NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
no az vmi jobb volta defense fasza volt, Rice nagyon kell ebbe az offensebe. Jackson meg mindig nem jó
több mint 14 éve
1 már megvan belőle 😊ja, sajnos 😊endorphynaa, veletlenul nem lesz 0-16 es szarban leszunk, mert nem mi huzunk elsonek qb-t. Amugy ebben az evben kb folosleges is lett volna.endorphyn3-13mal is lehetünk 1/1 😛braxa88
több mint 14 éve
ja, sajnos 😊aa, veletlenul nem lesz 0-16 es szarban leszunk, mert nem mi huzunk elsonek qb-t. Amugy ebben az evben kb folosleges is lett volna.endorphyn3-13mal is lehetünk 1/1 😛braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
aa, veletlenul nem lesz 0-16 es szarban leszunk, mert nem mi huzunk elsonek qb-t. Amugy ebben az evben kb folosleges is lett volna.endorphyn3-13mal is lehetünk 1/1 😛
több mint 14 éve
aa, veletlenul nem lesz 0-16 es szarban leszunk, mert nem mi huzunk elsonek qb-t. Amugy ebben az evben kb folosleges is lett volna.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Luckot imádni fogják 😉
több mint 14 éve
igen, vegre. de egy felvillanas nem eleg. Ilyen driveokat kellene csinalni tobbet. Vegre dobal tj/Épp egy 50 yard feletti driveban vagyunk!!!! 😊krankovicsés Tjack futott a végén egy TD-t!krankovics
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Épp egy 50 yard feletti driveban vagyunk!!!! 😊krankovicsés Tjack futott a végén egy TD-t!
több mint 14 éve
Szoval mindig elgondolkodom, hogy meddig lehet ezt csinalni Seattleben? Az emberek egy ido utan el fognak maradozni a meccsekrol. Meg egy hete is folyamatosan ment a reklam a season ticketekrol, hogy vegyek az emberek. Ot eve nem nagyon emlekszem, hogy lett volna ilyen. Mert lehet, hogy buszkesegbol kimennek, de ezt nem lehet vegtelensegig csinalni. Nem beszelve a tv elott ulokrol. Ha mindenki felido utan atkapcsol, akkor nem lesz annyi reklam fogyasztas se. Allen meg nyilvan nem lesz lelkes..
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
az eheti beharangozó: http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/24/Week_3_vs_Cardinals/braxa88nagyon jól sikerült 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
az eheti beharangozó: http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/24/Week_3_vs_Cardinals/
több mint 14 éve
Csak úgy hajigáljuk a kukába az első köröseinket! Curry a következő, akit anno már a behúzása pillanatában sok-sok felhúzott seattle-i szemöldök kísért.A másik, hogy Browner fogja Fitzgeraldot, hát akkor megint lesz pár kilométer bünti! Nem ügyetlen gyerek, de hiperaktív, ráadásul sokszor ész nélkül közlekedik.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Elvileg Browner fogja fogni Fitzgeraldot. fail...Duff😂
Curry megérett a cserére, múlt héten az első negyedben nem volt rossz, de droppolt egy INT-t
több mint 14 éve
Elvileg Browner fogja fogni Fitzgeraldot. fail...Dufftökmind ki fogja.
végre Curry 😊
több mint 14 éve
Elvileg Browner fogja fogni Fitzgeraldot. fail...
több mint 14 éve
Na akkor Curry végre nem kezdő. szerintem lesz még cut isPedig szerintem annyira nem kezdte szarul a szezont, sőt statok alapján a legeredményesebb LB-nk az elmúlt két meccsen.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8227ae90/article/demoted-curry-says-all-questions-will-be-answered-on-sunday?module=HP11_headline_stackHelmut Zimmer
több mint 14 éve
első meccs.Petey te amúgy jósoltál nekünk valaha W-t? 😊csongiHa ott esz Williams, Rice, Miller, akkor T-Jax már semmire sem tud hivatkozni. Nem a célpontok hiányán múlik majd a dolog. Szerintem neki is vízválasztó lesz a meccs, mert ha most is csak annyit hoz, amennyit az első két meccsen, akkor jön Csárli.Rice-nak egy jó éve volt Favre-al, a többi átlag/alatti.
Mondjuk engem egy kicsit zavar, hogy mintha túl sokat várnánk Rice-tól. Meglátjuk.garrett27
Szerintem nyertek, otthoni meccs, kell a W. Cards run D-n átmehettekpetey
több mint 14 éve
Petey te amúgy jósoltál nekünk valaha W-t? 😊Rice-nak egy jó éve volt Favre-al, a többi átlag/alatti.Rice bemutatkozhat a Cardinals ellen. Kiváncsi vagyok, mennyivel leszünk előrébb vele.DuffHa ott esz Williams, Rice, Miller, akkor T-Jax már semmire sem tud hivatkozni. Nem a célpontok hiányán múlik majd a dolog. Szerintem neki is vízválasztó lesz a meccs, mert ha most is csak annyit hoz, amennyit az első két meccsen, akkor jön Csárli.
Mondjuk engem egy kicsit zavar, hogy mintha túl sokat várnánk Rice-tól. Meglátjuk.garrett27
Szerintem nyertek, otthoni meccs, kell a W. Cards run D-n átmehettekpetey
több mint 14 éve
A Steelers ellen kb senki nem az 1. elkapóját keresi. Rajta Ike van, aki igencsak jó az elmúlt 3 évben és most is. Ellenben kb ő az egyetlen értékelhető cornerünk, az összes többit agyonverik a WR-ek. Akkor miért keresse bárki az 1. WR-t, amikor ő van a legnagyobb, legszorosabb őrizetben, a többi pedig szabadon integethet, hogy hééé üresen vagyok. 😊SoldadosWilliamsre mar az elso meccsen se dobtak tul sokat, szoval szinte tok mindegy ki all a tuloldalon. Ettol fuggetlenul igaz, hogy nehezebb dolga volt.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
ez milyen gáz már 😀 és lenyilatkozza h everything happens for a reason. na ne szopass 😊a.kacsaFor a reason...
Mora egy dilettáns f@sz.
Azt néztétek, hogy amikor osztja az észt az nfl.comon, akkor hox szurkolók kisebb csoportja milyen szépekkel kedveskedik neki... 😀
több mint 14 éve
ez milyen gáz már 😀 és lenyilatkozza h everything happens for a reason. na ne szopass 😊