no flacco

Pittsburgh Steelers

no flacco
Utoljára láttuk
2 napja
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
305

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Tény, hogy nem mi vagyunk az esélyesek meg ha nem mi, akkor a Ravenek nyerjék meg a csoportot, de azért egy győzelem a skandináv morék (nem kell felvenni, csak szóvicc) ellen mindig jól tud esni a lelkemnek... Most is örvendeznék. 😊
Reggio1914
Nekem teszik a szovicc.
Amugy sem voltam soha kepes importalni a csoportokon beluli gyulolkodest, az kiba amerikai leleknyomor, magyarorszagon csak egy hulye poz, nnna a pozoroket viszont utalom.

Az AFC North erofutballt, szikla vedelmekkel meg annyira karmolom, hogy kepes vagyok a Steelersnek szurkolni random vanilla csapatok ellen.

BigBen meg mar annyi borsot tort az orrunk ala, hogy jolesne latni sackelve, fumblizva, de tenferegve, meg full homalyokat produkalva viszont nem, mert nemes vad volt, de hullott agancsot rozseszedok gyujtogessenek. Utobbi esetben elkonyvelnem a W-t de nem lenne benne semmi mamorito.

Ha meg ti kaptok el minket...
Nnna ezt hagyjuk, ne is halljak ilyen opciorol... 😅
RedFive
Szőkecig@nyok.
1 hónapja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Azért a 3 millát nekünk is megerhette volna. A Haris meg nem lenne lestrapalva
1 hónapja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Azt hittem a Bush a recovery után meg sem áll a saját endzoneig.. Meg volt zavarodva, mint anno a dózsás Tokody az öngóljánál.
7 hónapja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Ő lehetett volna a 4. körös, ha elvisszük az egyetlen épkézláb centert.....
7 hónapja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Akár egy kis feltrade árán is. Mondjuk 3/10 -en az egyik negyedik Kőrösi beáldozva.
7 hónapja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Most már csak az kéne, hogy a Meinertz valamilyen csoda folytán bent maradjon.
7 hónapja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Nálam Bolton és Freiermuth megelőzi az OL picket. Oda elég lesz egy harmadik körös center és egy negyedik körös tackle
10 hónapja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Ike -nak szólni kellene, hogy vizsgáltassa meg a buciját. Legalábbis ne szóljon bele a fehér emberek dolgába.
10 hónapja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
blackass lickin' morons
10 hónapja
no flacco Pittsburgh Steelers 305
blm

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Mintha nem is Steelers topicot olvasnék. Én miatta lettem fan, egy Ravens elleni meccsen 2007 körül 5 tdt dobott egy félidő alatt. Nálam a klasszikus QB megtestesítője, a legnagyobb harcos. Láttam már törött lábbal, orral, kézzel, valamint leszakadt vállal is játszani, meccset fordítani. Elképesztő győzni akarás, igazi vezér.

Lehet itt mondani Manninget és Bradyt, az ő sikerükben óriási szerepet játszott a nálunk sokáig nem létező támadófal. Ma is mindig röhögnöm kell, ha TB meglát egy védőt, azonnal földre vágja magát és magzati pózban a földre kucorodik... Az Istenek nem így viselkednek...
több mint 2 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Mintha egy harlemi beszélgetést hallgatnék. (Kiejtést tekintve is.) A bárgyún vigyorgó belőtt iq 80 as stílusban artikuláló nomen est omen a routjain kívül mást is elfelejtett. A Wallace helyett senkiként jó fizetésért hosszabbítottunk vele, 2 év után hiszti a No 1 es fizetésért. Párját ritkító módon ezt is megkapja, erre jön a buzibunda, öltözői videó és az egyéb önimádó f@szságok. A csapatra közben szarik, az elkapás statja romlik, a sok hiszti és a látványos túlerőltetés ellenére is, néha nyilvánvaló homályokat fut. Bell pepitában, csak hosszabb ideig volt itt. Közben mindenki Bent fikázza, 15 év és 2 gyűrű után...
több mint 2 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Te még bekajálod ezt sértődöttség dumát ? Az egész szarkavarás mögött a szimpatikus keresztény ügynöke áll, akárcsak Bellnél. A két bávatag tekintetű majom még tízig sem tud elszámolni. Brown a futó szerződés első két évében felmarkolta a nagy dohányt, 12 milláért meg már nem akar dolgozni a nagy arcával. Remélem jó áron el tudjuk tradelni, ő pedig cseszheti a rekorddöntő statisztikákat és remélhetőleg 1-2 éven belül az új helyéről is kib@sszák.

Nem szeretném, ha bárki rám eresztene valamilyen ultralibsi szervezetet, ezért csak halkan jegyzem meg, hogy a New Englandnél a kulcs posztokon döntően európai ősökkel rendelkező játékosok vannak. Balhé nincs és mindenki megérti a feladatát....
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
A két bengáli retardáltnál ezek alapjàn soha nem tudnának kimutatni semmit. Ezek alaphangon agyhalottak.
több mint 2 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
A helmethiszti is csak a zsetonról szólt. Rózenstejn már dörzsöli a markát, hogy mennyit fognak szakítani az új szponzor - gyártóval. Bigcseszt meg csak röhög a markába, hogy a fehér emberek még nála is hülyébbek...
több mint 2 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Az biztos , hogy nem Big Ben . Szerintem JuJu
több mint 2 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
A gyapotszedő patkányt itt kellene tartani labdaszedőnek, akár a maradék fizujáért is. Aztán ha anullálja az edzéseket, no fizu. Nem tudom a szerződés miket tesz lehetővé, de szívesen előírnám neki, hogy a 2. és 3. qb - által kerítésen kívülre dobott labdákat hozza vissza, valamint ő cipelje ki a pályafelszerelést és az üdítőket. Ekkora hálátlan férget még életemben nem láttam.
több mint 2 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
A tegnapi nap méltó befejezése volt a szezonnak, hol a bírói gárda, hol a sors szórakozott velünk és persze saját magunkat is megszívattuk néhányszor.

Lassan valóban el kellene gondolkozni a Tomlin cserén és leginkább azért, mert qrva lassan reagál, az éles szituációkban sorozatosan szar döntéseket hoz és a challengekkel folyamatosan mellényúl. A " kedvencem" a tavaji PO meccsen az onside kick volt, amivel megalapoztuk a Jags győztes mezőnygólját.

Azonban azt se felejtsük el, hogy:

1., BB (buzibell) egész szezonban hitegette a csapatot és így a liga egyik legjobb futója nélkül kellett végignyomni a szezont.

2., Most nem számolok utána, de több meccs ment el a kihagyott mezőnygólokon, mely mutatóban szerintem ligaelsők vagyunk. Amennyiben Boswell csak egy ligaátlagot hoz és nem is a saját tavalyi formáját, úgy + 2 W - vel simán első körös PO pihenősök vagyunk.

3., A bíráskodás mellett sem lehet elmenni szó nélkül. A Chargers és a Saint elleni meccsünket egyszerűen elcsalták, ilyen szinten ennyire egyoldalú sorozatos tévedés nem létezik. (Vagy tud valaki akár egyetlen olyan egyéb meccset mondani, amelyik hasonlóan botrányos volt és hetekig írt róla a sajtó?) Ugye ez is két meccs.

4., Mielőtt levezetném, hogy tulajdonképpen 16-0 szezonunk volt, a Denver és az Oakland elleni eredmény elfogadhatatlan és ha bármelyiket hozzuk, az előbb felsoroltak ellenére megvan a Po és ez a legfájóbb.

Ami a csapatot illeti, az offense nem volt rossz. Sokan csesztették Bent a turnoverek miatt, de a Bell hiánya miatt volt passheavy a játék. Egyébként szerintem nem tolta rosszul, az 5000 yard pedig nem egy gyakori mutató. Az O line még mindig az egyik legjobb a ligában és találtunk ide is egy - két hasznos friss erőt. Az elkapó részlegünknek most már két gigasztárja van. Antonio nálam (magához képest) egy kicsit csalódás volt, de a Saints ellen megmutatta, hogy mekkora király. JuJu sem véletlenül lett MVP és még csak 22 éves. Washingtonból jövőre kiderül, hogy mi lesz, Rogers és Switzer jó kiegészítők és utóbbi végre jó returner is. TE fronton voltak ugyan jó meccsek, de néha úgy érzem, nincsenek eleget bevonva a játékba és Mcdonaldsnál sok volt a sérülés is. Conner pozitív meglepetés, de a jó defensek ellen 2-3 meccsen is hatóképtelen volt. Samuelsben is van fantázia, kiváncsi vagyok, jövőre milyen megosztásban tolják.

A defense szerintem folyamatosan fejlődött az év során. A DEjeink ligaelit szinten nyomják, akárcsak Watt. Utóbbi párját kellene már végre megtalálni. A linebacker részlegre is ráférne az erősítés, de ezt már szezon előtt tudtuk. Davisnél nagyon vegyes a kép, akárcsak Edmundsnál. A CB - között egyedül Haden volt kiemelkedő, de ő nagyon.

Nagyon nagy kérdés, hogy miként döntünk kicker fronton.,,,,,

Sajnos, innentől megint a draft agyalások maradtak jövő szeptemberig. (még leírni is nehéz) Nálam ILB, OLB, CB az első három kör, kínálattól függő sorrendben. Aztán ha maradna egy jó futó, meg egy 210 centis jó kezű gyors TE...... ( a hetedik körben pedig TB junior)
több mint 3 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Úgy hiányzott, mint nektek a Gronk tackle a meccs végén.
több mint 3 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 305
Én is morcos lennék a helyedben.