Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Hála istennek Olindo elég megbízható volt eddig.Elég nekünk izgulni a többi csapatrész miatt. Legalább a rúgásoknál hátra lehessen dőlni.garrett27Nem csak egy jo rugonal tudhatod, hogy mi kovetkezik. Mi is hatra tudtunk dolni amikor Dodge puntolt, mert a katasztrofa boritekolva volt. 😀lotus86
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Remélem igazad lesz!Hasselbeck Friscoban? Akkor inkább vonuljon vissza! Sokat szidtuk, de mégiscsak a Seahawks egyik arca!garrett27na ez a pletyka amit nem szabad komolyan venni. Ez hasonló mint két éve amikor Warner elment tárgyalni Friscoba 😊
szerk: most nézem a dátumot, benyaltam 😊Fucu
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Elég nekünk izgulni a többi csapatrész miatt. Legalább a rúgásoknál hátra lehessen dőlni.garrett27Nem csak egy jo rugonal tudhatod, hogy mi kovetkezik. Mi is hatra tudtunk dolni amikor Dodge puntolt, mert a katasztrofa boritekolva volt. 😀
több mint 13 éve
Hasselbeck Friscoban? Akkor inkább vonuljon vissza! Sokat szidtuk, de mégiscsak a Seahawks egyik arca!garrett27na ez a pletyka amit nem szabad komolyan venni. Ez hasonló mint két éve amikor Warner elment tárgyalni Friscoba 😊
szerk: most nézem a dátumot, benyaltam 😊
több mint 13 éve
Hasselbeck Friscoban? Akkor inkább vonuljon vissza! Sokat szidtuk, de mégiscsak a Seahawks egyik arca!
több mint 13 éve
Semmikeppen! 😊Előtte ne is! 😊Helmut ZimmerAki tudja szerezze meg, és olvassa el Allen önéletrajzi könyvét besza, behu 😊 címe: "Idea man"Helmut ZimmerOk, majd ha megjelenik.
http://index.hu/tech/2011/03/31/bill_gates_kanallal_eszi_a_csirket/endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Előtte ne is! 😊Aki tudja szerezze meg, és olvassa el Allen önéletrajzi könyvét besza, behu 😊 címe: "Idea man"Helmut ZimmerOk, majd ha megjelenik.
http://index.hu/tech/2011/03/31/bill_gates_kanallal_eszi_a_csirket/endorphyn
több mint 13 éve
Aki tudja szerezze meg, és olvassa el Allen önéletrajzi könyvét besza, behu 😊 címe: "Idea man"Helmut ZimmerOk, majd ha megjelenik.
http://index.hu/tech/2011/03/31/bill_gates_kanallal_eszi_a_csirket/
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Aki tudja szerezze meg, és olvassa el Allen önéletrajzi könyvét besza, behu 😊 címe: "Idea man"
több mint 13 éve
Elég nekünk izgulni a többi csapatrész miatt. Legalább a rúgásoknál hátra lehessen dőlni.
több mint 13 éve
Olindo Mare lenyilatkozta, hogy ha meglesz az új CBA akkor "házi kedvezménnyel" is szívesen maradna Seattle-ben.FucuSzerintem ő egy megbízható rugó, még ha nem is fiatal. Meg kellene tartani.
több mint 13 éve
Olindo Mare lenyilatkozta, hogy ha meglesz az új CBA akkor "házi kedvezménnyel" is szívesen maradna Seattle-ben.
több mint 13 éve
Rajtam nem múlt, én behúztam. Az eredmény egyébként tényleg érdekes. Na akkor kinek van a legjobb szurkolótábora? Nem véletlenül volt földrengés Lynch futásánál! 😀54-46ra kapott ki a 12th man a madden cover versenyben. azért durva, azt hittem épember nem szavaz rá, csak seahawks fanok 😀braxa88Pedig én terjesztettem az igét 😕Hanni
több mint 13 éve
54-46ra kapott ki a 12th man a madden cover versenyben. azért durva, azt hittem épember nem szavaz rá, csak seahawks fanok 😀braxa88Pedig én terjesztettem az igét 😕
több mint 13 éve
braxa88
12 534
54-46ra kapott ki a 12th man a madden cover versenyben. azért durva, azt hittem épember nem szavaz rá, csak seahawks fanok 😀
több mint 13 éve
Pont tegnap jutottam arra, hogy "Egy MIG-29-es nélkül az élet szar..."12Főleg ha nem fér el a jachtomon!
több mint 13 éve
Pont tegnap jutottam arra, hogy "Egy MIG-29-es nélkül az élet szar..."
több mint 13 éve
Sebii
3 535
"...a Microsoft révén hatalmas pénzeket felhalmozó és a leggazdagabb NFL tulajdonosnak számító Allen viszont inkább azzal volt elfoglalva, hogy tovább bővítse repülőgép-parkját. Egy MiG-29-es orosz vadászrepülőgépet szerzett be és tesztelt az elmúlt napokban a több mint tíz repülőgépet és a világ egyik legnagyobb privát yachtját (Octopus, másik yachtja, a Tatoosh is a top 100-ban található) birtokló milliárdos..."Nehéz az élet. 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
lejárt a szerződése. 3.körös tendert kapott ami azt jelenti h egy évig maradhat de 3.körös pickért távozhat. de ha a seahawks matcheli az ajánlatot akkor Mebane marad.Most olvastam, hogy Mebane-re 3. körös tendert raktak. Én azért reménykedem, hogy senkinek sem ér meg ennyit és marad.garrett27nha ezt elmagyaráznál nekem valaki, mit jelent ez a tender, meg hogy mi van most mebannel mert nem vágom mi ez a huzavona az ügyében?davekid
több mint 13 éve
Most olvastam, hogy Mebane-re 3. körös tendert raktak. Én azért reménykedem, hogy senkinek sem ér meg ennyit és marad.garrett27nha ezt elmagyaráznál nekem valaki, mit jelent ez a tender, meg hogy mi van most mebannel mert nem vágom mi ez a huzavona az ügyében?
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Na majd pár év múlva Earl Thomas, az Új Ed Reed. 😊mer nincs népszerű és jó játékos a csapatban. a felsorolt kettő nem azbraxa88kit érdekel, ugyse veszem meg 😀braxa88Nyilván én se, mert basznak kiadni PCre 😀 Csak attól még elég ronda a közönség továbbra is, nem is értem miért nem valami Seattle játékost választottak, akiről be lehet rakni valami rendes képet (bár lehet a közönségről is rendes lenne bent). Tatuput vagy Hawthorne simán jó lett volna (vagy Curry mondjuk).tenorx
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Most olvastam, hogy Mebane-re 3. körös tendert raktak. Én azért reménykedem, hogy senkinek sem ér meg ennyit és marad.garrett27max matcheljük az ajánlatukat oszt marad
több mint 13 éve
Most olvastam, hogy Mebane-re 3. körös tendert raktak. Én azért reménykedem, hogy senkinek sem ér meg ennyit és marad.