New York Jets

30 feliratkozó

4 perce
KeyG Baltimore Ravens 9 422
Nagy hiba ha kirúgják JD-t
FloresR
Sokkal jobb GM mint előtte sokan, ám részint az eredmények elmaradtak (volt benne része), részint nem hiszem hogy nagyon bánja ha szabadul innen....
Pityu Gyor
Haza jöhet, mi nagyon szívesen fogadjuk. Egyébként ez a keret ritka tehetséges és nálunk Baltimoreba a scout volt a feladata.
Én nem rúgnám ki.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 perce
Pityu Gyor New York Jets 972
FloresR
Sokkal jobb GM mint előtte sokan, ám részint az eredmények elmaradtak (volt benne része), részint nem hiszem hogy nagyon bánja ha szabadul innen....

Green is green
34 perce
FloresR 200
2 órája
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 648 — Jó ötletnek tűnt!

Mondom én hogy nem dolgozik ő már.

Lesz ez még így se!
1 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 481
Woody lehet megint lelép majd tegnapi eredmények fényében
Wester
vagy tényleg Kennedy lesz az eü miniszter aztán tényleg betiltanak pár vakcinát és a J&J csődbe megy, és el kell adniuk a csapatot
merjünk nagyot álmodni! 😀
Fontos_Vidra
úgy tűnik tényleg Kennedy lesz az 😀 már csak pár dominó kell eldőljön és kilábal ebből a helyzetből a Jets 😀
1 napja
 jetsxfactor.com/2024/11/15/its-wild-how-much-control-3-7-ny-jets-still-have-over-playoff-destiny/

Azoknak aki még szeretnének hinni a mesékben

Lesz ez még így se!
1 napja
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 078 — Big Penix Energy

Wester
Csak a tisztánlátás végett, Open separation akkor történik, amikor 2-nél több yarddal megveri az elkapó az őt őrző CB-t. De ennél kisebb mértékben is megverhetik a védőket, ezt "Step"nek hívja a PFF, amikor egyértelműen megjátszható lenne az elkapó, de azért nem verte meg nagyon a védőt, csak egy lépéssel. Ezt is belevéve szerintem Sauce sokkal rosszabb helyen állna, de nem láttam idén, csak 2 Jets meccset, illetve olvasom hogy rosszabb szezonja van idén.
Amúgy Surtainnek is volt egy rosszabb idénye már karrierjében és képes volt utána visszajönni abból és azóta elit a játéka, szóval szerintem butaság lenne Gardnert elengedni emiatt, de megértem ha a rebuild miatt elcserélik inkább.

1 napja
Beki New York Jets 769

Wester
Jó döntés volt ez így, ezen a szemétdombon ne maradjon, amit Jetsnek hívnak.
2 napja

Lesz ez még így se!
2 napja
Chiefs közben belopta a rúgónk, mert még mindig PS-ben volt 😀 Woody bazdmeg 😀
Wester
Nem fogom szepiteni: ilyen ez amikor egy balfasz edzoi stabod es GMed van. JD akkora kokler h szavak nincsenek ra es mi elhittuk h o a megvalto, de egy ujabb balfasz csak.
Beki
JD-t itt már nem hibáztatom, számomra egyértelműen már csak névleg GM Saleh kirúgása óta 😀

Lesz ez még így se!
2 napja
Beki New York Jets 769
Wester
Nem fogom szepiteni: ilyen ez amikor egy balfasz edzoi stabod es GMed van. JD akkora kokler h szavak nincsenek ra es mi elhittuk h o a megvalto, de egy ujabb balfasz csak.
2 napja

Lesz ez még így se!
2 napja
Beki New York Jets 769

Kegyetlen egy lista 😀
Wester
Inkább unrealnek mondanám nèhany esetben 😏 itt a stat/analitika ès a tènyleges eredmènyessèg nem biztos hogy találkozik (Zac Taylor az első....hát...)
dande2
Mondjuk az pont elhiszem, Cincinattiben nem az O a gond, Burrow meg MVP szinten tolja
Wester
Nem is èrtem hogy sikerült a második fèlidőre megfogni őt 😏
dande2
News flash, nemcsak az Eagles van a ligában 😛
Wester
Van a Jets is, de ők szerelni tanulnak perpill, aminek már középsuliban alapnak kellene lennie, 😀
Beki
Szerencse(?) hogy idén az AFC South-al játszunk, mert másik két csoport csapatai ellen nem sok keresnivalónk lenne.
Wester
Ugyanitt jövőre:
2 napja

Kegyetlen egy lista 😀
Wester
Inkább unrealnek mondanám nèhany esetben 😏 itt a stat/analitika ès a tènyleges eredmènyessèg nem biztos hogy találkozik (Zac Taylor az első....hát...)
dande2
Mondjuk az pont elhiszem, Cincinattiben nem az O a gond, Burrow meg MVP szinten tolja
Wester
dande2
Wester
Van a Jets is, de ők szerelni tanulnak perpill, aminek már középsuliban alapnak kellene lennie, 😀
Beki
Szerencse(?) hogy idén az AFC South-al játszunk, mert másik két csoport csapatai ellen nem sok keresnivalónk lenne.

Lesz ez még így se!
2 napja
Beki New York Jets 769

Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2
Wester
dande2
Wester
2 napja

Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2
Wester
dande2

Lesz ez még így se!
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 598 — Így remélem megfelelek nektek.....

Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2
Wester
2 napja

Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2

Lesz ez még így se!
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 598 — Így remélem megfelelek nektek.....

Kegyetlen egy lista 😀
Wester
2 napja

Kegyetlen egy lista 😀

Szerkesztette: Wester

Lesz ez még így se!
2 napja
Beki New York Jets 769

Wester
Gyanús vagy Te nekem... mennyit fizetett Szósz ezért a photoshopért? 😀
2 napja

Lesz ez még így se!
3 napja
Jeff Ulbrich says the Jets will return to fundamentals of tackling this week and be in pads. He also did a tackling presentation for the entire team this morning.

Mindezt egy amcsi profi csapatnál...
Beki
Most mondd azt hogy nem fér rájuk 😀

Lesz ez még így se!
3 napja
Beki New York Jets 769
Jeff Ulbrich says the Jets will return to fundamentals of tackling this week and be in pads. He also did a tackling presentation for the entire team this morning.

Mindezt egy amcsi profi csapatnál...
4 napja
Zotya86 New York Jets 200
Lényeg a lényeg, hogy jövőre megint kezdődik minden előről... Új GM, új HC, QB-d nincs. A keretet egy csomó léhűtő alkotja, zéró csapategység, zérő felelősség felvállalása.
Az tuti h Szószt nem szabad hosszabbítani offseasonben, majd ha hozzáálláson változtat és megtanul szerelni, utána lehet dumcsizni róla. Adams és Reddick 2 kidobott 3. kör.
Sorolja a vihar tovább...
Beki
Minimum 3-4 év valós esélyek nélkül..
Szósszal nem feltétlen értek egyet - az egész együttes rottyon van, csapatsportban nehéz ilyenkor kitűnni, a tehetség okán egy komolyabb átgondoláat megér.
A baj az, hogy 4-5 éve ilyen helyzetben (lehet vagy 8 is mikor Fitzpatrick elment) az embernek volt kedve még ötletelni, hogyan lehetne menedzselni a csapatot, milyen qb kellene, kik az értékek stb.. nekem most ehhez kedvem nulla
Pityu Gyor
Igen, pontosan így vagyok én is: a korábbi években legalább az offseason-ért lehetett lelkesedni, várni, hogy egy-egy hiányposztra kit sikerül megszerezni. De a mostani szezon után teljesen elment a kedvem mindentől 😥