Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Grahamre még a franchise tag sem kizárt, tényleg nagyon kellene, mert nincs mögötte senki. Willson csak egy évre írt alá újra, gyakran sérült, Vannettről még nem derült ki, hogy jó lesz-e valamire. Marcus Lucasnak és Swoopesnak voltak ígéretes felvillanásai a Chargers ellen, de egyikük sem életbiztosítás. Persze addig még lesz egy draft is.Kearse 99% cut, nagyot kéne robbantania hogy ne vágjuk ki (esélytelen, főleg hogy már csak 4.WR)És akkor ki lesz majd a cap áldozata? A GrahamChancellorBritt trióból én Brittre tettem volna, de az utóbbi 2 már megkapta a szerződését, Grahamért meg kurva nagy kár lenne. Bár a WR rosterünk éppenséggel elég atom, elbírja ha szar a TE, de akkor is. Vagy kire gondoltok?Kearse jövő évi kivágásával 5 misit takarít meg a csapat 1.8M dead cap mellett 😉
akdestroyer
Rajtuk kívül még Lane (4.75M), Avril (7.5M), Rubin (3.8M) és Wright (7.2M) az akin sokat tud spórolni Schneider kevés DM mellett.
Ugyanez igaz ET-re és Wagner-re, de sztem ők érinthetetlenek ha nem csap be a ménkű.
empty taxi
Szerintem még Wright is érinthetetlen, nagyon vékony a LB depth így is.
Rubin esélyes ha összeér a Reed-McDowell DT duó. Avrilt Clark válthatná fel, de neki meg 2018 után jár le a szerződése.
Lane is feláldozható
braxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Kearse 99% cut, nagyot kéne robbantania hogy ne vágjuk ki (esélytelen, főleg hogy már csak 4.WR)És akkor ki lesz majd a cap áldozata? A GrahamChancellorBritt trióból én Brittre tettem volna, de az utóbbi 2 már megkapta a szerződését, Grahamért meg kurva nagy kár lenne. Bár a WR rosterünk éppenséggel elég atom, elbírja ha szar a TE, de akkor is. Vagy kire gondoltok?Kearse jövő évi kivágásával 5 misit takarít meg a csapat 1.8M dead cap mellett 😉
akdestroyer
Rajtuk kívül még Lane (4.75M), Avril (7.5M), Rubin (3.8M) és Wright (7.2M) az akin sokat tud spórolni Schneider kevés DM mellett.
Ugyanez igaz ET-re és Wagner-re, de sztem ők érinthetetlenek ha nem csap be a ménkű.
empty taxi
Szerintem még Wright is érinthetetlen, nagyon vékony a LB depth így is.
Rubin esélyes ha összeér a Reed-McDowell DT duó. Avrilt Clark válthatná fel, de neki meg 2018 után jár le a szerződése.
Lane is feláldozható
több mint 8 éve
És akkor ki lesz majd a cap áldozata? A GrahamChancellorBritt trióból én Brittre tettem volna, de az utóbbi 2 már megkapta a szerződését, Grahamért meg kurva nagy kár lenne. Bár a WR rosterünk éppenséggel elég atom, elbírja ha szar a TE, de akkor is. Vagy kire gondoltok?Kearse jövő évi kivágásával 5 misit takarít meg a csapat 1.8M dead cap mellett 😉
akdestroyer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
És akkor ki lesz majd a cap áldozata? A GrahamChancellorBritt trióból én Brittre tettem volna, de az utóbbi 2 már megkapta a szerződését, Grahamért meg kurva nagy kár lenne. Bár a WR rosterünk éppenséggel elég atom, elbírja ha szar a TE, de akkor is. Vagy kire gondoltok?
több mint 8 éve
Ja és arról nem beszélve, hogy az O-line piac egyszerűen felrobbant az off-seasonban. Nagy a kereslet, kicsi a kínálat és ezért kellett például Joeckelnek is annyit fizetni. Nem emlékszem pontosan, de talán a Bucs hosszabbított a centerével aki nagyjából Britt kaliber lehet és több mint 10 millát kap egy évre.Csak 5 millió a teljesen garantált, gyakorlatilag az aláírási bónusz. A szerződésben benne van, de a 27 millióba nem számít bele további 15 millió injury-only garancia, amit csak akkor kell kifizetni neki, ha sérülten elküldjük a csapattól. Éves szinten tehát 7,3 milliót kereshet (Joeckel 8!), de ha egészségesen játszik szarul, bármikor kirakhatjuk, és jöhet Pocic. Nagyon jó bolt a csapat szempontjából, Schneider megint alkotott."A Seahawks 3 éves, 27 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a center Justin Brittel."ööö..... Bennett holnaptól holdoutól ezért szerintem ...
Hát nem is tudom...
funkyparduc
TGA
tejbegrrr!!!
több mint 8 éve
Csak 5 millió a teljesen garantált, gyakorlatilag az aláírási bónusz. A szerződésben benne van, de a 27 millióba nem számít bele további 15 millió injury-only garancia, amit csak akkor kell kifizetni neki, ha sérülten elküldjük a csapattól. Éves szinten tehát 7,3 milliót kereshet (Joeckel 8!), de ha egészségesen játszik szarul, bármikor kirakhatjuk, és jöhet Pocic. Nagyon jó bolt a csapat szempontjából, Schneider megint alkotott."A Seahawks 3 éves, 27 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a center Justin Brittel."ööö..... Bennett holnaptól holdoutól ezért szerintem ...
Hát nem is tudom...
funkyparduc
TGA
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Britt az első falember a Carroll/Schneider érában aki rookie szerződése után megkapja az új szerződést 😀Reméljük rászolgál. Nyílván nem ér 9M-t, de ő már rutinosnak mondható, a vezető a falban. A sok csíra mellé kell Britt.
Persze akkor Pocic draftolása megint érdekes, reméljük más poszton mint C beválik.
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
ja de igaz, kevertem. bocsi-Rawls kihagyja a holnapi meccset, Lacy kezd. Carson is kap majd korai snapet reméljükA tv-s info honnan? Nem a Chiefs ellenit adják?
-Britt közel egy 3éves évi 9M-ós szerződéshosszabbításhoz
-Brock lehet a kezdő nickel. Igy az RCB vagy Lane v Griffin lesz
-Wrightnak vmi sérülése van, de jövő héten visszatér!
-Mcdowellről semmi hír. Szeptemberben még biztos nem lesz pályán
-PRich már teljesen rendbe jött a hétvégi sérüléséből
-Hivatalos: Fant az LT, Joeckel az LG
-RG poszton tovabbra is Aboushi-Glowinski harc van. Holnap előbbi kezd
Szombat reggel 4:00 sportTV vs Vikings!
braxa88
Medvepapa
több mint 8 éve
"A Seahawks 3 éves, 27 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a center Justin Brittel."ööö..... Bennett holnaptól holdoutól ezért szerintem ...
Hát nem is tudom...
funkyparduc
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
"A Seahawks 3 éves, 27 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a center Justin Brittel."Hát nem is tudom...
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
-Rawls kihagyja a holnapi meccset, Lacy kezd. Carson is kap majd korai snapet reméljükA tv-s info honnan? Nem a Chiefs ellenit adják?
-Britt közel egy 3éves évi 9M-ós szerződéshosszabbításhoz
Szombat reggel 4:00 sportTV vs Vikings!
braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
-Rawls kihagyja a holnapi meccset, Lacy kezd. Carson is kap majd korai snapet reméljük-Britt közel egy 3éves évi 9M-ós szerződéshosszabbításhoz
Szombat reggel 4:00 vs Vikings!
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tramaine Brock 1 évre ír alá.
több mint 8 éve
Ma érkezik vizitre Tramaine Brock. 49ers vágta ki korábban mert megvádolták valamivel, azóta tisztázták.egyre lejjebb ment az évek alatt..
Eléggé jó lenne RCB poszton
braxa88
több mint 8 éve
ET és Griffin az ESPN pénzügyi szempontból is tökéletes keretében:
több mint 8 éve
Ma érkezik vizitre Tramaine Brock. 49ers vágta ki korábban mert megvádolták valamivel, azóta tisztázták.Eléggé jó lenne RCB poszton
több mint 8 éve
Richardson megint bemutatott egy parádés elkapást majd lesérült benne... reméljük szezonnyitóra egészséges lesz, mert ő nagyon kelldesirt kifelejtettük, pedig jó volt 😊
Védelem nem volt még egyben, de jó volt látni hogy Thomas 100%os, Griffinnek is voltak szép megmozdulásai.
Offenseről meg annyit, hogy amíg Ifedi a kezdő RT, addig sose lesz jó...
amig még nyílván jó az a 48pont. SBos években volt ilyen ponterős a preseason, jó jel ez is nyílván. erős a keret.
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Ok, de ezt tudom, sajnos az első lépésen nem változtat. Félek, hogy Bennett - Avril páros lassul. Utóbbinak az 1. lépése halálos volt, Bennett, meg traktor volt, ráadásul technikás. Vele talán nem lesz baj.Avril és Bennett csak 1.driveban játszott, ott is csak az elején kb 4 playt(a kezdő DTk is). Aztán Nazair Jones volt erős oldali DE, Clark vagy Marsh a másik oldalon, belül meg előbb Reed és Rubin, majd ők is lejöttek és Tylor Harris és Garrison Smith. 3.ésGoalnál mikor kaptuk a TDt akkor N.Jones-T.Harris-G.Smith-C.Marsh DL volt fenn. Ilyen remélhetőleg nem lesz a szezonban. Nemmeglepő annyira hogy nem volt nyomás.Az első és egyetlen komoly Chargers drive-t csúnyán benéztük, azt majd elemezgetni kell. Utána gyakorlatilag edzést láttunk a tarcsiktól. Én bizakodó vagyok, voltak szép jelenetek, Boykin pedig engem kifejezetten meglepett. Az INT az már csak az "én még ma ezt is megpróbálom" kategória volt, nem osztott nem szorzott.Háát nincs nagyon mit elemezgetni 4 emberes Passrush-0 nyomás, rossz coverage hívás (nézd meg a steppelésta az 1 yardosnál) ,rossz zóna átvétel, megkoronázva Thomas kamu vetődésével.
Támadófal? Na igen ott még mindig vannak kérdések. Adjunk időt. A pass rush nekem is hiányzott. Amúgy jó meccs volt, sok Hox ponttal. Így kell bemelegíteni.
garrett27
És ilyen volt pepitában az egész drive!
3as technika nélkül NemFogMenni. Az első lépéseket kell megnézni a DL től, mindent elárul
TGA
3as teknikre reméljük felépül McDowell. Addig a Bennett-Clark kettős lesz középen 3.downokon
braxa88
Marshról lassan ki kéne jelenteni, hogy töltelék a rotációban (bust). Egyébként Nazier Jonest figyeltem, ő ígéretesen mozog, de nem üti át a falat.
Azért fontos a kérdés, mert, ahogy a tavalyi évzárón jeleztem, nem a Sec feladata kitakarni a pályát, addig, ameddig a passrush odaér, hanem folyamatosan kell a nyomás, hogy a csapdahelyzeteket felvegye a másod védővonal. Ha a sec, csak "a pozíció után fut", abból nem nagyon szokott labdaszerzés születni.
Ez már tavaly sem volt meg. Bennett, mikor majdnem megverte Condottát azon hisztizett, hogy nem érnek oda, mert nagyon hamar kilőtt Matty Ice.
Szerintem viszont Bennettnek kéne a 3-asnak lenni rotációban Clarkkal, és kéne egy longman valódi 5-ösnek. Clark és Bennett kúrva jó játékosok, technikásak, és mocskosul erősek, jól használják a kezüket, de "seggből futnak" tóló mozgással, nem ők a leglazább srácok a flaszteren, nem természetes 5-7-9 technika nekik. Clark érdekes módon kicsit fürgébb, mint Bennett, mégis gyakrabban támad belső technikával, és inkább rátolja a Tcklet a QB-ra. Ez azonban sajnos kiszámíthatóvá teszi. Fizikailag gyengébben képzett de technikás Tackleket elpusztítja, mert képes félig átfedésből ballal betolni őket, de ritkán támad külső peremet.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Avril és Bennett csak 1.driveban játszott, ott is csak az elején kb 4 playt(a kezdő DTk is). Aztán Nazair Jones volt erős oldali DE, Clark vagy Marsh a másik oldalon, belül meg előbb Reed és Rubin, majd ők is lejöttek és Tylor Harris és Garrison Smith. 3.ésGoalnál mikor kaptuk a TDt akkor N.Jones-T.Harris-G.Smith-C.Marsh DL volt fenn. Ilyen remélhetőleg nem lesz a szezonban. Nemmeglepő annyira hogy nem volt nyomás.Az első és egyetlen komoly Chargers drive-t csúnyán benéztük, azt majd elemezgetni kell. Utána gyakorlatilag edzést láttunk a tarcsiktól. Én bizakodó vagyok, voltak szép jelenetek, Boykin pedig engem kifejezetten meglepett. Az INT az már csak az "én még ma ezt is megpróbálom" kategória volt, nem osztott nem szorzott.Háát nincs nagyon mit elemezgetni 4 emberes Passrush-0 nyomás, rossz coverage hívás (nézd meg a steppelésta az 1 yardosnál) ,rossz zóna átvétel, megkoronázva Thomas kamu vetődésével.
Támadófal? Na igen ott még mindig vannak kérdések. Adjunk időt. A pass rush nekem is hiányzott. Amúgy jó meccs volt, sok Hox ponttal. Így kell bemelegíteni.
garrett27
3as technika nélkül NemFogMenni. Az első lépéseket kell megnézni a DL től, mindent elárul
TGA
3as teknikre reméljük felépül McDowell. Addig a Bennett-Clark kettős lesz középen 3.downokon
több mint 8 éve
Az első és egyetlen komoly Chargers drive-t csúnyán benéztük, azt majd elemezgetni kell. Utána gyakorlatilag edzést láttunk a tarcsiktól. Én bizakodó vagyok, voltak szép jelenetek, Boykin pedig engem kifejezetten meglepett. Az INT az már csak az "én még ma ezt is megpróbálom" kategória volt, nem osztott nem szorzott.Háát nincs nagyon mit elemezgetni 4 emberes Passrush-0 nyomás, rossz coverage hívás (nézd meg a steppelésta az 1 yardosnál) ,rossz zóna átvétel, megkoronázva Thomas kamu vetődésével.
garrett27
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Az első és egyetlen komoly Chargers drive-t csúnyán benéztük, azt majd elemezgetni kell. Utána gyakorlatilag edzést láttunk a tarcsiktól. Én bizakodó vagyok, voltak szép jelenetek, Boykin pedig engem kifejezetten meglepett. Az INT az már csak az "én még ma ezt is megpróbálom" kategória volt, nem osztott nem szorzott.Támadófal? Na igen ott még mindig vannak kérdések. Adjunk időt. A pass rush nekem is hiányzott. Amúgy jó meccs volt, sok Hox ponttal. Így kell bemelegíteni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Még egy dolog, kezdő DL "disznó lassú".
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Szerintem sajnos nem ad reménykedésre okot a bal oldal sem pass protban, legalábbis a statok alapján.Ha megnézed a preassure statiszikákat, látni fogod, hogy kb. ott vagyunk, ahol a part szakad.Azért kevés csapatnak van olyan rusherkettőse mint a Bosa-Ingram.
Döbbenetes mennyiségű playmaker, és nem létező OL.
Kezdő Pass rush kombó a snapek 30- 35%-ban gyakorlatilag lőtávolba ért.
Jó eséllyel ugyanazt a mozit nézzük idén is, mint tavaly.
TGA
Jobb oldal szörnyű (Glowinski és Ifedi is gyenge, Pocic és Aboushi bevetésre vár), de a Fant-Joeckel baloldal azért reménykedésre ad okot.
Reméljük javulni fog ez, de Ifedi nem fog, őt cserélni kell amig ki nem nyírja Wilsont.
braxa88
Mi a fasznak kell offpositionben játszatni bárkit...
Nem lehet minden tökéletes, lenne egy jó falunk, folyton NFC döntősök lennénk
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Ha megnézed a preassure statiszikákat, látni fogod, hogy kb. ott vagyunk, ahol a part szakad.Azért kevés csapatnak van olyan rusherkettőse mint a Bosa-Ingram.
Döbbenetes mennyiségű playmaker, és nem létező OL.
Kezdő Pass rush kombó a snapek 30- 35%-ban gyakorlatilag lőtávolba ért.
Jó eséllyel ugyanazt a mozit nézzük idén is, mint tavaly.
TGA
Jobb oldal szörnyű (Glowinski és Ifedi is gyenge, Pocic és Aboushi bevetésre vár), de a Fant-Joeckel baloldal azért reménykedésre ad okot.
Reméljük javulni fog ez, de Ifedi nem fog, őt cserélni kell amig ki nem nyírja Wilsont.