Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
James Conner vett egy kocsit az apjának. A fater reakciója priceless (minden másra ott a Mastercard). 😊 több mint 6 éve
Rokonlelkek? Végeredményben mindketten fogtak fegyvert a kezükben, és a kimenetel kétséges lett, ugye...Egy kis érdekesség aktuálpolitikai kérdésben...A Networkon Ray Lewis mezben mutogatták, hogy mekkora Ravens fan volt. Lehet még látjuk pár mezben...
twitter.com/steelblitzburgh/status/1267799976803008512?s=21
Klaci79
www.reddit.com/r/ravens/comments/gtuyg8/george_floyd_was_a_big_ravens_fan_justiceforgeorge/
Spy
több mint 6 éve
Egy kis érdekesség aktuálpolitikai kérdésben...A Networkon Ray Lewis mezben mutogatták, hogy mekkora Ravens fan volt. Lehet még látjuk pár mezben...
twitter.com/steelblitzburgh/status/1267799976803008512?s=21
Klaci79

www.reddit.com/r/ravens/comments/gtuyg8/george_floyd_was_a_big_ravens_fan_justiceforgeorge/
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Egy másik univerzumban! 😆több mint 6 éve
www.facebook.com/146175949904/posts/10158641516349905/Mehikóban népszerű a csapat 😊
steelwolf
több mint 6 éve
www.facebook.com/146175949904/posts/10158641516349905/
több mint 6 éve
Kérdés h a szalagok hogy fogják ezt a felpumpálást bírni... ConAir eddig is porcelán volt.
több mint 6 éve
Hát pedig....ha sebességet nem vesztenek, akkor jól jön. Ellenkező esetben nem szenvednének ezzelindex.hu/sport/amerikaifutball/2020/05/29/james_conner_nfl_steelers_edzes/Néztem én is! Juju is kidurrantotta magát! Nem tudom/hiszem h ez kell a győzelemhez!
bcsarli
steelwolf
több mint 6 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2020/05/29/james_conner_nfl_steelers_edzes/Néztem én is! Juju is kidurrantotta magát! Nem tudom/hiszem h ez kell a győzelemhez!
bcsarli
több mint 6 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2020/05/29/james_conner_nfl_steelers_edzes/oszt labnapot tartott-e? 😊
bcsarli
több mint 6 éve
Pennsylvania kormányzója engedélyezte a profi sportklubok részére, hogy mérkőzéseket játsszanak, edzéseket tartsanak az állam járványügyi nyitás szempontjából "zöld" ill. "sárga" zónáiban -akármit jelentsenek is ezek. Pittsburgh ilyen szempontból sárga zóna, szóval az állami szervtől zöld jelzést kapott. Philadeplhia mindazonáltal vörös zóna Június 5-ig, ők június 5 után kezdhetnek hasonló tevékenységbe.
Mindazonáltal az NFL nyilván az egyenlőség elve lapján csak akkor adja meg a zöld jelzést, ha mind a 32 csapat együtt tud nyitni aktivitások terén. Gondolom, ezeknek kell lezajlani minden érintett államban. Szóval lassan de haladunk az offseason aktivitások, a pre-season és a regular season irányába.
De azért az edzőtáborok idei lokációiban lehetnek eltérések a megszokotthoz képest. Diontae Johnson szerint pl. Pittchburgh Team Facility-ben lesz az edzőtábor idén. Elválik.
több mint 6 éve
Raiders sisak Steelers ruciKettős személyiség. What's the problem?
twitter.com/blitzvideos/status/1265672649625214976?s=21
Klaci79
több mint 6 éve
Raiders sisak Steelers ruciÉs biztos volt rajta egy Tampa alsógatya is, mert a múltkor még arról volt szó, hogy vagy Bradyvel játszik, vagy senkivel.
twitter.com/blitzvideos/status/1265672649625214976?s=21
Klaci79
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Engedelmeddel loptamNem én csináltam, úgyhogy nyugodtan lopd. Az ebből adódó jogi kérdésekben, pedig Amadeus tud majd segíteni 😀
Fast Willie

több mint 6 éve

több mint 6 éve