Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 545
Jöjjön Kaliforniába 😛 Tudom, azzal sem tudsz azonosulni. :cool:Ja semmi gond! azért is tettem két nagy röhögés közé!😂 Azért ennyire könnyen nem szabadulsz tőlem, csak innentől kezdve "kár minden szó"! 😂Helmut ZimmerNem arra gondoltam! Csak elolvastam a hsz-ed alatt az aláírásod, és belegondoltam, hogy a következő év minden reménysége odaveszhet ennek az embernek köszönhetően.
Legközelebb nem fogalmazok félreérthetően.
Amúgy mi a búbánat lehet az oka, hogy marad?mr nemo
Nem tudom az okát!
Talán a mondás, hogy ő a létező legnagyobb zseni!
Nekem csak az a bajom , hogy mit tegyen az a fan, aki nagyon nem tud azonosulni imádott csapata irányvonalával???! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Ja semmi gond! azért is tettem két nagy röhögés közé!Nem arra gondoltam! Csak elolvastam a hsz-ed alatt az aláírásod, és belegondoltam, hogy a következő év minden reménysége odaveszhet ennek az embernek köszönhetően.De jó lesz...mr nemo😂 Azért ennyire könnyen nem szabadulsz tőlem, csak innentől kezdve "kár minden szó"! 😂Helmut Zimmer
Amúgy mi a búbánat lehet az oka, hogy marad?mr nemo
Nem tudom az okát!
Talán a mondás, hogy ő a létező legnagyobb zseni!
Nekem csak az a bajom , hogy mit tegyen az a fan, aki nagyon nem tud azonosulni imádott csapata irányvonalával???! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem arra gondoltam! Csak elolvastam a hsz-ed alatt az aláírásod, és belegondoltam, hogy a következő év minden reménysége odaveszhet ennek az embernek köszönhetően.De jó lesz...mr nemo😂 Azért ennyire könnyen nem szabadulsz tőlem, csak innentől kezdve "kár minden szó"! 😂Helmut Zimmer
Amúgy mi a búbánat lehet az oka, hogy marad?
több mint 13 éve
de ha csak hasonló produkciót nyujt, abba is belemegyek 😊szerzőttetük brandon brownert. a lényeg benne: 6'3 magas 213 fontos CB !! 4,5 körüli 40e van.itt a srác: http://www.youtube.com/watch?v=AKvavN5F0x0
oregon state növendék CFL sztár volt egy pár évig. meglássuk mi lesza.kacsa
jobb lesz mint Wake 😂braxa88
több mint 13 éve
De jó lesz...mr nemo😂 Azért ennyire könnyen nem szabadulsz tőlem, csak innentől kezdve "kár minden szó"! 😂
több mint 13 éve
braxa88
12 534
szerzőttetük brandon brownert. a lényeg benne: 6'3 magas 213 fontos CB !! 4,5 körüli 40e van.itt a srác: http://www.youtube.com/watch?v=AKvavN5F0x0
oregon state növendék CFL sztár volt egy pár évig. meglássuk mi lesza.kacsa
jobb lesz mint Wake 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De jó lesz...
több mint 13 éve
fuck, erre rábasztunk http://seattletimes.nwsource.com/html/seahawks/2010807746_hawk16.htmlDuff😊 Így legalább jövőre már teljes figyelmemet a Billsre szentelhetem 😉
több mint 13 éve
szerzőttetük brandon brownert. a lényeg benne: 6'3 magas 213 fontos CB !! 4,5 körüli 40e van.oregon state növendék CFL sztár volt egy pár évig. meglássuk mi lesz
több mint 13 éve
Team logo Seattle Seahawks 1/17 Patrick Williams (WR) signed.Edisont mi (Titans) draftoltuk le tavaly, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Amennyire emlékszem rá, azért nem ügyetlen egyáltalán
Dominique Edison (WR) signed.
Szégyellem, de fogalmam sincs kik ők! Valaki tud bővebb infót?garrett27
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez jó hír. a másiknak annyira nem örülök.Reálisan nézve a QB kérdést - nem a vágyakozás oldaláról közelítve - szerintetek mi lesz? Csípem Hassie-t, de szerintem vissza kellene vonulnia, bár van egy olyan érzésem, hogy nem fog. Mondjuk úgy tőlem maradhatna, ha jönne egy fiatal QB és menet közben adná át a stafétabotot. De ilyen sem lesz szerintem.
Young-ra amúgy van bármiféle reális esély, vagy csak úgy beszélnek róla? Illetve Cable érkezése e fronton bár valamiféle relevanciával?
több mint 13 éve
cable fasza elég jó oline coach. csak nehogy azt csinálja mint gibbs papa 😊
több mint 13 éve
Jó szerződtetés. De most akkor vigyázhat az összes háziasszony Seattle-ben. 😀cable lett az uj assistant head coach/offensive line. zsírbraxa88Szimpatikus és főként eredményes volt az, amit elért a Raiders-el idén.
Reméljük nálunk is ilyen jó lesz!Sonics
Vagy az edzői stáb hogy kinek fog bemosni egyet 😛
Alakul ez a divízió
több mint 13 éve
cable lett az uj assistant head coach/offensive line. zsírbraxa88Szimpatikus és főként eredményes volt az, amit elért a Raiders-el idén.
Reméljük nálunk is ilyen jó lesz!
több mint 13 éve
Team logo Seattle Seahawks 1/17 Patrick Williams (WR) signed.Dominique Edison (WR) signed.
Szégyellem, de fogalmam sincs kik ők! Valaki tud bővebb infót?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Duff
3 133
fuck, erre rábasztunk http://seattletimes.nwsource.com/html/seahawks/2010807746_hawk16.html
több mint 13 éve
braxa88
12 534
cable lett az uj assistant head coach/offensive line. zsír
több mint 13 éve
CB class erős, OG-re meg kár "pazarolni" 1. körös picket. Nem vagyunk olyan helyzetben.SebiiDe ezt most miért mondod!?
Tényleg nem akarok bunkó, vagy igazi faszparaszt lenni, nem azért kérdezem, csak érdekel!
Bates sajnos megérdemelte a sorsát! Bár láttam a munkájának az eredményét. Nem ő volt a főbűnös!
Holnapra készültem anyaggal, kialszom az utazást, aztán írok, bár lehet elsodorja az idő!
Üdv
Helm
több mint 13 éve
JMD gőgös is, nem csak nagyképű 😊támadó koordinátornak fasza, HC-ként nagyot bukott. Itt (is) jó helye lenne mert Carroll nem igazán szólt bele a playhívásba, ahogy észrevettem. Nyernétek vele és akkor jöhet egy fiatal QB (Orton cserét nem tartom valószínűnek, túl sok az a 2. kör)Fucumeg egy egomániás miniduce is. JMD és PC, nem tudnám eldönteni hogy melyik a szerényebb 😀petey
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Adam_SchefterAkkor inkábk JMD. Ide most egy OC munkában tapasztalt coach kéne.
Add one more name into Seattle's OC candidates: QB coach Jedd Fisch, who was supposed to be Univ of Miami's OC. Seattle making one last pusha.kacsa
több mint 13 éve
Adam_Schefter Add one more name into Seattle's OC candidates: QB coach Jedd Fisch, who was supposed to be Univ of Miami's OC. Seattle making one last push
több mint 13 éve
támadó koordinátornak fasza, HC-ként nagyot bukott. Itt (is) jó helye lenne mert Carroll nem igazán szólt bele a playhívásba, ahogy észrevettem. Nyernétek vele és akkor jöhet egy fiatal QB (Orton cserét nem tartom valószínűnek, túl sok az a 2. kör)Fucumeg egy egomániás miniduce is. JMD és PC, nem tudnám eldönteni hogy melyik a szerényebb 😀
több mint 13 éve
JMD jó szakember csak egy faszparaszt. Nem döntöttem még el, hogy örülnék-e neki. Mondjuk ha ő jön, akkor egy Orton trade-t is vizionálok.SebiiJMD 😊 Hatalmas húzás lenne. Ha szerez maga alá jó szakembereket PC , a végén még megkedvelem a stílusát 😀