Seattle Seahawks

63 feliratkozó

több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 952
Sziasztok! Új vagyok a topicban, bár ősrégi Seahawks szurkoló! 😊
Olvasgattam vissza néhány oldalt, és a QB témában feldobnék egy nevet, hogy széttépjük! Kellen Moore!!! Nem akarok messzemenő dolgokat mondani, de nagyon hasonlít a dobómozdulata bizonyos Tom Brady-hez(persze ez csak egy dolog). Szerintem 2.-3. körben még simán elérhető pick, és még jól is járnánk vele, Portissal versenyezhetnének a kezdőért...vélemény? 😊Medvepapa
Portis szerintem nem lesz tényező, itt Tjaxnek kell vetélytárs. Mooret én kedvelem és nemhogy 2-3. körben, de akár 5-6. körben is elhozható lenne. De ha már középső körös QB, akkor én Folest látnám szívesen egy 4. körért mondjuk.
több mint 14 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Sziasztok! Új vagyok a topicban, bár ősrégi Seahawks szurkoló! 😊
Olvasgattam vissza néhány oldalt, és a QB témában feldobnék egy nevet, hogy széttépjük! Kellen Moore!!! Nem akarok messzemenő dolgokat mondani, de nagyon hasonlít a dobómozdulata bizonyos Tom Brady-hez(persze ez csak egy dolog). Szerintem 2.-3. körben még simán elérhető pick, és még jól is járnánk vele, Portissal versenyezhetnének a kezdőért...vélemény? 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Chiefs (és a Miami) nyerte a pénzfeldobást. Tietek a 12. pick a drafton.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ezt teljes mértékben elfelejtettem már. Ilyen az ha a probowler CB megőrül a special team-ben 😊
http://www.youtube.com/watch?v=XU0SbhuPi8k
több mint 14 éve
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy meg kéne tartani Haw-t. Ha már választani kéne inkább Hill-t engedjük el, de mindkettejüket semmiképp. Azért hiába jönnének gyorsabb játékosok, egy teljesen felforgatott LB sor sosem jó. Kell a stabilitás.
több mint 14 éve
Idén kinéztem magamnak lehetséges FA-jelöltként Hawthornet, róla írtam Philly blogra. Elsősorban 3 idei meccsére koncentrálva (Giants, Reskins, Bears). Ha valakinek van ideje, örülnék, ha átolvasná, hibákat, észrevételeket szívesen várom. http://philly.blog.hu/2012/02/23/david_hawthorne_bemutatoDeny
A jeleneteket nem néztem vissza, így azokat csak emlékből futottam át.
Amit nem említettél,hogy vezér az öltözőben, és a pályán is. Ezért hordoz magában némi bizonytalanságot az elengedése, mert nem pusztán egy megbízható játékos. Én úgy 80%-ra teszem,hogy nem kap szerződést Schneideréktől.
A védelem jó helyzetben van, mert igazából nem sok lyuk van amit foltozni kellene, így megtehetik,hogy lecseréljék.
Sérült térddel játszott, ami pont ellenetek meg is látszott az pick-six-nél. Arról,hogy milyen mértékben javul majd az a térd, nem sok infóm van.
Jó lett a cikk.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Idén kinéztem magamnak lehetséges FA-jelöltként Hawthornet, róla írtam Philly blogra. Elsősorban 3 idei meccsére koncentrálva (Giants, Reskins, Bears). Ha valakinek van ideje, örülnék, ha átolvasná, hibákat, észrevételeket szívesen várom. http://philly.blog.hu/2012/02/23/david_hawthorne_bemutato
több mint 14 éve
Ez a Mario Williams sztori mennyire esélyes? Eddig nem igazán olvastam erről a szándékról. Vagy én maradtam le valamiről?
Én most nem bazerálnám a védelmet, maradjon mindenki, plusz húzzunk egy DE-t. Az offense-be meg kell valaki Lynch mellé (őt persze feltétlenül alá kell íratni) és az alap már meg is van.garrett27
A D#-ről PC kijelentette,hogy a következő szezonra gyorsabb LB sort akar a pályára küldeni, plusz passrush javulást szeretne elérni.
A LB corpsban ugye Haw vezér volt idén, remekül végezte a dolgát, de a Phily(?) elleni interceptionnél meglátszott,hogy mennyire lassú. A térdeivel ugye problémái voltak. Hill idén tudta a legteljesebb szezont letudni sérülés nélkül, jól játszott a Weak side-on, de ő is lassabb mint a PC által elvárt szint. Wrigtot akarja bevinni középre, és az OLB posztra egyrészt valószínű Malcolm Smith esélyt kap, plusz Draft/Williams a jelentősebb passrush érdekében.
Williams szabadügynök és habár virítani kell neki a pénzt, de annyival a sapka alatt van a csapat,hogy ha úgy dönte Williams,hogy távozik, akkor van mozgástér.
több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Ez a Mario Williams sztori mennyire esélyes? Eddig nem igazán olvastam erről a szándékról. Vagy én maradtam le valamiről?
Én most nem bazerálnám a védelmet, maradjon mindenki, plusz húzzunk egy DE-t. Az offense-be meg kell valaki Lynch mellé (őt persze feltétlenül alá kell íratni) és az alap már meg is van.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Campbell jobb mint Tjax, viszont annyival nem lennénk előrébb vele sem, hogy érdemes legyen idehozni. Mivel QB-t idén nemigazán fogunk találni, ezért tényleg jöjjön Williams, húzzunk a védelembe és imádkozzunk, hogy a támadófal egészséges maradjon. Még kell Lynchnek egy minőségi társ és ezzel már el lehet evickélni a playoffba, ahol ugye bármi megtörténhet. 😊Sebii
Szerintem Campbell upgrade lenne. Cabellel dolgozott is együtt ha minden igaz. A Washingtonban mutatott játéka nem alap. A raidersből többnyire összefoglalókat láttam róla, de egy szolid supportnak jó lenne. TJax botrányosan rossz 3rd downoknál, Campbell sack %-a bőven 10% alatt van a dropbacket tekintve. Nem lenne drága. Ha Csárliért képesek voltak ennyit áldozni, akkor Campbellt minuimum azért megérné ide hozni,hogy verseny legyen a poszton. Mondom ezt úgy,hogy szinte biztosan lesz late/mid round Qb draft.

Williams-szel, a fallal és egy másik RB-el egyetértek. Top5 védelem lenne ha ez így összejön(Williams és tényleges upgrade a LB sorban).
több mint 14 éve
Campbell jobb mint Tjax, viszont annyival nem lennénk előrébb vele sem, hogy érdemes legyen idehozni. Mivel QB-t idén nemigazán fogunk találni, ezért tényleg jöjjön Williams, húzzunk a védelembe és imádkozzunk, hogy a támadófal egészséges maradjon. Még kell Lynchnek egy minőségi társ és ezzel már el lehet evickélni a playoffba, ahol ugye bármi megtörténhet. 😊
több mint 14 éve
Nagyjából most már hivatalos, hogy a pass rush-ra gyúrunk idén, ami jó, csak hát a QB kérdés továbbra is függő játszma. Addig pedig egyetlen fan sem alszik nyugodtan.garrett27
jöjjön Mario Williams, és maradjon Hawthorne. oszt legyen egy elit D.braxa88
Szvsz esélyesebb,hogy Hill marad , és Haw távozik, pedig fordítva erősebb lenne a LB sor papíron+ Malcolm Smith is tehetséges azt rebesgetik. Jön egy gyorsabb OLB, Wright Mike-ba vált. Williams leigazolása sokat segítene "egy jó védelmet elitté emelni".
Qb poszton pedig nagy húzás nem lesz ez szinte biztos, csak akkor ha valami nem várt történik a drafton, vagy lenyomott áron tudnak hozni egy Flynnt. Én Campbellnek is örülnék.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Nagyjából most már hivatalos, hogy a pass rush-ra gyúrunk idén, ami jó, csak hát a QB kérdés továbbra is függő játszma. Addig pedig egyetlen fan sem alszik nyugodtan.garrett27
jöjjön Mario Williams, és maradjon Hawthorne. oszt legyen egy elit D.
több mint 14 éve
Nagyjából most már hivatalos, hogy a pass rush-ra gyúrunk idén, ami jó, csak hát a QB kérdés továbbra is függő játszma. Addig pedig egyetlen fan sem alszik nyugodtan.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
.krankovics
Küldtem p.m.-et .
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
PC defenzív edző, meg is látszik a munkája azért, ezért kellene valaki aki kézbe veszi az O-t egy game manager QB-val és projekt QB-val. na ezt nem látom nálatok. a 10W sem garantált, mivel az NFCW genya kemény schedule-t nyom idén. szóval ja, sok van még szezonkezdésig, meglátjuk mi lesz.

Flynn meg, nem tudom. Inkább menne a régi OC-ja után akivel van egy ideje rapportja. sokat számít hogy tudja a sémát.petey
Off, ez az alairas... 😀endorphyn
igazam is lettbraxa88
nem az igaz-nem igaz volt a lenyeg a dologban.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
gsn 3 548
Szerintem Lynchre.Sebii
Kézen fekvő, de mi van, ha Bryant?garrett27
Az sem elvetélt ötlet. Bár nem tudom mennyi most a DE tag.Sebii
A DE tag kb. 10,5 és 11 millió $ közé esik majd. Annyiért nem racionális. Lynch 8 millió körülért jobban megéri.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Na vajh kire rakjuk a franchise taget? 😊Duff
Szerintem Lynchre.Sebii
Kézen fekvő, de mi van, ha Bryant?garrett27
Az sem elvetélt ötlet. Bár nem tudom mennyi most a DE tag.
több mint 14 éve
Szerintem Lynchre.Sebii
Kézen fekvő, de mi van, ha Bryant?

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
PC defenzív edző, meg is látszik a munkája azért, ezért kellene valaki aki kézbe veszi az O-t egy game manager QB-val és projekt QB-val. na ezt nem látom nálatok. a 10W sem garantált, mivel az NFCW genya kemény schedule-t nyom idén. szóval ja, sok van még szezonkezdésig, meglátjuk mi lesz.

Flynn meg, nem tudom. Inkább menne a régi OC-ja után akivel van egy ideje rapportja. sokat számít hogy tudja a sémát.petey
Off, ez az alairas... 😀endorphyn
igazam is lett
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard

Off, ez az alairas... 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Szerintem Lynchre.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 435
Na vajh kire rakjuk a franchise taget? 😊
több mint 14 éve
Ha Haw meg Bryant marad, összejönne a drafton egy komolyabb passrusher, akkor a Def nagyjából kész, ráadásul elég komoly szinten. De!!! Nem biztos, hogy nekünk összejön az, ami néhány éve a Bears-nek, hogy Urlacherék sorozatban tudták korrigálni a Rexi gyerek hülyeségeit, ami már csak a SB-ban bizonyult kevésnek. Ez azért nem jellemző. Vagyis normális offense, és főleg egy hosszú évekre tervezett QB nélkül max a 0-ás szezonra tudunk rámenni, de az is izzadós. Biztos jó a PC csapat koncepciója, meg van türelem is, de lassan most már tényleg ki kellene találni valamit, mert addig rakosgatják a puzzle-t, hogy mire az utolsó (QB) a helyére kerül, addigra az elejét szétfújja a szél.

több mint 14 éve

Egyetértek. A Cards csak erősít, Frisco favorit. Viszont a top csapatok eléggé pass-heavy O#-t játszanaka scheduleból, ami szerintem kedvez a leendő védelemnek,főleg úgy,hogy nem kell beton D#-k ellen játszani mint idén ( Steelers, Ravens, Bengals, Browns...ezekből 3L-1W lett, míg a Pats,Jets,Miami,Buffalo legrosszabb esetben is 2-2 papíron),ráadásul a GreenBay,Dallas,Pats,Jets négyest otthon fogadja majd a csapat.