Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
nagyszerű! 😊 igaz hogy 32 éves, de leszarom. Még van szerződése jövőre is, de ugye holdoutolt, lehet itt majd kap vmit.Szerintem már tudta a hétvégén mert nagyon gyenge volt.
Akkor Odhiambo húzhat amerre lát.
3. OT akiért tradeltünk Fant sérülése óta, 1-2.nek sikerült kiszorítani Odhiambot 😀 (Tobin és Battle)
Lanenek közben köszi mindent voltak jobb meccsei, már a fiatalok kiszorították.
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
...mehhh... az egész FOmert nyílván egyik 1.körössel se fogunk kimenni az 1.körből a 2-3.-ba. ilyet még sose tett a mostani rezsim 😛
Idéntől, a második kör az új 1. kör... nem jó tendencia, 2. körben rendszeresen jó játékosokat húzunk (Golden, Wagner, PR, Clark),
1. körben utoljára kb. 2010-ben húztunk jót, de ott is csak az egyik jött be....
Most akkor Schneider "fejlődik", vagy le a konformizmussal ? 😛
giphy.com/gifs/jared-leto-christian-bale-american-psycho-dqRwOHStxGQ8w
TGA
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
...mehhh... az egész FOEbben is Soros György keze lesz...
Idéntől, a második kör az új 1. kör... nem jó tendencia, 2. körben rendszeresen jó játékosokat húzunk (Golden, Wagner, PR, Clark),
1. körben utoljára kb. 2010-ben húztunk jót, de ott is csak az egyik jött be....
TGA
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
...mehhh... az egész FOIdéntől, a második kör az új 1. kör... nem jó tendencia, 2. körben rendszeresen jó játékosokat húzunk (Golden, Wagner, PR, Clark),
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Ez aaaaz. Maradt Jimmy és mégis erősödött a fal. Bár tudom ez senkit nem érdekel de én örülök. És mostantól Graham megállíthatatlan lesz mert megérezte, hogy a szőnyeg szélére került.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
nagyszerű! 😊 igaz hogy 32 éves, de leszarom. Még van szerződése jövőre is, de ugye holdoutolt, lehet itt majd kap vmit.Akkor Odhiambo húzhat amerre lát.
3. OT akiért tradeltünk Fant sérülése óta, 1-2.nek sikerült kiszorítani Odhiambot 😀 (Tobin és Battle)
Lanenek közben köszi mindent voltak jobb meccsei, már a fiatalok kiszorították.
több mint 8 éve
Full trade: Seahawks traded CB Jeremy Lane, a 2018 5th-round pick and a 2019 second-round pick to Texans for OT Duane Brown, per sources.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
gratula, nagy meccs volt !😊
több mint 8 éve
- Futójáték nem létezik, volt egy pont a 4. negyed környékén, mikor 1 azaz egy futott yardja volt a csapatnak. Botrányos.következő playben -2yardos futás volt, így -1yardon álltunk 😀
Nadal17
Az a helyzet hogy nem csak 1.körös LT kell, hanem végre már egy 1.körös tehetségű RB is.
(bár amíg Odhiambo a LT... mondjuk jövőre minimum Fant beelőzi, és szerintem rosterre se fog kerülni, elképesztő homály a csávó)
több mint 8 éve
Szoros meccs volt, az interception után nem gondoltam, hogy innen még sikerül visszajönni.Néhány dolog, ami felmerült bennem az elmúlt meccsek alapján:
- Az elkapóink sorra gyártják a nagy playeket, szerencsére Richardson és Lockett gyorsasága sem sínylette meg a súlyos sérüléseket.
- Futójáték nem létezik, volt egy pont a 4. negyed környékén, mikor 1 azaz egy futott yardja volt a csapatnak. Botrányos. Ezzel kapcsolatban meglátások, hogy ez milyen arányban tükröz sémabeli - RB állomány - runblock béli hiányosságokat ? Oké, hogy Lacy kövér és lassú, Rawls árnyéka önmagának, de NFL szinten ezek elég túlzó számok, ennél még egy átlag 4. számú NFL RB-nek is több jön össze 15-20 kísérletből, nem feltétlenül csak az ő hibájuk.
-Pass protection a megszokottakhoz képest teljesen jó volt az elmúlt két meccsen. Pocic nagyon jól tolja. Odhiambo várható volt, hogy Clowney ellen esélytelen lesz. Ifedi homály, valaki elmagyarázhatná neki, hogy ha már a játékával nem sokat segít legalább retardált ne legyen a fölösleges 15 yardos büntetésekkel.
- D#: A közvetítésben említették is a kommentátorok, hogy a liga legkevesebbet blitzelő védelme a miénk. Gyakorlatilag a mély DLine miatt mindig 4 emberes rush-t küldünk, feltételezve, hogy sok ideje úgysem lesz a QB-nak, az elit LB sor és sec pedig megoldja a többit. Ez kissé kiszámítható egyrészt, másrészt nekem az a meglátásom, hogy olyan csapatok ellen szenvedős, ahol a másik oldalon több fegyver is van. Pl. Rams ellen ha Gurleyt megfogod, az fél siker, Goff nem fog szétfutni, elkapóik nem rosszak de nincs köztük elit, és itt nem is volt rossz meccsünk. Tegnapi meccs ezzel szemben ott egy irányító aki lábon is veszélyes, Miller kiváló RB, valamint Hopkins aki gyors és fizikális is egyben, valamint Fuller aki sebességben mindenkit magasan ver a secondaryből. Borult is a forgatókönyv, néha a srácok teljesen fogalmatlannak tűntek, hogy mi következik és mit is kellene csinálni. Korábbi évekből a Steelers (AB, BigBen, Bell), Panthers (SB menetelésük, az ezerarcú O#-el) és Falcons meccsek jutnak eszembe, ahol hasonló módon gyalogoltak át rajtunk, és RW sem fog minden meccsen 400 yardot dobálni.
- Graham - trade téma: Nagyon nehéz kérdés, tegnapi meccsen jóformán észrevétlen volt, 2 elkapás, 20 yard, erre a végén jön két TD a redzone-ban, ezért hoztuk. A gyenge kezdés után az elmúlt 3-4 meccs mindegyikén volt elkapott TD-je. Amit blokkolás néven művelt tegnap is, azt rossz volt nézni, de ezt eleve tudta mindenki, hihetetlen, hogy továbbra is erőltetik... Ezzel szemben viszont ott lenne egy veterán LT, akit pl a jelenlegivel ellentétben nem vernek agyon minden egyes playben. Ha azt vesszük, hogy Pocic nagyon bíztató volt amikor pályán volt, Britt egy közepes szintet tud hozni centerként, Joeckelt megnézném RG vagy RT-ként, Ifedinél jobb lenne, akkor már ott tartanánk, hogy van egy közepes OL ami a legjobb védelemmel és ilyen offensive playmakerekkel SB esélyes. De itt sok a ha, sok mindent mérlegelni kell, mit nyerünk, mit veszítünk.
- A sorsolásunk nem annyira vészes, volt már sokkal rosszabb is, a playoff szerintem nem kérdés, mint ahogy azt hiszem, egy ilyen csapattól nem is szabad, hogy kérdés legyen. A championship window még nyitva, de egyre kevesebb ideig, és idén talán nincs egy olyan foghatatlannak tűnő csapat, mint a Falcons és a Panthers volt az elmúlt két évben. Meglátjuk.
több mint 8 éve
Valójában értekezletet tartok 😀 😀 😊Az nem Jackson volt? Mondjuk csak emlékezetből mondom...Volt ám tüzijáték. Watson is minden elismerést megérdemel, de Wilson földöntúli volt. Graham utolsó meccsén még hozott egyet a Hawksnak?- Jó volt látni, hogy Reed nem hagyott szarban. Már féltem, hogy rosszul mértem fel, de most is annyira elbaszott RZ-ben egy sacket, hogy TD-t kaptunk róla
Matthew99
TGA
Medvepapa
Lehet, igazad van, akkor megkövetem a mestert.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Hanyat mutassak még? 10 emberrel volt fent a védelem... végig.igen ott Hopkins durván megverte.Chancellor: Tegnap IS szemmel verte az ellenfelet... szerintem Sheldon Richardson gyorsabb.-szeirntem is maradjon Graham, ugyse tudjuk eladni jó áron, normális OTértVolt ám tüzijáték. Watson is minden elismerést megérdemel, de Wilson földöntúli volt. Graham utolsó meccsén még hozott egyet a Hawksnak?Én nem hiszek ebben.
Matthew99
Nem gyártja a yardokat, de figyelni kell rá, és az RZ-ben végre jó.
Van, akit hamarabb küldenék/cutolnék, ha capspace kell.
-A fal mögött csak Wilson tud futni.
- Chancellor teljesítménye jelenleg 2 forintot nem és-szerintem
- Jó volt látni, hogy Reed nem hagyott szarban. Már féltem, hogy rosszul mértem fel, de most is annyira elbaszott RZ-ben egy sacket, hogy TD-t kaptunk róla
TGA
-Freeney volt
-Chancellor 2 ft. aha 😀
-Wilson MVP!
braxa88
Epic volt az olvasása, és a szerelése Hopkins oldalpassz TD-nél.
TGA
braxa88
Tennessee ellen a futásoknál detto.
Utálom hogy ilyen szarságot kell mondanom.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
igen ott Hopkins durván megverte.Chancellor: Tegnap IS szemmel verte az ellenfelet... szerintem Sheldon Richardson gyorsabb.-szeirntem is maradjon Graham, ugyse tudjuk eladni jó áron, normális OTértVolt ám tüzijáték. Watson is minden elismerést megérdemel, de Wilson földöntúli volt. Graham utolsó meccsén még hozott egyet a Hawksnak?Én nem hiszek ebben.
Matthew99
- Jó volt látni, hogy Reed nem hagyott szarban. Már féltem, hogy rosszul mértem fel, de most is annyira elbaszott RZ-ben egy sacket, hogy TD-t kaptunk róla
TGA
-Freeney volt
-Chancellor 2 ft. aha 😀
-Wilson MVP!
braxa88
TGA
több mint 8 éve
Chancellor: Tegnap IS szemmel verte az ellenfelet... szerintem Sheldon Richardson gyorsabb.-szeirntem is maradjon Graham, ugyse tudjuk eladni jó áron, normális OTértVolt ám tüzijáték. Watson is minden elismerést megérdemel, de Wilson földöntúli volt. Graham utolsó meccsén még hozott egyet a Hawksnak?Én nem hiszek ebben.
Matthew99
TGA
-Freeney volt
-Chancellor 2 ft. aha 😀
-Wilson MVP!
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
-szeirntem is maradjon Graham, ugyse tudjuk eladni jó áron, normális OTértVolt ám tüzijáték. Watson is minden elismerést megérdemel, de Wilson földöntúli volt. Graham utolsó meccsén még hozott egyet a Hawksnak?Én nem hiszek ebben.
Matthew99
TGA
-Marcus Smith volt az
-Chancellor 2 ft. aha 😀
-Wilson MVP!
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Az nem Jackson volt? Mondjuk csak emlékezetből mondom...Volt ám tüzijáték. Watson is minden elismerést megérdemel, de Wilson földöntúli volt. Graham utolsó meccsén még hozott egyet a Hawksnak?- Jó volt látni, hogy Reed nem hagyott szarban. Már féltem, hogy rosszul mértem fel, de most is annyira elbaszott RZ-ben egy sacket, hogy TD-t kaptunk róla
Matthew99
TGA
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Oltári meccs volt, bár a hajam kihullott a végére. RW szétpasszolta a Texanst, az az 1 INT most belefért. A futók viszont jelentős sörtartozást halmoztak fel nála az éjjel. Lacy 6/0, Rawls 6/-1, McKissic 4/6, Wilson 4/30. Ez betlihegy.Jól játszott a Texans, de a végét nagyon benézték. Jimmy király lett, sokszor szapultuk, de most nem cserélném el.
Szerintem a fal is egészen tűrhető volt bizonyos időszakokban (amikor nagyon kellett), mondjuk Clowney azért megmutatta miért lett 1/1 (ha jól emlékszem).
A nap másik hőse Richardson. Kurvajó lett a pali! Ez a P. Rich-Baldwin-Lockett tengely életveszélyes. Csak maradjanak egészségesek!
Sherm ugyan szerzett 2 INT-et, de azért ez nem az ő napja volt, mint ahogy Thomas is benézett 1-2 dolgot. Egyébként jó volt a passrush.
Meg van a W, ez a lényeg. Vasárnap tv-s meccs, muszáj nyerni!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Volt ám tüzijáték. Watson is minden elismerést megérdemel, de Wilson földöntúli volt. Graham utolsó meccsén még hozott egyet a Hawksnak?Én nem hiszek ebben.
Matthew99
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Volt ám tüzijáték. Watson is minden elismerést megérdemel, de Wilson földöntúli volt. Graham utolsó meccsén még hozott egyet a Hawksnak?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Wilson tegnapi teljesítményére nincsenek jelzők.Nem is szofisztikálnám ezt túl.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Na ez kemény volt 😀