Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
A jobb oldali a csapat idei reménysége 😊

Spy
1: de milyen szép a Kentucky rifle agyazása, valami habos juhar vagy ilyesmi, 1db kisebb vagyon lehetett csak a faanyag hozzá,
2: profi focistánál ekkora pocakot csak falembereknél láttam (eddig)
Jan
baszek ez egy westvirzsinia meccs pfüjjj

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Colbert a státuszáról:
"I can say this without any hesitation: as long as the Rooneys and the Pittsburgh Steelers want me to be a part of this organization and it's a good thing for our family, we'll be here. I'm not looking to go anywhere else."

Két változó, a családi -amit nem ismerünk- ill. a főnöké. Mellette önkritikát gyakorolt, miszerint nem elfogadható, hogy immáron második éve nem rakott össze PO csapatot. Gondolom, egy harmadik év meginogtatná a hitét, Rooney-ét nem hiszem.
Nyilván a Post-BB éra egy másik történet lesz.
több mint 6 éve
Az utolsó celebborbélyság. Úgy nézem, lesz ki továbbvigye a lángot...

több mint 6 éve
gedam 6 476
ettől féltem, nagyon
 index.hu/kultur/2020/02/13/big_ben_london_harang_torony_felujitas/
sutianap
én tudtam
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
ettől féltem, nagyon
 index.hu/kultur/2020/02/13/big_ben_london_harang_torony_felujitas/

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan

Spy
1: de milyen szép a Kentucky rifle agyazása, valami habos juhar vagy ilyesmi, 1db kisebb vagyon lehetett csak a faanyag hozzá,
2: profi focistánál ekkora pocakot csak falembereknél láttam (eddig)
több mint 6 éve
gedam 6 476

Spy

észak meggyötör
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Ejh......ennek fele nem tréfa....emberünk egyre komolyabban gondolja ezt a témát.....
Klemó
Nézd már, nemcsak Pittsburghbe akarna visszamenni, hanem az egyik énje Vegast kívánja : ))))

www.totalprosports.com/2020/02/12/antonio-brown-says-hes-talking-to-jon-gruden-about-a-potential-return-to-raiders-audio/
Fast Willie
ezek teljesen nyilvanvalo bocsanatkeresi korok a kezeles miatt.
elso lepes, lasd be, hogy gond van, kerj bocsanatot oszinten.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 134
Ejh......ennek fele nem tréfa....emberünk egyre komolyabban gondolja ezt a témát.....
Klemó
Nézd már, nemcsak Pittsburghbe akarna visszamenni, hanem az egyik énje Vegast kívánja : ))))

www.totalprosports.com/2020/02/12/antonio-brown-says-hes-talking-to-jon-gruden-about-a-potential-return-to-raiders-audio/
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Spy
Soha nem az arca szépségéért szerettük 😊
bcsarli
Boriszov elvtárs 🤣
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Spy
Soha nem az arca szépségéért szerettük 😊

több mint 6 éve

több mint 6 éve
A terápia első lépése csupán..semmi xtra.
Spy
visszaaggya a felit, amit elvitt, - azt akkor lehet telefonálni vele
sutianap
leszállt ő már az üstökösről az NFL-ben. Ha fizet érte, eljöhet visszahordani.
több mint 6 éve
Spy
visszaaggya a felit, amit elvitt, - azt akkor lehet telefonálni vele

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.instagram.com/p/B8eEUdPh-gB/
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
draft 3. karika 😜
 youtu.be/qdBe857dR38
sutianap
Inkább hozzuk el azt aki passzolgatott neki 😊

több mint 6 éve
Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!
Klaci79
nyomdmega Cét Laccca! McClendon
ukk eza Bulldogz family, happyhours 🌞
sutianap
Ofkorsz Süti! Mentség: McLendon korábban mar volt írva a telefonomrol az ismert okok végett és a T9 megjegyezte, így McClendon úr esetében önálló almás gondolatta vált 😊
De szerencsére figyelsz 😉
Klaci79
szerencsére, me lepattanóban könyörtelennek köll lenni, főleg ekkori pojénnál 😂

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
draft 3. karika 😜
 youtu.be/qdBe857dR38
sutianap
Ki az az OBJ? 😂
több mint 6 éve
Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!
Klaci79
sutianap
Ofkorsz Süti! Mentség: McLendon korábban mar volt írva a telefonomrol az ismert okok végett és a T9 megjegyezte, így McClendon úr esetében önálló almás gondolatta vált 😊
De szerencsére figyelsz 😉
több mint 6 éve
draft 3. karika 😜
 youtu.be/qdBe857dR38

több mint 6 éve
Klaci79

Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Nagyon remélem, hogy még elgondolkodni sem fog rajta senki, nemhogy tényleges lépéseket tenni.