Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
A Redskins már tradelt egy Panthers QB-ért Kyle Allen személyében pár napja. Nem hiszem, hogy kell nekik még egy. Főleg, hogyha nagyon QB kell, még ott az 1/2-es pick is.szvsz a következő csapatoknak van szükségük idén kezdő qb-ra: Miami (draft), Patriots, Bengals (draft), Chargers (draft), Redskins (Ha nem válik be Haskins). A többi csapatnál szerintem megvannak a kezdő irányítók.A Bucs topikban írtam pont a csapatok QB helyzetéről Winston kapcsán- 😊
Elég szűk a kör, lényegében 3 és Newtonba szerintem még van pár jó/normális év...
Dodó
Szerintem Newton megy Rivera mellé Washingtonba, mert ő még bízik benne talán és Haskins közel sincsen készen. Drafton pedig így behúzhatják nyugodtan Youngot.
A másik esélyes nálam a Jax, de ott félő, hogy Cam kezdő szeretne lenni és háttérbe szorítaná Minshew-t, amit meg én személy szerint nem szeretnék.
Fast Willie
Nálunk mondogatják Winstont (múlt héten állítólag beszéltünk vele) vagy Daltont (trade formájában Jay Gruden miatt), de leginkább arról hallani, hogy a Minshew-Dobbs duóval megyünk neki az évnek (ha lesz szezon). Cam nálunk nem került szóba. Szerintem is a jelenlegi Minshew-Dobbs duóval kéne nekivágni a szezonnak és inkább derüljön ki idén, hogy Csodabajusz képes-e tényleg belenőni a kezdő QB cipőjébe vagy sem. Esetleg ha Scholes nem kerülne sokba(pénzben és draft pickben), és hajlandó mentorálni Minshewt a padról, azt még tudnám támogatni.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
szvsz a következő csapatoknak van szükségük idén kezdő qb-ra: Miami (draft), Patriots, Bengals (draft), Chargers (draft), Redskins (Ha nem válik be Haskins). A többi csapatnál szerintem megvannak a kezdő irányítók.A Bucs topikban írtam pont a csapatok QB helyzetéről Winston kapcsán- 😊
Elég szűk a kör, lényegében 3 és Newtonba szerintem még van pár jó/normális év...
Dodó
Szerintem Newton megy Rivera mellé Washingtonba, mert ő még bízik benne talán és Haskins közel sincsen készen. Drafton pedig így behúzhatják nyugodtan Youngot.
A másik esélyes nálam a Jax, de ott félő, hogy Cam kezdő szeretne lenni és háttérbe szorítaná Minshew-t, amit meg én személy szerint nem szeretnék.
több mint 5 éve
szvsz a következő csapatoknak van szükségük idén kezdő qb-ra: Miami (draft), Patriots, Bengals (draft), Chargers (draft), Redskins (Ha nem válik be Haskins). A többi csapatnál szerintem megvannak a kezdő irányítók. Elég szűk a kör, lényegében 3 és Newtonba szerintem még van pár jó/normális év...
több mint 5 éve
Akkor lehetne bármi érdekes ebből, ha Newton belátná, hogy már csak második számú lehet, mint RGIII. De Én nem gondolom, hogy ő ezt gondolja magáról még és azt is hiszem, hogy lesz olyan csapat, amely még lát benne egy-két jó évet és nagy pénzért leigazolja.
több mint 5 éve
Meg a forró varjúkutyamacskalehellet. Én nem kedvelem személy szerint. Nagyon kellene az öltözőbe egy új "szupersztár", most, hogy kettő távozott. Bár Bent sem szerettem, most már együtt tudok élni vele. De azért ego és ego között is van különbség 😊A hideg is nagyon jót tesz a fájós, sérült ízületeknek, főleg a vállnak, ugye!Elsírná magát a lelkem, ha megtudná, hogy a North-ba kéne jönnie. Amúgysem a lelki békéjéről híres.Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.Amíg Fichtner az OC, addig semmi értelme.
Dodó
Jan
Spy
Fast Willie
több mint 5 éve
A hideg is nagyon jót tesz a fájós, sérült ízületeknek, főleg a vállnak, ugye!Elsírná magát a lelkem, ha megtudná, hogy a North-ba kéne jönnie. Amúgysem a lelki békéjéről híres.Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.Amíg Fichtner az OC, addig semmi értelme.
Dodó
Jan
Spy
több mint 5 éve
Elsírná magát a lelkem, ha megtudná, hogy a North-ba kéne jönnie. Amúgysem a lelki békéjéről híres.Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.Amíg Fichtner az OC, addig semmi értelme.
Dodó
Jan
több mint 5 éve
Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.Amíg Fichtner az OC, addig semmi értelme.
Dodó
több mint 5 éve
Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.Két rokkant, nagyfizetésű QB-t fenntartani?
Dodó
több mint 5 éve
A fizuját meg mi dobjuk össze?Mehet az 1%-om a fizujàba!
Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.altoreg79
Dodó
több mint 5 éve
A fizuját meg mi dobjuk össze? Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.
Dodó
több mint 5 éve
Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.
több mint 5 éve
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Ha jól emlékszem, az volt a sztori, hogy CB-t akartunk 1 körben, meg is volt hogy kit, de némileg váratlanul kihúzta előttünk a Bengals. Nem tudom ekkor mi játszódott le a fejekben, de behúzták Burnst.
tüsi91
Visszatekintve eddigi karrierjére, nagyon nehéz eldöntenem, hogy ő vagy Jarvis Jones az utóbbi 15 év legnagyobb bustja.
Viszont, mivel a CB képzésben-fejlesztésben elég eredménytelenek vagyunk viszonylag régóta, azért én adnék rá pár % esélyt, hogy egy másik rendszerben, másik edzővel lehet belőle egy jó kiegészítő ember.
több mint 5 éve
Azért gunnernek nem rossz. Ex-track versenyző. Nem tudom milyen lesz idén ST coverage team-ünk. Nix, Chick, Burns, Matek, Holton mind alapemberek voltak ott. Skipper, Spillane, Olaf, Watt, + valami gyorsléptű WR remélwm beválik.Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
Klemó
több mint 5 éve
Nick Vanett meg a Broncoshoz.
több mint 5 éve
IgenChicagoba került?Kevin White és Mitchell Trubisky miatt részünkről megkérdőjelezhetően nagyobb bustok vannak.Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
Klemó
tüsi91
steelwolf
több mint 5 éve
Chicagoba került?Kevin White és Mitchell Trubisky miatt részünkről megkérdőjelezhetően nagyobb bustok vannak.Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
Klemó
tüsi91
több mint 5 éve
Kevin White és Mitchell Trubisky miatt részünkről megkérdőjelezhetően nagyobb bustok vannak.Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
Klemó
Szerkesztette: tüsi91
több mint 5 éve
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
több mint 5 éve
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Hát hogy mondjam, borzasztó.
tüsi91
több mint 5 éve
Egy interjúban kikérte magának, hogy lekövérezték. Elmondta, hogy nem volt 2-3 éve ilyen formában. Folyamatosan edz és valszeg csak a szakáll teszi azt amit... 😊Ő már eleve úgy "készült", hogy nem lesz szezonBigBen a legutóbbi instapostjában már úgy nézett ki, mint aki 15 éve visszavonult, a pénzét elverte és épp Detroitban csövezikÉlő szövet a fémvázon. Ez a külső csak az altatás része. Ha lesz szezon, akkor aratni fogunk és Big Ben űrszámokat hoz😊
Amadeus
pfefe8
Fast Willie
több mint 5 éve
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.
több mint 5 éve
Egy safety még nem ártana FA-ről, pl Will Parks korrekt kis játékos és nálam ennyi, max egy keretszűkítésnél lemorzsolódó ember még.
több mint 5 éve
Ő terjesztette el a vírust, nincs kedve pályára lépni 😊Ő már eleve úgy "készült", hogy nem lesz szezonBigBen a legutóbbi instapostjában már úgy nézett ki, mint aki 15 éve visszavonult, a pénzét elverte és épp Detroitban csövezikÉlő szövet a fémvázon. Ez a külső csak az altatás része. Ha lesz szezon, akkor aratni fogunk és Big Ben űrszámokat hoz😊
Amadeus
pfefe8
Fast Willie