Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Azért Bennett a nap végén egy aranyszívű csávó, és legalább következetes.

www.thenewstribune.com/sports/nfl/seattle-seahawks/seahawks-insider-blog/article158508969.html

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
fieldgullson volt egy 4 napos szavazósdi (  www.fieldgulls.com/2017/6/24/15862166/nfl-seahawks-all-time-53-man-roster-sherman-thomas-easley-brown-wagner ) az all-time seahawks rosterről ez alapján így néz ki az all-time seahawks:

QB: Russell Wilson, Matt Hasselbeck
RB: Marsawn Lynch, Shaun Alexander, Curt Warner
FB: Mack Strong
WR: Steve Largent, Brian Blades, Joey Galloway, Doug Baldwin, Darrell Jackson, Bobby Engram
TE: Jimmy Graham, Zach Miller, Mike Tice
OT: Walter Jones, Russell Okung, Sean Locklear
OG: Chris Gray, Steve Hutchinson
C: Robbie Tobeck, Max Unger

DE: Jacob Greene, Michael Sinclair, Michael Bennett, Cliff Avril, Chris Clemons
DT: Cortez Kennedy, Brandon Mebane, Sam Adams, Rocky Bernard
LB: Bobby Wagner, Lofa Tatupu, KJ Wright, Chad Brown, Fredd Young
CB: Richard Sherman, Dave Brown, Marcus Trufant, Shawn Springs
S: Earl Thomas, Kenny Easley, Kam Chancellor, Eugene Robinson

K: Steven Hauschka
P: Jon Ryan
RS: Leon Washington
több mint 8 éve
Mi újabban ez a nagy felhajtás Wilson körül?
Egy csomó főcímet látok az elmúlt hetekben Wilsonról (nem mind olvasom végig, ezért kérdem)
, hogy érinthetetlen, hogy nélküle nincs csapat, meg sb, meg csapat társak nyilatkoznak róla, hol pozitívan, hol nem annyira... mi folyik nálatok? ubiszezon, vagy a haraszt zörög, vagy kipukkadt a Sherman lufi és most RW a téma?
Pari
Ez szerintem érdekes lehet Neked:
 seahawkswire.usatoday.com/2017/06/15/offensive-coordinator-darrell-bevell-on-qb-russell-wilson-hes-all-the-way-back/

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Hawkblogger írása.Vannak gondolatok, amelyek visszaköszönnek a tavalyi elmélkedéseinkből.
 www.hawkblogger.com/2017/06/seahawks-identity-crisis-part-offensive-philosophy.html

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Egy csomó főcímet látok az elmúlt hetekben Wilsonról (nem mind olvasom végig, ezért kérdem)
, hogy érinthetetlen, hogy nélküle nincs csapat, meg sb, meg csapat társak nyilatkoznak róla, hol pozitívan, hol nem annyira... mi folyik nálatok? ubiszezon, vagy a haraszt zörög, vagy kipukkadt a Sherman lufi és most RW a téma?
Pari
offseason
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Korai lenne arról elmélkedni, hogy a jövő évi cap alatt kinek nem jut hely? Elég veretes a 2018-as FA listánk, pénz az meg nincs. (24m$)

több mint 8 éve
Earlről egyre jobb hírek jönnek.
Dion Jordanről kevésbé.
TGA
inkább mint fordítva
több mint 8 éve
Earlről egyre jobb hírek jönnek.
Dion Jordanről kevésbé.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Carroll azt mondja nem lesz Kaepernick igazolás. De akkor ki jön helyette?
akdestroyer
több mint 8 éve
Carroll azt mondja nem lesz Kaepernick igazolás. De akkor ki jön helyette?

több mint 8 éve
OFF:

A főnök új játékszere:

img.purch.com/h/1400/aHR0cDovL3d3dy5zcGFjZS5jb20vaW1hZ2VzL2kvMDAwLzA2Ni80NjMvb3JpZ2luYWwvZHJvbmUxX3dlYnNpdGUuanBnPzE0OTYyNjgyNTY=
funkyparduc
...vannak fenntartásaim .. 😊
TGA
Az új Air Force One, a first lady adta le a rendelést...
tejbegrrr!!!
ez kúrvajó !!! 😀😀😀

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
OFF:

A főnök új játékszere:

img.purch.com/h/1400/aHR0cDovL3d3dy5zcGFjZS5jb20vaW1hZ2VzL2kvMDAwLzA2Ni80NjMvb3JpZ2luYWwvZHJvbmUxX3dlYnNpdGUuanBnPzE0OTYyNjgyNTY=
funkyparduc
TGA
Az új Air Force One, a first lady adta le a rendelést...

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
OFF:

A főnök új játékszere:

funkyparduc
TGA
Ócskavas!!!!!!!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
OFF:

A főnök új játékszere:

funkyparduc

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
OFF:

A főnök új játékszere:

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Nagybetűs OFF, de muszáj elmesélnem:

Hát srácok én tegnap megvilágosodtam.
Pár napja letöltöttem egy ilyen kurvajófajta NFL Manager játékot a telefonomra, (2016-os rosterekkel, ez még fontos lesz). Van ott minden, draft, draftpick/játékos cserebere, FA piac, sapka, ami csak kell. Na mondom majd én most megmutatom hogyan is kéne ezt csinálni Carroléknak.

A játék olyannyira reálisra sikerült, hogy Ifedi és Britt már a legelső játéknap után lesérült a fél szezonra. ( 😊 )
Ekkor jött a sokk, mert meccs után pörgettem az ÓL rostert, és jobb híján olyan nevekből kellett összeraknom a falat, mint Lewis, Sowell, Fant, Sokoli, Webb...
Asszem ez volt a pillanat amikor a bal szemgolyóm elkezdett rángani, és pont úgy kapkodtam a levegőt, mint a kezdő asztmás kisfiú a tengeren, amikor rájön, hogy kurvára kár volt a vízbe ejteni az utolsó inhalálót.
A kövi meccsen a félelmetes Rams D# 5 sacket meg 1 fumblit csinált Wilsonon, és ez volt az végső megvilágosodás pillanata, amikortól igazán elkezdtem értékelni és becsülni, hogy Carrol egyáltalán a PO-ba vitt minket tavaly.

Ha van tanulság ebből az az, hogy tegyetek ti is így. 😊

Ui: (Az kövi drafton 7 OL embert húzok)

True story.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
 www.cbssports.com/nfl/news/heres-your-latest-reminder-that-writing-off-the-seahawks-is-stupid/

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ne a múltban éljetek. Kit érdekel már a kettő évvel ezelőtti döntő? Az ideit kellene behúzni 😊
több mint 8 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/05/29/seahawks-launch-otas-tuesday-amid-tales-of-drama-dysfunction/
Tessék inkább az OTA t követni, vannak bíztató fejlemények. 😊

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
jáj :/
braxa88
Igen, pont ezért szerkesztettem villámgyorsan, de ahogy látom már késő. 😀

több mint 8 éve
Jézus teste. Ennyi flame-et végig nem olvasok, de ez a bohócot csinált belőle Kearse akkora marhaság, hogy leestem az ágyról 😀 😀 😀
Wyatt
Szerintem én nem ezt írtam.
TGA
Nem te írtad ezt 😊
Wyatt
Ém voltam. Rossz elkapást emlegetnek "The catch" néven, mert az volt az... ha behúzzuk a végén. Butler meg akárhogy szépítjük, elég vakon volt. 😀
akdestroyer
jáj :/
több mint 8 éve
Jézus teste. Ennyi flame-et végig nem olvasok, de ez a bohócot csinált belőle Kearse akkora marhaság, hogy leestem az ágyról 😀 😀 😀
Wyatt
TGA
Nem te írtad ezt 😊
Wyatt
Ém voltam. Amúgy rossz elkapást emlegetnek "The catch" néven, mert az volt az. Már ha behúzzuk a végét.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
TGA
Nem te írtad ezt 😊