Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 10 éve
En iden minden meccs elott be fogom irni,hogy sima W lesz!!!Jo a csapat!!!Optimista leszek veluk!!!SKOL!!!
több mint 10 éve
"A jég és a hó birodalmából jövünkAz éjféli naptól, ahol forró források folynak
Az istenek kalapácsa vezeti hajónkat új földekre
Hogy harcoljunk a hordákkal, énekelve és kiáltva: Valhalla, jövök!
És tovább evezünk lapátjainkkal,
Az egyetlen célunk a nyugati part."
SKOL! SKOL!
www.youtube.com/watch?v=hC-T0rC6m7I
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Szerintem is kemény meccs lesz... Fel kell készülni mindenre... Az első mérkőzésnek komoly mentális hatásai vannak a szezon további részét tekintve... Lásd: Bills... Jó, hogy nem adjuk oda nekik már az SB gyűrűket...
Fenn az égben, máskor lent - a pokolban... Vigyázó szemetek nyugatra vessétek! S bizakodjunk!!!...
SKOL!
Szerkesztette: Zoli
több mint 10 éve
Ezt a gyenge Friscot simán vernünk kell!!!O-t szétszedjük!!!Első forduló, ilyenkor minden hazai csapat vért iszik (kivéve a Raiders-t), nehéz mérkőzésre számítok.
ZoliZoltán
több mint 10 éve
Én csak holnap délután... 😕
több mint 10 éve
Valaki nézi élőben az első meccsünket? 😀 Ez a 04:30 nem baráti... 😀szabadságot vettem ki, így kötelező darab lesz.
Zoli
több mint 10 éve
Csak ismételni tudom önmagam:Emberek nyugalom.
Mindenki parázik, hogy mi lesz a mai meccsen. Mindenkinek elmondom, hogy az idei szezonban az első meccsünket Santa Clara-ban a Levi's Stadium-ban játsszuk, na de az utolsót is. Hinnetek kell nekem.
több mint 10 éve
Valaki nézi élőben az első meccsünket? 😀 Ez a 04:30 nem baráti... 😀Én tervezem, de nem biztos, hogy összejön.
Zoli
több mint 10 éve
Valaki nézi élőben az első meccsünket? 😀 Ez a 04:30 nem baráti... 😀
több mint 10 éve
Szerintem szoros meccs lesz. A falunk azért korántsem a legjobb állapotban van.Ezt a gyenge Friscot simán vernünk kell!!!O-t szétszedjük!!!baszki nem is játszottak még éles meccset *facepalm* lol
ZoliZoltán
de ti sem
petey
AP-t se láttuk. Egyébként én Waynestől félek a legjobban nagyon nem volt eddig meggyőző számomra.
Hyde-tól meg kicsit tartok, én nem tartom jó RB-nek, de nagyon megakarja mutatni.
több mint 10 éve
Ezt a gyenge Friscot simán vernünk kell!!!O-t szétszedjük!!!baszki nem is játszottak még éles meccset *facepalm* lol
ZoliZoltán
de ti sem
több mint 10 éve
Ezt a gyenge Friscot simán vernünk kell!!!O-t szétszedjük!!!
több mint 10 éve
Wright-nak örülök, így tuti nem kell 1-2. körben WR-re pazarolni a picket jövőre. Ott elég jól állunk most.
több mint 10 éve
Sullivan,bassza meg...
több mint 10 éve
Sullivan a visszatérős IR-re került, vagyis 8 hétig nem lesz, meg kellett műteni, ez nagyon nem jó hír. Berger vagy Kerin pótolhatja, persze nem ugyanaz a szint, mondjuk Kerin nagyon jó volt preseasonben. Hát, a kezdő OL 2/5-e kidőlt, és még 1. meccset se toltuk le...Majd meglátjuk.
Go
Más.
Jarius Wright meghosszabbította szerződését a csapattal. 4 évre írt újra alá, ami idő alatt 14,8 millió dollárt kaphat. 7 millió a garantált összeg.
több mint 10 éve
Sullivan a visszatérős IR-re került, vagyis 8 hétig nem lesz, meg kellett műteni, ez nagyon nem jó hír. Berger vagy Kerin pótolhatja, persze nem ugyanaz a szint, mondjuk Kerin nagyon jó volt preseasonben. Hát, a kezdő OL 2/5-e kidőlt, és még 1. meccset se toltuk le...
több mint 10 éve
Rögtön hétfő esti meccsel kezdünk? Na ezt se látom élőben....
több mint 10 éve
Közben megvan a PS is, igaz csak 9 fő, még 1 lehet majd:Zach Moore (DE) a Concordia University-ről lett a 10.. Korábban a Pats-ben volt.
DE B.J. DuBose - ZSÍR!
OL Isame Faciane
WR Isaac Fruechte
S Anthony Harris - Ő még a jobak között volt előszezonban.
LB Brian Peters
FB Blake Renaud
LB Brandon Watts - ZSÍR!! 2.
RB Dominique Williams
OL David Yankey - Még nem mondtunk le róla teljesen.
Mindegyik srác a mi játékosunk volt korábban is.
Go
több mint 10 éve
Közben megvan a PS is, igaz csak 9 fő, még 1 lehet majd:DE B.J. DuBose - ZSÍR!
OL Isame Faciane
WR Isaac Fruechte
S Anthony Harris - Ő még a jobak között volt előszezonban.
LB Brian Peters
FB Blake Renaud
LB Brandon Watts - ZSÍR!! 2.
RB Dominique Williams
OL David Yankey - Még nem mondtunk le róla teljesen.
Mindegyik srác a mi játékosunk volt korábban is.
több mint 10 éve
Mauti-t elvitte a Saints. Na, akkor Dubose és Watts találjon még csapatot, akár PS szinten is, és elégedett leszek.
több mint 10 éve
Figyeld meg,hogy lesz csapatuk....
több mint 10 éve
Ponder repült a Raiders-től, Cassel a Bills-től... érdekesség képpen csak, kíváncsi vagyok vajon találnak-e maguknak valahol csapatot. Engem meglepett mindkettő, azt hittem második-harmadik helyre jók lehetnek. Viszont nálunk megvan a keret, most már lehet készülni a jövő heti nyitó meccsre 😊 SKOOL!
több mint 10 éve
Szoval,akkor Mautinak is ennyi volt.... 😕Sok szerencset Neki!