Pityu Gyor

New York Jets

Pityu Gyor
Lakhely
Gyor
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
249
Green is green


Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 napja
Pityu Gyor New York Jets 249
Fantasztikus. 1 hét alatt elment az optimizmusom és lelkesedés a szezonhoz..
Csodálatos dolog Jets drukkernek lenni na!!!

Green is green
9 napja
Pityu Gyor New York Jets 249
Same shit every year

Green is green
9 napja
Pityu Gyor New York Jets 249
A f@szomat nem lehetett Myerst megtartani.....

Green is green
9 napja
Pityu Gyor New York Jets 249
Berrios, TruJo es RA Q besorolast kapott a mai meccsrr, de mindannyian beoltoznek.
Billsnel Roberts nem jatszik.

Nagyon kellene a mai gyozelem, mert utana Browns es Pats, majd bye week. Konnyen 0-3 is osszejohet es utana sem lesz konnyebb a schedule.
Beki
Egyetértek, formálódó csapatunknak sokat érne egy nyitógyőzelem (bár tavaly is azt hittük... )
Go JETS!!!!!!

Green is green
11 napja
Pityu Gyor New York Jets 249
Én azért azt szűrtem le, hogy végre van egy GM aki tudja kb mit akar és tesz is érte - ezt jó látni. Annyi meg van a csapatban, hogy Gase megmutathassa tud-e alkotni

Green is green
11 napja
Pityu Gyor New York Jets 249
7-8 győzelmünk lesz (remélem). a Bold predectionom pedig hogy a Bills és a Pats is 2 győzelmen belül végez velünk (sajna elöttünk)

Green is green
3 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
Jobban érzed magad Gase nevét olvasva?
Bazzani
Éveken keresztül egál körülre hozott egy cap, fa és draft szempontból félremenedzselt csapatot, úgy, hogy a franchise QB állandóan sérült volt, és ha egészséges, akkor se egy hűde. Ennél Darnold is jobb, és ha lesz egy normális GM, akkor a FO tevékenység is csak jobb lehett.

Nem mondom, hogy Gase-el SB-t fog nyerni a Jets, de le se írnám a Miami évei miatt. Belichick se működött ennél jobban Clevelandben.
peterk2005
Valamit félreértettél.
Én egy szóval nem kritizáltam Gase-t. Egy Jets szurkolót kérdeztem, hogy valóban boldog e Gase nevét olvasva náluk mint HC.
Nekem a csóka teljesen nem normálisnak tűnik.
Na most mégiscsak kritizáltam.
Bazzani
Jets szurkoló lélektana más.... volt itt lábfetisiszta, buttfumble, öltözőben orrba nyomott irányító, legutóbb egy kávézgatva mosolygó draftolni képtelen GM, meg egy szavam nincs nagy darab bálna HC... az hogy a srác nem normális fejeket vág egy sajtótájékoztatón még nem ok aggodalomra 😊))

Green is green
4 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
Csak hogy egyértelmű legyen a véleményem: azt hogy kit igazolunk az természetesen közös döntés, de azt hogy mennyiért az GM dolog, ő felel a salary capért (illetve gondolom az erre illetékes matekozó), nomeg gondolom a tulaj felé a cashért stb... ha nem így van akkor az egy fura vállalat működés
Pityu Gyor
Nem fehér-fekete ez sem, mert a játékos és az ára nem választható szét egymástól. Amikor az edző csapatot épít, akkor nem csak arról szeretne dönteni, hogy pass rusher, elkapó, corner vagy center kell a csapatba, de arról is, hogy melyikből milyen. Hol nagyobb a need, mi fontosabb a sémájába. Egy jó center többe kerül, mint egy közepes, emiatt a játékos ára is - mérjék azt draft pickben vagy dollárban - szóba fog kerülni. Gase állítólag Coleman-t akarta Bell helyett. Nyilván azért, mert úgy gondolta, hogy Coleman-al is elég jó lesz a futó játék, és inkább kéne egy jó center, mint egy Colemannál jobb futó.

Ilyen nézetkülönbségek persze óhatatlanul minden csapatnál vannak, olyan nincs, hogy a GM és a HC mindig mindenben egyet gondol. De meg kell tudni egyezniük, mégpedig úgy, hogy kölcsönösen odafigyelnek a másik igényeire, és a végén mindkettő elégedetten jöjjön ki a döntésből. Ha ez egyszer-egyszer nem sikerül, az még elmegy. De ha rendszeres, akkor nincs más megoldás, mint váltani, mert nem fog működik a dolog.
peterk2005
Na még egy gondolat, hogy rágjuk a semmit: Gase januárban jött, akkor már mindenki tudta, hogy ezerrel nyomulunk pl Bell-ért, tuti téma volt a jövőkép az interjú során. Akkor elfogadta a munkát, most miért pampog? Nekem ez az attitüd nagyon nem jön be... Azt még a szememben menti a helyzetet, ha a srácról 1-2 év alatt kiderül hogy ösztönös zseni (mint pl Belichick) aki csak szimplán hatalommániás és nehezen tűr meg másokat.
No lépjünk tovább lassan...

Green is green
4 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
Maccnek rég lefőtt a kávé, ám tényleg érthetetlen miért most? Ettől még nem lennénk gyengébbek... Viszont az felháborító szerintem (ha igaz) hogy egy friss vezetőedző azt kritizálja mennyiért igazolunk játékost. Ez a GM dolga, Ő csak foglalkozzon a sajátjával.Pityu Gyor
Ez nagyon nincs így. A döntéshozatali jogkör egy dolog. A döntéseket itt is a GM hozta meg, nem Gase. Gase csak véleményezte. A véleményezés pedig az egyik legfontosabb munkaköri feladata a HC-nek. Úgy képtelenség csapatot építeni, hogy a GM ül az irodájába, és "ne szólj bele, nem a te dolgod" alapon dönt a roster mozgásokról, a HC meg ül lent a sajátjában, kapja készen a játékosokat, aztán építsen belőlük csapatot. Ha a GM és a HC nincs egy hullámhosszon, akkor megette a fene az egészet. A HC-nak bele KELL szólnia a GM munkájába, a GM-nek meg bele KELL szólnia a HC munkájába. Aztán a végén a felelős dönt, de a döntéseket ki kell beszélni, és egyet kell érteni. Ha nem értenek egyet, akkor le kell cserélni valamelyiket.
peterk2005
Csak hogy egyértelmű legyen a véleményem: azt hogy kit igazolunk az természetesen közös döntés, de azt hogy mennyiért az GM dolog, ő felel a salary capért (illetve gondolom az erre illetékes matekozó), nomeg gondolom a tulaj felé a cashért stb... ha nem így van akkor az egy fura vállalat működés

Green is green
4 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
Nincs itt semmi látnivaló kérem, ez itt csak a JETS....

Maccnek rég lefőtt a kávé, ám tényleg érthetetlen miért most? Ettől még nem lennénk gyengébbek... Viszont az felháborító szerintem (ha igaz) hogy egy friss vezetőedző azt kritizálja mennyiért igazolunk játékost. Ez a GM dolga, Ő csak foglalkozzon a sajátjával. Ráadásul szerintem Bellre szükségünk volt/van (ha más nem ráfért egy igazi tapasztalt sztár a csapatra) - bár ha az edző nem tud kezelni nehezebb játékosokat akkor mindegy -, Mosley szerződése sok, és én elfogult vagyok vele, mert szerintem bitang jó játékos (nomeg standard Fantasy LB-m 😊 ) és ez még belefért nekünk. Az hogy Centert nem hoztunk az tényleg jogos kritika. Csak én valahogy elöször bizonyítanék edzőként és utána pofáznék bele más munkájába....
A lényeg hogy most mihamarabb lenyugtassuk a kedélyeket, legyen új GM. Lehetőleg olyan, akinek a koncepciójába belefér Darnold, Bell az erős D line stb, hogy ne kelljen megint elölről kezdeni

Green is green

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Pityu Gyor New York Jets 249
Sziasztok, némi visszatekintővel terhelnélek titeket a draft kapcsán: én a draft utáni értékelésnél sokkal fontosabbnak látom, hogy évek múltán hogy néz ki az adott draftosztály. Összeszedtem hogy az elmúlt 4 év draftjainak mi a képe: hányan vannak még rosteren és A-tól D-ig osztályozva mekkora választások voltak. Bocs ha hosszú és ha van hasonló kimutatás valahol profibban (vagy összevetve más csapatokkal hogy ez jó vagy rossz arány-e) azt megoszthatnátok.

2011
1/30 Muhammad Wilkerson, DE, Temple IGEN, A
3/30 Kenrick Ellis, NT, Hampton NEM
4/29 Bilal Powell, RB, Louisville IGEN, C
5/22 Jeremy Kerley, WR, TCU IGEN, B
7/5 Greg McElroy, QB, Alabama NEM
7/24 Scotty McKnight, WR, Colorado NEM
4 szezon után 50% még a rosteren és ugyebár Wilkerson első körös, 30. pickként választása jócskán emeli ezen "osztály" értékét. Powell változóan kap szerepet, akárcsak Kerley is, posztmélyítésnek jók szerintem.

2012
1/16 (16) Quinton Coples DE, North Carolina IGEN, B
2/11 (43) Stephen Hill, WR, Georgia Tech NEM
3/14 (78) Demario Davis, ILB, Arkansas State IGEN, A
6/17 (189) Josh Bush, FS, Wake Forest NEM
6/32 (204) Terrance Ganaway, RB, Baylor NEM
6/33 (205) Robert T. Griffin, OG, Baylor NEM
7/35 (244) Antonio Allen, SS, South Carolina IGEN, C
7/37 (246) Jordan White, WR, Western Michigan NEM
37.5 százalék van még a keretben, ami a legkevesebb a 4 évből. Visszakerestem az akkori kommentárokat elég viccesek: Hill-t a fizikai adottságai, a 7. körös White-t az egyetemi eredményei miatt igen jó draftnak tartották, míg nem értették Davis behúzását, valamint Coples első körét. Szerintem Davis nagy érték, Coplesből meg egy gyenge induló év után főleg OLB-ként megtalálták a helyét. Allen csere főleg.

2013
1/9 (9.) Dee Milliner, CB (Alabama) IGEN, C
1/13 (13.) Sheldon Richardson, DT (Missouri) IGEN, A
2/7 (39.) Geno Smith, QB (West Virginia) IGEN, C
3/10 (72.) Brian Winters, OG (Kent State) IGEN, C
5/8 (141.) Oday Aboushi, OT (Virginia) IGEN, C
6/10 (178.) William Campbell, DT (Michigan)  NEM
7/9 (215.) Tommy Bohanon, FB (Wake Forest) IGEN, C
86% még mindig Jets tag, ez egész jó lenne, amin Richardson kihalászása még javítana. Milliner azonban az első évében nagyon gyengén kezdett, majd ugye sérült, Geno barátunkat ismerjük (a nagy első körös prospekt ugyebár aki csak az ügynöke miatt csúszott le), az Ő kettejük következő éve dönti el szerintem mit ér ez a társaság. Winters és Aboushi változóan játszik, bár én spec a falembereket nehezen tudom megitélni.

2014
1/18 (18) Calvin Pryor, FS (Louisville) IGEN, C
2/17 (49) Jace Amaro, TE (Texas Tech) IGEN, C
3/16 (80) Dexter McDougle, CB (Maryland) IGEN, D
4/4 (104) Jalen Saunders, WR (Oklahoma) NEM
4/15 (115) Shaquelle Evans, WR (UCLA) IGEN, D
4/37 (137) Dakota Dozier, OG (Furman) IGEN, D
5/14 (154) Jeremiah George, ILB (Iowa State) NEM
6/19 (195) Brandon Dixon, CB (Northwest Missouri State) NEM
6/33 (209) Quincy Enunwa, WR (Nebraska) IGEN, D
6/34 (210) IK Enemkpali, OLB (Louisiana Tech) IGEN, D
6/37 (213) Tajh Boyd, QB (Clemson) NEM
7/18 (233) Trevor Reilly, OLB (Utah) IGEN, C
12-ből 8 van még rosteren egy szezon után, aminél szerintem szörnyűbb hogy sehol egy Wilkerson vagy Richardson vagy akár egy Davis/Coples kaliber, bár tény hogy egy évnél többet kell nekik adni. Pryor nagyon vegyes évet zárt, pedig ebből a sec-ből kitünhetett volna. Kíváncsi vagyok mit kezd az új defense csapattal. Amaro is nagy igérvény volt, Cumberlandhoz nem ért fel még szerintem. A többiek egyenlőre nagyon kiegészítő emberek.

Még sikeresebb idei draftot magunknak!!

Green is green
11 napja
Pityu Gyor New York Jets 249
Én azért azt szűrtem le, hogy végre van egy GM aki tudja kb mit akar és tesz is érte - ezt jó látni. Annyi meg van a csapatban, hogy Gase megmutathassa tud-e alkotni

Green is green
9 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
3. pick a mienk hála a Cardinals győzelmének. Vasárnap Bills ellen gurul tovább a tank és a visszaszámlálás Bowles kivágásáig.
Beki
Azt utálom, hogy decemberben már azzal foglalkozunk mennyi szenvedés van még hátra az aktuális szezonból...

Green is green
több mint 4 éve
Pityu Gyor New York Jets 249
A Jets 1+1-et akar Wilkersonért.Stez
Contract yearben leshetjük ki adja meg.Beki
1/6-os DL draft után...tomi-tomi
a "legjobb" amit eddig hallottam az az volt, hogy Williams-szel Richardsont akarjuk tehermentesíteni, hogy véglegesen tudjunk belőle target zone RB-t faragni Rex Ryan módra 😊)))

Green is green
9 napja
Pityu Gyor New York Jets 249
Berrios, TruJo es RA Q besorolast kapott a mai meccsrr, de mindannyian beoltoznek.
Billsnel Roberts nem jatszik.

Nagyon kellene a mai gyozelem, mert utana Browns es Pats, majd bye week. Konnyen 0-3 is osszejohet es utana sem lesz konnyebb a schedule.
Beki
Egyetértek, formálódó csapatunknak sokat érne egy nyitógyőzelem (bár tavaly is azt hittük... )
Go JETS!!!!!!

Green is green
3 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
Jobban érzed magad Gase nevét olvasva?
Bazzani
Éveken keresztül egál körülre hozott egy cap, fa és draft szempontból félremenedzselt csapatot, úgy, hogy a franchise QB állandóan sérült volt, és ha egészséges, akkor se egy hűde. Ennél Darnold is jobb, és ha lesz egy normális GM, akkor a FO tevékenység is csak jobb lehett.

Nem mondom, hogy Gase-el SB-t fog nyerni a Jets, de le se írnám a Miami évei miatt. Belichick se működött ennél jobban Clevelandben.
peterk2005
Valamit félreértettél.
Én egy szóval nem kritizáltam Gase-t. Egy Jets szurkolót kérdeztem, hogy valóban boldog e Gase nevét olvasva náluk mint HC.
Nekem a csóka teljesen nem normálisnak tűnik.
Na most mégiscsak kritizáltam.
Bazzani
Jets szurkoló lélektana más.... volt itt lábfetisiszta, buttfumble, öltözőben orrba nyomott irányító, legutóbb egy kávézgatva mosolygó draftolni képtelen GM, meg egy szavam nincs nagy darab bálna HC... az hogy a srác nem normális fejeket vág egy sajtótájékoztatón még nem ok aggodalomra 😊))

Green is green
7 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
Ez teljesen nem normális 😀

 twitter.com/TheAdamsEra/status/1088259286415958016
alatriste
Emberunk, aki abban a Patses izeban volt, korhazba kerult.
Beki
Megértem, hogy bevitték a pszichiátriára, elég hülye jelmez...

Green is green
8 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
New York Jets @nyjets
UPDATE: We have completed an interview with Jim Caldwell for our head coaching vacancy.

Na pasztmek ez a semmiből jött. 😀
Beki
Senki sem erti Caldwell allando interjuztatasait, tobbek kozott szerintem is a pali nulla, de o azon keves emberek koze tartozik, akik tulajdonkeppen elkurni semmit sem kurtak el eddig. A Coltsnal dolga nem volt, Manninggel ment a csapat, atvette Dungy hagyatekat, de a Detroitnal sem voltak balhek, nem is teljesitettek rosszul, negy szezonbol harom pozitiv, ketto rajatszas. Aztan azert repult, mert hogy a hatterben mar regen beinteztek Patriciat.

De az eredmenyei nem rosszak, ez meg sokakat vonz, foleg mondjuk azokat, akik „biztonsagi” valtasban gondolkoznak es nem mernek kockaztatni, hogy egyetemrol hozzanak valakit, netan olyan jojjon, aki sosem volt meg HC.
Stez
Ugyan... ki van pipálva még egy feket fiú interjúra...

Green is green
8 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
Boldog Karácsonyt minden Jetses sorstársnak!!!

Green is green
9 hónapja
Pityu Gyor New York Jets 249
Rohadjon rá a gatya Bowles-ra, csak sikerül egy jelentéktelen győzelemmel megint rontani draft helyünkön.
Beki
En ezzel nem ertek egyet, pl ezer eve nem forditottunk meg a vegen meccset, ami biztos ad onbizalmat azoknak akik itt maradnak hosszutavon (Darnold), raadasul a pickek tulertekeltek szerintem. A Jetsnel plane ugyis kb 70%ban bustokat huzunk 😊))) a jatekhivas mindettol fuggetlenul hanyinger volt neha.. jo lesz ha mar uj rezsim jon
Raadasul a Patsen lehet rohogni, igazi Jetses modra kapott ki 😊))

Green is green