Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 13 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
nem létezik, hogy Locker helyett más QB-t húzzon be a csapat az első körben, ebben halálbiztosak lehettekJJ Tiller
A mi kutyánk kölke... 😀

Egyébként mintha pár hete, hónapja olvastam vele egy interjút valahol. Ott azt nyilatkozta, hogy nagyon-nagyon szívesen játszana Seahawks mezben...

A probléma azért is érdekes, mert csak 2 választásunk van az első két körben. És még van pár hiányposztunk...
Meglássuk mi lesz.

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Nemkövetem a college football-t de már multkor is Locker-ről volt itt szó, draft prospectek alapján, ugyanott helyezkedik el kb. mint Mallett. Szal ha QBt hozunk első helyen (amit nemtartok valoszinunek), nemlehet, h Lockert hozzuk? Néztem kettőjükröl videot, Mallett talán kicsit jobban passzol, de Locker lábbal sokkal jobb.Duff
Locker max. akkor lesz 1. körös, ha az elején minden QB-needes csapat QB-t húz. Ez tekintve, hogy milyen veteránok lesznek megszerezhetőek, eléggé valószínűtlen, úgy, hogy a class sem vmi combos.szaba
nem létezik, hogy Locker helyett más QB-t húzzon be a csapat az első körben, ebben halálbiztosak lehettek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát igen. Ha innen nézzük, Hassie még fiatal legény!
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 307 — Je suis kobranadrág
😀 😂 De kemény lesz jövőre Favret Seahawks mezben látni 😀 😂Helmut Zimmer
Én már viccelődtem ezzel, akkor nem nevettek :rolleyes: 😂
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 361 — Josh testamentuma
Jelenleg a Minnesota OCjére pályázunk, Darrell Bevell-re. Dolgozott Aaron ROdgers-szel, Favre-al... Nemlehet rossz,Duff
😀 😂 De kemény lesz jövőre Favret Seahawks mezben látni 😀 😂
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én Sanchezt se tettem volna be rögtön, a komoly egy éves kezdő tapasztalatával, aztán mégis az lett és viszi jobban rosszabbul előre a Jetst....
Tebownak is minima 2-3 évet mondtak amin akkor is röhögtem, aztán lám lám, Denver már Tebow fetishben ég.
több mint 13 éve
Nemkövetem a college football-t de már multkor is Locker-ről volt itt szó, draft prospectek alapján, ugyanott helyezkedik el kb. mint Mallett. Szal ha QBt hozunk első helyen (amit nemtartok valoszinunek), nemlehet, h Lockert hozzuk? Néztem kettőjükröl videot, Mallett talán kicsit jobban passzol, de Locker lábbal sokkal jobb.Duff
Igazából az a döntő faktor, hogy PC milyen irányba szeretné folytatni az újjáépítést.

QB fronton - is - olvasd el Höri blogját, hátha akkor közelebb kerülsz a megoldáshoz.

http://nflscout.blogter.hu/450540/qb_draft_-_megoldokeplet

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
Mallett vagy Locker sem az a kaliber, mint Bradford, Stafford, Ryan vagy Sanchez, azaz nem tenném be nyugodt szívvel egyiket sem kezdőnek első évben. Nektek is az kell mint pl nálunk, hogy kell egy stopgap veterán QB.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
Locker max. akkor lesz 1. körös, ha az elején minden QB-needes csapat QB-t húz. Ez tekintve, hogy milyen veteránok lesznek megszerezhetőek, eléggé valószínűtlen, úgy, hogy a class sem vmi combos.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Nemkövetem a college football-t de már multkor is Locker-ről volt itt szó, draft prospectek alapján, ugyanott helyezkedik el kb. mint Mallett. Szal ha QBt hozunk első helyen (amit nemtartok valoszinunek), nemlehet, h Lockert hozzuk? Néztem kettőjükröl videot, Mallett talán kicsit jobban passzol, de Locker lábbal sokkal jobb.
több mint 13 éve
Carroll nagyon nyomja Hassiet. Nem is tudom mi lenne az igazán jó megoldás. Talán ha egy jó kis fiatalt találnánk mögé, akkor még egy év gutaütés vele, de aztán jöhet az új korszak. Ami ugye nem Csárli.garrett27
Nézd... szerintem az utolsó két meccsen nem játszott rosszul Matt. Sőt... a Saints ellen Ő volt az egyik nyerőember, de a Bears ellen sem volt rossz. Szerintem... Nem vállalta túl magát pl.
Sajna a szezon egészét nézve viszont más a helyzet. Ekéztük itt - is - eleget... Viszont Karcsi nem megoldás, Őt el kell felejteni...

Szóval a PO-ban látott MattHass-re szükségünk van. De, hogy egy új, drafton szerzett, fiatal tehetséggel vagy esetleg egy Vince Young, Flynn, Orton, stb... QB-val képzeli-e el a jövő Pete mester azt nem tudom.
És én nem is tudom, hogy melyik lenne a jobb megoldás...

Kinnt van a főoldalon az első mock draft. Ott Ryan Mallett-et vizionálja nekünk haromt.
Na ez egy jó megoldás lenne...

több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Carroll nagyon nyomja Hassiet. Nem is tudom mi lenne az igazán jó megoldás. Talán ha egy jó kis fiatalt találnánk mögé, akkor még egy év gutaütés vele, de aztán jöhet az új korszak. Ami ugye nem Csárli.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Én is optimista vagyok az új szerződéssel kapcsolatban. Szeretem az NHL-t az NBA-t, de az NFL az mégis más. Amúgy is hosszú az uborkaszezon, ha még a szezon is elmarad....... Inkább nem kalkulálok ezzel.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez tiszta sor, de én bízok benne, hogy lesz új CBA. Abba bele sem gondolok, hogy talán egy évig nem lesz NFL...
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
Hol lehet infót találni a lejáró szerződésekről?mr nemo
http://www.rotoworld.com/content/clubhouse_contracts.aspx?sport=NFL&majteam=SEAempty taxi
Végigböngésztem a listát, köszi a linket. Jó kis tárgyalássorozat lesz a holt szezonban. Van néhány free agent, aki fájna, ha elmenne.garrett27
Amíg nincs hatályban az új CBA, nem lehet FA játékosokkal tárgyalni.

szerk: a saját rosteren levőkkel lehet újraszerződtetni.

több mint 13 éve
Babi, Carlson, Forsett. Ezek nagy szívások lennének. :rolleyes:Hanni
a 3ból egyiknek sem fog idén lejárni a szerződése...braxa88
Jó ma nagyon nem vagyok formában úgy látszik...
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Babi, Carlson, Forsett. Ezek nagy szívások lennének. :rolleyes:Hanni
a 3ból egyiknek sem fog idén lejárni a szerződése...
több mint 13 éve
Babi, Carlson, Forsett. Ezek nagy szívások lennének. :rolleyes:
több mint 13 éve
http://www.rotoworld.com/content/clubhouse_contracts.aspx?sport=NFL&majteam=SEAempty taxi
Végigböngésztem a listát, köszi a linket. Jó kis tárgyalássorozat lesz a holt szezonban. Van néhány free agent, aki fájna, ha elmenne.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi a linkeket.
több mint 13 éve
Itt is kutakodhatsz:
http://www.footballsfuture.com/freeagents.html

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
http://www.rotoworld.com/content/clubhouse_contracts.aspx?sport=NFL&majteam=SEA

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hol lehet infót találni a lejáró szerződésekről?
több mint 13 éve
Jelenleg a Minnesota OCjére pályázunk, Darrell Bevell-re. Dolgozott Aaron ROdgers-szel, Favre-al... Nemlehet rossz,
több mint 13 éve
szerzőttetük brandon brownert. a lényeg benne: 6'3 magas 213 fontos CB !! 4,5 körüli 40e van.
oregon state növendék CFL sztár volt egy pár évig. meglássuk mi lesza.kacsa
Nem tűnik rossznak, de egy ekkora tornyot szerintem többször simán le fognak hagyni... pl. a jövő évi ellenfelek közül csak, h példát mondjak: Mike Wallace, DeSean Jackson