Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
baszek ez egy westvirzsinia meccs pfüjjjA jobb oldali a csapat idei reménysége 😊1: de milyen szép a Kentucky rifle agyazása, valami habos juhar vagy ilyesmi, 1db kisebb vagyon lehetett csak a faanyag hozzá,
Spy
2: profi focistánál ekkora pocakot csak falembereknél láttam (eddig)
Jan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Colbert a státuszáról: "I can say this without any hesitation: as long as the Rooneys and the Pittsburgh Steelers want me to be a part of this organization and it's a good thing for our family, we'll be here. I'm not looking to go anywhere else."
Két változó, a családi -amit nem ismerünk- ill. a főnöké. Mellette önkritikát gyakorolt, miszerint nem elfogadható, hogy immáron második éve nem rakott össze PO csapatot. Gondolom, egy harmadik év meginogtatná a hitét, Rooney-ét nem hiszem.
Nyilván a Post-BB éra egy másik történet lesz.
több mint 6 éve
gedam
6 476
ettől féltem, nagyonén tudtam
index.hu/kultur/2020/02/13/big_ben_london_harang_torony_felujitas/
sutianap
több mint 6 éve
ettől féltem, nagyonindex.hu/kultur/2020/02/13/big_ben_london_harang_torony_felujitas/

több mint 6 éve
A jobb oldali a csapat idei reménysége 😊1: de milyen szép a Kentucky rifle agyazása, valami habos juhar vagy ilyesmi, 1db kisebb vagyon lehetett csak a faanyag hozzá,
Spy
2: profi focistánál ekkora pocakot csak falembereknél láttam (eddig)
több mint 6 éve
ezek teljesen nyilvanvalo bocsanatkeresi korok a kezeles miatt.Ejh......ennek fele nem tréfa....emberünk egyre komolyabban gondolja ezt a témát.....Nézd már, nemcsak Pittsburghbe akarna visszamenni, hanem az egyik énje Vegast kívánja : ))))
Klemó
www.totalprosports.com/2020/02/12/antonio-brown-says-hes-talking-to-jon-gruden-about-a-potential-return-to-raiders-audio/
Fast Willie
elso lepes, lasd be, hogy gond van, kerj bocsanatot oszinten.
több mint 6 éve
Ejh......ennek fele nem tréfa....emberünk egyre komolyabban gondolja ezt a témát.....Nézd már, nemcsak Pittsburghbe akarna visszamenni, hanem az egyik énje Vegast kívánja : ))))
Klemó
www.totalprosports.com/2020/02/12/antonio-brown-says-hes-talking-to-jon-gruden-about-a-potential-return-to-raiders-audio/
több mint 6 éve
Boriszov elvtárs 🤣A jobb oldali a csapat idei reménysége 😊Soha nem az arca szépségéért szerettük 😊
Spy
bcsarli
több mint 6 éve
A jobb oldali a csapat idei reménysége 😊Soha nem az arca szépségéért szerettük 😊
Spy
több mint 6 éve
leszállt ő már az üstökösről az NFL-ben. Ha fizet érte, eljöhet visszahordani.A terápia első lépése csupán..semmi xtra.visszaaggya a felit, amit elvitt, - azt akkor lehet telefonálni vele
Spy
sutianap
több mint 6 éve
A terápia első lépése csupán..semmi xtra.visszaaggya a felit, amit elvitt, - azt akkor lehet telefonálni vele
Spy

több mint 6 éve
A terápia első lépése csupán..semmi xtra.
több mint 6 éve
Ejh......ennek fele nem tréfa....emberünk egyre komolyabban gondolja ezt a témát.....
több mint 6 éve
www.instagram.com/p/B8eEUdPh-gB/
több mint 6 éve
draft 3. karika 😜Inkább hozzuk el azt aki passzolgatott neki 😊
youtu.be/qdBe857dR38
sutianap
több mint 6 éve
szerencsére, me lepattanóban könyörtelennek köll lenni, főleg ekkori pojénnál 😂Ofkorsz Süti! Mentség: McLendon korábban mar volt írva a telefonomrol az ismert okok végett és a T9 megjegyezte, így McClendon úr esetében önálló almás gondolatta vált 😊Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!nyomdmega Cét Laccca! McClendon
Klaci79
ukk eza Bulldogz family, happyhours 🌞
sutianap
De szerencsére figyelsz 😉
Klaci79

több mint 6 éve
Ofkorsz Süti! Mentség: McLendon korábban mar volt írva a telefonomrol az ismert okok végett és a T9 megjegyezte, így McClendon úr esetében önálló almás gondolatta vált 😊Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!nyomdmega Cét Laccca! McClendon
Klaci79
sutianap
De szerencsére figyelsz 😉
több mint 6 éve
Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!nyomdmega Cét Laccca! McClendon
Klaci79
Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!
több mint 6 éve
Nagyon remélem, hogy még elgondolkodni sem fog rajta senki, nemhogy tényleges lépéseket tenni.