Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Well fuck
több mint 5 éve
Javon Hargrave maradt az államban, de konferenciát váltott,twitter.com/AdamSchefter/status/1239703324099821568
több mint 5 éve
Baszki egy jovore 35 eves falemberrol beszelunk. Ertem a rutint es azt hogy meg mindig jo, de Juddon szerintem sokkal fontosabb lancszem ott szerintem.A tavalyi mely TE classbol alulrol csemegeztunk....igy az idei sokkal gyengebb kinalat es a keves pick miatt kenyszeepalyan vagyunk.
több mint 5 éve
McDonald marad, a fizetését viszont jelentősen tudjak csokkenteni
több mint 5 éve
Nekem is tetszik (dehogy is!!!), amit a Ravens FO tol, de ha bukják Judon-t Campbellért, az már másDe felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.sajnos most minden a kezükre játszik és elég bevállalósak is...ami másra nem jellemző (Peters pl)
tenorx
De ilyen TE class esetén várható volt, hogy valamelyiket elengedik valami erős pickért....Djoku kellene, de ennyi pénzzel.
Klaci79
több mint 5 éve
Mi is 3 éve az utolsót.De felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.Jaja, tök jó.
tenorx
Mikor nyertek utoljára PO meccset, 2014 v 15-ben?
Jan
Nem túl acélos.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
De felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.Jaja, tök jó.
tenorx
Mikor nyertek utoljára PO meccset, 2014 v 15-ben?
több mint 5 éve
14-15 milla amit ma felszabadítottunk...de most nincs pl kezdő LG, így jöhet majd Finney hosszabbítás, ami nem feltétlen rossz megoldás, de OG így is még kelleni fog.Buktuk az elvileg kezdő ILB-t, de Williams és Bush jó lesz, mögéjük már kinéztünk valakit drafton.
És ment az alig használt Csikló...nem nagy kár érte...
több mint 5 éve
Sajnálom...emberileg is, meg mint játékos is...gondolom Ravenses kollégák nemrég hasonlóan éreztek:Alulértékelt tagja volt ennek a falnak. Pouncey ülepe hiányolni fogja a jobb kézfejét.
pbs.twimg.com/media/DD_G--CXgAELLem?format=jpg&name=medium
Klaci79
több mint 5 éve
Sajnálom...emberileg is, meg mint játékos is...gondolom Ravenses kollégák nemrég hasonlóan éreztek:pbs.twimg.com/media/DD_G--CXgAELLem?format=jpg&name=medium
több mint 5 éve
De felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.sajnos most minden a kezükre játszik és elég bevállalósak is...ami másra nem jellemző (Peters pl)
tenorx
De ilyen TE class esetén várható volt, hogy valamelyiket elengedik valami erős pickért....Djoku kellene, de ennyi pénzzel.
több mint 5 éve
De felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.Detto.
tenorx
több mint 5 éve
De felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.
több mint 5 éve
Fostert próbáljuk elcserélni...biztosan lesz partner...remélem egy 6. kör jönni fogNem lesz. Bejelentette visszavonulását.
Klaci79
több mint 5 éve
Fostert próbáljuk elcserélni...biztosan lesz partner...remélem egy 6. kör jönni fog
több mint 5 éve
azért ez a Hopkins tréd durva...örülök, hogy legalább ő nem a Ravensbe ment...na Texans szurkoló most nem lennék....Mér, nagyon izgi lehet
Klaci79
több mint 5 éve
azért ez a Hopkins tréd durva...örülök, hogy legalább ő nem a Ravensbe ment...na Texans szurkoló most nem lennék....
több mint 5 éve
Dönciről nincs hír....sajnos a TE class is gyenge így nem csodálkoznék ha megtartanánk. Még azt isnel tudom képzelni hogy szerződést hosszabbítunk.
több mint 5 éve
Hargravere nem lesz pénz?még nem...de ki tudja mi lesz az elkövetkező órákban, napokban
steelwolf
több mint 5 éve
Hargravere nem lesz pénz?
több mint 5 éve
9.245 millió felszabadult ezzel a 3 kivágássalMég marad persze pár lépés, de főképp a fizetések átstrukturálását várom
több mint 5 éve
Steelers have released linebackers Mark Barron and Anthony Chickillo and receiver Johnny Holton.
több mint 5 éve
5 Milla szabadult fel kb