Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
....

De örülök, hogy nem maradtam fenn, nem adták le a mi választásunkat, se beolvasás, se játékos ismertető nem volt, egy kanyi szó sem esett a 49. húzásról 😊
Spy
Ezt nem ertem. Pontosan annyi szo volt a ti huzasotokrol mint a tobbirol 4-5 videoval.

Kanadai. Marha nagy darab es a +230lbs felettiek kozott 40 yardon a 2. legjobb ido ( Calvin J utan ). Pici suliba jart ezert felrakott a FB-ra egy highlights-ot es rengeteg ajanlata lett. TD gyar. Ezekre emlekszem a bejelentesenel. Ja es Apuka nagyon elerzekenyult mikor kiderult ti huztatok ( vagy csak hogy kihuztak )

Azt nem tudom erdemes lett volna fent maradnod ezert. En felvettem es reggel attekertem ( 5 ora 17 perc mindenestul ). 😊
no
Így, én se értettem 😀
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 382 — Steelers fan
Nem ez az a fiúcska, aki kutya sokat droppolt az egyetemen?
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 591
....

De örülök, hogy nem maradtam fenn, nem adták le a mi választásunkat, se beolvasás, se játékos ismertető nem volt, egy kanyi szó sem esett a 49. húzásról 😊
Spy
Ezt nem ertem. Pontosan annyi szo volt a ti huzasotokrol mint a tobbirol 4-5 videoval.

Kanadai. Marha nagy darab es a +230lbs felettiek kozott 40 yardon a 2. legjobb ido ( Calvin J utan ). Pici suliba jart ezert felrakott a FB-ra egy highlights-ot es rengeteg ajanlata lett. TD gyar. Ezekre emlekszem a bejelentesenel. Ja es Apuka nagyon elerzekenyult mikor kiderult ti huztatok ( vagy csak hogy kihuztak )

Azt nem tudom erdemes lett volna fent maradnod ezert. En felvettem es reggel attekertem ( 5 ora 17 perc mindenestul ). 😊
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Claypoolban Martavis Bryant-et kerestük, red flag nélkül...baromi szar volt a RZO
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Nézve a pickjeinket nekem nagyon nem úgy tűnik egyik pickre sem, hogy menekülések lennének. Jól látható mind a kettőnél mit kerestünk/keresünk.

A RZ O utolsó volt tavaly és előtte sem volt veretes. A WR triónk között egyik sem győzött meg arról, hogy matchup nigthmare lenne ilyen szituációkban. Claypool egy TD gyár. 30 yardon belül mindig ott volt a pályán és mindig számíthatott rá az ellenfél, hogy felé száll a labda. Gyors a srác és az, blokkolásban is erős, nem egy primadonna. Ahogy többet nézem, egyre jobban szeretem.

A 3. pick gyakorlatilag már egy early 3 day pick és tipikus húzás részünkről megint abból a szemszögből, hogy ott van a boardon, és vélhetően nincs nagyon más ezen a poszton, akit hozhatnánk 4. körben. Highsmith prototipus OLB méret és gyorsaság kombó. Csakis egy évet játszott igazán a posztján, előtte inkább belül játszatták (ami nekem nonszensz). Ha arra gondolok, hogy Watt anno 2 évet játszott ezen a poszton és hol tart most, akkor bizakodó vagyok.. 😊 Highsmith nem volt előtérben, small school player, minden lehetőségével és kockázatával. Core ST player szintén, mint Claypool, vagyis első naptól ott lehet a pályán és szépen fejlődhet tanulhat.

Claypoolt már Én sem látom reachnek, valóban értéken van összességében. HIghsmith egyértelműen az, de a Steelers FO-ban ilyen mindig lesz és van, egyszerűen ilyen a draft stratégiánk.

Én WR-OLB sorrendet mondtam a drafton, eddig ez bejött. Most jöhet a többi asszerint, hogy kik vannak még bent OL-ILB-S posztokra.
Klemó
Reach engem különösebben nem zavar, ahogy az érték is max. egy év múlva látszik, nem ritkán a FA kezdetekor. Ha valakit jónak látok, nem érdekel különösebben, hogy melyik körben kerül hozzánk, a pályán ez már nem számít.

Claypool-ról mindenütt azt hallom, hogy amolyan Waller-féle WR-TE prospect, mert nem tud elszakadni WR-ként. Persze a puding próbája az evés, az elkapásé meg a passzjáték, csak már látnám. Ha jó mentalitású, szorgalmas ST játékos lesz mindkettő, már nyerünk velük. Egy Tövis-DHB kombó, meg egy Chick-Matek variáns.

Jöhetnek a falak +Khaleke Hudson és Sewo.
több mint 5 éve
Úgy két hete tűnt fel nekem, amikor kifejezetten hasonló embert néztem. Vagyis kis iskola, ahol nyilván kimagaslik, kb Maxx Crosby-t kerestem benne. Mindenképp számítani lehetett ra, hogy. Jön OLb, mert annyit nem akarunk fizetni Dupree-nek, amennyit ő szeretne (és amennyit egyelőre nem ér), de mélység sincs ezen a fontos poszton. Az idei class hát nem bővelkedik a produktív Edge rusherekben, szerintem egy jót húztunk értéken. Curtis Weaver-től “tartottam” egy kicsit, de ő is elérhető volt és egyértelműen lecsaptunk ra.
A személyisége is nagyon tetszik nekem, nem véletlen hogy Tomlinek gondolom kinézték maguknak....jó srác.

Most jöhet egy ILB, bár olyan kihagyhatatlan picket nem találok. Simán lehet, hogy Muse-t akartuk volna oda S/LB, de szerintem szépen bereachelte a Raiders.
Én az OG poszton nem ertem ezt a nagy need-et. Wisniewski remek húzás ott, de a kezdő is megvan.
Feiler RT—>LG, Okorafor ezért jött, hogy RT legyen és ott van meg Zach Banner, Finney-t helyettesíteni vagy Wisniewski.
Azért persze sosem árt a falba valaki extrának. Tudnék örülni egy-két játékosnak még.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Nézve a pickjeinket nekem nagyon nem úgy tűnik egyik pickre sem, hogy menekülések lennének. Jól látható mind a kettőnél mit kerestünk/keresünk.

A RZ O utolsó volt tavaly és előtte sem volt veretes. A WR triónk között egyik sem győzött meg arról, hogy matchup nigthmare lenne ilyen szituációkban. Claypool egy TD gyár. 30 yardon belül mindig ott volt a pályán és mindig számíthatott rá az ellenfél, hogy felé száll a labda. Gyors a srác és az, blokkolásban is erős, nem egy primadonna. Ahogy többet nézem, egyre jobban szeretem.

A 3. pick gyakorlatilag már egy early 3 day pick és tipikus húzás részünkről megint abból a szemszögből, hogy ott van a boardon, és vélhetően nincs nagyon más ezen a poszton, akit hozhatnánk 4. körben. Highsmith prototipus OLB méret és gyorsaság kombó. Csakis egy évet játszott igazán a posztján, előtte inkább belül játszatták (ami nekem nonszensz). Ha arra gondolok, hogy Watt anno 2 évet játszott ezen a poszton és hol tart most, akkor bizakodó vagyok.. 😊 Highsmith nem volt előtérben, small school player, minden lehetőségével és kockázatával. Core ST player szintén, mint Claypool, vagyis első naptól ott lehet a pályán és szépen fejlődhet tanulhat.

Claypoolt már Én sem látom reachnek, valóban értéken van összességében. HIghsmith egyértelműen az, de a Steelers FO-ban ilyen mindig lesz és van, egyszerűen ilyen a draft stratégiánk.

Én WR-OLB sorrendet mondtam a drafton, eddig ez bejött. Most jöhet a többi asszerint, hogy kik vannak még bent OL-ILB-S posztokra.
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Menekülésnek nem olyan rossz ez. Ha nem volt ötletünk 49-re, a WR scoutingunkban bízhatunk, ha másban nem. Ilyenünk meg nincs Tövis óta. Reméljük lesz impactja az első két évében.
Ha CB-t húztunk volna, elkeseredettebb lennék.

Highsmith-ért már kevésbé tudok rajongani, én sok jót nem olvastam róla januárban, onnantól kezdve nem követtem. Láttam, hogy érdeklődünk utána, de nem vártam. Azt írják jó motorja van, ha más nem, ha ez igaz még meglephet, de benne nem látok Bud utódot. Azt mondják jobb lehet mint Chick, de ST lesz sztem az erőssége. Bár idén nem nagyon láttam OLB-t aki megragadt volna valamiért, nálam ez Alexnek sem sikerült.

Elképesztő mekkora rush volt a RB fronton a 2. napon. Már nem nagyon látok komolyabb prospectet, de még sleeper lehet odakint, bár olyanból van már.

IOL és DL hiányzik nekem. Sztem az OC-t buktuk, hacsak Biadasz nem csúszik le hozzánk, OG még akad pár. DL-ben Benito, Fotu, esetleg Lawrence.
Ha negyedikben nem falazunk, nekem elég WTF lesz az idei év.

DB is már csak kukázás lesz, mondjuk történelmünk miatt nem is bánom.

több mint 5 éve
Nekem tetszett nagyon a srác...
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
I'm happy. Ha jó lesz, akkor Dupreenak erősen csökken az alkudozási alapja, és akár el is engedhetjük.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Na Malik Harrison viszont kellett volna...😕
Klaci79
Erős a Ravens, Browns és Bengals class is.
Jövőre fel kell kötni a gatyót.
több mint 5 éve
Na Malik Harrison viszont kellett volna...😕
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/618725587_18089106842089326_3977125910406238622_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=102&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=TYSIVAPTAr8Q7kNvwF8l0XL&_nc_oc=AdndwvSWeHK6a5Cox0rHYOyXqpwt5PdAjMEBq9ujAUb2SFcbvWKRqCQhgFF7OdPNrs4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=O1FkYYGP2LVQN9RN-RDBYg&oh=00_Afsy_jJLGcmHkvm3KX0H6iYgoDUrx7w4UZG8HnQpXQhIpg&oe=699D054B
NFL | Now catching passes in Pittsburgh... @chaseclaypool604! #NFLDraft | Instagram
170K likes, 806 comments - nfl on April 24, 2020: "Now catching passes in Pittsburgh... @chaseclaypool604! #NFLDraft".
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
+ Elite size (6'4/2 238)
+ Athletic testing (4.43 40, 40.5 inch vertical)
+ Contest/high point ability
+ RZ ability
+ Blocking/intensity
- Rawness/exact fit (some projected him as a TE)
- Quickness/separation over the middle

twitter.com/Steelersdepot/status/1253845392413716480?s=20
Klaci79
Gondolom ha majdnem szét van nyitva a sátor az jó?!
több mint 5 éve
2017- JuJu Smith Schuster, 2nd rounder.
2018- James Washington, 2nd Rounder.
2019- Diontae Johnson, 3rd Rounder.
2020- Chase Claypool, 2nd Rounder.
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Annak külön örülök, hogy Dobbinst a bznyákok vitték....
több mint 5 éve
Dobbins Ravens...nem baj, ennek én is örülök.
több mint 5 éve
Claypool reach itt nem vitatom, de szerintem illik hozzank, es jol is fog jonni a kis versenyhelyzet mindegyik WRnek.

Egy eroszakos jo blokkolo csavo, jo ST kepessegekkel. Az elobbi is kivalo lehetoseg ha playaction jatekokra gondolunk. Amennyire utaltam a Gentry vonalat, ezt a koncepciot ertem.
Klemó
Szerintem teljesen értéken van...nem volt reach...Mims az aki valamiért csúszik, amúgy reális
több mint 5 éve
Claypool reach itt nem vitatom, de szerintem illik hozzank, es jol is fog jonni a kis versenyhelyzet mindegyik WRnek.

Egy eroszakos jo blokkolo csavo, jo ST kepessegekkel. Az elobbi is kivalo lehetoseg ha playaction jatekokra gondolunk. Amennyire utaltam a Gentry vonalat, ezt a koncepciot ertem.
több mint 5 éve
+ Elite size (6'4/2 238)
+ Athletic testing (4.43 40, 40.5 inch vertical)
+ Contest/high point ability
+ RZ ability
+ Blocking/intensity
- Rawness/exact fit (some projected him as a TE)
- Quickness/separation over the middle

twitter.com/Steelersdepot/status/1253845392413716480?s=20

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Nem vagyok boldogtalan, nem ártott egy magas elkapó...Dobbins amúgy mit tett volna hozzá?
Van Zeke-n kívül olyan RB az OSU-ról aki vitte valamire mostanában? Jó csapat, jó fal, így könnyű...ok, hogy cserének jó lett volna, de azt még hozhatunk 4-6. körben is.
Klaci79
Jó hát van még pár college csapat jó fallal, pl Alabama, Georgia, Wisconsin.

Amúgy Claypoolal az a bajom, hogy elég kérdőjeles a separationje. Magasnak magas, de arról is mentek hírek, hogy inkább TE-nek kellene lennie a profik között.
több mint 5 éve
Gergőke!!!! Szívesen 😀
több mint 5 éve
Nem vagyok boldogtalan, nem ártott egy magas elkapó...Dobbins amúgy mit tett volna hozzá?
Van Zeke-n kívül olyan RB az OSU-ról aki vitte valamire mostanában? Jó csapat, jó fal, így könnyű...ok, hogy cserének jó lett volna, de azt még hozhatunk 4-6. körben is.
több mint 5 éve
Mikozben a D szinte teljesen rendben...ide aldoztunk rengeteget Bush es Minkah miatt, majd Dupree es maradt, halvany lila gozom nincs miert vart valaki Dbe huzast itt.

Mely a WR class. Nekem papirforma hogy WR jott itt. Nekem a WR trionk minden csak nem meggyozo. Jott hat egy big body possession WR. Tavaky Boykint kihagytuk...iden behuztuk Claypoolt.
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Inkább a Dobbins lehetett volna, de érdekes lesz a srác