Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
gedam
6 476
Én teljesen úgy érzem, hogy ez a ki hogy draftol dolog egy eléggé felesleges "vita" aminek azonban van létjogosultsága, amikor így várunk a draftra.szerintem csak a draft összességéről lehet véleményt formálni, azt is csak úgy, hogy az adott évben mik voltak a needek, mi volt a stratégia. a 2018-as draftunk szerintem összességében top3 a franchise történetében. ha meg azt mondom, hogy az első pickünk hayden hurstre ment, abba azért bele lehet kötni. és ha ott lamart húzzuk, akkor nincs trade és valaki kihúzza mögöttünk hurstöt. hurst ér 1/25-öt? így önmagában nem, de ott kellett kihúzni és akkor.
Ha mi szigorú bustokat emlegetünk mondjuk Burns kapcsán, akkor mit mondjon a Giants aki abban az évben Eli Apple-t húzta 1/10-re, a Bucs, aki Vernon Hargreaves 1/11-re. 1/25-re kihúzni egy bustot, azért nem olyan nehéz. Csak abban az évben Josh Doctson vagy Treadwell vagy Paxton Lynch ment ki az első körben. Hiba volt? Igen...de ki az, aki nem hibázik az NFL-ben, akinek rendre ülnek a pickjei.
Szerintem még mindig a legjobbak között vagyunk, ha a draftokat nézzük.
Most nézem, Joshua Garnett és Robert Nkemdiche is itt ment ki....tudjátok, hogy kik ők és hol vannak most?
Ha valamiért hiányérzetünk lehet a 2010 előtti idők draftjaihoz képest, hogy a Steelers 2018-ban Bush-t húzta a 10. helyen, de Shazier 15., Jones 17,. Punci 18. helyen volt, de azon kívül mindenki 22 felett jött.
Azért ott lényegesen nehezebb.
'10 előtt Burress 8., Big Ben 11., Pola 16. helyen érkezett. 23 fölött húztunk 5 embert, akik közül Holmes és Miller váltak be.
Semmivel nem gondolom, hogy rosszabbul draftolnánk, mert benéztünk egy Jarvis Jones-t vagy egy Artie Burns-t. Azon kívül pedig Edmunds bár a büdös életben nem hoztam volna és nagyon nem kedvelem, egy harmadéves játékos, akinek kényszerből azonnal kezdőnek kellett lennie. Egyértelműen Azért egyetemről ugrani NFL-be safety poszton nem könnyű...főleg ha ott is csak egy 3. körös tehetség voltál.
Összességében szerintem jól draftolunk, semmivel nincs több bustunk az első három körben, mint máshol. Az utóbbi évek visszaesése nem csak azért jött, mert kidobtunk az ablakon Egy 2016-os class-t (kivétel Hargrave) és egy 2015-ös class-t (kivétel Bud), de az biztos, hogy ez éppen úgy nem segítette a csapat stabil PO lehetőségeit vagy éppen az előrelépést, mint a Ben-AB vagy a Ben-Haley ügyek.
A draftot tekintve, ahol szerintem elcseszünk valamit, az pont a középső hátsó körök, ahol talán a szerencse is kell, meg a jó scouting. 2014-ben Martavis Bryant volt az egyetlen jó 4. körös húzásunk ebben az évtizedben. És ez a rész számomra luxusnak tűnik.
Klaci79
több mint 5 éve
Én teljesen úgy érzem, hogy ez a ki hogy draftol dolog egy eléggé felesleges "vita" aminek azonban van létjogosultsága, amikor így várunk a draftra. Ha mi szigorú bustokat emlegetünk mondjuk Burns kapcsán, akkor mit mondjon a Giants aki abban az évben Eli Apple-t húzta 1/10-re, a Bucs, aki Vernon Hargreaves 1/11-re. 1/25-re kihúzni egy bustot, azért nem olyan nehéz. Csak abban az évben Josh Doctson vagy Treadwell vagy Paxton Lynch ment ki az első körben. Hiba volt? Igen...de ki az, aki nem hibázik az NFL-ben, akinek rendre ülnek a pickjei.
Szerintem még mindig a legjobbak között vagyunk, ha a draftokat nézzük.
Most nézem, Joshua Garnett és Robert Nkemdiche is itt ment ki....tudjátok, hogy kik ők és hol vannak most?
Ha valamiért hiányérzetünk lehet a 2010 előtti idők draftjaihoz képest, hogy a Steelers 2018-ban Bush-t húzta a 10. helyen, de Shazier 15., Jones 17,. Punci 18. helyen volt, de azon kívül mindenki 22 felett jött.
Azért ott lényegesen nehezebb.
'10 előtt Burress 8., Big Ben 11., Pola 16. helyen érkezett. 23 fölött húztunk 5 embert, akik közül Holmes és Miller váltak be.
Semmivel nem gondolom, hogy rosszabbul draftolnánk, mert benéztünk egy Jarvis Jones-t vagy egy Artie Burns-t. Azon kívül pedig Edmunds bár a büdös életben nem hoztam volna és nagyon nem kedvelem, egy harmadéves játékos, akinek kényszerből azonnal kezdőnek kellett lennie. Egyértelműen Azért egyetemről ugrani NFL-be safety poszton nem könnyű...főleg ha ott is csak egy 3. körös tehetség voltál.
Összességében szerintem jól draftolunk, semmivel nincs több bustunk az első három körben, mint máshol. Az utóbbi évek visszaesése nem csak azért jött, mert kidobtunk az ablakon Egy 2016-os class-t (kivétel Hargrave) és egy 2015-ös class-t (kivétel Bud), de az biztos, hogy ez éppen úgy nem segítette a csapat stabil PO lehetőségeit vagy éppen az előrelépést, mint a Ben-AB vagy a Ben-Haley ügyek.
A draftot tekintve, ahol szerintem elcseszünk valamit, az pont a középső hátsó körök, ahol talán a szerencse is kell, meg a jó scouting. 2014-ben Martavis Bryant volt az egyetlen jó 4. körös húzásunk ebben az évtizedben. És ez a rész számomra luxusnak tűnik.
több mint 5 éve
A hatodik/hetedik legfontosabb:Tele vagyok kifogasokkal 😊Ezek csak kifogásokFun fact következik - részben no- nak címezve - mert van időm és megnéztem a pro football reference statjai alapján. Előrebocsátom, hogy nem néztem, hogy ki mikor volt sérült, kinek volt szar edzője, kinek rossz társa, hány meccset játszott, etc. Adott három évet vizsgáltam, amikor egymás mellett játszottakEloszor ezek a szamok remek szorakozas es annyi. A statok gyonyorusege hogy barki talal maganak kedvezot, de ettol lenyugozoek es jar a kalaplengetes.
TJ Watt és Dupree együttes számai
SACK: 57.5
FF: 20
TCK: 327
TFL: 72
QBH: 107
Judon - Z. Smith - Bowser mellett: 41.5 - 11 - 252 - 57 - 123 4-1
MI LENNE, HA BUD DUPREE NEM EGY SZAR JÁTÉKOS LENNE?
Fast Willie
Dupree egy szar erteku draft volt. Ennyit mondtam es a hosszutavuja utan egy par ev mulva ujratargyaljuk milyen lett fr arcnak, de ahogy irtam mar barmi lehet, de azt mar sulyos penzert fogja megtenni.
Za'darius es Judon egy 4.-5. koros projektek voltak. Es hasznosabbak mint BD az elso 4 evuk alatt, akit a siettetes vezerjenek/ motorjanak hoztak. Nalunk Bowser azert van ideirva hogy belenk rugj 😊 Olyan mintha a 3.szamu RB-teket odacsapnam az elso kettohoz. Minek.
Mivel nem neztel mast mint a szintiszta szamokat akkor hiaba irok a korulmenyekrol, de hatha az is erdekes. Nalunk a D Cover-re van epitve nalatok nyomasra. Itt abba is hagyhatnam. De raadasul nem jottek be a draftjaink ide, Smith-Suggs elmenetele, a DL nalunk 0 nyomasra volt kepes es mi cov.sack vagy blitz hegyek ahol az egyetlen ertelmes Judon-t aki magaban is alkalmas inkabb felvettek, mint mast. De megnezhetjuk a snap-ek hany %-ban voltak cover feladatai a Judon BD parosnak es hogy oldottak meg. De ez is felesleges lenne, nalatok nem BD fogjatok hatrakuldeni mert iszonyat toke lett a D-be fektetve es van jobb. Ezek a szamok azert egy ilyen Vasas D kerettol varhatoak.
Rec 42, YD 552, TD 3, Avg 13.1---JuJu
Rec 44, YD 735, TD 3, Avg 16.7---Washington
Ki a jobb jatekos? Maradj a statnal! 😊
no
Fast Willie
Meg mindig masrol beszelunk. BD mint draft szerintem nem volt jo. Az hogy ebben a D-ben o is hozzatette a magaet azt sem tagadja senki. A jovo egy masik kerdes lesz es ha valahol jo eselye lesz bivaly szamokat hozni akkor itt van az egyik legjobb helyen. Ha igy lesz akkor majd kijelenthetjuk hogy egy olyan fr jatekos aki megerte a penzet.
Es a D erejet mutatja hogy, Bud hanyadik legfontosabb elem benne?
no
1. Heyward és Watt - 1. körösök
2. Minkah - 1. kör v. régen Polamalu 1. kör)
3. Bush, mint ILB - 1. kör (Shazier - 1. kör)
4. Haden - 1. kör
5. Alualu - 1. kör (Hargrave 3. kör, de kvázi 1. kör azon a drafton)
6. Bud - 1. kör ( vagy Tuitt - 2. kör)
7. Edmunds - 1. kör HAHA
több mint 5 éve
Tele vagyok kifogasokkal 😊Ezek csak kifogásokFun fact következik - részben no- nak címezve - mert van időm és megnéztem a pro football reference statjai alapján. Előrebocsátom, hogy nem néztem, hogy ki mikor volt sérült, kinek volt szar edzője, kinek rossz társa, hány meccset játszott, etc. Adott három évet vizsgáltam, amikor egymás mellett játszottakEloszor ezek a szamok remek szorakozas es annyi. A statok gyonyorusege hogy barki talal maganak kedvezot, de ettol lenyugozoek es jar a kalaplengetes.
Fast Willie
Dupree egy szar erteku draft volt. Ennyit mondtam es a hosszutavuja utan egy par ev mulva ujratargyaljuk milyen lett fr arcnak, de ahogy irtam mar barmi lehet, de azt mar sulyos penzert fogja megtenni.
Za'darius es Judon egy 4.-5. koros projektek voltak. Es hasznosabbak mint BD az elso 4 evuk alatt, akit a siettetes vezerjenek/ motorjanak hoztak. Nalunk Bowser azert van ideirva hogy belenk rugj 😊 Olyan mintha a 3.szamu RB-teket odacsapnam az elso kettohoz. Minek.
Mivel nem neztel mast mint a szintiszta szamokat akkor hiaba irok a korulmenyekrol, de hatha az is erdekes. Nalunk a D Cover-re van epitve nalatok nyomasra. Itt abba is hagyhatnam. De raadasul nem jottek be a draftjaink ide, Smith-Suggs elmenetele, a DL nalunk 0 nyomasra volt kepes es mi cov.sack vagy blitz hegyek ahol az egyetlen ertelmes Judon-t aki magaban is alkalmas inkabb felvettek, mint mast. De megnezhetjuk a snap-ek hany %-ban voltak cover feladatai a Judon BD parosnak es hogy oldottak meg. De ez is felesleges lenne, nalatok nem BD fogjatok hatrakuldeni mert iszonyat toke lett a D-be fektetve es van jobb. Ezek a szamok azert egy ilyen Vasas D kerettol varhatoak.
no
Fast Willie
Meg mindig masrol beszelunk. BD mint draft szerintem nem volt jo. Az hogy ebben a D-ben o is hozzatette a magaet azt sem tagadja senki. A jovo egy masik kerdes lesz es ha valahol jo eselye lesz bivaly szamokat hozni akkor itt van az egyik legjobb helyen. Ha igy lesz akkor majd kijelenthetjuk hogy egy olyan fr jatekos aki megerte a penzet.
Es a D erejet mutatja hogy, Bud hanyadik legfontosabb elem benne?
több mint 5 éve
Coverben: Judon 21%, Dupree 31 %, AFF RTG 1.6 vs 2.2, tehát több snap alapján Dupree kevesebbet engedett elkapás ellenFun fact következik - részben no- nak címezve - mert van időm és megnéztem a pro football reference statjai alapján. Előrebocsátom, hogy nem néztem, hogy ki mikor volt sérült, kinek volt szar edzője, kinek rossz társa, hány meccset játszott, etc. Adott három évet vizsgáltam, amikor egymás mellett játszottakEloszor ezek a szamok remek szorakozas es annyi. A statok gyonyorusege hogy barki talal maganak kedvezot, de ettol lenyugozoek es jar a kalaplengetes.
Fast Willie
no
Csak trollkodásból írtam, ám, ne vedd komolyan!
De végülis nem az az eredmény, hogy statisztikailag a mi pass rusher duónk jobb, mint 20 másik? 😊 Gondolj bele, ha Bud még tovább fejlődik, mint Harrison, Porter és Haggans mellett
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Ezek csak kifogásokFun fact következik - részben no- nak címezve - mert van időm és megnéztem a pro football reference statjai alapján. Előrebocsátom, hogy nem néztem, hogy ki mikor volt sérült, kinek volt szar edzője, kinek rossz társa, hány meccset játszott, etc. Adott három évet vizsgáltam, amikor egymás mellett játszottakEloszor ezek a szamok remek szorakozas es annyi. A statok gyonyorusege hogy barki talal maganak kedvezot, de ettol lenyugozoek es jar a kalaplengetes.
Fast Willie
no
több mint 5 éve
Fun fact következik - részben no- nak címezve - mert van időm és megnéztem a pro football reference statjai alapján. Előrebocsátom, hogy nem néztem, hogy ki mikor volt sérült, kinek volt szar edzője, kinek rossz társa, hány meccset játszott, etc. Adott három évet vizsgáltam, amikor egymás mellett játszottakEloszor ezek a szamok remek szorakozas es annyi. A statok gyonyorusege hogy barki talal maganak kedvezot, de ettol lenyugozoek es jar a kalaplengetes.
Fast Willie
több mint 5 éve
WOW! A legnagyobb különbség, amit találtam:Szóval Donald a legnagyobb állat!
Aaron Donald és Co. (2017- Quinn, 2018 Suh, 2019- Fowler) számai:
68.5 sack - 15 FF - 297 TCK - 89 TFL - 139 QBH
Watt és Dupree kikap 2-3-ra: 11 sackkel, 17 TFL-lel és 32 QBH-vel; amiben jobbak: 5-tel több FF és 30-cal több tackle
Watt és Heyward is 2-3 lenne: 63.5 sack - 19 FF - 356 TCK - 73 TFL - 133 QBH, azaz egy korszakos játékossal és korántsem rossz társaival szemben: 5 sack, 16 TFL és 6 QBH hátrány, 4-gyel több FF és 29-cel több tackle
edit: Watt és Heyward ezekkel a feltételekkel 3-2-re verné Ngakoue-t és Calais Campbell-t, és 4-1-re verné Everson Griffent és Danielle Huntert
Fast Willie
Watt és Dupree pedig Top 3 páros!
több mint 5 éve
WOW! A legnagyobb különbség, amit találtam:Aaron Donald és Co. (2017- Quinn, 2018 Suh, 2019- Fowler) számai:
68.5 sack - 15 FF - 297 TCK - 89 TFL - 139 QBH
Watt és Dupree kikap 2-3-ra: 11 sackkel, 17 TFL-lel és 32 QBH-vel; amiben jobbak: 5-tel több FF és 30-cal több tackle
Watt és Heyward is 2-3 lenne: 63.5 sack - 19 FF - 356 TCK - 73 TFL - 133 QBH, azaz egy korszakos játékossal és korántsem rossz társaival szemben: 5 sack, 16 TFL és 6 QBH hátrány, 4-gyel több FF és 29-cel több tackle
edit: Watt és Heyward ezekkel a feltételekkel 3-2-re verné Ngakoue-t és Calais Campbell-t, és 4-1-re verné Everson Griffent és Danielle Huntert
több mint 5 éve
Tervezni persze, hogy nem tudták, de nem a tervezésről, hanem a scoutingról szól a törtènet. Player evaluaton.Biztosan örültek, de azt képtelenség tervezni, hogy valaki 7. körben még elérhető lesz, vagy nem.Én kicsit máshogy közelítek ehhez a dologhoz. Mi hagyományosan draftról építkező csapat vagyunk. A drafton a legjobb képességű és legjobban feltérképezett játékosok -alapesetben- az 1. körben mennek ki.Beachum-nál konkrétan tapsikolt mindenki a room-ban, szóval az teljesen tudatos volt. Nagyon boldogok voltak a pick-el.
Ha sikerül annyit és nem többet megcsinálni, hogy minden évben az 1. körödet jól sütöd el, és a 2-7 körben találsz még összesen 2 használható játékost, azzal egy jó csapatot szinten lehet tartani.
A 2000-es években pont ezt csináltuk, 1 körben -nem egyszer-kétszer, hanem folyamatosan- olyan játékosok jöttek, akikre hosszútávon lehetett építeni. Azért a Burres, Hampton, Simmons, Polamalu, Roethlisberger, Miller, Holmes, Timmons sorozat megalapozta a sikeres éveket.
Az utóbbi pár évben az a legnagyobb különbség, hogy gyakorlatilag 3 db első kört kidobtunk (Jones, Burns, Edmunds) míg a 2000-es években nem volt 1 körös bust.
Szóval röviden: én azt mondom, nem az a jó draftoló edző vagy GM, aki 6. körben húz egy AB-t, a 7.-ben Beachumot. Az giga mák, de nem tudatosan jó draft. Nálam az a jó, aki az 1 körös picket minden évben jól használja el, mert az tudatos, és a minőséget ott lehet beszerezni.
Jan
De 1-3 körben szeritem tudod mit kapsz, ha GM vagy.- Max. reach-elsz, üzletelsz, stb. jól vagy rosszul. A draft (de inkább a scout team) értékét sztem a found gem-ek adják. Nem véletlenül írták minap a Depot-on is, hogy a cspaatok jobban aggódnak az UDFA és late round igazolások miatt, mint az első két nap miatt.....
Spy
a csapatok jobban aggódnak az UDFA és late round igazolások miatt, mint az első két nap miattSpyEzt most úgy mondják, mintha az első két napon nem húzott volna már a csapatok 99%-a legalább egyszer valami hülyenagy bustot. 😊
Jan
Ez az, ami amost nehezedik interjúk, pro dayek hiányában. El tudom képzelni, hogy UDFA-król, hátsó körösök scoutingjára nagyobb hatással van a vírus
A top prospectek elérhetőek most is. Sztem Colbert is ezért javasolta a 10 draftcetlis megoldást.
több mint 5 éve
Biztosan örültek, de azt képtelenség tervezni, hogy valaki 7. körben még elérhető lesz, vagy nem.Én kicsit máshogy közelítek ehhez a dologhoz. Mi hagyományosan draftról építkező csapat vagyunk. A drafton a legjobb képességű és legjobban feltérképezett játékosok -alapesetben- az 1. körben mennek ki.Beachum-nál konkrétan tapsikolt mindenki a room-ban, szóval az teljesen tudatos volt. Nagyon boldogok voltak a pick-el.
Ha sikerül annyit és nem többet megcsinálni, hogy minden évben az 1. körödet jól sütöd el, és a 2-7 körben találsz még összesen 2 használható játékost, azzal egy jó csapatot szinten lehet tartani.
A 2000-es években pont ezt csináltuk, 1 körben -nem egyszer-kétszer, hanem folyamatosan- olyan játékosok jöttek, akikre hosszútávon lehetett építeni. Azért a Burres, Hampton, Simmons, Polamalu, Roethlisberger, Miller, Holmes, Timmons sorozat megalapozta a sikeres éveket.
Az utóbbi pár évben az a legnagyobb különbség, hogy gyakorlatilag 3 db első kört kidobtunk (Jones, Burns, Edmunds) míg a 2000-es években nem volt 1 körös bust.
Szóval röviden: én azt mondom, nem az a jó draftoló edző vagy GM, aki 6. körben húz egy AB-t, a 7.-ben Beachumot. Az giga mák, de nem tudatosan jó draft. Nálam az a jó, aki az 1 körös picket minden évben jól használja el, mert az tudatos, és a minőséget ott lehet beszerezni.
Jan
De 1-3 körben szeritem tudod mit kapsz, ha GM vagy.- Max. reach-elsz, üzletelsz, stb. jól vagy rosszul. A draft (de inkább a scout team) értékét sztem a found gem-ek adják. Nem véletlenül írták minap a Depot-on is, hogy a cspaatok jobban aggódnak az UDFA és late round igazolások miatt, mint az első két nap miatt.....
Spy
a csapatok jobban aggódnak az UDFA és late round igazolások miatt, mint az első két nap miattSpyEzt most úgy mondják, mintha az első két napon nem húzott volna már a csapatok 99%-a legalább egyszer valami hülyenagy bustot. 😊
több mint 5 éve
Fun fact következik - részben no- nak címezve - mert van időm és megnéztem a pro football reference statjai alapján. Előrebocsátom, hogy nem néztem, hogy ki mikor volt sérült, kinek volt szar edzője, kinek rossz társa, hány meccset játszott, etc. Adott három évet vizsgáltam, amikor egymás mellett játszottak (pl.: JJ Watt és Clowney, aktuális PR sztár melletti társak).Poénból megnéztem TJ Watt és Dupree utolsó három éves számainak összteljesítményét a top pass rusherek és társaik ellen ellen: sack, fumble forcing, tackle, TFL, QB hit.
Van ahol fasza játékosok vannak egymás mellett, volt ahol az aktuális sack király társait vettem alapul három év alapján.
Clowney és JJ Watt utolsó 3 éve (Watt sokat kihagyott persze): 42-11-284-75-94 4-1
Dee Ford és J. Houston utolsó 3 éve (itt is volt sérülés): 47.5 -15-223-59-91 5-0
K. Mack - B. Irvin és A. Hicks: 48 - 19 - 295 - 60 - 87 5-0
Ngakoue és C. Campbell: 61 - 16- 294 - 79 - 148 2-3
Chandler Jones és társai (Gunter és Pierre): 62 - 16 - 266 - 81 - 105 3-2
(hozzáteszem, hogy Jones egy állat, egymaga tartja a kettőjük statjait, mi lenne, ha lenne mellette valaki?)
F. Clark - M. Bennett (2 év) + Chris Jones (1 év): 56.5 - 11 - 220 - 69 - 136 4-1
J. Bosa - M. Ingram: 54-7-307-72 - 114 3.5 - 1.5
Cam Jordan w Okafor + Davenport: 55.5 - 9 - 260 - 66 - 111 4-1
Von Miller és társai (mindig az aktuális legtöbbet játszó és legtöbb sacket elérő párja - Shaq Barrett, Bradley Chubb, Derek Wolfe): 55.5 - 11 - 282 - 70 - 114 4-1
Kizárólag a Jax párosa ellen veszítettek ezen az alapon, bár biztos, hogy lehetne bogarászni addig, amíg nem lenne másik páros, aki veri őket.
Kieg, hogy a Houstoniakkal ne legyek annyira geci : Clowney és Mercilus 2016-2018 közötti számai (persze itt meg utóbbi volt sérült): 37-8-260-72-96 4.5-0.5
Everson Griffen és Hunter is nyerne 3-2-re: 62.5 (5 sack különbség) - 7 - 306 - 76 (4 TFL különbség) - 114 (7 QB hit különbség)
And goes on, az agyonhype-ol Graham és Cox páros utolsó 3 éve: 41.5 - 7 - 248 - 61 - 103 5-0 Wattéknak
Demarcus Lawrence & Co. 2017-2019 (Irving, T. Crawford, Quinn): 54 - 12 - 257 - 65 - 109 4-1 Wattéknak
Ígérem utolsó: Preston Smith és párja (2017-2018 Kerrigan, 2019. Z. Smith): 63.5 - 9 - 295 - 69 - 133 3-2 Wattéknak
több mint 5 éve
Én kicsit máshogy közelítek ehhez a dologhoz. Mi hagyományosan draftról építkező csapat vagyunk. A drafton a legjobb képességű és legjobban feltérképezett játékosok -alapesetben- az 1. körben mennek ki.Beachum-nál konkrétan tapsikolt mindenki a room-ban, szóval az teljesen tudatos volt. Nagyon boldogok voltak a pick-el.
Jan
több mint 5 éve
Fast Willie!www.espn.com/nfl/news/story?id=5121614
Köszi, ezt a remek összegzést!
Kérdések..
, 2010 (Ben eltiltása ellenére SB és loss éve)
Antonio Brown (6. - 10 év a ligában, egyelőre kiírta magát, de hát 7 Pro Bowl, 5x All Pro, 6 db 1000 y feletti szezon, 8 szezon alatt 11000 yard és 74 TD, HOF lehetett volna = 5+*)'
Milyen eltiltása volt?
AB ilyen számokkal nem HOF?
Nézegettem régi meccseket Mike Wallace nagyon jól játszot! Igazi mélységi célpont volt, Wardal jól kiegészítették egymást!
steelwolf
AB nyilván számokat tekintve HOF, de szerintem a mentális állapota miatt lehet hogy lerombolja, főleg, ha bepereli a ligát.
több mint 5 éve
Fast Willie!Köszi, ezt a remek összegzést!
Kérdések..
, 2010 (Ben eltiltása ellenére SB és loss éve)
Antonio Brown (6. - 10 év a ligában, egyelőre kiírta magát, de hát 7 Pro Bowl, 5x All Pro, 6 db 1000 y feletti szezon, 8 szezon alatt 11000 yard és 74 TD, HOF lehetett volna = 5+*)'
Milyen eltiltása volt?
AB ilyen számokkal nem HOF?
Nézegettem régi meccseket Mike Wallace nagyon jól játszot! Igazi mélységi célpont volt, Wardal jól kiegészítették egymást!
több mint 5 éve
Én kicsit máshogy közelítek ehhez a dologhoz. Mi hagyományosan draftról építkező csapat vagyunk. A drafton a legjobb képességű és legjobban feltérképezett játékosok -alapesetben- az 1. körben mennek ki. Ha sikerül annyit és nem többet megcsinálni, hogy minden évben az 1. körödet jól sütöd el, és a 2-7 körben találsz még összesen 2 használható játékost, azzal egy jó csapatot szinten lehet tartani.
több mint 5 éve
még pár szösszea 15ös draftot teljesen beborította a Jehova Tanúi, március 11.-én gurigatta be a bombát Worilds, ugyhogy nem csodáxom, hogy elvitte a teljes draftot a pánik - ehhez képest tényleg a maximumot tapostuk ki Düpriből
meg ugye azér korrigálunk is, ha némi időszalag el is csúszik, szóva Kolbert nem faszkolódott mikor visszatért a gyeplő, Watt.
a 18asnál meg akkori sokk valt Shazié miatt, hogy szintén nem csudáxom, mindig később jön a korrektúra, vagy Minkát nem gyűjtöttük be, s Bush is el lett hozva....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
A Jarvis Jones draftra tisztán emléxem, először feljebb várták eztamajmot, majd annyi csapat redflegelte, hogy kezdték dobni a boardokon, akkor még aszitték Nyorlinszba megáll, de lecsúszott hozzánk mi meg boldog pofával becuppantottuk. Node a teljes 13as draft egy fospropeller, benn hagytuk Björn Wernert!? Kit hagytunk benn az első körben, Hopkinst?! Tehát a teljes átéléshez kéne látni az anyagot is amibe nyúltunk, mer a 2013 az szégyen.A másik mire tisztán emléxem az Edmunc, a saját döbbenetemet láttam Shazié arcán is, e nem hiszem, hogy nem a másik Edmuncot akartuk, de be volt baszva Tomlin, vagy nem néztük mi megy ki. Orbitális baromságot műveltünk, ha LB akkor benn volt még Landry/Leonard, ha meg safetyt mér nem vártunk egy kört.
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Hat a bust az tenyleg sokfele lehet. Akkor mondom ugy hogy ar-ertek aranyban BD draftja nagyon gyenge, cserebe az edzok sem birtak felhuzni ( vagy akar rontottak rajta ). Most mar az o papirjai mar gyakorlatilag FA igazolasnak felel meg ( de a draft elojogokkal ). Ettol fuggetlenul ti valaszthatnatok Clowney-t is helyette ( akit tisztan mint NR1-kent irok ide a penz figyelembe vetelevel ), de maradhattok vele is, be is valhat es lehet o fogja Watt-ot felhuzni. ( Mondjuk nalatok hanyadik legfontosabb elem o a D-nek? ) Es akkor majd lehet irni hogy a Vasas palyafutasa 4*, de a draftja nalam nem az elso 4 eve alapjan. ( nem lattamNálam amúgy a klasszikus bust: Treadwell, Kevin White, Hargreavas, Luke Joeckel szintű használhatatlanságnál kezdődik, akik láthatóan kevesek. Most ilyen Jamarcus Russellt nem írok.Pongyolan fogalmaztam es teljesen igazad van. Ettol a lenyege a mondanivalomnak amire en probaltam kihegyezni hogy a NR1 passzsietteto a piacon +1M kerul Bud-hoz kepest. Ezert olyan teljesitmenyt var el tole az ember, es itt megvannak a tarsak is. Egyertelmu hogy nem fog idejonni ClowneyA draft osztalyzata JJ-t figyelembe veve 1db 0 amit fel lehet huzni egy max 2-re, mert a draft miatt ti adhattatok neki opciot ami bejott es most a tag-et. De ezek mar kb FA igazolasnak felelnek meg. Azert egy Clowney-t megneznek parban Watt-tal ebben a D-ben akar +1M-val dragabban is ( tudom nem ez a helyzet es a kerdes, de remelem lattod a pontomat )Clowney Houstonban is akkor volt igazán elemében 3-4-ben ha 5-ös technikáról indult, nos ahhoz meg Tuittot kellene itt levenned a pályáról, nem Dupree-t.
no
empty taxi
no
Szerintem Bud amúgy párba állítható Worilds pályaívével, csak nyilván persze más draftpozíció.
Pass rusherek megítélése nehéz dió, nálam pl Clowney abszolút bukta, 1/1-hez képest semennyire sem domináns, ő is egy Wattból élt, meg mellette még Mercilus is volt. Ő biztos nem ér éves 18 millát...
Fast Willie
több mint 5 éve
Összesítve a draftokat (hozzávetőlegesen, hiszen vannak átfedések korszakok között és kezdő/cserestátusznál is) - konyhanyelven:2000-2012: 68 pick, 21 kezdő, 10 későbbi kezdő v backup, 3 más csapatban kezdő = 34 (50%-os hasznosság) vs 2-3 bust
2013-2019: 82 pick, 22 kezdő, 6 későbbi kezdő = 28 (34%-os hasznosság) vs minimum 4-5 ordas bust
Nem kell nagy statisztikusi véna vagy alaposabb analitika, a józan ész szerint is visszaesett a találati arány!😁
több mint 5 éve
Nem csak o es ez kifogas. Az egesz csapat volt ennek az utkeresesnek az aldozata.Fast WillieSaját véleményem, de Bud tehetséges, és ő a tomlini útkeresés egyik áldozata. Butler az első évben nem tudta eldönteni, hogy DE v OLB, coverbe küldte. Nem tudták elengedni Wattig Harrison kezét sem, ezért Dupree snapszáma megsínylette.
Tetszett, es azt hittem ertem az osztalyzatokat, amig el nem ertem az utolso jatekosig.
JJ az elso 4 eve alapjan kapott toled vagy 40 db 0-t es a Bust koronat. Kerdem en hogy Bud baratunk hogy lett ilyen jo. Bust lett de kitartottak mellette, ahogy JJ mellett az elso negy eveben ( persze jobb mint JJ ) mint elsokoros. Az hogy megkapta az 5. eves opciot mar egy kisebb meglepetes volt. Es az opcio alatt ahol mar nem igazan jatszott olcso penzen ( de nem is brutalis ) hozta az arat egy elkepesztoen jo egysegben. A tag alatt mar elvaras lesz a brutalis teljesitmeny.
A draft osztalyzata JJ-t figyelembe veve 1db 0 amit fel lehet huzni egy max 2-re, mert a draft miatt ti adhattatok neki opciot ami bejott es most a tag-et. De ezek mar kb FA igazolasnak felelnek meg. Azert egy Clowney-t megneznek parban Watt-tal ebben a D-ben akar +1M-val dragabban is ( tudom nem ez a helyzet es a kerdes, de remelem lattod a pontomat )
no
A második évben emlékeim szerint Mike elengedte a LeBeau zone gap-et, onnantól direktben rohamoz ember ellen az EDGE. Onnantól javult fokozatosan Dupree és most - kb két éve- elérte az első körös kaliberét, szezonátlag 11 sackkel.
Jonesnak is volt Wattja, de ő semmit nem hozott, Bud pedig kevesebbet. Eredetileg 3csillag lett volna-írtam is hogy ingadozik- de nem tudtam az utolsó év alapján lehúzni. Vannak pass rusherek, akik lassan indulnak - Harrison, Porter- aztán mégis tudnak működni. Lehet, h ő is ilyen, JJ viszont fejben is elengedte anno...
Fast Willie
Amilyen teljesitmenyt nyujtott az egy jol sikerult hatso koros projekt jatekos.
De vegulis mindegy, a szempont a lenyeg. Colbert jol draftolt csak nem a sajat edzoinek vagy nem draftolt jol de beerett Bud es kore a csapat.
több mint 5 éve
Nálam amúgy a klasszikus bust: Treadwell, Kevin White, Hargreavas, Luke Joeckel szintű használhatatlanságnál kezdődik, akik láthatóan kevesek. Most ilyen Jamarcus Russellt nem írok.Pongyolan fogalmaztam es teljesen igazad van. Ettol a lenyege a mondanivalomnak amire en probaltam kihegyezni hogy a NR1 passzsietteto a piacon +1M kerul Bud-hoz kepest. Ezert olyan teljesitmenyt var el tole az ember, es itt megvannak a tarsak is. Egyertelmu hogy nem fog idejonni ClowneyA draft osztalyzata JJ-t figyelembe veve 1db 0 amit fel lehet huzni egy max 2-re, mert a draft miatt ti adhattatok neki opciot ami bejott es most a tag-et. De ezek mar kb FA igazolasnak felelnek meg. Azert egy Clowney-t megneznek parban Watt-tal ebben a D-ben akar +1M-val dragabban is ( tudom nem ez a helyzet es a kerdes, de remelem lattod a pontomat )Clowney Houstonban is akkor volt igazán elemében 3-4-ben ha 5-ös technikáról indult, nos ahhoz meg Tuittot kellene itt levenned a pályáról, nem Dupree-t.
no
empty taxi
no
Szerintem Bud amúgy párba állítható Worilds pályaívével, csak nyilván persze más draftpozíció.
Pass rusherek megítélése nehéz dió, nálam pl Clowney abszolút bukta, 1/1-hez képest semennyire sem domináns, ő is egy Wattból élt, meg mellette még Mercilus is volt. Ő biztos nem ér éves 18 millát...
több mint 5 éve
Pongyolan fogalmaztam es teljesen igazad van. Ettol a lenyege a mondanivalomnak amire en probaltam kihegyezni hogy a NR1 passzsietteto a piacon +1M kerul Bud-hoz kepest. Ezert olyan teljesitmenyt var el tole az ember, es itt megvannak a tarsak is. Egyertelmu hogy nem fog idejonni ClowneyA draft osztalyzata JJ-t figyelembe veve 1db 0 amit fel lehet huzni egy max 2-re, mert a draft miatt ti adhattatok neki opciot ami bejott es most a tag-et. De ezek mar kb FA igazolasnak felelnek meg. Azert egy Clowney-t megneznek parban Watt-tal ebben a D-ben akar +1M-val dragabban is ( tudom nem ez a helyzet es a kerdes, de remelem lattod a pontomat )Clowney Houstonban is akkor volt igazán elemében 3-4-ben ha 5-ös technikáról indult, nos ahhoz meg Tuittot kellene itt levenned a pályáról, nem Dupree-t.
no
empty taxi
több mint 5 éve
Fast WillieSaját véleményem, de Bud tehetséges, és ő a tomlini útkeresés egyik áldozata. Butler az első évben nem tudta eldönteni, hogy DE v OLB, coverbe küldte. Nem tudták elengedni Wattig Harrison kezét sem, ezért Dupree snapszáma megsínylette.
Tetszett, es azt hittem ertem az osztalyzatokat, amig el nem ertem az utolso jatekosig.
JJ az elso 4 eve alapjan kapott toled vagy 40 db 0-t es a Bust koronat. Kerdem en hogy Bud baratunk hogy lett ilyen jo. Bust lett de kitartottak mellette, ahogy JJ mellett az elso negy eveben ( persze jobb mint JJ ) mint elsokoros. Az hogy megkapta az 5. eves opciot mar egy kisebb meglepetes volt. Es az opcio alatt ahol mar nem igazan jatszott olcso penzen ( de nem is brutalis ) hozta az arat egy elkepesztoen jo egysegben. A tag alatt mar elvaras lesz a brutalis teljesitmeny.
A draft osztalyzata JJ-t figyelembe veve 1db 0 amit fel lehet huzni egy max 2-re, mert a draft miatt ti adhattatok neki opciot ami bejott es most a tag-et. De ezek mar kb FA igazolasnak felelnek meg. Azert egy Clowney-t megneznek parban Watt-tal ebben a D-ben akar +1M-val dragabban is ( tudom nem ez a helyzet es a kerdes, de remelem lattod a pontomat )
no
A második évben emlékeim szerint Mike elengedte a LeBeau zone gap-et, onnantól direktben rohamoz ember ellen az EDGE. Onnantól javult fokozatosan Dupree és most - kb két éve- elérte az első körös kaliberét, szezonátlag 11 sackkel.
Jonesnak is volt Wattja, de ő semmit nem hozott, Bud pedig kevesebbet. Eredetileg 3csillag lett volna-írtam is hogy ingadozik- de nem tudtam az utolsó év alapján lehúzni. Vannak pass rusherek, akik lassan indulnak - Harrison, Porter- aztán mégis tudnak működni. Lehet, h ő is ilyen, JJ viszont fejben is elengedte anno...
több mint 5 éve
A draft osztalyzata JJ-t figyelembe veve 1db 0 amit fel lehet huzni egy max 2-re, mert a draft miatt ti adhattatok neki opciot ami bejott es most a tag-et. De ezek mar kb FA igazolasnak felelnek meg. Azert egy Clowney-t megneznek parban Watt-tal ebben a D-ben akar +1M-val dragabban is ( tudom nem ez a helyzet es a kerdes, de remelem lattod a pontomat )Clowney Houstonban is akkor volt igazán elemében 3-4-ben ha 5-ös technikáról indult, nos ahhoz meg Tuittot kellene itt levenned a pályáról, nem Dupree-t.
no

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...