Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
A francba! Kiment Austin!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
😀 Engem csak azért nem zavar, mert a 2. körben behoztak minket a többiek, hozták a fantasztikus döntéseket tokkal vonóval !!!! 😊 Érdekelne pl, hogy Fucu, és Petey hogyan látják?! 😉nem a valaszod, hanem az ember az enigma! Mondom, hogy hajnali fel ketto mult..😊endorphynokker, koszi a valaszt! Igy hajnali negyed ketto kornyeken mar nem szeretem annyira az enigmakat. Amugy meg God Save the Queen! 😀endorphynNem értem miről beszélsz 1/2 5 van! 😊
Abban mi az enigma, hogy
-nem őt húztam volna!
-nem 1. körös- szerintem!
+Cable ért hozzá, kihozhatja a benne rejlő potenciált (talán)
+nagy előnye, hogy tartós, baltával nem lehet kárt tenni benne szóval nem hagyott ki meccset
😀 😀 😀Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Na a Tampa bepróbálja Bowerst.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
nem a valaszod, hanem az ember az enigma! Mondom, hogy hajnali fel ketto mult..😊Nem értem miről beszélsz 1/2 5 van! 😊Védőt játszom 😊 amatőr szinten 😊 Én nem őt húztam volna. Cable 5 Guardból is épített érinthetetlen falat..... 😊 Nem annyira rossz, amennyire túl van dramatizálva. Nem volt első körös a srác, ettől még lehet belőle valami! 😕Helmut Zimmerokker, koszi a valaszt! Igy hajnali negyed ketto kornyeken mar nem szeretem annyira az enigmakat. Amugy meg God Save the Queen! 😀endorphyn
Abban mi az enigma, hogy
-nem őt húztam volna!
-nem 1. körös- szerintem!
+Cable ért hozzá, kihozhatja a benne rejlő potenciált (talán)
+nagy előnye, hogy tartós, baltával nem lehet kárt tenni benne szóval nem hagyott ki meccset
😀 😀 😀Helmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Paea se volna rossz.
több mint 13 éve
Túl látványos mellényúlás lenne, úgyhogy valószínűleg nem az!
több mint 13 éve
okker, koszi a valaszt! Igy hajnali negyed ketto kornyeken mar nem szeretem annyira az enigmakat. Amugy meg God Save the Queen! 😀Védőt játszom 😊 amatőr szinten 😊 Én nem őt húztam volna. Cable 5 Guardból is épített érinthetetlen falat..... 😊 Nem annyira rossz, amennyire túl van dramatizálva. Nem volt első körös a srác, ettől még lehet belőle valami! 😕Helmut ZimmerNem tudjuk! Cable ért hozzá, én nem! Persze nem véletlen, hogy nem egyöntetű a boldogság!Helmut Zimmerertsel mar hozza bitte!! 😀endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Védőt játszom 😊 amatőr szinten 😊 Én nem őt húztam volna. Cable 5 Guardból is épített érinthetetlen falat..... 😊 Nem annyira rossz, amennyire túl van dramatizálva. Nem volt első körös a srác, ettől még lehet belőle valami! 😕ertsel mar hozza bitte!! 😀endorphyntehat jo ez a Carpenter lepes? Rohadtul nem vagom a muksot.endorphynNem tudjuk! Cable ért hozzá, én nem! Persze nem véletlen, hogy nem egyöntetű a boldogság!Helmut Zimmer
több mint 13 éve
ertsel mar hozza bitte!! 😀Nem tudjuk! Cable ért hozzá, én nem! Persze nem véletlen, hogy nem egyöntetű a boldogság!Helmut ZimmerBowers térde, és a pro daye (Billsnél ma írtam róla)tehat jo ez a Carpenter lepes? Rohadtul nem vagom a muksot.endorphyn
Mallett bunkó, ennyi!!!
Írtam volna, hogy elindulhatnánk felfelé, de nincs értelme!!!!Helmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Nem tudjuk! Cable ért hozzá, én nem! Persze nem véletlen, hogy nem egyöntetű a boldogság!Bowers térde, és a pro daye (Billsnél ma írtam róla)tehat jo ez a Carpenter lepes? Rohadtul nem vagom a muksot.endorphyn
Mallett bunkó, ennyi!!!
több mint 13 éve
Micsoda választások sorozatban! Még mindig szorítok Marvin Austinért. Bowers most már tényleg nagy kérdőjel, Mallett meg több mint gyanús.
több mint 13 éve
Bowers térde, és a pro daye (Billsnél ma írtam róla)tehat jo ez a Carpenter lepes? Rohadtul nem vagom a muksot.
Mallett bunkó, ennyi!!!
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Bowers térde, és a pro daye (Billsnél ma írtam róla) Mallett bunkó, ennyi!!!
Írtam volna, hogy elindulhatnánk felfelé, de nincs értelme!!!!
több mint 13 éve
Most már folyamatosan Bowers, meg Mallett a téma, úgy látom a kinti szakértők sem értik a dolgot.
több mint 13 éve
Bakker a Frisco Kaepernicket húzta! Éreztem, hogy QB-t akarnak! De minek????garrett27Mert Troy Smith szerintük nem érdemelt meg egy rendes lehetőséget!
Viszont annyi balekkör volt, hogy 3. körben is lesz sok jó játékos! Arizóna legalább olyan jó volt mint eggyel előbb mi! 😊
több mint 13 éve
Bakker a Frisco Kaepernicket húzta! Éreztem, hogy QB-t akarnak! De minek????
több mint 13 éve
Szerintem Austint elviszi a Broncos, ha nem teszik, akkor nem tudom mire játszanak!Amúgy nem tudom mi a fasz értelme volt a Mebane storynak. Gyakorlati realitása nem volt.
Nagyon fasz helyen van ez a 2. pick, azt mondom, hogy nézzünk valakit a DB sorba.
Én már annak is örülnék, ha Jenningset elfeledhetnénk, Rahim Moore még erősen megvan. Azért jó az idei draft, mert 25 húzásig még mindig marad bőven jó játékos valós needre. Amúgy is kezdődik a 2. körös tradicionális balekolás -pl rötön 2/2 re a Billsnél-!
több mint 13 éve
Cable kedvéért jött, szerintem. kellett egy ZB-be illő RT és G poszton alkalmazható ember. Ha jól emlékszem akkor volt pletyka hogy megpróbálták elcserélni a picket, de nem történt meg.
több mint 13 éve
Ha Bowers megy, akkor be kell húzni Marvin Austint. Akkor mindkét falba nyomtunk egy jó téglát, idén úgyis arra utazik a staff, legalábbis ezt nyilatkozták.
több mint 13 éve
Számomra a nagy kérdés, hogy mekkora szava volt ebben Cable-nek??Azt is megmondom, hogy miért kérdezem:
A nálunk eltöltött idő alatt kétségtelen, hogy javított a falon, voltak jó húzásai Gallery LGbe helyezése...2007 fal jó volt azért, de a tehetség felismerése nem egyértelműen az erőssége...Kwame Harrist ideális LTnek emlegette sokáig és alig cserlte le, pedig annyira szar volt, h hihetetlen...
Kérdés tehát számomra, hogy a staff látta faszának Carpentert és az is, akiből Cable kihozza majd a tutit, vagy ő erősködött és mellémentek, mert rosszul mérte fel a dolgokat...
Amúgy Carpenter sztem jó playa 2. ban örültem volna neki magunkhoz is, de ahol húztátok Carimi előtt nem értem továbbra sem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Szerintem Bowers már sehol se lesz, mire mi következünk, hacsak nem ő lesz az idei Clausen. Na azt bírnám, ha mégis megcsípnénk.Közben emésztgetem Carpentert, úgy látom tényleg Cable választása volt, én megbízom a fasziban. Ő lesz Okung tükör oldala, ha pedig Unger nem rúg bele a küszöbbe a fájós lábujjával, akkor tényleg alakulgathat a támadófal.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Most értem haza, WTF :o Szerintem ez a csávó bent lett vna még 2/25nél is, meg hát bent volt még Bowers...
több mint 13 éve
Nem ismerem sajnos a kölyköt, remélem beválik majd és nem melléfogás lesz. 😊MadŐ a mi Tyson Alualunk 😊
több mint 13 éve
Ilyen QB runnal én kétlem, hogy Stanzi bent maradna 3 kör után, szerintem már a 2. körben is esélyes. De Bowers itt adná amúgy. 😛2. kör Bowers, 4. kör Stanzi és jók is vagyunk.SebiiAdnááám 😀Hanni