Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem a számunkra elérhető DE-k közül Cameron Heyward tetszik a legjobban. Igai all around DE, aki futás ellen is gyilkos. Őt nagyon szívesen látnám.Heyward 3-4ben lehet DE, 4-3ban inkább DT szerintem a profik között. Én a ti helyeteken inkább Claybornt nézném.
Amit még nagoyn fontosnak tartok, hogy kéne pár picket szerezni tradek keretében, mert ugye nincs 3. körünk, ami nagyon jó lenne mondjuk az OG poszt orvoslására. Trufantért szerintem kapnánk egy 3. kört.Sebii
több mint 13 éve
braxa88
12 534
igen. de palmer ugysem jön.Ja, mert Carroll folyamatosan azt nyomja, hogy Hassie aláíratása a legfontosabb. El tudod képzelni mondjuk Palmer mögött? Akkor inkább a nyugdíj.garrett27Valahogy nem akarom Palmert. Nem tudom az okát, csak érzem, hogy nem ő a mi emberünk. Ráadásul 1. körért, amikor annyi a gond. Meg hát Hassie mögé minek jönne.garrett27Hassi mögé 😀braxa88
ha DE akkor Jordan
több mint 13 éve
Bowers-t 😀 😂 Quinnt 😀 -na jó, szóval ő sem lesz már meg, amikor mi jövünk
Aldon Smith nekem tetszik, igaz nekem JPP is tetszett, mert szeretem a "furcsa mozgású ragadozókat" - De biztosan nem fogjuk húzni, mert mi egy túlgyúrt nehézatlétát fogunk húzni, szóval jó helyen kerestél.
Adrian Clayborn már valszeg nem lesz (bár megjegyzem, valamelyik 1. körösnek kikiáltott DE nagyot fog csúszni). Legalábbis abban reménykedem, hogy elviszi egy olyan csapat, akinek valóban szüksége lesz rá
Szóval igazuk lesz a srácoknak (Tibi, Höri) és 1. kör valamelyik csoda Qb, akiből az új OC-nk ugyanúgy nem fog franchise QB-t faragni, ahogy T-Jackből és senki másból sem. Oszt jó hátul behúzzuk Allen Baileyt, aki sem jó, sem megoldás nem lesz.
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Te kit látnál szívesen DE-k közül?Nekem a számunkra elérhető DE-k közül Cameron Heyward tetszik a legjobban. Igai all around DE, aki futás ellen is gyilkos. Őt nagyon szívesen látnám.Szerintem nem ő a mi emberünk :/Helmut Zimmer
Amit még nagoyn fontosnak tartok, hogy kéne pár picket szerezni tradek keretében, mert ugye nincs 3. körünk, ami nagyon jó lenne mondjuk az OG poszt orvoslására. Trufantért szerintem kapnánk egy 3. kört.Sebii
több mint 13 éve
Nekem a számunkra elérhető DE-k közül Cameron Heyward tetszik a legjobban. Igai all around DE, aki futás ellen is gyilkos. Őt nagyon szívesen látnám.Szerintem nem ő a mi emberünk :/
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Nekem a számunkra elérhető DE-k közül Cameron Heyward tetszik a legjobban. Igai all around DE, aki futás ellen is gyilkos. Őt nagyon szívesen látnám.Amit még nagoyn fontosnak tartok, hogy kéne pár picket szerezni tradek keretében, mert ugye nincs 3. körünk, ami nagyon jó lenne mondjuk az OG poszt orvoslására. Trufantért szerintem kapnánk egy 3. kört.
több mint 13 éve
Szerintem tök mindegy, hogy ki tudja elképzelni Palmert, és hol, mert nem ér 1. kört!A tehetség nem elég. Köré már nem lehet csapatot építeni, legfeljebb átmeneti megoldásnak jó pár évre, már, ha jó lesz egyáltalán!
losing record +no career playoff wins.
Kell az az első kör a DL-be. Idén elképesztő jó passrushereket lehet húzni. Használható cornerünk egy szál sincs.
Üdv
H
több mint 13 éve
Ja, mert Carroll folyamatosan azt nyomja, hogy Hassie aláíratása a legfontosabb. El tudod képzelni mondjuk Palmer mögött? Akkor inkább a nyugdíj.Valahogy nem akarom Palmert. Nem tudom az okát, csak érzem, hogy nem ő a mi emberünk. Ráadásul 1. körért, amikor annyi a gond. Meg hát Hassie mögé minek jönne.garrett27Hassi mögé 😀braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Ricky Stanzi 2. körben. 😊
több mint 13 éve
Jake Locker egyáltalán nem jöhet szóba?davekidSimán szóba jöhet, csak botrány szar volt a senior bowl practiceokon meg a meccsen is.
több mint 13 éve
Jake Locker egyáltalán nem jöhet szóba?
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Valahogy nem akarom Palmert. Nem tudom az okát, csak érzem, hogy nem ő a mi emberünk. Ráadásul 1. körért, amikor annyi a gond. Meg hát Hassie mögé minek jönne.garrett27Hassi mögé 😀
több mint 13 éve
Valahogy nem akarom Palmert. Nem tudom az okát, csak érzem, hogy nem ő a mi emberünk. Ráadásul 1. körért, amikor annyi a gond. Meg hát Hassie mögé minek jönne.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Ez mind klassz, csak Palmer nem ér 1. kört!!! Indoklást lásd a cicák topikjában 2-3 oldallal korábban! 😊
több mint 13 éve
Duff
3 133
Solomon Wilcots (NFL analyst, rádió show vezető, korábbi Bengals) mondta ezt a saját rádió showjában:Hát az az első kör az ért elég sok. + Azt hangoztatják, h Hasselbeckkel mindenképp hosszabbítanak.
Eagles adja 1/23 és Kevin Kolb = Bengals adja 1/4
Seahawks adja 1/25 = Bengals adja Carson Palmer.
Így állítólag Cincy nem járna rosszul, kap új QB-t, és két első köre is lesz. Indoklás még: Bengals szerinte drafton sem talál Kolb-nál jobb QB-t, Eagles-nek meg jól jönne a top pick, ott már Patrick Peterson is elérhető lehet. Szerinte a Bengals még azért jönne ki jól, mert Kolb nagyon passzol az ő játékstílusukba (többször is járt a két csapat edzésén Wilcots, innen az alapötlet). Palmer - Seattle trade meg Carroll személye miatt jöhetne létre szerinte (ugye volt edzője). Egyébként Kolb-ról ugye itt lehet olvasni magyarul, hosszan, miért lehet ő jó QB NFL-ben: 1. rész és 2. rész.deny79
több mint 13 éve
Solomon Wilcots (NFL analyst, rádió show vezető, korábbi Bengals) mondta ezt a saját rádió showjában:Eagles adja 1/23 és Kevin Kolb = Bengals adja 1/4
Seahawks adja 1/25 = Bengals adja Carson Palmer.
Így állítólag Cincy nem járna rosszul, kap új QB-t, és két első köre is lesz. Indoklás még: Bengals szerinte drafton sem talál Kolb-nál jobb QB-t, Eagles-nek meg jól jönne a top pick, ott már Patrick Peterson is elérhető lehet. Szerinte a Bengals még azért jönne ki jól, mert Kolb nagyon passzol az ő játékstílusukba (többször is járt a két csapat edzésén Wilcots, innen az alapötlet). Palmer - Seattle trade meg Carroll személye miatt jöhetne létre szerinte (ugye volt edzője). Egyébként Kolb-ról ugye itt lehet olvasni magyarul, hosszan, miért lehet ő jó QB NFL-ben: 1. rész és 2. rész.
több mint 13 éve
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=63553miért kéne leigazolni?
Nem hiszem el ezt a faszit! Ha ez nem csalás, akkor azonnal leigazolni!garrett27
több mint 13 éve
most néztem én is nfl.com-on. 3 évig volt backup és nem jön ki a draftra 😊 lehet h egyik se véletlen
több mint 13 éve
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=63553Nem hiszem el ezt a faszit! Ha ez nem csalás, akkor azonnal leigazolni!
több mint 13 éve
Sziasztok!Nem tudom, hogy ezzel a 2 részes csodával szembesültetek e anno! Jó régi, de legalább igazán égnek áll a hajam tőle!!
http://www.seahawks.com/videos-photos/videos/Pete-Carroll-Press-Conference-12/ed6cbde2-ea22-41ab-82c8-3971b24c72ad
(2. rész ott van mellette)
Viszont végre kiderült az igazság Batesről!
Szóval:
- Bates "szararc" volt, és nem igazán illett bele a személyzeti politikába, nem pajtáskodott Carroll módon
- kb a 4. héten bejelentette, hogy a zone running elgondolást mennyire nem a 21. század NFL elgondolásának tartja. (állítólag JMD is jelezte, hogy nem érdekli)
- sokszor beszólt Gibbsnek
- irgalmatlan sokat csesztette Hasst (és de jól tette),
De a legnagyobb bűne Karesz volt.
több mint 13 éve
Jah én is sajnáltam... viszont hogy a 4-11es Dallasból 6-an voltak 😐HanniCsak pofára megy ez a dolog is.
több mint 13 éve
Jah én is sajnáltam... viszont hogy a 4-11es Dallasból 6-an voltak 😐
több mint 13 éve
Végignéztem a Pro Bowl-t és kicsit elkeseredtem, hogy a döntősökön kívül (ha jól láttam) csak a Bengalsnak és nekünk nem volt ott játékosunk. Sajnos meg nem lepett, de kár érte. Majd talán jövőre.