliMért lenne sötét? D-nk Diven belül a legerősebb (ha Greenway helyett Hodges-t nézzük).www.profootballfocus.com/blog/2015/06/02/2015-depth-charts-update-minnesota-vikings/skarfaceÉrdekes a link. Szerintem ez egy kicsit sötéten festi le a helyzetet (egy-két esetben)... Összességében nincs itt gond. Össze kell szoknia itt 60-70 embernek és kész - ez pedig idő!... Fejlődőképes csapatunk van... S ez a tény a legörömtelibb, mert ezt az elmúlt években nem mondhattuk el...Zoli
A támadó oldalon meg Clemmings lesz a Guard szerintem, és AP boostal együtt mindenki nyilván jóval nagyobb tere lesz.
Ráadásul mélységi célpontunk is lesz Wallace személyében.Toca
A Greenway, Matthews poor értékelés is durva nekem, de ők valóban nem sokkal jobbat érdemeltek volna, de a poor nekem erős.
De igen ez a színskálás módszer amibe a legkönnyebb belekötni, és nem lehet kizárni a szubjektivitást.balazs799
Wallacenál igen lehet kötekedni igazából Tanehill nem tudta kihasználni.
Greenway nagyon gyenge volt én imádom, de sajna nagyon nem érezte a ritmus. Matthews meg nem csinál semmi olyat amiért jobb értéket kaphatott volna, nem véletlenül került szinte ingyen hozzánk.
Robison below avg-e nem tetszik nekem csak.
több mint 9 éve
Nálam Rhodes HQ, és posztokon azon csodálkoztam, hogy nem a kapitány mögé/mellé/elé tették Waynes-t. Továbbá Wallace-t azért goodra értékelném.Persze hogy az, mondjuk túl sokban nem tudok vitatkozni velük.TocaA színekről és jelzésekről beszélek... Nagyon szubjektívek... 😊ZoliMért lenne sötét? D-nk Diven belül a legerősebb (ha Greenway helyett Hodges-t nézzük).www.profootballfocus.com/blog/2015/06/02/2015-depth-charts-update-minnesota-vikings/skarfaceÉrdekes a link. Szerintem ez egy kicsit sötéten festi le a helyzetet (egy-két esetben)... Összességében nincs itt gond. Össze kell szoknia itt 60-70 embernek és kész - ez pedig idő!... Fejlődőképes csapatunk van... S ez a tény a legörömtelibb, mert ezt az elmúlt években nem mondhattuk el...Zoli
A támadó oldalon meg Clemmings lesz a Guard szerintem, és AP boostal együtt mindenki nyilván jóval nagyobb tere lesz.
A Greenway, Matthews poor értékelés is durva nekem, de ők valóban nem sokkal jobbat érdemeltek volna, de a poor nekem erős.
De igen ez a színskálás módszer amibe a legkönnyebb belekötni, és nem lehet kizárni a szubjektivitást.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Persze hogy az, mondjuk túl sokban nem tudok vitatkozni velük.A színekről és jelzésekről beszélek... Nagyon szubjektívek... 😊ZoliMért lenne sötét? D-nk Diven belül a legerősebb (ha Greenway helyett Hodges-t nézzük).www.profootballfocus.com/blog/2015/06/02/2015-depth-charts-update-minnesota-vikings/skarfaceÉrdekes a link. Szerintem ez egy kicsit sötéten festi le a helyzetet (egy-két esetben)... Összességében nincs itt gond. Össze kell szoknia itt 60-70 embernek és kész - ez pedig idő!... Fejlődőképes csapatunk van... S ez a tény a legörömtelibb, mert ezt az elmúlt években nem mondhattuk el...Zoli
több mint 9 éve
Behaltam a csákeszen!... 😀 😛k...a jó !!! 😀
www.vikings.com/media-vault/videos/Mike-Wallace-Helmet-Cam--Wired-For-Sound/5041a164-57d1-486f-a46c-d1ca3f2b3810?campaign=social_20150603_46923726&adbid=10153334761752836&adbpl=fb&adbpr=64444137835Zoli
több mint 9 éve
A színekről és jelzésekről beszélek... Nagyon szubjektívek... 😊Mért lenne sötét? D-nk Diven belül a legerősebb (ha Greenway helyett Hodges-t nézzük).www.profootballfocus.com/blog/2015/06/02/2015-depth-charts-update-minnesota-vikings/skarfaceÉrdekes a link. Szerintem ez egy kicsit sötéten festi le a helyzetet (egy-két esetben)... Összességében nincs itt gond. Össze kell szoknia itt 60-70 embernek és kész - ez pedig idő!... Fejlődőképes csapatunk van... S ez a tény a legörömtelibb, mert ezt az elmúlt években nem mondhattuk el...Zoli
több mint 9 éve
Mért lenne sötét? D-nk Diven belül a legerősebb (ha Greenway helyett Hodges-t nézzük).www.profootballfocus.com/blog/2015/06/02/2015-depth-charts-update-minnesota-vikings/skarfaceÉrdekes a link. Szerintem ez egy kicsit sötéten festi le a helyzetet (egy-két esetben)... Összességében nincs itt gond. Össze kell szoknia itt 60-70 embernek és kész - ez pedig idő!... Fejlődőképes csapatunk van... S ez a tény a legörömtelibb, mert ezt az elmúlt években nem mondhattuk el...Zoli
Ráadásul mélységi célpontunk is lesz Wallace személyében.
több mint 9 éve
www.profootballfocus.com/blog/2015/06/02/2015-depth-charts-update-minnesota-vikings/skarfaceÉrdekes a link. Szerintem ez egy kicsit sötéten festi le a helyzetet (egy-két esetben)... Összességében nincs itt gond. Össze kell szoknia itt 60-70 embernek és kész - ez pedig idő!... Fejlődőképes csapatunk van... S ez a tény a legörömtelibb, mert ezt az elmúlt években nem mondhattuk el...
több mint 9 éve
Behaltam a csákeszen!... 😀 😛www.vikings.com/media-vault/videos/Mike-Wallace-Helmet-Cam--Wired-For-Sound/5041a164-57d1-486f-a46c-d1ca3f2b3810?campaign=social_20150603_46923726&adbid=10153334761752836&adbpl=fb&adbpr=64444137835
több mint 9 éve
Egy 50 fős lista az irányítókról!46. Ponder
44. Manziel
35. Cassel
24. Hill
13. Stafford
---> 12. Teddy Bridgewater !
1. Rodgers
Bővebb leírás a linkben (angolul):
bleacherreport.com/articles/2330912-br-nfl-1000-ranking-the-top-50-quarterbacks-from-2014
több mint 9 éve
Azert Felton se volna rossz...ZoliZoltánFelesleges Norv nem szeret FB-t használni.
több mint 9 éve
Azert Felton se volna rossz...
több mint 9 éve
Ha az OL egészséges marad, akkor futáshoz még mindig elit szinten tudnak blokkolni, és AP újra komoly számokat érhet el.
több mint 9 éve
Nincs ebben semmi szörnyű. AP megpróbálta, nem jött össze. (nincs az ilyen dolgokkal egyedül a profi sportban, csak nagyon nagy feneket kapott már hónapok óta a dolog) Most visszatér dolgozni, és jó helye lesz. A csapat erősebb lesz vele Teddy mögött Norv kezében.Persze, ez az egész médiacirkusz volt, már a elcseréljük - nem cseréljük szitutól, amikor hetente változtatták az állaspontokat csak hogy hír legyen belőle. Pénzt nem fog benthagyni, elengedni meg nem akarjuk ez nagyjából 3-4 hónapja 90%osan fix.
Zimmer összerázza a védelmet és szép évünk lehet.Paulus
Mehet a hiszti, de ő is tudja, hogy elég reményteljes a csapat és az imázsát is helyreteheti, ha jó idényt tol.
Jövőre lemerem fogadni, hogy a Vikes imádott csillaga lesz megint...
több mint 9 éve
Nincs ebben semmi szörnyű. AP megpróbálta, nem jött össze. (nincs az ilyen dolgokkal egyedül a profi sportban, csak nagyon nagy feneket kapott már hónapok óta a dolog) Most visszatér dolgozni, és jó helye lesz. A csapat erősebb lesz vele Teddy mögött Norv kezében. Zimmer összerázza a védelmet és szép évünk lehet.
több mint 9 éve
Úgy néz ki, hogy a tékozló fiú visszatér. Dolgozza is ki a seggét a továbbiakban, van mit pótolnia.
több mint 9 éve
Melyik NFL csapatnak ki volt a valaha volt legjobb játékosa?Baltimore Ravens - Ray Lewis
---> Minnesota Vikings - Adrian Peterson !
Pittsburgh Steelers - Joe Greene
New England Patriots - Tom Brady
Dallas Cowboys - Emmit Smith
www.mandatory.com/2014/09/10/the-greatest-player-of-all-time-from-every-nfl-franchise/
Egy kommentelő: "A Vikes tényleg nem tud AP helyett mást? Nekem kicsit furcsa - bár nem ismerem a történelmüket..."
több mint 9 éve
Peter King's Power Ranking: 1. Baltimore
2. Seattle
3. Green Bay
4. Kansas
5. New England
---> 6. hely: Minnesota Vikings !!!
"This is reliant on so many things. Adrian Peterson showing up number one. But finding a consistent pass-rush is key too, as is the continued maturity of Teddy Bridgewater. I pick the Vikes here because if you ask me for one rising team if two or three vital things go right, I’m picking Minnesota."
mmqb.si.com/2015/06/01/nfl-power-rankings-peter-king-daughter-wedding/
több mint 9 éve
Peterson csak egy kicsivel több garantáltat akar a még hátralevő ~40 milliójából.az egész "ügy" csak egy mediahack. nem is értem, hogy bírják röhögés nélkül leírni az újságírók a visszavonulós dolgot is...
több mint 9 éve
Az egész sajtó még mindig a Peterson-üggyel és a negatív magatartásával foglalkozik. A kommentelőknek már elege van az egészből. Ki mennyi esélyt lát arra, hogy Peterson játszani fog 2015 augusztusától?
Ha visszatér, akkor mindezt mi fogja indokolni - miért focizna?
Ha visszatér valóban ugyanazt a Petersont fogjuk látni, aki a mi hősünk (volt), ugyanolyan hévvel fog küzdeni a csapattal a csapatért?
több mint 9 éve
OTA 1. heti összefoglaló (MV):Jó olvasni az iyleneket! 😊
vikingscountry.wordpress.com/2015/05/31/ota-15-1-heti-osszefoglalo/Zoli