Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
nincs nózunk a nem tűnt fel?
sutianap
Lehet elengedjük a klasszik 3-4-et, és alkalmanként bemegy valaki NT-be, de többször lesz csak 2 DL a pályán. Vagy nem tudom...
Jan
azzal a szezononkénti 6-700 snappel meg minek törődni?
sutianap
Úgy izgulsz ezen, mintha neked kellene megoldani. 😊
Majd betesznek valami dagit középre, aztán hajrá. Ha alapból 4 emberes passrushban gondolkodunk, akkor az a 4 megvan, meg mindegyik mögé egy backup is.

Én amúgy bírtam ezt a Hargreave gyereket, jó is volt, nem vártam hogy meg tudjuk tartani. Inkább azon csodálkozom, hogy Finney (aki anno pityeregve jelentette be, hogy egy álom valóra vált...) elhúzott a retekbe, most, amikor kezdő lett volna. Ez már inkább wtf?!

Szerkesztette: Jan
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Buggs 6'3 295 lbs , Hargrave 6'2 305 lbs, van köztük kb 4 kiló. Az sok?
Fast Willie
nem, a 75 snap az a kevés!
sutianap
75-ből majd lesz 675, vagy őt miért hoztuk?
Fast Willie
mer Bamás, és kerekseggű

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 134
Fast Willie
sutianap
75-ből majd lesz 675, vagy őt miért hoztuk?
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Fast Willie

több mint 5 éve
több mint 5 éve
sutianap
Lehet elengedjük a klasszik 3-4-et, és alkalmanként bemegy valaki NT-be, de többször lesz csak 2 DL a pályán. Vagy nem tudom...
Jan
azzal a szezononkénti 6-700 snappel meg minek törődni?

több mint 5 éve
sutianap
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Én nekem az LB poszton Barron és Szmöre nem volt megoldás. Előbbi a szezon végére már adott életjelet, de ez kevés ahhoz a fizetéshez. Utóbbi esetében pedig borzalmasan kevés az ST aktivitás.

A gondom az, hogy sok a draft need. Kell OL, kell Safety, kell az elkapó sorba erősítés, kell mélység LB poszton.....
Klemó
Sean Davisnek szerintem semmi piaca nem lesz, őt olcsón még visszahozhatjuk. Én elsőre G-t draftolnék, de hoznék még egy projetk OT-t is.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Én nekem az LB poszton Barron és Szmöre nem volt megoldás. Előbbi a szezon végére már adott életjelet, de ez kevés ahhoz a fizetéshez. Utóbbi esetében pedig borzalmasan kevés az ST aktivitás.

A gondom az, hogy sok a draft need. Kell OL, kell Safety, kell az elkapó sorba erősítés, kell mélység LB poszton.....
több mint 5 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
FB kellett, mert Nix többet volt sérült, mint egészséges, és úgy tűnik használni is akarjuk ezt a posztot.

A felsoroltakon kívül még újra a belső LB sor tűnik kevésnek...
Bush és Bincen kívül csak Spillane és Gilbert III. van.

Alakul a draft need... Mondjuk FA-ról még csak beesik valahová ember, de aki javulást is hoz és pénzünk is lenne rá kevés van.

több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
 twitter.com/ZBNFL/status/1240062338864209921?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1240062338864209921&ref_url=https%3A%2F%2Fsteelersdepot.com%2F2020%2F03%2Fsteelers-sign-ot-zach-banner-to-one-year-deal%2F
több mint 5 éve
Nem értem ezt. Foster visszavonul és erre elengedjük Finneyt, aki G/C poszton volt Punci és Foster mögött. Bannerrel megvan egy év, de Feilerre is második körös tendert tettünk.

Nem tudom kik vannak a piacon, de ez a fal nekem így, főleg mélységben nagyon gyenge....
Klemó
Düpri taggal szívunk, az5 várom a kis Bicsum haza gyön, DTvel viszont aranyerünk lesz

több mint 5 éve
Nem értem ezt. Foster visszavonul és erre elengedjük Finneyt, aki G/C poszton volt Punci és Foster mögött. Bannerrel megvan egy év, de Feilerre is második körös tendert tettünk.

Nem tudom kik vannak a piacon, de ez a fal nekem így, főleg mélységben nagyon gyenge....
több mint 5 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Így akkor Benitől az lesz a kérés hogy fusson ha kedves az élete? Vagy az hogy úgyis instant kezdőt húzunk a drafton? Kemény tervek ezek...
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Büdös mód hiányzott egy normális FB ebből a csapatból tavaly, de azért az kemény hogy egy FB és egy LS szerződéssel nyitjuk az FA piacot....
Klemó
Erre van keret. Mondtak is...
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Akkor most itt lyukas lett a fal. Demiért?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mike Hilton 2. körös tendert kapott.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1240085502499397632

B.J. Finney viszont elment a Seahawksba.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Én meg onnan nézem, hogy az elért eredmény mutatja meg, hogy mennyire működik jól a rendszer. (FO-al, edzőkkel, játékosokkal, mindennel együtt)

A Bengalsnál is ragaszkodtak ahhoz hogy Lewis jó edző, Dalton jó QB, nyerték is a csoportot, de a 0-7-es PO mérleg azért beárazza az egész sztorit.
Jan
En ugyan nem fogok vitazni azon hogy neked mi mit mutat meg. De egy par dolog.
1.) A ti FO-tokat nem szidja sok ember. Csinalnak hulyeseget ahogy mindegyik es a szamuk inkabb kisebb mint mashol.
2.) Tomlin-rol olyan sokat beszeltunk mar. Nalam o kivalo CEO tipusu edzo ahogy JH nalunk. Nalam a CEO tipus nem jon be, de ez egyeni. A jatek teren "teljesen" ki vannak szolgaltatva a OC-DC duonak.
3.) Ozzie 20 evig volt a FO es a karrierje elejen parades es utana is a jobbak koze tartozott. EDC-nek ez a 2. onallo eve. Egyikrol se irok itt sokat de EDC jol kezdte a dolgat.
4.) Az eredmeny egy dolog es ahogy irtam a te rendszeredben biztos igazad is van, de itt is minden relativ.
De csak a jatek kedveert idedobok egy masikat.
2011 Tebow L; 2014 Ravens L; 2015 Cica W ( amit nalad be lett arazva a sztori ), Broncos L; Itt jonnek a szerintem SB eselyes csapataitok, de alahuzva hogy ez szubjektiv 2016 Miami W, KC W es NE L esely nelkul; 2017 Jags L
Lehet itt adogatni ossze barmit, de ebbol egy 2016 ev ami jo, akar a NE elleni 0 esellyel is, de az is mas vilagitasba kerul a tobbi eredmeny mellett.
no
A 4. pontban amit leírtál, az a legnagyobb különbség a nézőpontunk között.

"Az eredmény egy dolog"

Nem, az eredmény nem csak egy dolog, hanem arról szól az egész történet. Az alfája és omegája a profi focinak, minden arra irányul, minden cselekvésnek az a végcélja, hogy meglegyen a W.

És ez kb az egyetlen dolog a fociban, ami nem relatív. Az lehet relatív hogy egy edző vagy játékos (vagy FO) jó vagy nem jó, az is lehet relatív hogy a csapat jól vagy rosszul játszik, drága-olcsó, sokmindenre rá lehet mondani. Csak egyetlen dolog nem relatív: az eredmény.

Nem az a cél, hogy jó legyen a cap helyzeted, hogy tele legye a roster elit játékosokkal, hogy nálad legyen a legjobb edző, hogy jól draftolj, hogy ilyen vagy olyan rendszert futtass... ezek mind csak eszközök, de egyik sem a cél. A cél a győzelem.
Jan
Igen az tenyleg kulonbseg. Szamomra nemcsak a KC vegezte el jol a dolgat, de csak o nyert. Persze nalad a PO meccseken elert gyozelmek voltak kiemelve mint eredmeny de az is egy reszegyseg. Lehet azt mondani es igaz is hogy a Ravens kikapott 2018-ban a PO-ban, de en azt latom hogy fos kezdes ellenere egy sokkal jobb keretu Vasas ellen bejutottunk a PO-ba egy 2018-as LJ-al. A ciklus ott kezdodott es meglatjuk mi lesz belole kihozva. De a ti 8-8 eredmenyetek csalodas? Hoztak az elvarhato eredmenyt de azert sok mindent lehet szetboncolni rajta mert az "eredmeny csak egy dolog". Ugye ha az O szemszogebol nezem mas lesz mintha a D-bol
több mint 5 éve
Büdös mód hiányzott egy normális FB ebből a csapatból tavaly, de azért az kemény hogy egy FB és egy LS szerződéssel nyitjuk az FA piacot....
több mint 5 éve
Én meg onnan nézem, hogy az elért eredmény mutatja meg, hogy mennyire működik jól a rendszer. (FO-al, edzőkkel, játékosokkal, mindennel együtt)

A Bengalsnál is ragaszkodtak ahhoz hogy Lewis jó edző, Dalton jó QB, nyerték is a csoportot, de a 0-7-es PO mérleg azért beárazza az egész sztorit.
Jan
En ugyan nem fogok vitazni azon hogy neked mi mit mutat meg. De egy par dolog.
1.) A ti FO-tokat nem szidja sok ember. Csinalnak hulyeseget ahogy mindegyik es a szamuk inkabb kisebb mint mashol.
2.) Tomlin-rol olyan sokat beszeltunk mar. Nalam o kivalo CEO tipusu edzo ahogy JH nalunk. Nalam a CEO tipus nem jon be, de ez egyeni. A jatek teren "teljesen" ki vannak szolgaltatva a OC-DC duonak.
3.) Ozzie 20 evig volt a FO es a karrierje elejen parades es utana is a jobbak koze tartozott. EDC-nek ez a 2. onallo eve. Egyikrol se irok itt sokat de EDC jol kezdte a dolgat.
4.) Az eredmeny egy dolog es ahogy irtam a te rendszeredben biztos igazad is van, de itt is minden relativ.
De csak a jatek kedveert idedobok egy masikat.
2011 Tebow L; 2014 Ravens L; 2015 Cica W ( amit nalad be lett arazva a sztori ), Broncos L; Itt jonnek a szerintem SB eselyes csapataitok, de alahuzva hogy ez szubjektiv 2016 Miami W, KC W es NE L esely nelkul; 2017 Jags L
Lehet itt adogatni ossze barmit, de ebbol egy 2016 ev ami jo, akar a NE elleni 0 esellyel is, de az is mas vilagitasba kerul a tobbi eredmeny mellett.
no
A 4. pontban amit leírtál, az a legnagyobb különbség a nézőpontunk között.

"Az eredmény egy dolog"

Nem, az eredmény nem csak egy dolog, hanem arról szól az egész történet. Az alfája és omegája a profi focinak, minden arra irányul, minden cselekvésnek az a végcélja, hogy meglegyen a W.

És ez kb az egyetlen dolog a fociban, ami nem relatív. Az lehet relatív hogy egy edző vagy játékos (vagy FO) jó vagy nem jó, az is lehet relatív hogy a csapat jól vagy rosszul játszik, drága-olcsó, sokmindenre rá lehet mondani. Csak egyetlen dolog nem relatív: az eredmény.

Nem az a cél, hogy jó legyen a cap helyzeted, hogy tele legye a roster elit játékosokkal, hogy nálad legyen a legjobb edző, hogy jól draftolj, hogy ilyen vagy olyan rendszert futtass... ezek mind csak eszközök, de egyik sem a cél. A cél a győzelem.
több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
A kanadai long snapper akarom mondani a LS Canaday is marad még.
 twitter.com/RapSheet/status/1240018698007609347

Derek (még) többet keres majd, mint a bratyó. 😊
 twitter.com/RapSheet/status/1240030595658526722
iktriad
Kissé túl van árazva
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Már csak JJ kell szóljatok Bobnak 😛
dande
+ 1 harmadik Edmunds.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Nixnek lőttek

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 266 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már csak JJ kell szóljatok Bobnak 😛

Szerkesztette: dande2