NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Én 11 éve...jaja épp most (február) voltam ott 😊Pratertől többet vártam.Pedig nem rossz vidámpark az. (Bocsi.)
ZoliZoltán
iktriad
KmetyG
több mint 10 éve
jaja épp most (február) voltam ott 😊Pratertől többet vártam.Pedig nem rossz vidámpark az. (Bocsi.)
ZoliZoltán
iktriad
több mint 10 éve
Pratertől többet vártam.Pedig nem rossz vidámpark az. (Bocsi.)
ZoliZoltán
több mint 10 éve
Pratertől többet vártam.
több mint 10 éve
Tegnap újabb 7 játékostól vált meg a Vikings, ma (magyar idő szerint 22 óráig) további 15 követi majd őket..Íme a tegnap elküldöttek:
CB Shaun Prater, WR Donte Foster, DE Leon Mackey, DT Chigbo Anunoby, RB DuJuan Harris, G Bobby Vardaro, CB Josh Thomas
több mint 10 éve
Walsh teljesítménye tényleg okot ad az aggodalomra, szoros meccseken hiányozni fognak a pontok ha így folytatja. Persze nem kell összecsinálni magunkat, de nem tudom van-e alternatíva ha nagyon betlizne.
több mint 10 éve
azért nem olyan ritkán: KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 049 — SKOLDIER
több mint 10 éve
Ritkán írsz ide....hirtelen azt hittem sérülés....
több mint 10 éve
Csak egy a tegnapi meccsről:Ezzel a jelenettel ért véget a Vikings esélye a Titans elleni utolsó drive-ban. A kis videóban az látszik, hogy Babatunde simán hagyja elmenni a Titans védőjét, aki alaposan megzavarja az irányítót, majd a másik oldalon érkező játékos (Blackson) annak rendje és módja szerint földhöz vágja Heinicke-t.
Van mit még tanulni én azt mondom, de lehet, hogy már máshol. Ez hamarosan kiderül.
pbs.twimg.com/tweet_video/COEUIfnWcAAIu1r.mp4
itt van rendes videón is:
Szerkesztette: KmetyG
több mint 10 éve
Remélem a Támadófal mutat valamit futásnál is mert eddig ez elég kevés volt :/ Valamint aggódom Walsh miatt is, ha jól számolom 11/5 a fg sikerei. :S
több mint 10 éve
Véget ért az előszezon is. 😊 Nemsokára végre éles meccsek jönnek. AP-vel a fedélzeten nézzük mire megy az O. A D pedig tényleg tovább javult-e a tavalyihoz képest. Minden szempontból előrelépést várok. Jó lesz végre.SKOL VIkes!
több mint 10 éve
Gameday van emberek! Nem mintha extra izgalmak várnának ránk, a kezdők valószínűleg nem lépnek már pályára, de az hogy ki marad a csapatnál a kezdéskor valószínűleg ma dől el. Ne legyen sérülés, és ez a lényeg. Eredmény? Az mindegy, de ha lehet kívánni akkor legyen ez a pre-season 5-0. Skol!
több mint 10 éve
Mi a szosz?Corda 108 yardos kickoff ret TD???!!!Banyard....sajnos tenyleg varhato volt!Asiata bruszt TD-k...Meki tehetmentesites AD-nek....AD meg AD! 😀
több mint 10 éve
5 yardos átlagot fut , TD-t csinál erre elküldik, há nooormális ? 😀Amikor megláttam, hogy Banyardot kivágták, rögtön feljöttem ide, mert emlékeztem, hogy valakinek ilyen kép van az aláírásában. Nem csalódtam! 😀
Várható volt, azt hittem még a 4.meccsen állatkodhat, na majd valahol máshol.
#inkopetensbanda
#kellegyujsig
#mindenkimondjonle
Toca
több mint 10 éve
5 yardos átlagot fut , TD-t csinál erre elküldik, há nooormális ? 😀Várható volt, azt hittem még a 4.meccsen állatkodhat, na majd valahol máshol.
#inkopetensbanda
#kellegyujsig
#mindenkimondjonle
több mint 10 éve
Az este folyamán további 7 játékos lett elküldve a csapattól: CB Jalil Carter, CB Justin Coleman, WR DaVaris Daniels, T Stephen Goodin, LB Josh Kaddu, DE Caesar Rayford, DT Chrishon Rose.Jelenleg 78 főből áll a hivatalos keret, még három játékostól holnap délutánig elköszönünk.
több mint 10 éve
Jók vagyunk! 😛
több mint 10 éve
Újabb győzelem, ezúttal Dallasban 😊 A meccset nem láttam, a statisztikák alapján sokkal jobbak voltunk. Biztató, nagyon biztató 😊 Skol!
több mint 10 éve
Sajnálom én is,tök megszoktam már,hogy Őt látom ott....jó is volt!Teddyvel SB győztesek leszünk pár éven belül! 8-) 😀
több mint 10 éve
Sajnálom Loeffler-t, a fiatalitás áldozatául esett.Teddy meg elég jól tolta eddig az edzőmeccseken, bizakodó vagyok.
több mint 10 éve
Sajnos itt az anyagiak rengeteget nyomtak a latba. kb 500.000 Dollár a különbség. remélem talál magának csapatot, mert kiválóan teljesített ennyi éven át. Mi meg bízzunk benne, hogy a fiatalítás beválik,és hosszú évekre van LS-ünk megint.
több mint 10 éve
Cullen Loeffler released by Vikings 😕12 év után küldtük el, kb mikor idekerült szerettem meg a csapatot.
több mint 10 éve
Ha valamiért nem kell aggódni az az, hogy a negyedik negyedben nem szerzünk pontot. Ez semmit nem jelent eloszezonban. Akik ott játszanak azok nagy valószínűséggel az első keretszukitest sem élik meg, de az 53-hoz is csoda kell nekik. Amit ők művelnek a pályán az a tényleges jatekeronk szempontjából teljesen mindegy. Akkor is az lenne ha 50 pontot termelnének. E miatt nem kell aggódni.
több mint 10 éve
Örülök a győzelemnek, bár tudom az eredmény ezeken a meccseken másodlagos. Ami kicsit aggaszt hogy ez már a második meccs ahol nem szerzünk pontot a 4. negyedben. A kimaradt FG-k is szemet szúrnak, de remélem időben jött a pofon és az éles helyzetekben nem lesz gond. A legfontosabb hogy most nem szenvedett súlyos sérülést senki, és épülget a csapatunk. SKOL! 😊