Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Jelen pillanatban ezt annyira gyenge draftnak tartom, hogy akár még meglepetés is lehet. Számomra túl soknak tűnik a mellényúlás, ezért - bármily meglepő - egészen nyugodt vagyok és várom a nagy áttörést. Ugyanis ez a menedzsment egyszerűen nem ilyen hülye. Valami készül! Csak figyeljetek!Egyébként Legree elsőre kifejezetten tetszik, Mr. Hegyomlás meg remélem meghálálja a mockgyilkos picket!
Egy dolog azonban nagyon zavar, ez pedig a Csárli körül kialakult bizalom. Mire fel emberek? Mondjuk ha vele kezdünk, akkor nyugodt szezonunk lesz (ha lesz), és jövőre behúzzuk Luck-ot 1/1-en.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
na akkor hosszabbanEgészen elképesztően rossz draftnak tartom az ideit.
Round 1, Pick 25 (25) James Carpenter OL 6'4" 321 Alabama
Carrollék elsőszámú célpontja. Nagyon jó a senior bowlon, egyik legjobb OT. Egyetemen is jó volt. Futásban jó. Lynch és Forsett örül. Én annyira nem. C
Round 3, Pick 11 (75) (From Lions) John Moffitt G 6'4" 319 Wisconsin
Wisnonsini OL az egyik legjobb volt a FBSben, ő is jó futásban. Unger lesz a C, ő meg RG lesz. Igéretes fiatal OL lesz, amiből akár még elit is lehet pá év mulva. B
Round 4, Pick 2 (99) (From Broncos through Patriots) K.J. Wright LB 6'3" 246 Mississippi St.
Nem nagyon értem minek nekünk 4.körös LB. Herring jó backupnak. Jó játékosról van szó, sokoldalú is, dehát nem kell nekünk LB. D
Round 4, Pick 10 (107) (From Lions) Kris Durham WR 214 Georgia
Érthetetlen, megmagyarázhatatlan. Még az egyetemen sem volt jó. Nagydarab fehér WR, rosterre sem raknám kelenleg. F
Round 5, Pick 23 (154) (From Chiefs through Lions) Richard Sherman DB 6'3" 195 Stanford
Sherman jó CB. A snior bowl meccsen az egyik legjobb volt. Trufant és Thurmond lesz sztem kezdő CB duó. Jenningsnek lejár a szerződése és nem ír sztem alá. Roy Lewis 3.cb, Sherman lehet a 4. B+
Round 5, Pick 25 (156) Mark Legree FS 6'0" 210 Appalachian St.
Nem nagyon ismerem. Állítólag egy ballhawk safety, Thomas mögé ideális csere. SS kérdés meg eldől Babs és Chancellor között C
Round 6, Pick 8 (173) (From Lions) Byron Maxwell DB 6'0" 202 Clemson
Állat ST játékos, elit ST lesz Seattleben. B
Round 7, Pick 2 (205) (From Broncos through Lions) Lazarius Levingston DL 6'4" 292 LSU
LSU DT. Kb emiatt draftolták. Nem egy nagy név, nem nagy játékos. Rosterre kerülhet, meg Siavii félék vannak előtte... C
Round 7, Pick 39 (242) (Compensatory Selection) Malcolm Smith OLB 6'1" 225 USC
Fogalmam sincs ki ő és mit tud. USC. Carroll ismeri., én nem. D
összességében: C-braxa88
Persze a koncepcinak örülök, hogy az O falat rendbe kell tenni. Sokat gondolkodtam, hogy kit húztam vona az 1. végén. Pont senkit, vagy mondjuk cornerek közül Smitht elhozhattuk volna Carpenter helyett. 😕 (jó mondjuk ő pont nem gyere be, de akkor is)
Én vagy lejjebb léptem volna, vagy felmentem volna, amikor még volt kiért. Elképesztően ostoba dolognak tartom, hogy egy olyan drafton, amelyiken nem volt kiemelkedő, plug and play O lineman az 1., 2. kört rááldoztuk olyan gyerekekre, akik reálisan 2. kör közepe vége, illetve 3. kör vége.
Ha azt is hozzáadjuk hogy Carpenter nem kapott rossz képzést, és évek óta kezdő, tehát lehet, hogy a fák nem nőnek az égig, illetve Moffitt kiemelkedően nyers, és rengeteg munka vár rá, hogy NFL szinten kezdő legyen, akkor lehet, hogy tulajdonképpen a potenciált megteremtettük, de még semmit nem oldottunk meg. Persze jobb lesz ez a fal, tehát, ha sokat tudjuk futtatni a lasztit, és lent tartjuk a D-t akkor mégy nyerhetünk is... 😕
Megint túrkáltunk az iszapban, hátha találunk kincset, hát nem tudom. Passrushunk megint nem lesz, csak egy Justin Houstont, és egy Bowerst hagytunk bent, ja meg Austint, és még sorolhatnám....
Vígasztalhatatlan vagyok PC személyi döntései miatt. Ez az ember egyszerűen megmagyarázhatatlan számomra, és pontosan ellentétesen cselexik azzal, amit várnék.
+Miután elindul az O egy úton, és az amúgy híresen biztonsági wc-t játszó csapatunk leírt, szétesett QB-ja dob 7 td-t és 1 db intet a playoffban (nem akárkik ellen) kirúgja az OC-t, hoz egy újat, aki némileg más rendszerben gondolkozik, de QB-t még egy Prospectből sem faragott.
+Erőltet egy olyan OL rendszert, amely pokoli nehezen tanulható, és bár hosszú távon képes megoldani a futójátékot(amely ugye nem garancia a támadójáték sikerére, főleg Karesszel a kormányrúd mögött), nyeli a pickeket, amelyek később máshonnan nagyon fognak hiányozni. Ráadásul idehozta ezt a köztörvényest a csapathoz....
+Eladja a 3. körünklet egy balfék 3.rd stringer irányítóért.
+Eladja az egyetlen "már majdnem jó" DB-nket a Ravensnek.
+Egy olyan védelmi rendszert támogat, amely "zseniális", csak értékes picket nem tesz bele, illetve nem hoz használható szabad ügynököt. A védelmünk képtelen letírhítani meccseken keresztül támadó sorokat a pályáról, vagy visszaszerezni a lasztit!
+1 db QB-nk van, ő Karesz! Tényleg azért imádkozunk, hogy Hass jöjjön vissza, hogy egy új rendszerben kezdessen dobálni??í!! Vagy esetleg már megvan a jövő évi jobb esetben 2 körünk helye a Titans, esetleg az Eagles , Cincy zsebében?!
Na ez a kemény! Elképesztően nagy zseninek tartom Allent, de, hogy rettenetes HR döntéseket hoz az is biztos!!!
több mint 13 éve
braxa88
12 534
sztem ott csak 3.lesz a sorban. Balmer van köztük. mongyuk egyik jobb mint a másik
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Akkor ő lehet Bryant cseréje.
több mint 13 éve
itt pedig Red Bryant cseréje leszazért az picit zavar h egy DE se jött. remélhetőleg azt majd free agencyn akarják megoldani. meglátjuk mi lesz, mondjuk az tetszik h van már két baszott magas CB-nk isa.kacsaLevingston DE volt első éveiben, Tyson Jackson mellett. Utolsó évében lett DT és Nevis párja.Höri
több mint 13 éve
azért az picit zavar h egy DE se jött. remélhetőleg azt majd free agencyn akarják megoldani. meglátjuk mi lesz, mondjuk az tetszik h van már két baszott magas CB-nk isa.kacsaLevingston DE volt első éveiben, Tyson Jackson mellett. Utolsó évében lett DT és Nevis párja.
több mint 13 éve
nem véletlen,a combineja után én se hittemnálam ez a draft C+ vagy B- attól függ mennyire veszem durva reachnek a Carpenter picket. Hiányra jött ahogy Moffitt is. a Wright pick is érthető valamennyire Hering UFA és nem biztos hogy vissza akarják hozni.lehet Herringet vki kezdőnek szánná, akkor nem akarunk fizetni neki ami érthető.
Legree-t úgy olvastam SS-nek szánják, de sokoldalú így FS-nek is használható ezzel bizonyos felállásoknál Thomas mehetne emberre.
Sherman miatt pipa voltam rendesen
K.J.Wright telefonja mikor szólalt meg? a Diplomaosztója kellős közepén 😊
"Wright getting the call from the Seahawks while he was in line during his graduation ceremony at Mississippi State."
Maxwell meg a barátnőjével volt moziban és a film közben hívták 😊Fucu
Legree akár még kezdő is lehet. beleillik sémába, kell 2 jó passz elleni S, cover2be beleillene talán egy Thomas-Legree duó
Maxwell nagyon számított arra h draftolják 😀braxa88
Go Byron,Go! 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nálam ez a draft C+ vagy B- attól függ mennyire veszem durva reachnek a Carpenter picket. Hiányra jött ahogy Moffitt is. a Wright pick is érthető valamennyire Hering UFA és nem biztos hogy vissza akarják hozni.lehet Herringet vki kezdőnek szánná, akkor nem akarunk fizetni neki ami érthető.
Legree-t úgy olvastam SS-nek szánják, de sokoldalú így FS-nek is használható ezzel bizonyos felállásoknál Thomas mehetne emberre.
"Wright getting the call from the Seahawks while he was in line during his graduation ceremony at Mississippi State."
Maxwell meg a barátnőjével volt moziban és a film közben hívták 😊Fucu
Legree akár még kezdő is lehet. beleillik sémába, kell 2 jó passz elleni S, cover2be beleillene talán egy Thomas-Legree duó
Maxwell nagyon számított arra h draftolják 😀
több mint 13 éve
nálam ez a draft C+ vagy B- attól függ mennyire veszem durva reachnek a Carpenter picket. Hiányra jött ahogy Moffitt is. a Wright pick is érthető valamennyire Hering UFA és nem biztos hogy vissza akarják hozni.Legree-t úgy olvastam SS-nek szánják, de sokoldalú így FS-nek is használható ezzel bizonyos felállásoknál Thomas mehetne emberre.
Maxwell meg a barátnőjével volt moziban és a film közben hívták 😊
több mint 13 éve
azért az picit zavar h egy DE se jött. remélhetőleg azt majd free agencyn akarják megoldani. meglátjuk mi lesz, mondjuk az tetszik h van már két baszott magas CB-nk is
több mint 13 éve
braxa88
12 534
na akkor hosszabbanRound 1, Pick 25 (25) James Carpenter OL 6'4" 321 Alabama
Carrollék elsőszámú célpontja. Nagyon jó a senior bowlon, egyik legjobb OT. Egyetemen is jó volt. Futásban jó. Lynch és Forsett örül. Én annyira nem. C
Round 3, Pick 11 (75) (From Lions) John Moffitt G 6'4" 319 Wisconsin
Wisnonsini OL az egyik legjobb volt a FBSben, ő is jó futásban. Unger lesz a C, ő meg RG lesz. Igéretes fiatal OL lesz, amiből akár még elit is lehet pá év mulva. B
Round 4, Pick 2 (99) (From Broncos through Patriots) K.J. Wright LB 6'3" 246 Mississippi St.
Nem nagyon értem minek nekünk 4.körös LB. Herring jó backupnak. Jó játékosról van szó, sokoldalú is, dehát nem kell nekünk LB. D
Round 4, Pick 10 (107) (From Lions) Kris Durham WR 214 Georgia
Érthetetlen, megmagyarázhatatlan. Még az egyetemen sem volt jó. Nagydarab fehér WR, rosterre sem raknám kelenleg. F
Round 5, Pick 23 (154) (From Chiefs through Lions) Richard Sherman DB 6'3" 195 Stanford
Sherman jó CB. A snior bowl meccsen az egyik legjobb volt. Trufant és Thurmond lesz sztem kezdő CB duó. Jenningsnek lejár a szerződése és nem ír sztem alá. Roy Lewis 3.cb, Sherman lehet a 4. B+
Round 5, Pick 25 (156) Mark Legree FS 6'0" 210 Appalachian St.
Nem nagyon ismerem. Állítólag egy ballhawk safety, Thomas mögé ideális csere. SS kérdés meg eldől Babs és Chancellor között C
Round 6, Pick 8 (173) (From Lions) Byron Maxwell DB 6'0" 202 Clemson
Állat ST játékos, elit ST lesz Seattleben. B
Round 7, Pick 2 (205) (From Broncos through Lions) Lazarius Levingston DL 6'4" 292 LSU
LSU DT. Kb emiatt draftolták. Nem egy nagy név, nem nagy játékos. Rosterre kerülhet, meg Siavii félék vannak előtte... C
Round 7, Pick 39 (242) (Compensatory Selection) Malcolm Smith OLB 6'1" 225 USC
Fogalmam sincs ki ő és mit tud. USC. Carroll ismeri., én nem. D
összességében: C-
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Én sem. Ha letudtam az érettségit majd utánanézek a fiúknak rendesen.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
röviden: nem vagyok elégedett...
több mint 13 éve
mr hegyomlásEzt ismerem, ez a Predator varazsgomban ... 😀
seahawks sapka 😀
braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
nem is akármilyet. udfa-tbraxa88Nah az a patsnek bejön, hátha nekünk is 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Most értem haza bajnoki ünneplésről erre azt látom hogy WR-t húztunk? Whaaaaaat? 😂 😂Hanninem is akármilyet. udfa-t
több mint 13 éve
Most értem haza bajnoki ünneplésről erre azt látom hogy WR-t húztunk? Whaaaaaat? 😂 😂
több mint 13 éve
Durham olyan, mint egy vidám napközis, jó nagy fülekkel. Kíváncsi leszek, hogy mit láttak benne.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Megnéztem ezt a Carpenter gyereket, hát nem az eszéért draftolták, viszont puska nélkül nem állnék elé!Thurmondban bíznak. Jenningsnek lejár a szerződése
Átfutottam a többieket is, sok-sok kérdőjel van bennem. Egy biztos, Legreenek iszonyú kurta lábai vannak, viszont teker rendesen.
Valami szerintem még készül, mert nem létezik, hogy nem lesz épkézláb cornerünk. Truf már nem az igazi, Jennings meg nálam lengyel piac.garrett27
Legree nagy pickkirály, 3rd downoknál hasznos lehet
A Durham pick a megmagyarázhatatlan kategória, többiben van némi fantázia, de a Durham pick... mindegy róla video: http://www.youtube.com/watch?v=XgUGbRShTAU&NR=1
Maxwell mellett jött még Sherman is, mint CB. Shermanben van potenciál. ő jó pick
több mint 13 éve
Megnéztem ezt a Carpenter gyereket, hát nem az eszéért draftolták, viszont puska nélkül nem állnék elé!Átfutottam a többieket is, sok-sok kérdőjel van bennem. Egy biztos, Legreenek iszonyú kurta lábai vannak, viszont teker rendesen.
Valami szerintem még készül, mert nem létezik, hogy nem lesz épkézláb cornerünk. Truf már nem az igazi, Jennings meg nálam lengyel piac.
Bocs, a corner kérdést benéztem! (Maxwell)
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Byron Maxwell, CB fasztudja...http://www.youtube.com/watch?v=3sAnOzoFF1o&feature=player_embedded#at=11
állítólag STben nagykirály
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Bunting: Jermale Hines the S for the #Rams is a big kid, high cut, not real fluid, can't play in space, special teams guy only IMOFucurossz helyre ment 😛
több mint 13 éve
Bunting: Jermale Hines the S for the #Rams is a big kid, high cut, not real fluid, can't play in space, special teams guy only IMO