New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
nekem belső teljes bokaszalag szakadásom volt, de nem engedtem,hogy megműtsékcsebiha már kitárgyaljuk ! 😊
nekem 3 bokatörés ( 2 műtét )
bátyámnak pedig megvolt az emlegetett térd....
több mint 13 éve
nekem belső teljes bokaszalag szakadásom volt, de nem engedtem,hogy megműtsék
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
A cikket én is olvastam, és én is magamra ismertem, de nekem a belső oldalszalagom szakadt, és azt valóban nem műtötték.Kis kötözködés: Az kizárt, hogy ugyanazt az ACL-jét szakította el: az elszakadt szalag a sérülést követő 24 órán belül teljesen felszívódik, ezért a műtét során pótolni szokták máshonnan kivett szalaggal (általában a lábszárcsont térd alatti elülső részére tapadó anatómiailag feleslegesen vastag szalagból szoktak kivenni), ezért is hívják a műtétet hivatalosan ACL-pótlásnak. A tegnapi indexen egyébként volt is pont cikk a témáról, eszembe is jutott, hogy Giants-szurkoló írhatta, de a fentieket sajnos tapasztalatból tudom. Vasárnap akár élőben is tudom szemléltetni a műtéti nyomokat saját térdemen az arra kiváncsiaknak (azt sejtem, hogy te emiatt nem fogsz hazarepülni, úgyhogy erre ne is reagálj)G-menThe Giants have re-signed WR Michael Clayton and placed WR Domenik Hixon on IR. #NYGDenyNem meglepo huzas.....de Hixon, basszus.....neki vege. TT is masodszor szakitotta el ugyanazon ACL-jet, de o legalabb "vart" a masodikkal 6 evet......lotus86
több mint 13 éve
Tippjáték?G-mennyugodtság 😀 épp kocsmázom... ha hazakeveredek valahogy, akkor dobok össze valamit 😉
több mint 13 éve
Tippjáték?
több mint 13 éve
Ha kimosom a 10-es mezemet, és megszárad addigra, akkor abban leszek.jólvan csak erre lennék kiváncsi, hogy vki lesz-e giants mezben/polóban!Ha megyek és megtalálom valamelyik mezem, akkor abban leszek!vadibandi
én vszeg saját csapatom polójában, pulcsijában leszek, de remélem akkor megtaláljuk egymástcsebi
(igazán nem szeretném az egész társaságot kitenni egy különleges illatélmények - offseasonben főleg fűnyíráshoz vettem fel a mezt)
több mint 13 éve
Budapest, Örs vezér tér 24., Sugár Üzletközpont; ez lesz a cím? google a barátom 😊 a kék színről felismerjük egymást, fél 7-re én is ott vagyok!jólvan csak erre lennék kiváncsi, hogy vki lesz-e giants mezben/polóban!majd egyeztetni kellene, hogy találjuk meg egymást!csebivalszeg nem lesz telt ház , de mivel nagy a hely (emelet is van)
szerintem a kék szín segít majd az azonosításban...yooker
én vszeg saját csapatom polójában, pulcsijában leszek, de remélem akkor megtaláljuk egymástcsebi
több mint 13 éve
Kis kötözködés: Az kizárt, hogy ugyanazt az ACL-jét szakította el: az elszakadt szalag a sérülést követő 24 órán belül teljesen felszívódik, ezért a műtét során pótolni szokták máshonnan kivett szalaggal (általában a lábszárcsont térd alatti elülső részére tapadó anatómiailag feleslegesen vastag szalagból szoktak kivenni), ezért is hívják a műtétet hivatalosan ACL-pótlásnak. A tegnapi indexen egyébként volt is pont cikk a témáról, eszembe is jutott, hogy Giants-szurkoló írhatta, de a fentieket sajnos tapasztalatból tudom. Vasárnap akár élőben is tudom szemléltetni a műtéti nyomokat saját térdemen az arra kiváncsiaknak (azt sejtem, hogy te emiatt nem fogsz hazarepülni, úgyhogy erre ne is reagálj)The Giants have re-signed WR Michael Clayton and placed WR Domenik Hixon on IR. #NYGDenyNem meglepo huzas.....de Hixon, basszus.....neki vege. TT is masodszor szakitotta el ugyanazon ACL-jet, de o legalabb "vart" a masodikkal 6 evet......lotus86
több mint 13 éve
The Giants have re-signed WR Michael Clayton and placed WR Domenik Hixon on IR. #NYGDenyNem meglepo huzas.....de Hixon, basszus.....neki vege. TT is masodszor szakitotta el ugyanazon ACL-jet, de o legalabb "vart" a masodikkal 6 evet......
több mint 13 éve
The Giants have re-signed WR Michael Clayton and placed WR Domenik Hixon on IR. #NYG
több mint 13 éve
jólvan csak erre lennék kiváncsi, hogy vki lesz-e giants mezben/polóban!Ha megyek és megtalálom valamelyik mezem, akkor abban leszek!
több mint 13 éve
jólvan csak erre lennék kiváncsi, hogy vki lesz-e giants mezben/polóban!valszeg nem lesz telt ház , de mivel nagy a hely (emelet is van)beszéltem velük minden oké ,( van sok Tv meg hely is lesz )majd egyeztetni kellene, hogy találjuk meg egymást!csebi
(akik eddig érdeklődtek :csebi,salander,G-men,ironroy,vadibandi,yooker,remélem senkit nem hagytam ki...)
Üdv!yooker
szerintem a kék szín segít majd az azonosításban...yooker
én vszeg saját csapatom polójában, pulcsijában leszek, de remélem akkor megtaláljuk egymást
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
A hely az emeleten van a bejárattól nézve baloldali mozgólépcsővel szemben.
több mint 13 éve
valszeg nem lesz telt ház , de mivel nagy a hely (emelet is van)majd egyeztetni kellene, hogy találjuk meg egymást!csebiígy azt tanácsolnám, hogy valaki foglalja le oda a helyet, és beszéljük meg hányan mennénk!csebibeszéltem velük minden oké ,( van sok Tv meg hely is lesz )
(akik eddig érdeklődtek :csebi,salander,G-men,ironroy,vadibandi,yooker,remélem senkit nem hagytam ki...)
Üdv!yooker
szerintem a kék szín segít majd az azonosításban...
több mint 13 éve
sajnos sztem ő se igazán 😕No Umenyiora, no Manningham , no Amukamara and no DT Jimmy Kennedy (knee) at practice for Giants today. Also, C Bass limited (lower leg).DenyOsi nem is most fog visszatérni egy hónappal a műtétje után, az tuti. Igazából egyedül Mario a kétesélyes a kulcsjátkosok közül.G-men
több mint 13 éve
Ha fizetik a repjegyet, akkor en megyek. Coverben kb. annyira vagyok hasznos, mint Ross, meg kb. futas ellen is, szoval nem vennek eszre a differenciat, plusz en olcsobban is csinalnam! 😊No Umenyiora, no Manningham , no Amukamara and no DT Jimmy Kennedy (knee) at practice for Giants today. Also, C Bass limited (lower leg).DenyKúl.
Lassan minket hívnak majd fel, hogy ugorjunk már be.Winters
több mint 13 éve
Köszi a szervezést!Egész sokan lehetünk még a végén vasárnap!na srácok, felhívtam 2 helyet, de egyiken sincsen lehetőség nézni a meccset
Társaságban a győzelem is jobban esik...
a vereséget meg csoportterápiásan tudjuk is egyből kezelni.... 😂
új helyszín lehetőségek???
vagy lehet a Sugár???yooker
a sugár nekem is jó, de 18:00tól meccsem van kb 7re van vége szóval nem tudom mikor érek oda (ráadásúl a Kőér utcában...)
így azt tanácsolnám, hogy valaki foglalja le oda a helyet, és beszéljük meg hányan mennénk!csebi
több mint 13 éve
No Umenyiora, no Manningham , no Amukamara and no DT Jimmy Kennedy (knee) at practice for Giants today. Also, C Bass limited (lower leg).DenyOsi nem is most fog visszatérni egy hónappal a műtétje után, az tuti. Igazából egyedül Mario a kétesélyes a kulcsjátkosok közül.
több mint 13 éve
Nekem oké, akkor megpróbálok én is ott lenni már fél7-re. Mi már úgyis felismerjük egymást.beszéltem velük minden oké ,( van sok Tv meg hely is lesz )Egész sokan lehetünk még a végén vasárnap!így azt tanácsolnám, hogy valaki foglalja le oda a helyet, és beszéljük meg hányan mennénk!csebi
légyszíves jelezzen aki biztosan jön !ne ücsörögjek ott egyedül ha esetleg csebinek is hosszabítása lesz
vagy valami... 😉
én szabaddá tettem az idősávot így fél hétre már ott tudnék lenni!
Üdv!yooker
több mint 13 éve
No Umenyiora, no Manningham , no Amukamara and no DT Jimmy Kennedy (knee) at practice for Giants today. Also, C Bass limited (lower leg).DenyKúl.
Lassan minket hívnak majd fel, hogy ugorjunk már be.
több mint 13 éve
No Umenyiora, no Manningham , no Amukamara and no DT Jimmy Kennedy (knee) at practice for Giants today. Also, C Bass limited (lower leg).
több mint 13 éve
nem lesz hosszabbítás, mert a bajnokság szabályai nem teszik lehetőve (vízilabdában van döntetlen)!beszéltem velük minden oké ,( van sok Tv meg hely is lesz )Egész sokan lehetünk még a végén vasárnap!így azt tanácsolnám, hogy valaki foglalja le oda a helyet, és beszéljük meg hányan mennénk!csebi
légyszíves jelezzen aki biztosan jön !ne ücsörögjek ott egyedül ha esetleg csebinek is hosszabítása lesz
vagy valami... 😉
Üdv!yooker
majd egyeztetni kellene, hogy találjuk meg egymást!
több mint 13 éve
(akik eddig érdeklődtek :csebi,salander,G-men,ironroy,vadibandi,yooker,remélem senkit nem hagytam ki...yookerÉn a Fradi pályáról jövök majd, szóval legesleghamarabb fél 7-kor, de inkább picit később esem be.
Remélem azért könnyen fel lehet majd ismerni a társaságot.
több mint 13 éve
beszéltem velük minden oké ,( van sok Tv meg hely is lesz )Egész sokan lehetünk még a végén vasárnap!így azt tanácsolnám, hogy valaki foglalja le oda a helyet, és beszéljük meg hányan mennénk!csebi
vagy valami... 😉
Üdv!