New York Jets
Haza jöhet, mi nagyon szívesen fogadjuk. Egyébként ez a keret ritka tehetséges és nálunk Baltimoreba a scout volt a feladata.Nagy hiba ha kirúgják JD-tSokkal jobb GM mint előtte sokan, ám részint az eredmények elmaradtak (volt benne része), részint nem hiszem hogy nagyon bánja ha szabadul innen....
FloresR
Pityu Gyor
Én nem rúgnám ki.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Nagy hiba ha kirúgják JD-tSokkal jobb GM mint előtte sokan, ám részint az eredmények elmaradtak (volt benne része), részint nem hiszem hogy nagyon bánja ha szabadul innen....
FloresR
Green is green
SOURCES: The expectation is the #Jets and GM Joe Douglas will part ways once the season ends.
— uSTADIUM (@uSTADIUM) November 17, 2024
Douglas could end up back in Baltimore as a part of the #Ravens front office, where he began his career and spent time between 2000-2014. Sources tell uSTADIUM he has already started… pic.twitter.com/Yxwhuo6yz4
Mondom én hogy nem dolgozik ő már.
Lesz ez még így se!
úgy tűnik tényleg Kennedy lesz az 😀 már csak pár dominó kell eldőljön és kilábal ebből a helyzetből a Jets 😀Woody lehet megint lelép majd tegnapi eredmények fényébenvagy tényleg Kennedy lesz az eü miniszter aztán tényleg betiltanak pár vakcinát és a J&J csődbe megy, és el kell adniuk a csapatot
Wester
merjünk nagyot álmodni! 😀
Fontos_Vidra
Azoknak aki még szeretnének hinni a mesékben
Lesz ez még így se!
Csak a tisztánlátás végett, Open separation akkor történik, amikor 2-nél több yarddal megveri az elkapó az őt őrző CB-t. De ennél kisebb mértékben is megverhetik a védőket, ezt "Step"nek hívja a PFF, amikor egyértelműen megjátszható lenne az elkapó, de azért nem verte meg nagyon a védőt, csak egy lépéssel. Ezt is belevéve szerintem Sauce sokkal rosszabb helyen állna, de nem láttam idén, csak 2 Jets meccset, illetve olvasom hogy rosszabb szezonja van idén.
Wester
Amúgy Surtainnek is volt egy rosszabb idénye már karrierjében és képes volt utána visszajönni abból és azóta elit a játéka, szóval szerintem butaság lenne Gardnert elengedni emiatt, de megértem ha a rebuild miatt elcserélik inkább.
Jó döntés volt ez így, ezen a szemétdombon ne maradjon, amit Jetsnek hívnak.The Jets, in an attempt to keep Shrader, did offer him a spot on the 53. He opted to go kick for an undefeated team, which is understandable. However, it probably will be only a 4-game gig in KC (until Butker returns). If he had stayed with the Jets, it might have turned into…
— Rich Cimini (@RichCimini) November 14, 2024
Wester
The Jets, in an attempt to keep Shrader, did offer him a spot on the 53. He opted to go kick for an undefeated team, which is understandable. However, it probably will be only a 4-game gig in KC (until Butker returns). If he had stayed with the Jets, it might have turned into…
— Rich Cimini (@RichCimini) November 14, 2024
Lesz ez még így se!
JD-t itt már nem hibáztatom, számomra egyértelműen már csak névleg GM Saleh kirúgása óta 😀Chiefs közben belopta a rúgónk, mert még mindig PS-ben volt 😀 Woody bazdmeg 😀Nem fogom szepiteni: ilyen ez amikor egy balfasz edzoi stabod es GMed van. JD akkora kokler h szavak nincsenek ra es mi elhittuk h o a megvalto, de egy ujabb balfasz csak.
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
Chiefs közben belopta a rúgónk, mert még mindig PS-ben volt 😀 Woody bazdmeg 😀Nem fogom szepiteni: ilyen ez amikor egy balfasz edzoi stabod es GMed van. JD akkora kokler h szavak nincsenek ra es mi elhittuk h o a megvalto, de egy ujabb balfasz csak.
Wester
Lesz ez még így se!
Ugyanitt jövőre:Szerencse(?) hogy idén az AFC South-al játszunk, mert másik két csoport csapatai ellen nem sok keresnivalónk lenne.Van a Jets is, de ők szerelni tanulnak perpill, aminek már középsuliban alapnak kellene lennie, 😀News flash, nemcsak az Eagles van a ligában 😛Nem is èrtem hogy sikerült a második fèlidőre megfogni őt 😏Mondjuk az pont elhiszem, Cincinattiben nem az O a gond, Burrow meg MVP szinten toljaInkább unrealnek mondanám nèhany esetben 😏 itt a stat/analitika ès a tènyleges eredmènyessèg nem biztos hogy találkozik (Zac Taylor az első....hát...)
Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2
Wester
dande2
Wester
Beki
Wester
Szerencse(?) hogy idén az AFC South-al játszunk, mert másik két csoport csapatai ellen nem sok keresnivalónk lenne.Van a Jets is, de ők szerelni tanulnak perpill, aminek már középsuliban alapnak kellene lennie, 😀News flash, nemcsak az Eagles van a ligában 😛Nem is èrtem hogy sikerült a második fèlidőre megfogni őt 😏Mondjuk az pont elhiszem, Cincinattiben nem az O a gond, Burrow meg MVP szinten toljaInkább unrealnek mondanám nèhany esetben 😏 itt a stat/analitika ès a tènyleges eredmènyessèg nem biztos hogy találkozik (Zac Taylor az első....hát...)
Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2
Wester
dande2
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
Van a Jets is, de ők szerelni tanulnak perpill, aminek már középsuliban alapnak kellene lennie, 😀News flash, nemcsak az Eagles van a ligában 😛Nem is èrtem hogy sikerült a második fèlidőre megfogni őt 😏Mondjuk az pont elhiszem, Cincinattiben nem az O a gond, Burrow meg MVP szinten toljaInkább unrealnek mondanám nèhany esetben 😏 itt a stat/analitika ès a tènyleges eredmènyessèg nem biztos hogy találkozik (Zac Taylor az első....hát...)
Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2
Wester
dande2
Wester
News flash, nemcsak az Eagles van a ligában 😛Nem is èrtem hogy sikerült a második fèlidőre megfogni őt 😏Mondjuk az pont elhiszem, Cincinattiben nem az O a gond, Burrow meg MVP szinten toljaInkább unrealnek mondanám nèhany esetben 😏 itt a stat/analitika ès a tènyleges eredmènyessèg nem biztos hogy találkozik (Zac Taylor az első....hát...)
Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2
Wester
dande2
Lesz ez még így se!
Nem is èrtem hogy sikerült a második fèlidőre megfogni őt 😏Mondjuk az pont elhiszem, Cincinattiben nem az O a gond, Burrow meg MVP szinten toljaInkább unrealnek mondanám nèhany esetben 😏 itt a stat/analitika ès a tènyleges eredmènyessèg nem biztos hogy találkozik (Zac Taylor az első....hát...)
Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2
Wester
Mondjuk az pont elhiszem, Cincinattiben nem az O a gond, Burrow meg MVP szinten toljaInkább unrealnek mondanám nèhany esetben 😏 itt a stat/analitika ès a tènyleges eredmènyessèg nem biztos hogy találkozik (Zac Taylor az első....hát...)
Kegyetlen egy lista 😀
Wester
dande2
Lesz ez még így se!
Inkább unrealnek mondanám nèhany esetben 😏 itt a stat/analitika ès a tènyleges eredmènyessèg nem biztos hogy találkozik (Zac Taylor az első....hát...)
Kegyetlen egy lista 😀
Wester
Jeff Ulbrich says the Jets will return to fundamentals of tackling this week and be in pads. He also did a tackling presentation for the entire team this morning.Most mondd azt hogy nem fér rájuk 😀
Mindezt egy amcsi profi csapatnál...
Beki
Lesz ez még így se!
Mindezt egy amcsi profi csapatnál...
Igen, pontosan így vagyok én is: a korábbi években legalább az offseason-ért lehetett lelkesedni, várni, hogy egy-egy hiányposztra kit sikerül megszerezni. De a mostani szezon után teljesen elment a kedvem mindentől 😥Lényeg a lényeg, hogy jövőre megint kezdődik minden előről... Új GM, új HC, QB-d nincs. A keretet egy csomó léhűtő alkotja, zéró csapategység, zérő felelősség felvállalása.Minimum 3-4 év valós esélyek nélkül..
Az tuti h Szószt nem szabad hosszabbítani offseasonben, majd ha hozzáálláson változtat és megtanul szerelni, utána lehet dumcsizni róla. Adams és Reddick 2 kidobott 3. kör.
Sorolja a vihar tovább...
Beki
Szósszal nem feltétlen értek egyet - az egész együttes rottyon van, csapatsportban nehéz ilyenkor kitűnni, a tehetség okán egy komolyabb átgondoláat megér.
A baj az, hogy 4-5 éve ilyen helyzetben (lehet vagy 8 is mikor Fitzpatrick elment) az embernek volt kedve még ötletelni, hogyan lehetne menedzselni a csapatot, milyen qb kellene, kik az értékek stb.. nekem most ehhez kedvem nulla
Pityu Gyor