New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Baast felejtsük el... még az is jobb lenne, ha Faragó Ricsi blokkolna centerként...csebiFaragó Ricsinek sok almásrétest kell ennie hogy center legyen , de majd egyeztet Zita nénivel és Gergőkével :o
több mint 13 éve
Baast felejtsük el... még az is jobb lenne, ha Faragó Ricsi blokkolna centerként...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
A lényeg a W, azért játékban van még mit javulni...Thomas, Amukamara és Bruce Johnson hiánya igen meglátszik :/ Amu visszatérése után ilyen állapotok mellett szvsz igen hamar kezdő lehet. Front 7 fasza volt, offense sem volt rossz, igaz pár sacket rendesen benyeltünk. Philly ellen azért több kell!
több mint 13 éve
Hali! Nagy szerencsével ezt a meccset azért csak behúztuk.
A Front 7-nek hatalmas pacsi a meccsért, mert ha a két CB-n múlt volna, akkor megint egy nagy zakót szedtünk volna be. Ross kegyetlen szar volt, Webster csak simán szar. De Kenny és Rolle is egész jó volt. Míg Boley nálam MVP, és Tuck, JPP és J. Williams is hatalmasat játszott.
A támadók pedig egy-két fokkal jobbak voltak, mint múlt héten, 3 TD-t is vittünk, de ez nagyon kevés lesz a Phily ellen, ha játszik VIck, ha nem. Eli jobb volt, de bele kéne, hogy álljon jobban a dobásokba, mert sok rossz passz, köztük az INT is azon múlt. Az RB triónk nagyot alkotott, most végre több carryt kapott Jacobs, és élt is vele. A WR-eknél Nicks-től többet vártam, de ezt betudhatjuk, annak, hogy sérülten játszott, és a TD-je nagyon szép volt, ráadásul folyamatosan rángatták route futás közben. Hixon végre mutatott valamit, és a TD-je az nagyon come on man. Manningham ha kiesik, az nagy érvágás lenne, nem lenne igazi deep célpontja Elinek. Hát a fal munkája hagy némi kívánnivalót maga után, de egy a lényeg, hogy NYERTÜNK! És ez mindent megszépít egy kicsit.
De össze kell magunkat kapni, hogy tudjuk hozni a Phily ellenit, és akkor lesz még esély a PO-ra. Úgy kb.ennyi. 😀
több mint 13 éve
mivel a coltsnál már Favret akarják hívogatni, nem értem miért nem próbálják elvinni Carr-t, szerintem a csere qb-k között a legjobb. adjanak helyette egy LB-t (semmit nem tudok a colts D-ről...)vittoreÉnpedig azt nem, hogy miért nem próbálnak Palmerért menni. De lehet úgy fogják fel, hogy jövőre majd csak jó lesz Manning nyaka, idén meg legalább jó helyen tudnak majd draftolni, és tuti, hogy nem irányítót fognak, mert akkor mit kezdenének Payton óriás szerződésével...
több mint 13 éve
Igazabol o is Manning....Azert azota visszajott az onbizalma, es ezt nem csak mi talajuk ki. Amikor neha palyara lepett, mert mar nem volt ertelme Eli egeszseget kockaztatni, akkor nalunk mindig normalis teljesitmenyt nyujtott. Nem lesz mar franchise QB, de azert a 666 sincsen a fejere tetovalva.Tudom, nem akartam szítani feleslegesen, csak eszembe jutott 😊 mondjuk Sorgit sem kellett volna kivágni, hol van ő, mikor szükség lenne reá? 😊JSanyo
Ja, es valamiert eroteljesen tartok a meccstol. Ha a pass rush mukodik, akkor van eselyunk, de ha nem, akkor Bradford SJ nelkul is kepes lehet kicsontozni minket. Ne legyen igazam, csinaljunk 6-7 sacket, szerezzunk par INT-et, de ne dobjunk egyet sem meg a hasonlok!lotus86
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Jim_Sorgi itt a bizonyitek!
több mint 13 éve
Azert azota visszajott az onbizalma, es ezt nem csak mi talajuk ki. Amikor neha palyara lepett, mert mar nem volt ertelme Eli egeszseget kockaztatni, akkor nalunk mindig normalis teljesitmenyt nyujtott. Nem lesz mar franchise QB, de azert a 666 sincsen a fejere tetovalva.Tudom, nem akartam szítani feleslegesen, csak eszembe jutott 😊 mondjuk Sorgit sem kellett volna kivágni, hol van ő, mikor szükség lenne reá? 😊
Ja, es valamiert eroteljesen tartok a meccstol. Ha a pass rush mukodik, akkor van eselyunk, de ha nem, akkor Bradford SJ nelkul is kepes lehet kicsontozni minket. Ne legyen igazam, csinaljunk 6-7 sacket, szerezzunk par INT-et, de ne dobjunk egyet sem meg a hasonlok!lotus86
több mint 13 éve
Azert azota visszajott az onbizalma, es ezt nem csak mi talajuk ki. Amikor neha palyara lepett, mert mar nem volt ertelme Eli egeszseget kockaztatni, akkor nalunk mindig normalis teljesitmenyt nyujtott. Nem lesz mar franchise QB, de azert a 666 sincsen a fejere tetovalva.mivel a coltsnál már Favret akarják hívogatni, nem értem miért nem próbálják elvinni Carr-t, szerintem a csere qb-k között a legjobb. adjanak helyette egy LB-t (semmit nem tudok a colts D-ről...)vittorehadd idézzek a régi fórumról 😀
Peppers DB#43 írta:
Cards_fan írta:
az eheti Vinnynél Carr is jobb lett volna.Weinke helyett meg hozzátok Aaron Brooks-ot.
Carr 😂 😂 ne viccelj 😂 Carrnál csak a hurrikán lehet rosszabb 😂 Meg az AIDS 😊JSanyo
Ja, es valamiert eroteljesen tartok a meccstol. Ha a pass rush mukodik, akkor van eselyunk, de ha nem, akkor Bradford SJ nelkul is kepes lehet kicsontozni minket. Ne legyen igazam, csinaljunk 6-7 sacket, szerezzunk par INT-et, de ne dobjunk egyet sem meg a hasonlok!
több mint 13 éve
mivel a coltsnál már Favret akarják hívogatni, nem értem miért nem próbálják elvinni Carr-t, szerintem a csere qb-k között a legjobb. adjanak helyette egy LB-t (semmit nem tudok a colts D-ről...)vittorehadd idézzek a régi fórumról 😀
Peppers DB#43 írta:
Cards_fan írta:
az eheti Vinnynél Carr is jobb lett volna.Weinke helyett meg hozzátok Aaron Brooks-ot.
Carr 😂 😂 ne viccelj 😂 Carrnál csak a hurrikán lehet rosszabb 😂 Meg az AIDS 😊
több mint 13 éve
mivel a coltsnál már Favret akarják hívogatni, nem értem miért nem próbálják elvinni Carr-t, szerintem a csere qb-k között a legjobb. adjanak helyette egy LB-t (semmit nem tudok a colts D-ről...)
több mint 13 éve
1. A) Több, mint 6 ponttal nyerünk2. D) 26-30
3. C) 21-25
4. A) Igen
5. C) 2
6. B) 2-3
7. B) Bradford
8. B) 75-110 yard
9. A) Manningham
10. C)2
11. A) JPP
12. B) Webster
több mint 13 éve
1. B2. B
3. B
4. B
5. C
6. B
7. B
8. B
9. A
10. B
11. A
12. D
több mint 13 éve
überfos mecset várok, de azért kikaparjuk a gesztenyét és végre összeállunk!Egy kis "Minden héten háború" + szakdolgozat írással rá is hangolódók a meccsre :cool:
1. A)
2. C)
3. B)
4. A)
5. C)
6. B)
7. C)
8. C)
9. A)
10.B)
11.A)
12.D)
több mint 13 éve
Bradshaw-tól ilyen meccset vártok?mascheranoJó kérdés.. elég bizonytalan az egész támadójáték úgy ahogy van. Ráadásul azért Gilbride elég komoly támadásokat kapott kint is azzal kapcsolatban, h miért nem használjuk többet Jacobsot. Mindenesetre, ha a védelem -Tuck-kal a soraiban - tudja hozni (a legalább is általam elvárt) domináns játékot akkor sok futás várható a részünkről sztem.
több mint 13 éve
Bradshaw-tól ilyen meccset vártok?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Rossz érzésem van a mai meccsel kapcsolatban.Nemcsak egy számomra nagyon szimpatikus csapattal játszunk, de ráadásul jelen állapotunkhoz mérve szerintem erőssel is.
S-Jax tippre szerintem nem fog játszani, és ha ez így lesz az könnyen meccset eldöntő lesz.
Ettől függetlenül szoros meccset várok.
Utóbbi napok eseményére reagálva:
Stockley: Nincs bajom vele, de ő már nagyon veteránnak számít, nem tudom mennyit fog tudni hozzátenni a játékhoz. Az sose jó jel kívülről nézve egy csapat szempontjából, ha ilyen játékost kell év közben leigazolni.
több mint 13 éve
1.B2.C
3.C
4.A
5.C
6.B
7.A
8.A
9.A
10.B
11.A
12.D
több mint 13 éve
1. B2. A
3. A
4. B
5. B
6. B
7. A
8. A
9. A
10. A
11. E
12. D
Jó szar meccset vizionálok semleges néző szempontjából.
több mint 13 éve
Milyen jó, hogy hétfőn játszunk, mert így nem maradok le a tippjátékról!1. A
2. C
3. A
4. B
5. A
6. B
7. B
8. B
9. A
10. A
11. D
12. D
több mint 13 éve
1. A2. D
3. B
4. A
5. C
6. C
7. B
8. B
9. A
10. D
11. B
12. D
több mint 13 éve
Köszi, ha utánanézel.adom.hu!Én a jövő vasárnapi 7-es kezdésű sasok elleni derbiben benne lennék, még úgyis, hogy a tavalyi hasonló nem sikerült a csapat szempontjából vmi fényesen. ESPN adja? Ha igen, akkor vmi sportkocsma jöhet szóba, ha csak stream, akkor vkinek a kecója.G-mena jövő hét jó lenne nekem is !( azon a meccsen úgyis csak kellemes csalódás érhet... 😉 )
ESPN adja így lehetne kocsma is!
a múltkori a lehúzás miatt nem lett szimpatikus
ha valaki tud jó kis helyet légyszives ajánlja !
és aki tud jöjjön!!yooker
remélem amúgy Budapestről beszélünk!!!
szerk.: szívesen szétnézek hova tudnánk menni, csak kellene, hogy hányan
(lotus csak neked megbocsájtjuk, ha nem tartasz velünk) 😀csebi
Én igazából budai helyeket ismerek inkább, meg a klasszikus Dohány utcai Champs pub-ot. A tavaly helyszín nekem is felejtős főleg az emlékek miatt. Mindenképpen máshol kell nézzük. (meg haveromékat át is verték az SB-vel: egész szezonban vasárnap esténként 10-15 fővel bérelték a galériát este 7-től hajnalig, amikor rajtuk kívül a kutya se volt, SB-re is mondták, hogy okés minden, erre pár nappal előtte közölték, hogy kiadták az egész helyet vmi társaságnak, tipikus rövidlátó magyar vendéglátós hozzáállás: idén már nem is mennek oda...)
Szólj, ha vannak ötleteid a helyekre, aztán megszavazzuk a lakhelyek szerinti legkisebb közös többszöröst!
több mint 13 éve
annyira örülök hogy a skins és a cowgirls is éppen hozta a meccseit 😊 amíg Tuck és Osi betegeskedig addig viszont biztató, hogy a frisco-i ás atlantai kollegák segítenek az nfc east irányítók amortizálásában
több mint 13 éve
Ti lehet, h azt mondtátok, de én nem 😊 Amikor kiderült, h Tuck sérült akkor be is írtam, h innentől nem mi vagyunk az esélyesek. Most is azért vagyok egyértelműen bizakodó, mert úgy néz ki játszani fog.Tuck és Nicks játéka egyelőre questionable a Rams ellen, de nagy valószínűséggel mindketten játszanak majd. Osi visszatérését pedig a jövő heti Eagles elleni meccsre prognosztizálják. Jó lenne, ha ott mindenki játékra alkalmas lenne, mert egy (bravúr)győzelemmel vissza lehetne hozni a Redskins elleni vereségből fakadó hátrányt. Persze először verjük le a Rams-t, ez mindenképpen kötelező győzelem kategória sérülések ide vagy oda.SzeszeAz a baj h ezt mondtuk a Redskins meccsre is. Remélem most sikerül!Szsziszka
több mint 13 éve
1.A)2. C)
3. B)
4. A)
5. C)
6. B)
7. C)
8. A)
9. D)
10. A)
11. A)
12. D)