Nadal17

Seattle Seahawks

Nadal17
Utoljára láttuk
16 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
579


Utolsó 10 fórum hozzászólás

18 napja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
22 napja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
A Miller pick szerintem hatalmas reach volt, mert ugye csak 1 TE-t kell húzni, a Graham-Dissly páros egyike sem lenne nagy downgrade, míg a LB és Secondary sorban vékonyabb a felhozatal, mivel korszakos zsenik játszottak az évek során.

Jelenleg Sonics csapatára voksolnék, mert a legendás defense húzóembereit sikerült megszerezni, a maradék posztokra bőven lehet jó játékosokat találni későbbi körökben (WR-ek közt a Harvin, Rice, Baldwin, Tate, Kearse, Lockett, Metcalf soron szépen meg lehet osztozni, DL-ba is bőven vannak még korábbi kezdők Clowney, Clemons, BigRed, Reed, Mebane..)
Nadal17
Dissly-ben max potencial van. Eddig mennyi meccset jatszott a 2 ev alatt serules elott? Harvin szinten. Abban a kvazi egy evben amig itt volt, csinalt 5 elkapast. Rice szinten tul volt mar a zenitjen. Clowney szinten egy evet volt itt, 3,5 sack es kihagyott mennyit, 4 meccset is? Sheldon Richardson is tipikusan ilyen, a Seahawksban nem sok mindent mutatott korabbi onmagahoz kepest.

Graham max elkapni tud, egyertelmuen NEM REACH (😛) Miller. Kicsit legyetek homerok. Az o injury hostoryjat nem er vitatni.

Erdekes lesz majd a kovetkezo posztja Ak-nak, lathatjatok hogyan alakult. Ezek szerint en tartom csak tulertekeltnek a safety posztokat 😊
undisputedly
Ez oké, csak OL nélkül egy Miller sokoldalúsága sem feltétlenül lenne akkora upgrade, mint amekkora pusztítást tudott végezni TT vagy Hill amikor pályán volt.
22 napja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
A Miller pick szerintem hatalmas reach volt, mert ugye csak 1 TE-t kell húzni, a Graham-Dissly páros egyike sem lenne nagy downgrade, míg a LB és Secondary sorban vékonyabb a felhozatal, mivel korszakos zsenik játszottak az évek során.

Jelenleg Sonics csapatára voksolnék, mert a legendás defense húzóembereit sikerült megszerezni, a maradék posztokra bőven lehet jó játékosokat találni későbbi körökben (WR-ek közt a Harvin, Rice, Baldwin, Tate, Kearse, Lockett, Metcalf soron szépen meg lehet osztozni, DL-ba is bőven vannak még korábbi kezdők Clowney, Clemons, BigRed, Reed, Mebane..)
1 hónapja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Ez kb. az a kategória, mint amikor egy szoros döntő végén nagy szakértelemmel megállapítják a győztesről, hogy "Jobban akarták a sikert".
1 hónapja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
...
Rózsa Sándor (betyár)
Nem arról van szó, hogy PC egy átlagos/rossz edző lenne.

Igen, kezdetben az évek alatt összeszedett egyetemi kontaktokat/tapasztalatokat felhasználva sikerült véghez vinni egy olyan fiatalítást, amire egy bajnok csapatot lehetett építeni.

Ugorjunk vissza a SB évére... Mi volt a filozófia ebben az évben ?

Offense részről volt egy tehetséges fiatal QB aki vigyáz a labdára és időnként extrákra is képes, egy elit RB Lynch személyében, előttük egy átlagos OL, amire noha panaszkodtunk akkoriban is, de Okung és Unger személyében két ProBowl szintű játékos volt az egységben, kiegészülve 2 olyan emberrel, akik éveket le tudtak húzni NFL csapatok kezdőjében.
A csapat magját és hírnevét pedig a brutál, LoB fémjelezte védelem adta, de ha megnézzük közelebbről, nem ennyire egyszerű a dolog. Akkoriban PC számtalanszor kiemelte és a mantrái egyike volt, hogy pass rusherből sosem elég. A Clemons - BigRed kezdő DE kettős mellé abban az évben érkezett frissen Bennett és Avril egész korrekt fizetésért, plusz a fiatal Irvin ott volt rotációban. Ekkor még a CB-WR kontaktokat sem büntették annyira, így az aggresszív press cornerjeink is jobbban tudtak érvényesülni. Ha kizárólag a SuperBowlt nézed meg, ahol a rekord halmozó Broncos támadósort megsemmisítették, kiválóan látszik, hogy Manningnek szinte alig van ideje passzolni mivel a fentiek miatt sokkal előbb összenyomja a DL a zsebet, minthogy az elkapók el tudnának szakadni (completion esetén is sokszor azonnal jött a büntetés Chancellortól, amiről Welker és Thomas tudnának mesélni). Ezek persze megfigyelhetőek a szezon többi meccsén is, talán a SB az, amit a legtöbben láttak/újranéztek, így szemléletesebb.

Természetes dolog az NFL-ben, hogy egy bajnok csapat játékosait hajlamosak túlfizetni következő offseasonben, mivel megugrik az értékük. Ezzel nekünk is számolni kellett, úgy mint bárki másnak, kompromisszumokat kell hozni, ezzel nincs is semmi gond. Sokan még újonc fizetéssel játszottak pár évig elit szinten, ami bőven adott mozgásteret.

Mi változott azóta?

- Csak zárójelben jegyzem meg a Harvinért és Grahamért feladott ellenértéket, majd a magyarázatot, hogy "nem sikerült őket beilleszteni a rendszerbe". Ezek ellenére a felelősök továbbra is a posztjukon maradtak, pedig az ő feladatuk lett volna. Ez a kisebb gond, engedjük is el.

- Támadófoci elkezd előtérbe kerülni: Következő évre a liga elkezdte szigorúan flagelni az 5 yardon túli kontaktokat, ami értelemszerűen hátrányosan érintett minket, viszont még mindig olyan minőséget képviselt a secondary, hogy drasztikusan nem befolyásolta az egység hatékonyságát.

Mindeközben fokozatosan épül le az offense, 2 szezont sikerül végigtolni úgy, hogy Drew Nowak (aki nem emlékezne, egy UDFA DT akiből Cable próbált kezdő NFL Centert faragni, nem sikerült és sehol máshol nem fogott rostert...), Patrick Lewis és hasonló arcok fordultak meg az OL-ban, miközben járt nálunk Jahri Evans training campben vetmin fizetésért de szezonkezdet előtt el lett küldve... Mondhatnánk, hogy 6-10 és 10-6 között Wilson jelentette a különbséget, de itt azért még látszik, hogy a defense magja egyben van és felváltva húzták ki a csapatot a szarból. Később tényleg Wilson jelentette a különbséget egymaga.

- Az NFL: Ami elkerülhetetlen, az évek során változnak a trendek, ezúttal minden elkezd a támadófoci irányába csúszni. Szintén elkerülhetetlen ebben a közegben, hogy konfliktusok és sérülések miatt elveszítesz kulcsembereket (Sherman, Thomas, Bennett / Avril, Chancellor ).

Itt megállnék egy pillanatra, hangsúlyozva, hogy egyre nagyobb szakadékok keletkeznek az eredeti helyzethez képest. A kérdés, hogyan sikerül ezekre reagálni? És itt érkezünk el azokhoz a problémákhoz, amik rendre előjönnek a fórumon, egyéntől függő mélységgel, részletességgel.

- A mai NFL-ben nagyon sok minden dől el a line of scrimmage-en. A mi csúcs éveinkben dominált a DL, esélyt adva a legendás secondarynknek. Az új trendeket kihasználva egy elit OL képes semlegesíteni egy jó pass rusht, így egy elit offense egy átlagos védelemmel sokáig tud jutni. Chiefs tökéletes példa erre, ide még visszakanyarodnék. De láthattuk, hogy egy innovatív offenseben egy átlagos Goffal is SB-ba lehet jutni.

- Mindeközben mi történik Seattleben? OL évek óta leszarva, mivel RW úgyis varázsol valamit. Hova jutottunk O# szinten? Egy védelemre támaszkodó, de megbízható támadórendszertől indulva mindkét egység elkezdett leépülni, majd mire elvesztettük a védelem magját, ott tartunk, hogy a támadósor kizárólag az időközben HoF várományossá fejlődött QB-tól függ, OL és az erősségeire szabott rendszer nélkül.

- És mi a helyzet a védelemmel? Secondary átlagos, pass rush nincsen, így sikerült statisztikailag a liga aljára süllyeszteni az egységet. Mi járult ehhez hozzá az említetteken túl? Sajnáltuk megfizetni a kulcsembereket. A Chiefs a mindent elsöprő támadógépezetére építve nyert bajnokságot, mégse sajnálta Clarkért azt a pénzt, amit mi igen. Plusz egy draft picket... Emellett Ken Norton lett a DC és elkeztünk 3-4 WR-el szemben is 4-3 base felállásokkal játszani. Aztán csodálkozunk, hogy Wagner és Wright lemarad, lecsúszik szerelésekről...

Itt kicsit gondban vagyok, hogy az offense maradisága és a futójáték erőltetésénél gyakran hangzik el Carroll neve és hogy nincs szabad keze az OC-nak, ugyanakkor ez a LB coverage dolog és Norton garázdálkodása hogy jöhetett nála és engedheti ki a kezéből defense guruként ?

Ezek miatt van az, hogy már senki nem érti, hogy mi a koncepció, hiszen minden korábbi koncepciónak, minden korábbi sikerreceptnek és a legújabb trendeknek is ellentmond az amit a FO csinál, miközben évről évre esélytelenül hullunk ki a WildCard körben a legjobb éveiben járó Wilsonnal, Wagnerrel és a már elveszített játékosokkal.

Az évek óta bullshit húzások a drafton már csak hab a tortán.
1 hónapja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Egy Beckham tradehez mit szólnátok?
Mondjuk az idei és a jövő évi 2.körert.
Komoky kis fegyverei lennének Wilsonnak 😃
feki
Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.

Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
Undi megjött a vödör vizzel... 😃
feki
Vajon Percy Harvin elérhető még? 😀
BigBaltazar
 www.seattletimes.com/sports/seahawks/former-seahawks-wr-percy-harvin-planning-nfl-comeback-after-4-year-hiatus/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=article_inset_1.1

Csak emlegetni kellett.. 😀 Számos műtét és rehab, valamint mentális gondok után szeretne visszatérni.
1 hónapja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Draft alatt nem csinálunk "bebaszós live-ot"?! 😊
Helmut Zimmer
Mik lennének a szabályok ?
Rózsa Sándor (betyár)
Ahány pozíciót hátramozog Schneider az 1/27el, annyi feles.
1 hónapja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Minden jóérzésű Hawks fan Tori Blacket szeretné húzni
Fast Willie
Szerinted hanyadik körig csúszik ? 😀
1 hónapja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Felfoghatatlan...

Egy igazi ikonná vált mint coin toss specialist 😊

R.I.P TJack
1 hónapja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Egyáltalán nem követem az NCAA-t, de nyomtam egy fanspeaket. Draft ismertetők alapján aláírnám, Jennings ahogy sejtem, eléggé reach lett.

27: R1P27
EDGE YETUR GROSS-MATOS
PENN ST.
59: R2P27
OT PRINCE TEGA WANOGHO
AUBURN
64: R2P32
CB JAYLON JOHNSON
UTAH
101: R3P37
WR JAUAN JENNINGS
TENNESSEE
133: R4P27
C MATT HENNESSY
TEMPLE
144: R4P38
DL LARRELL MURCHISON
NC STATE
214: R6P35
S JOSH METELLUS
MICHIGAN
Duff
Egy Gross-Matos - Griffen kettőssel kiegyeznék Clowney helyett. Mayowa, Irvin, Green hármassal kiegészítve egész korrekt lenne a poszt.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 579
több mint 4 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Attól, hogy DT-t húzunk, még nem biztos, hogy nem lesz belőle kezdő LT 😀

Szerkesztette: Nadal17
több mint 4 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Többit nem ismeremCoolearie
18 napja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
1 hónapja
Nadal17 Seattle Seahawks 579
...
Rózsa Sándor (betyár)
Nem arról van szó, hogy PC egy átlagos/rossz edző lenne.

Igen, kezdetben az évek alatt összeszedett egyetemi kontaktokat/tapasztalatokat felhasználva sikerült véghez vinni egy olyan fiatalítást, amire egy bajnok csapatot lehetett építeni.

Ugorjunk vissza a SB évére... Mi volt a filozófia ebben az évben ?

Offense részről volt egy tehetséges fiatal QB aki vigyáz a labdára és időnként extrákra is képes, egy elit RB Lynch személyében, előttük egy átlagos OL, amire noha panaszkodtunk akkoriban is, de Okung és Unger személyében két ProBowl szintű játékos volt az egységben, kiegészülve 2 olyan emberrel, akik éveket le tudtak húzni NFL csapatok kezdőjében.
A csapat magját és hírnevét pedig a brutál, LoB fémjelezte védelem adta, de ha megnézzük közelebbről, nem ennyire egyszerű a dolog. Akkoriban PC számtalanszor kiemelte és a mantrái egyike volt, hogy pass rusherből sosem elég. A Clemons - BigRed kezdő DE kettős mellé abban az évben érkezett frissen Bennett és Avril egész korrekt fizetésért, plusz a fiatal Irvin ott volt rotációban. Ekkor még a CB-WR kontaktokat sem büntették annyira, így az aggresszív press cornerjeink is jobbban tudtak érvényesülni. Ha kizárólag a SuperBowlt nézed meg, ahol a rekord halmozó Broncos támadósort megsemmisítették, kiválóan látszik, hogy Manningnek szinte alig van ideje passzolni mivel a fentiek miatt sokkal előbb összenyomja a DL a zsebet, minthogy az elkapók el tudnának szakadni (completion esetén is sokszor azonnal jött a büntetés Chancellortól, amiről Welker és Thomas tudnának mesélni). Ezek persze megfigyelhetőek a szezon többi meccsén is, talán a SB az, amit a legtöbben láttak/újranéztek, így szemléletesebb.

Természetes dolog az NFL-ben, hogy egy bajnok csapat játékosait hajlamosak túlfizetni következő offseasonben, mivel megugrik az értékük. Ezzel nekünk is számolni kellett, úgy mint bárki másnak, kompromisszumokat kell hozni, ezzel nincs is semmi gond. Sokan még újonc fizetéssel játszottak pár évig elit szinten, ami bőven adott mozgásteret.

Mi változott azóta?

- Csak zárójelben jegyzem meg a Harvinért és Grahamért feladott ellenértéket, majd a magyarázatot, hogy "nem sikerült őket beilleszteni a rendszerbe". Ezek ellenére a felelősök továbbra is a posztjukon maradtak, pedig az ő feladatuk lett volna. Ez a kisebb gond, engedjük is el.

- Támadófoci elkezd előtérbe kerülni: Következő évre a liga elkezdte szigorúan flagelni az 5 yardon túli kontaktokat, ami értelemszerűen hátrányosan érintett minket, viszont még mindig olyan minőséget képviselt a secondary, hogy drasztikusan nem befolyásolta az egység hatékonyságát.

Mindeközben fokozatosan épül le az offense, 2 szezont sikerül végigtolni úgy, hogy Drew Nowak (aki nem emlékezne, egy UDFA DT akiből Cable próbált kezdő NFL Centert faragni, nem sikerült és sehol máshol nem fogott rostert...), Patrick Lewis és hasonló arcok fordultak meg az OL-ban, miközben járt nálunk Jahri Evans training campben vetmin fizetésért de szezonkezdet előtt el lett küldve... Mondhatnánk, hogy 6-10 és 10-6 között Wilson jelentette a különbséget, de itt azért még látszik, hogy a defense magja egyben van és felváltva húzták ki a csapatot a szarból. Később tényleg Wilson jelentette a különbséget egymaga.

- Az NFL: Ami elkerülhetetlen, az évek során változnak a trendek, ezúttal minden elkezd a támadófoci irányába csúszni. Szintén elkerülhetetlen ebben a közegben, hogy konfliktusok és sérülések miatt elveszítesz kulcsembereket (Sherman, Thomas, Bennett / Avril, Chancellor ).

Itt megállnék egy pillanatra, hangsúlyozva, hogy egyre nagyobb szakadékok keletkeznek az eredeti helyzethez képest. A kérdés, hogyan sikerül ezekre reagálni? És itt érkezünk el azokhoz a problémákhoz, amik rendre előjönnek a fórumon, egyéntől függő mélységgel, részletességgel.

- A mai NFL-ben nagyon sok minden dől el a line of scrimmage-en. A mi csúcs éveinkben dominált a DL, esélyt adva a legendás secondarynknek. Az új trendeket kihasználva egy elit OL képes semlegesíteni egy jó pass rusht, így egy elit offense egy átlagos védelemmel sokáig tud jutni. Chiefs tökéletes példa erre, ide még visszakanyarodnék. De láthattuk, hogy egy innovatív offenseben egy átlagos Goffal is SB-ba lehet jutni.

- Mindeközben mi történik Seattleben? OL évek óta leszarva, mivel RW úgyis varázsol valamit. Hova jutottunk O# szinten? Egy védelemre támaszkodó, de megbízható támadórendszertől indulva mindkét egység elkezdett leépülni, majd mire elvesztettük a védelem magját, ott tartunk, hogy a támadósor kizárólag az időközben HoF várományossá fejlődött QB-tól függ, OL és az erősségeire szabott rendszer nélkül.

- És mi a helyzet a védelemmel? Secondary átlagos, pass rush nincsen, így sikerült statisztikailag a liga aljára süllyeszteni az egységet. Mi járult ehhez hozzá az említetteken túl? Sajnáltuk megfizetni a kulcsembereket. A Chiefs a mindent elsöprő támadógépezetére építve nyert bajnokságot, mégse sajnálta Clarkért azt a pénzt, amit mi igen. Plusz egy draft picket... Emellett Ken Norton lett a DC és elkeztünk 3-4 WR-el szemben is 4-3 base felállásokkal játszani. Aztán csodálkozunk, hogy Wagner és Wright lemarad, lecsúszik szerelésekről...

Itt kicsit gondban vagyok, hogy az offense maradisága és a futójáték erőltetésénél gyakran hangzik el Carroll neve és hogy nincs szabad keze az OC-nak, ugyanakkor ez a LB coverage dolog és Norton garázdálkodása hogy jöhetett nála és engedheti ki a kezéből defense guruként ?

Ezek miatt van az, hogy már senki nem érti, hogy mi a koncepció, hiszen minden korábbi koncepciónak, minden korábbi sikerreceptnek és a legújabb trendeknek is ellentmond az amit a FO csinál, miközben évről évre esélytelenül hullunk ki a WildCard körben a legjobb éveiben járó Wilsonnal, Wagnerrel és a már elveszített játékosokkal.

Az évek óta bullshit húzások a drafton már csak hab a tortán.
több mint 4 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 579
(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. wildcard esélyes)
undisputedly
Annyian visszavonultak, hogy rögbisekkel kell feltölteni a rostert.
több mint 2 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 579
több mint 4 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 579
 goo.gl/CFM13P

Beast Mode a Liga új évadelőzetesében. Beszarás 😀
több mint 1 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Fun fact: Oaklandben Carr az eddigi 8 meccsen több sacket szenvedett el Cable OL-ja mögött, mint tavaly egész szezonban.
több mint 1 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 579
Ma szerencsésen megérkeztünk Londonba. Meglepett, hogy mennyi Hawks baseball sapkás ember jött szembe az utcán. Természetesen a Hawksos pulcsimban utaztam, jól esett a felismeréskor összemosolyogni\köszönni a sorstársakkal 😊