Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
RT lesz vagy inkább guard szerintetek?
Alakul azért a jövő fala Okung, Unger, Carpenter.Sebii
ez majd eldől, de mind a két poszton bevethető. én azt mondom guard lesz

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
RT lesz vagy inkább guard szerintetek?
Alakul azért a jövő fala Okung, Unger, Carpenter.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Carpenter underrated volt és kész. Én elég sok Alabama meccset láttam az utóbbi két évben, és nekem már akkor feltűnt, hogy mennyire jól játszik, és az SECben, mégis 3-5. körösnek tartják. Aztán jött a Senior Bowl, ahol a practiceok közben is szétalázta a többi tackle prospectet, kezdve az akkori #1nek tartott Solderrel meg #2 Castonzoval, majd a meccsen is kurva jó volt.

Szerintem nem volt akkora reach, ha nem ti, akkor valaki más behúzta volna a 2. kör elején, és szerintem jól jártatok.
több mint 13 éve
Egyértelműen Cable pickeje volt. ZB.-be jó lesz.

az én fejem is érdekes lehetett amikor éppen arról beszéltünk igorral hogy ingram és mutattták Saban-t és után jött hogy Carpenter. döbbenet 😊

több mint 13 éve
Carpenter tetszik nekem is, csak reachnek érzem. Szerintem 2. körben is bent lett volna, de akár 3-ban is.
2. kör Bowers, 4. kör Stanzi és jók is vagyunk.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
jó ez a carpenter pick. lesz futójáték, zsír lesz az OL 😀 optimistán srácok
ma jön Burton vagy Bowers oszt SB 😀
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ugyis sok pickunk van kész a franchise, letrade felesleges...
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Ami tetszett, az Ingram feje, mikor meghallotta, hogy Carpentert húzta a Hawks. 😀
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
Az viszont meglepett, hogy Locker előbb ment ki, mint Gabbert.garrett27
Na erre írtam, hogy nagy atülekedés a top 5-ért 😊
Elképesztő húzások voltak, sokan kitettek magukért!
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Carpenter???? Most nézhetek utána ki a túró a srác! Rá sehol, senki sem tippelt. Carrollék látnak, vagy tudnak valamit. Mindenesetre van kavarodás rendesen, és bejött, amit jósoltak, Mallett nem ment ki az első körben. Az viszont meglepett, hogy Locker előbb ment ki, mint Gabbert.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Fucu tényleg nem tudja, hogy mi is 43 at játszunk????!!! Bowers hozzánk is jöhetne!!?

Mallett nem lenne jó nálunk, mert WC-t játszunk 😀 😀 😀

Azért szeretünk Fucu, jó srác vagy!Helmut Zimmer
a WC-sre emlékszem a másikra nem, sajnálom

a Carpenter pick csöppet meglepett, de megmagyarázható választásFucu
Semmi gebasz! 😊

Ha Téged csöppet meglepett, akkor engem nagyon!
Nem tudom mennyire magyarázható, én mindenesetre meg sem próbálom, nem engem fizetnek ezért. Én tudtam volna mást húzni, mindegy Cable valszeg jobban ért hozzá nálam. Egyértelműen az egyik legkevésbé jó választásnak tűnik nap végén, bár azért komoly tülekedés van a top 5-ért, mi legalább nem rendszeridegen játékost húztunk. 😀
több mint 13 éve
Fucu tényleg nem tudja, hogy mi is 43 at játszunk????!!! Bowers hozzánk is jöhetne!!?

Azért szeretünk Fucu, jó srác vagy!Helmut Zimmer
a WC-sre emlékszem a másikra nem, sajnálom

a Carpenter pick csöppet meglepett, de megmagyarázható választás

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bearanyoztátok az éjszakánkat. Höri elgurult a röhögéstől.
Én is ezt tettem volna ha van elég hely 😀
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
LOL 😀
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
hát ez szép...
több mint 13 éve
Háááát! A pozíció jó, Zone blocking úton tovább ! A játékost meglátjuk! Guard lesz!
Szomorú vagyok!
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nah, magyarázatot kérek.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Bowers még mindig bent van...
több mint 13 éve

Azért szeretünk Fucu, jó srác vagy!
több mint 13 éve
Minnesota is bent hagyta Quinnt, megvan még Bowers, Kerriganm, Houston! Lesz minőségi Passrusher 😊 Ja és Cornerekkel tele van a ház, bár most a lions kavarhat

Némileg később.... Közeledönk és Castonzo még bent van!!!
több mint 13 éve
A legújabb mock szerint Mallett ki sem megy az első körben. Érdekes lenne, viszont ha hagynánk mi is, hogy elmenjen mellettünk, akkor a 2/25-re már tényleg esélytelen a dolog. Viszont ha most nem gyúrunk rá valami fiatal QB-ra (feltételezve, hogy Hassie marad még mentorként), akkor az NFC West is erős lesz nekünk évekig. Főleg úgy, hogy szerintem a Rams évekre megoldotta a kérdést, a Frisco, meg a Pintyek pedig idén fogják lerendezni. Akkor most jöhet a versenyfutás az idővel.garrett27
Én még mindig az O falat raknám rendbe.
Mondjuk Austin-Cole belső párossal merőben más lenne a nyomás, amelyet gyakorolni tudnánk. Bryant 5ben nem volt rossz.
több mint 13 éve
A Pintyek nem fogják idén lerendezni, ott van Skelton, jön egy veterán FA-n vagy csere keretében és kész 😊Fucu
Álmodj, királylány... 😛 😂somoskovig
ezért de kaptál volna ma... 😛

Austin reális még első körben is (másodikre simán kiviszik ez fix), ha nem marad bent OL, QB (ezt kétlem) és nem is akartok kicserélni. Látok esélyt, hogy behúzzátok a Mebane 3. körös tender után is.

több mint 13 éve
Kinéztem Marvin Austint első körben, ha nem lesz épkézláb QB. A videók alapján egész jó.garrett27
Szerintem is nagyon-nagyon jó játékos! Nagyon erős, robbanékony, Quinn konkrétan alig gyorsabb nála az első 10-en, egyszóval elképesztő atléta, 1 gap játékos, de ezzel, mi együtt tudnánk élni.

A mockok ugye szimulációk, és sajnos a szimulációk 80%-ban 1. körös (az utóbbi 1 hónapban születő mockokban pedig 1. körös). Sebii ugyan szeretné, ha a 2. körig csúszna, de erre túl sok esély azért nincs!
Azért jó az idei draft mert a 2. körben tudsz tehetséges QB-t húzni, mint 1-ben.

Én még mindig olineben gondolkozom 😊 de ha mebane megy, akkor Austin szerintem minőségi csere! Boldog lennék, ha behúznánk!Helmut Zimmer
Álmodozni lehet. 😊
Én se látok reális esélyt rá, hogy 2. körig bent marad sajnos.
Egyébként nagyon nem tudom mire számítsak, meg minek örülnék. Az elmúlt években nagyjából tudtam álomdraftot írni, de most nem menne.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
A Pintyek nem fogják idén lerendezni, ott van Skelton, jön egy veterán FA-n vagy csere keretében és kész 😊Fucu
Álmodj, királylány... 😛 😂

több mint 13 éve
A Pintyek nem fogják idén lerendezni, ott van Skelton, jön egy veterán FA-n vagy csere keretében és kész 😊