NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 982
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
ja, az el is van mentve. Akkor még reméltem, hogy minden rendben van : D2013-as szezonnyító a Skins ellen. Soha nem felejtem el, azt az offenset.Jövő vasárnap 7-kor adja a sport2 a Vikings elleni meccset.Akkor tuti kikapunk. Én nem emlékszem olyan sporttv-s meccsre amit megnyertünk volna...
határbíró
korodiati
balintbaba
több mint 9 éve
2013-as szezonnyító a Skins ellen. Soha nem felejtem el, azt az offenset.Jövő vasárnap 7-kor adja a sport2 a Vikings elleni meccset.Akkor tuti kikapunk. Én nem emlékszem olyan sporttv-s meccsre amit megnyertünk volna...
határbíró
korodiati
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Igaz de azt leszámítva. Bár remélem új időszámítás kezdődött idén ebben is.2. forduló?Jövő vasárnap 7-kor adja a sport2 a Vikings elleni meccset.Akkor tuti kikapunk. Én nem emlékszem olyan sporttv-s meccsre amit megnyertünk volna...
határbíró
korodiati
határbíró
több mint 9 éve
2. forduló?Jövő vasárnap 7-kor adja a sport2 a Vikings elleni meccset.Akkor tuti kikapunk. Én nem emlékszem olyan sporttv-s meccsre amit megnyertünk volna...
határbíró
korodiati
több mint 9 éve
Jövő vasárnap 7-kor adja a sport2 a Vikings elleni meccset.Akkor tuti kikapunk. Én nem emlékszem olyan sporttv-s meccsre amit megnyertünk volna...
határbíró
több mint 9 éve
Jövő vasárnap 7-kor adja a sport2 a Vikings elleni meccset.
több mint 9 éve
Két érdekes írás, főleg a második:www.phillymag.com/birds247/2016/10/11/philadelphia-eagles-carson-wentz-doug-pederson-merrill-reese/
www.nj.com/eagles/index.ssf/2016/10/a_look_at_all_of_the_calls_against_the_eagles_vs_t.html#0
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Ahhoz képest, hogy kikaptunk és megdobta első int-t, Mondjuk jól játszott egyébként, a zsebet félelmetesen érzi, nem egyszer megint jól mozgott ki, maradjon is így:több mint 9 éve
ilyenkor jön jól egy vizsgázós / gyerekszületős sms. mondjuk a kereszteneve a gáz, a vaitai még úgy, ahogy.kokszmiért is kapta?Illegális teljesítménynövelő szerek
koksz v spangli?
Janek
mustaine
Ha lesz tévés meccsünk Ricsi megszenved Vaitai-val
Janek
több mint 9 éve
A lényeg hogy a csapat ne szenvedjen vele, ha jól játszik nem kell emlegetni 😊kokszmiért is kapta?Illegális teljesítménynövelő szerek
koksz v spangli?
Janek
mustaine
Janek
több mint 9 éve
kokszmiért is kapta?Illegális teljesítménynövelő szerek
koksz v spangli?
Janek
mustaine
több mint 9 éve
miért is kapta?Illegális teljesítménynövelő szerek
koksz v spangli?
Janek
több mint 9 éve
A nem elhanyagolható pénzügyek:twitter.com/AdamSchefter/status/785852742963257344
És Howie közleménye:
Szerkesztette: mustaine
több mint 9 éve
Nagyon úgy tűnik LJ 10 meccs csüccs... Reméljük tudjuk pótolniígy így
dande
twitter.com/AlbertBreer/status/785850781639598081
twitter.com/MikeGarafolo/status/785848914264125442
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nagyon úgy tűnik LJ 10 meccs csüccs... Reméljük tudjuk pótolni
több mint 9 éve
Szerintem a fumblival senkinek semmi baja, az sajnos az volt, inkább az előtte lévők piszkálják az embert. főleg az első félidőben volt aránytalan a dolog, különösen a holdingok befújása be nem fújása. Engem legalábbis ez dühített. Nem egy nehéz szituációt így oldottak meg és a drive végén jött a TD. Nem csoda, hogy a falembereink nem tudtak odaérni. De hangsúlyozom, ez semmit nem von le a Lions sikeréből járt nekik, csak nyilván bosszantó. Ha vernénk a Skinst meg véletlenül a Vikest is akkor rendben is vagyunk ez belefér, de még az is ha-e kettőből csak a Skinst vernénk. Aztán meglátjuk hogyan tovább.Gondoltam megosztom ezt a részletet, hátha valakinek új az infó.
dande
Ha a Skinst verjük akkor nekem a 4-2-vel sem lesz semmi bajom. Mindenesetre a Vikes idei formáját elnézve még el is képzelhető a második körös Bradfordért 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Szerintem a fumblival senkinek semmi baja, az sajnos az volt, inkább az előtte lévők piszkálják az embert. főleg az első félidőben volt aránytalan a dolog, különösen a holdingok befújása be nem fújása. Engem legalábbis ez dühített. Nem egy nehéz szituációt így oldottak meg és a drive végén jött a TD. Nem csoda, hogy a falembereink nem tudtak odaérni. De hangsúlyozom, ez semmit nem von le a Lions sikeréből járt nekik, csak nyilván bosszantó. Ha vernénk a Skinst meg véletlenül a Vikest is akkor rendben is vagyunk ez belefér, de még az is ha-e kettőből csak a Skinst vernénk. Aztán meglátjuk hogyan tovább.
több mint 9 éve
ElbasztukDe menni kell tovább
Tanulni
Élvezni a játékot.
több mint 9 éve
Nagy a csend így egy kicsit védelmembe veszem a zebrákat. Visszaolvastam az eredménykövetőt, úgy láttam csak egy valaki említette meg a fumble alábbi részletét. Ugye az ominózus esetnél Kelce odavetette magát vadállat módjára ahogy kell. A labda kicsúszott alóla a lábai közé, a felsőteste pedig távozott a pályáról (könyöke lent). Pederson jogosan azt reklamálta, hogy pályán kívüli ember ért bele, így halott a labda. Ez minden bizonnyal így is volt, többször visszanéztem az esetet és 99%-ig biztos vagyok benne, hogy Kelce beleért. Ha az összes kameraállás a birtokomban van és van időm kikockázni lehet meg tudom mondani 100%-osan is. A videóbíró is valószínűleg csak 99%-ban volt ebben biztos és az sajnos nem elég, hogy a pályán hozott döntést megváltoztassák, ami viszont jogos mert ebben következetesnek kell lenni.De amúgy kicsit olyan érzésem van, hogy a sok méltatlan döntést amit szegény oroszlánosoknak kell elszenvednie éveken át, mindig rajtunk adják vissza a bírók :/
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Már nagyjából kiveséztétek, de azért annyit hozzáteszek: az, hogy a hátrányt sikerült okosan ledolgozni és a védelem is helyrerázódott a második félidőre számomra azért pozitív jel, sikerült belenyúlni és átvenni az irányítást és megnyerni a meccset, hogy aztán elveszítsük. Sajnos az első félidőben a szopóroller nagyon összejött, szerintem a kezdést kellett volna választanunk. 3 hosszú drive-val lefárasztották a srácokat, ez az amit eddig mi csináltunk az ellenfelünkkel.További pozitívum Wentz játéka annak ellenére, hogy az INT-ben benne volt, aluldobta méghozzá mellé is. (most néztem vissza amúgy 58 yardot repült a labda, nem rossz...) A playcall nekem abszolút bejött, tökös, ezt vártam, nem jött be, ha bejön Ő az Isten, rookie of the week/year, NFC offensive player of the week/month stb. Ryan Matthewsnak dobott TD passza sem volt ott a szeren, azért viszont Matthewsé az érdem, hogy be tudta húzni.
Ezzel a rengeteg zászlóval nem nagyon tudok mit kezdeni, nem is emelnék ki egyetlen esetet, viszont a pass interference-ek k**vára felb**nak...leginkább az bosszant, hogy egyik pillanatban röpködnek a zászlók a legkisebb kontaktra aztán meg néhány igazán egyértelmű esetnél (pl.: Chicago elleni Jacoby Glenn-Nelson Agholor eset) néma csend. Nyilván ez az egyik rákfenéje lesz mindig az ítélkezésnek, de mivel a játék egyik leglátványosabb elemét befolyásolja és az esetleges tévedés komoly mértékű yardveszteséggel jár a szenvedő félnek legyen az OPI vagy DPI ezért itt lenne az ideje, hogy visszanézhetővé tegyék. Hangsúlyozom szerintem nem ezért kaptunk ki, de bosszantó a következetlenség.
Szar így kikapni, ez van. Jobb lenne, ha nem kellene tanulni belőle, de muszáj. Öröm és bódottá, hogy a csapat még egyben, a sérülések nem tizedelnek minket.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Jó volt a Lions def be is akartam előre írni, hogy Slaytól azért tartok kár, hogy nem tettem, hátha akkor másként alakul 😉
több mint 9 éve
Itt a végén a playhívás, a dobás és az elkapó játéka volt csak rossz úgy összesen. Ez pont háromszor annyi hiba volt, mint Mathews labdakiejtése. De még a passz hagyján is, mert tudjuk "give a chance to the Reciever". Csak hát nem AJ Green volt arrafelé. Egyébként megintcsak szenvedtünk azzal, hogy a fal jól megvédte Wentzet, de semmi szeparésön nem volt az elkapóktól nagyon sok esetben. Jövőre nem próbáljuk be Gordont? 😊 Úgyis jók vagyunk a rehabilitált emberek foglalkoztatásában.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Enmeg aztmondom amit a kozvetitesben. A Corner jobb elkapó volt mint Agholor 😁
több mint 9 éve
Láttunk már ilyenért DPI-t, s szívesen mondanám, hogy nem ezen múlt....