Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Bid of Sunday.... If Jimmy Graham flies home and Duane Brown remains in Seattle.

Nem hiszek benne...

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Azért a Ravens interior OL sem jó.
empty taxi
A mi falunk mellett még a Ravens egysége is probowl kalibernek tűnik. Hallottál már egy bizonyos Ifediről?
😀

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 214 — Lájkold a zsűrit!
Miezaflém?
Azért mielőtt virtuálisan le*opkodjuk Collinst, tegyük mellé, hogy ő nem a seattlei runblockmonster fal mögött tudja a 6yardos átlagot.
Ettől még persze Lacy fos, de legalább csak 1 évre hoztuk, jövőre úgyis kapja a cutot.
akdestroyer
Azért a Ravens interior OL sem jó.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Kicsit tippelgettem így az utolsó 2 hónap alapszakaszra:

-Sacksonville idegenben: Wilson maradjon életben, más vágyam nincs: 8-5

vélemény?
funkyparduc
😍 Imádom 😍

több mint 8 éve
Miezaflém?
akdestroyer
...üzemmód választógomb standard állás, amely főleg azért para, mert egy olyan harcosról beszélünk, aki valójában érti, hogy mi folyik a pályán

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Miezaflém?
Azért mielőtt virtuálisan le*opkodjuk Collinst, tegyük mellé, hogy ő nem a seattlei runblockmonster fal mögött tudja a 6yardos átlagot.
Ettől még persze Lacy fos, de legalább csak 1 évre hoztuk, jövőre úgyis kapja a cutot.

több mint 8 éve
Az általunk tavaly nagy reménységként draftolt Alex Collins közben kezd beindulni a Ravensben. Vezeti a ligát az 50+ kísérletet tevő játékok között a 6.0-ás y/c statjával. 80 kísérletből 478 yardja van.

Jelenleg egy éves, 540 ezer dollárt érő szerződése van a Ravensznél.
Mi hoztuk helyette Lacyt (36 kísérletből 108 yardja van, 3.0-ás átlaggal) egy évre 4,25 millió dollárért. Nagy üzlet volt...
undisputedly
 twitter.com/hawkblogger/status/923788135380631552
braxa88
Az 1. pont kiesik, mert Lacy leszerepelt játékosként jött ide.
A 3. és 5. pontok ütik egymást.
A 4. pont is, mivel Lacy sem illik a Procise féle szerepbe.

Már csak a 4 millió dollár spórolás miatt sem hoztam volna Lacyt. Aki amúgy annyira szar, hogy több meccsen is inaktív volt. Azt a pénzt lehetett volna pl OL-re költeni. Persze ez csak az én véleményem 😊
undisputedly
igazad van.
DE utólag könnyű okosnak lenni
100ból 99 ember nem sajnálta Collinst a keretszűkítésnél
100ból 99 kivágta volna Collinst a keretszűkítésnél.
braxa88
De még csak igaza sincs...

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az általunk tavaly nagy reménységként draftolt Alex Collins közben kezd beindulni a Ravensben. Vezeti a ligát az 50+ kísérletet tevő játékok között a 6.0-ás y/c statjával. 80 kísérletből 478 yardja van.

Mi hoztuk helyette Lacyt (36 kísérletből 108 yardja van, 3.0-ás átlaggal) egy évre 4,25 millió dollárért. Nagy üzlet volt...
undisputedly
braxa88

Már csak a 4 millió dollár spórolás miatt sem hoztam volna Lacyt. Aki amúgy annyira szar, hogy több meccsen is inaktív volt. Azt a pénzt lehetett volna pl OL-re költeni. Persze ez csak az én véleményem 😊
undisputedly
igazad van.
braxa88
Persze, csak úgy vagyok vele, hogy én csak utólag, több információ birtokában tudok véleményt alkotni, de elvileg a csapat egy évig együtt dolgozott Collinsszal, sőt, a draftot megelőzően is komolyan kiértékeltük.

Persze nem lettünk sokkal rosszabbak, hogy így alakult, én igazából csak a Lacy-re így elköltött pénzt sajnálom, amikor tudjuk, hogy mennyire kellene máshová. Ez van.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

undisputedly
braxa88

undisputedly
igazad van.

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve

undisputedly
braxa88

több mint 8 éve

undisputedly
több mint 8 éve

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Talán őszinte a mosoly, talán nem, de rendnek kell lenni legalább a külvilág felé. Bár az is lehet hogy Baldwin egyébként Kábel lábán áll éppen. Mondjuk nálam az is országos fix 1-es hogy a főnök kit választana ha kenyértörésre kerülne a sor, főleg a hétvégi produkció után. Nálunk amúgy is jobban megy a foci ha van egy kis belbalhé, lásd anno Clark akcióját.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve

braxa88
Hát ez a kép egy akkora bullshit, hogy a fal adja a másikat. Nem gondoltam volna hogy valaki ideposztolja, és de! 😀
akdestroyer
Miért gondolod, hogy bullshit. Ha a főnök azt mondja, hogy kiálltok oda és mosolyogtok mint a tejbetök, akkor te is kiállnál ás mosolyognál.
A főnök alatt értsd Paul G. Allen.
BigBaltazar
Nyílván, bullshit alatt a megrendezettségre gondoltam.

Más:  www.fieldgulls.com/2017/10/26/16551506/seahawks-film-room-shaquill-griffin-defense-video-seattle-richard-sherman-2017
Örülök hogy nem csak én látom egy új Sherman megszületését. 😊
akdestroyer
Személyesen adta ki a parancsot, "Ordnung muss sein (Pont ezeket a szavakat használta).

Baldwin szerintem nem egy őrjöngő szociopata,vagy elszabadult hajóágyú, csak egy indulatos csávó, akinek extrát kell nyújtania minden egyes percben, mert szerinte nem mindenki veszi ki a részét a melóból, vagy nem írja meg a háziját-bár ezt a fordulatot nagyon lejáratták az utóbbi időben. (És ebben elég jó partner a védelem).
Igaza van Cable lökdösésében? Persze, hogy nincs.

De nem merek belegondolni, hogy mi fanok mit tennénk az öreggel... 😊 Én legutóbb burítót árulni küldtem. De van egy best of Braxám/Undim!!!

Baldwin kifejezetten értelmes, a társadalom iránt felelősen gondolkodó csávó- akinek el-el borul az agya. Még csak igaza sincs mindig. De legalább van reality check-je.
Az ilyen srácokat nem érdemes erővel.... lehiggad, és megdumálod vele, felfogja. Simán el tudom képzelni, hogy magától odament Cablehez.

Visszatérve Allenre:
Paul Allennek van elég gondja... például a Hedge fundok, stb.
Nem fog belenyúlni ilyen szinten, nincs is valszeg joga. Ha belenyúl bármibe, azt az NFL.com Breaking Newsként hozza.
😊

AK -látnok vagy !!!!! 😊

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve

braxa88
Hát ez a kép egy akkora bullshit, hogy a fal adja a másikat. Nem gondoltam volna hogy valaki ideposztolja, és de! 😀
akdestroyer
Miért gondolod, hogy bullshit. Ha a főnök azt mondja, hogy kiálltok oda és mosolyogtok mint a tejbetök, akkor te is kiállnál ás mosolyognál.
BigBaltazar
Nyílván, bullshit alatt a megrendezettségre gondoltam.

Más:  www.fieldgulls.com/2017/10/26/16551506/seahawks-film-room-shaquill-griffin-defense-video-seattle-richard-sherman-2017
Örülök hogy nem csak én látom egy új Sherman megszületését. 😊

több mint 8 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

braxa88
akdestroyer

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve

braxa88

több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 747 — Chiefs GM
Joe Thomast most hozzuk el occóér.
akdestroyer
meg Jason Peterst és Marshal Yandát!
braxa88
Aztán jövőre rámehettek a Comeback Offensive Line of the Year díjra. 😊

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Joe Thomast most hozzuk el occóér.
akdestroyer
meg Jason Peterst és Marshal Yandát!
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 066 — Csodabogár

-következő két meccs hazai, viszont a HOU-WAS kettősből az egyik megfog minket: 5-3
-Stanton féle Cardinalst verni kell: 6-3
-most nem érzem magabiztosnak a Falcons-t, ráadásul otthon leszünk: 7-3
-SF-nek már gyakorlatilag elszállt a szezon eddigre: 8-3
-az Eagles és Wentz nagyon pörög most: 8-4
-LA otthon - hát itt csak a szurkoló beszél belőlem, de hátha behúzzuk ugyanúgy mint az elsőt 9-5
-DAL idegenben. hát ez nem lesz meg 9-6
-Palmer visszatérhet már, de akkor már nekik is mindegy lesz: 10-6

vélemény?
funkyparduc
any given sunday

/közhelyszótár becsuk 😀

több mint 8 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews

-következő két meccs hazai, viszont a HOU-WAS kettősből az egyik megfog minket: 5-3
-Stanton féle Cardinalst verni kell: 6-3
-most nem érzem magabiztosnak a Falcons-t, ráadásul otthon leszünk: 7-3
-SF-nek már gyakorlatilag elszállt a szezon eddigre: 8-3
-az Eagles és Wentz nagyon pörög most: 8-4
-LA otthon - hát itt csak a szurkoló beszél belőlem, de hátha behúzzuk ugyanúgy mint az elsőt 9-5
-DAL idegenben. hát ez nem lesz meg 9-6
-Palmer visszatérhet már, de akkor már nekik is mindegy lesz: 10-6

vélemény?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
Azon gondolkoztam pont, hogy ha egy pozitív hozadéka van az utóbbi 3 év vergődésének, az az, hogy mostanra az utolsó potyautasok is leszálltak a wagonról. Ezzel a Giants elleni eredménykövető alatt szembesültem úgy igazán. Persze ha meglesz a PO meg pár győzelem akkor lehetnek még felszállók, de legalább tudni ki a keménymag. 😊

Hogy valami nemflémet is írjak, Maxwellről azt mondják tolt egy melkolmszmiszt, azaz róla is kiderült, hogy a LOB nélkül nem is olyan nagy spíler. Griffint szeretem, szóval nem várom vissza.
De úgy kb senki nem hiányzik a keretből a falon kívül. Talán az LB depth lehetne mélyebb, de kb ennyi. Joe Thomast most hozzuk el occóér.
akdestroyer
én Unger-t sajnálom, más úgy kb. nem hiányzik, ja de! még Ricardo Lockette, de az ő esetében persze érthető, hogy nincs :/

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Azon gondolkoztam pont, hogy ha egy pozitív hozadéka van az utóbbi 3 év vergődésének, az az, hogy mostanra az utolsó potyautasok is leszálltak a wagonról. Ezzel a Giants elleni eredménykövető alatt szembesültem úgy igazán. Persze ha meglesz a PO meg pár győzelem akkor lehetnek még felszállók, de legalább tudni ki a keménymag. 😊

Hogy valami nemflémet is írjak, Maxwellről azt mondják tolt egy melkolmszmiszt, azaz róla is kiderült, hogy a LOB nélkül nem is olyan nagy spíler. Griffint szeretem, szóval nem várom vissza.
De úgy kb senki nem hiányzik a keretből a falon kívül. Talán az LB depth lehetne mélyebb, de kb ennyi. Joe Thomast most hozzuk el occóér.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 8 éve
Deion Jordan on the board

Sending out an S.O.S