New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Egész sokan lehetünk még a végén vasárnap!na srácok, felhívtam 2 helyet, de egyiken sincsen lehetőség nézni a meccset
Társaságban a győzelem is jobban esik...
a vereséget meg csoportterápiásan tudjuk is egyből kezelni.... 😂
új helyszín lehetőségek???
vagy lehet a Sugár???yooker
a sugár nekem is jó, de 18:00tól meccsem van kb 7re van vége szóval nem tudom mikor érek oda (ráadásúl a Kőér utcában...)
így azt tanácsolnám, hogy valaki foglalja le oda a helyet, és beszéljük meg hányan mennénk!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Jah, és a második héten vagyunk túl... nemtom mi lesz így a végére (illetve sejtem 😕 )Es az a durva, hogy mi nem ilyen "csip-csup" serulesekbol taraztunk be (pl. meghuzodott izmok,agyrazkodas - jo, nem csip-csup, nekem is volt 1 nagy, meg 2 kicsi - nem is vagyok normalis 😀 , Manningham meg most szedett be egyet) hanem "tisztesseges" szalagszakadasokbol, ami rogton IR. Meg mindig nem hiszem el....lotus86Ez hihetetlen.......tenyleg hihetetlen......lotus86😕 😕 😕
Pedig nem gyenge elkapás volt az szent!ThundersNFL
több mint 13 éve
Es az a durva, hogy mi nem ilyen "csip-csup" serulesekbol taraztunk be (pl. meghuzodott izmok,agyrazkodas - jo, nem csip-csup, nekem is volt 1 nagy, meg 2 kicsi - nem is vagyok normalis 😀 , Manningham meg most szedett be egyet) hanem "tisztesseges" szalagszakadasokbol, ami rogton IR. Meg mindig nem hiszem el....😕 😕 😕szegénynek vszínű a karrierjébe került ez a bravúros elkapás 😕 azért ez már tényleg geciségSzeszeEz hihetetlen.......tenyleg hihetetlen......lotus86
Pedig nem gyenge elkapás volt az szent!ThundersNFL
több mint 13 éve
😕 😕 😕Ez hihetetlen.......tenyleg hihetetlen......lotus86Folytatódik a pech sorozat: Domenik Hixon has a torn ACL (másfél éven belül a 2.😕)Denyszegénynek vszínű a karrierjébe került ez a bravúros elkapás 😕 azért ez már tényleg geciségSzesze
Pedig nem gyenge elkapás volt az szent!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Egész sokan lehetünk még a végén vasárnap!Nekem az 500 forint körüli sör belefér, ha kellően nagy a tévé. :]
Társaságban a győzelem is jobban esik...
vagy lehet a Sugár???yooker
több mint 13 éve
Egész sokan lehetünk még a végén vasárnap!Társaságban a győzelem is jobban esik...
vagy lehet a Sugár???
több mint 13 éve
Osi-nak van esélye játszani 7végén már?Határeset, elvileg mától edzésbe áll, de egyelőre inkább jövő hétre prognosztizálható a visszatérése.
Csak a megnyugtatásom miatt 😊Janek
több mint 13 éve
Osi-nak van esélye játszani 7végén már?Csak a megnyugtatásom miatt 😊
több mint 13 éve
Ez hihetetlen.......tenyleg hihetetlen......Folytatódik a pech sorozat: Domenik Hixon has a torn ACL (másfél éven belül a 2.😕)Denyszegénynek vszínű a karrierjébe került ez a bravúros elkapás 😕 azért ez már tényleg geciségSzesze
több mint 13 éve
Ez hihetetlen.......tenyleg hihetetlen......Folytatódik a pech sorozat: Domenik Hixon has a torn ACL (másfél éven belül a 2.😕)Denyszegénynek vszínű a karrierjébe került ez a bravúros elkapás 😕 azért ez már tényleg geciségSzesze
több mint 13 éve
Slotban valakinek ki kéne lépnie a sorból az offensenél mert a héten nem volt középre dobása Elinak a 0-5-10-15 yardos tartományban. A Phillit meg pont ott lehetne abuzálni...A másik hogy a roppant jól felszerelt Eagles secondary ellen elég rossz lesz, hogy limitált számú WR-rel állunk; pláne ha Manninghamet (aki valami érthetetlen módon esett pofára egy tiszta TD helyzetben... és ami miatt áttételesen megsérült Hixon) nem engedik majd játszani.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem lenne egy ötletem, és tudom, hogy öreg, és tudom, hogy balhés, de lehet felrázná az O-t, akire gondolok: TO 😀balu10ő se teljesen 100%os, de ha úgy játszana, mint fénykorában se kéne. (RandyMosst fel se hozzátok)
eljött Cruz ideje, nagyon kíváncsian várom mit mutat majd 😊
több mint 13 éve
Vegyük úgy, hogy felért a pályája csúcsára. 😕 Akkor most ki jön helyette, és ki lesz a returner, mert mikor megláttam, hogy Ross áll fel, fostam, hogy mi is úgy járunk, mint a Rams? Ha MM nem tud játszani, akkor tényleg Cruz kezd az Eagles ellen? Nekem lenne egy ötletem, és tudom, hogy öreg, és tudom, hogy balhés, de lehet felrázná az O-t, akire gondolok: TO 😀Folytatódik a pech sorozat: Domenik Hixon has a torn ACL (másfél éven belül a 2.😕)Denyszegénynek vszínű a karrierjébe került ez a bravúros elkapás 😕 azért ez már tényleg geciségSzesze
több mint 13 éve
Lelki szemeim előtt már látom a jövő évi draftot... WR,OT,TE,CBironroySzerintem csak akkor hozunk WR-t, ha Manningham-el nem hosszabbítunk, mert Jerniganból szinte tuti, hogy slot WR-t akarunk csinálni, én ezért is örülök, hogy jött Stokley, mert ő tud 1-2 dolgot ilyen téren. Az OT pick viszont abszolút kell, minél előbb (1.kör). TE-et én is hoznék, egy olyat, mondjuk a 2. körben, aki tud blokkolni és elkapni is. CB-t nem fogunk hozni, mert jövőre ott lesz Amu, TT és Webster is. De félek attól, hogy jövőre sem a needre fog jönni az első körben, hanem BPA lesz. Egyébként meglepett, hogy egyikőtök se írt LB picket 😛
több mint 13 éve
Folytatódik a pech sorozat: Domenik Hixon has a torn ACL (másfél éven belül a 2.😕)Denyszegénynek vszínű a karrierjébe került ez a bravúros elkapás 😕 azért ez már tényleg geciség
több mint 13 éve
Rams elleni meccs eredménye:1. Mi lesz a végeredmény? A)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? D) 26-30
3. Hány pontot kapunk a meccsen? B) 16-20
4. Manningnek 90 feletti lesz a QB Rating? A) Igen
5. Hány futott TD-nk lesz? B) 1
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? B) 2-3
7. Ki dob először INT-t a meccsen? A) Eli
8. Hány yardot fut ellenünk a Rams összesen? A)0-75 yard
9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? A) Manningham
10. Mennyi 30/15-yardnál hosszabb kickoff/punt-returnünk lesz ? A)0
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C) Boley
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C) Rolle
"Pontverseny állása":
rattlensk:6 pont+6 pont
Kristof: 5 pont+5 pont
yooker: 5 pont+8 pont
balu10: 5 pont+ 6pont
salander: 5 pont+5 pont
Forti : 4 pont+4pont
Lance: 4 pont+5 pont
ironroy: 3 pont +5 pont
Chevy: 2 pont+5 pont
G-men: 5pont
vadibandi: 4pont
Winters: 6 pont
Asbee: 3 pont
remélem nem hagytam ki senkit!
több mint 13 éve
Tight Endekkel azért vagy elégedett mert nem használjuk őket 😊 pedig és 3. kísérletnél milyen jó ha mernénk őket használni... őszintét megvallva és kurvára irigykedem a Patsre a TE soruk miatt...Lelki szemeim előtt már látom a jövő évi draftot... WR,OT,TE,CBironroyTight Endekkel én kifejezetten elégedett vagyok, mennyiséggel pótoltuk a minőséget
CB sor se rossz, ha mindenki egészséges
az első kettővel viszont egyetértekkristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lelki szemeim előtt már látom a jövő évi draftot... WR,OT,TE,CBironroyTight Endekkel én kifejezetten elégedett vagyok, mennyiséggel pótoltuk a minőséget
CB sor se rossz, ha mindenki egészséges
az első kettővel viszont egyetértek
több mint 13 éve
Ez tényleg nem volt túl szép, de szerencsére összesen 1x fordult elő amióta Giants meccset nézek. Ránk ez nagyon nem jellemző.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8226d7b6/article/rams-to-file-complaint-about-two-giants-alleged-fake-injuries?module=HP11_headline_stack 😐MarioAnaundorító, remélem szankcionálni fogják (egyébként a Pats meg az Oregon ellen is dzsatta ugyanezt nyomja az aktuális ellenfél, felháborító)kristof
több mint 13 éve
Lelki szemeim előtt már látom a jövő évi draftot... WR,OT,TE,CB
több mint 13 éve
mégegyszer feldobom a vasárnapi meccsnézést hátha valaki nem olvasta éscsaó, vasárnap úgyis átutazóban leszek Budapesten, mert megyek vissza Hatvanba, úgyhogy tőlem jöhet a meccsnézés 😊 csak a helyszínt fixáljuk le!
érdekli illetve Budapest ( közeli) pl. Vadibandi,Ironroy,Vittore)
eddig 3 jelentkező van ( G-Men , Csebi , yooker )
helyszín még bizonytalan ( Sugárt ajánlották pl. )yooker
bár katasztrófa lesz a meccs... de legalább nem csak én anyázok 😉
több mint 13 éve
Vasárnap az Eagles ellen nagy meccs lesz, ha Vick nem fog játszani. Egyéb esetben adok magunknak 35%-ot.Winters95%, hogy kezdeni fog, ma minden vizsgálat negatív lett, már holnap edz, pedig úgy volt, csak péntetkől. Mellette Vince Young is felépült.
több mint 13 éve
Rams meccshez:Az első negyedben látottakon először majdnem sírva fakadtam.
3rd down conversion + Eli statisztikái szörnyűek voltak.
Utána szerencsére talpra álltunk köszönhetően annak, hogy a secondary kivételével (akik hihetetlen szarok voltak - egy negyed alatt 150 yardot kaptunk Bradford-tól?) a védelem jó volt, és jól tudtuk kihasználni a hibáikat.
Egy kicsit is jobban játszó ellenfél esetén, azonban ha ugyanezt játszuk el, akkor úgy kikapunk, hogy azt még jövő évben is emlegetnénk. Ezzel nem a Rams-t nézem le, de se S-Jax, se Amendola nem játszott náluk, így nem volt nehéz megverni őket. Ha full erőben lettek volna, akkor ez egy sokkal izgalmasabb meccs lett volna, ahol könnyen lehet, hogy veszítünk.
Vasárnap az Eagles ellen nagy meccs lesz, ha Vick nem fog játszani. Egyéb esetben adok magunknak 35%-ot.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Folytatódik a pech sorozat: Domenik Hixon has a torn ACL (másfél éven belül a 2.😕)Denybye-bye PO, ilyen pech sorozat a világon nincs