Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
 twitter.com/bcondotta/status/857808134252806144
Aguirre
Tehát vagy nem volt célpont 26.-ra, vagy volt, de akkor szerintem nem Lamp volt az. Melifonwu?

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
 twitter.com/bcondotta/status/857808134252806144
több mint 8 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
na szóval, hiperizgatott vagyok az estével kapcsolatban, 6 pick, mongyukhuzunk szerintem minimum 4 embert, de jó lenne 5nél nem kevesebbet.
Round 2 | No. 34 overall
Round 2 | No. 58 overall
Round 3 | No. 90 overall
Round 3 | No. 95 overall
Round 3 | No. 102 overall
Round 3 | No. 106 overall
Round 4 | No. 111 overall
Round 6 | No. 210 overall
Round 7 | No. 226 overall
Round 7 | No. 249 overall

34-re Lamp! nincs mese.Packers szerintem nem viszi ki, akkor meg a legjobb OGt kell elvinni. Akartuk Langet, szal a stáb is akar jó OGt. Reális esélyt látok rá.
Ha nem ő akkor Kevin King, Quincy Wilson, Dan Feeney. ha nem közülük viszünk valakit akkor az felkúr.
braxa88
Én is azt mondom h nem visszük ki Lampet , 2 napja igazoltuk le Jahri Evans , én nem gondolom h ezután jön egy Guard .
Vagy még le cserélünk vagy jön egy Cb.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
na szóval, hiperizgatott vagyok az estével kapcsolatban, 6 pick, mongyukhuzunk szerintem minimum 4 embert, de jó lenne 5nél nem kevesebbet.
Round 2 | No. 34 overall
Round 2 | No. 58 overall
Round 3 | No. 90 overall
Round 3 | No. 95 overall
Round 3 | No. 102 overall
Round 3 | No. 106 overall
Round 4 | No. 111 overall
Round 6 | No. 210 overall
Round 7 | No. 226 overall
Round 7 | No. 249 overall

34-re Lamp! nincs mese.Packers szerintem nem viszi ki, akkor meg a legjobb OGt kell elvinni. Akartuk Langet, szal a stáb is akar jó OGt. Reális esélyt látok rá.
Ha nem ő akkor Kevin King, Quincy Wilson, Dan Feeney. ha nem közülük viszünk valakit akkor az felkúr.
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Biztos megérte egy ilyen kis haszonért cserébe egy ilyen jó játékoshoz segíteni a csoportellenfelet?

Persze ebből a pickből lehet egy HoF játékos Fosterből meg McDonalds alkalmazott de nekem ez necces.

Lamp hatalmas húzás lenne de szerintem kiviszi a GB, ideális Lang pótlék.
Bazzani
Hogy is van az, hogy a győztesek a győzelemre fókuszálnak, a vesztesek a győztesekre ? 😊

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Lassan már csak tradelünk nem is draftolunk. Kissé vegyesek az érzelmeim, de még jó is kisülhet az egészbőll. Remélem PC-ék nem variálják túl a dolgokat. Én továbbra is a falba húznék, legalább 2 használható embert, aztán jöhet a lepattanózás akiket bent hagynak.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 080 — Axel Foley
Biztos megérte egy ilyen kis haszonért cserébe egy ilyen jó játékoshoz segíteni a csoportellenfelet?

Persze ebből a pickből lehet egy HoF játékos Fosterből meg McDonalds alkalmazott de nekem ez necces.

Lamp hatalmas húzás lenne de szerintem kiviszi a GB, ideális Lang pótlék.

több mint 8 éve
A Falcons trade szerintem korrekt volt, de a 49ers csak egy 111-est adott pluszba (ami önmagában korrekt lenne nagyjából), csakhogy ezzel elég nagy kockázatot vállaltunk, hogy húzhattunk volna 31-re (pl. Lamp-ot), de e helyett visszamentünk 34-re, és így pont olyan csapatok vannak/voltak ott, akiknek hasonló játékosok kellenek. Pl. a Saints ugyan kihúzta már korábban Lattimore-t, így Reuben Foster jöhetett akkor még szóba oda, de mivel kivitték előlük, maradt az OL-t (ami szintén kell nekünk is), és a Packersnek is elvileg OL és CB is szóba jöhet, tehát reménykedjünk abban, hogy RB is kell nekik és mivel Cook is bent van még (és Mixon is persze) így van rá esély, hogy bent lesznek a saját kiszemeltjeink.

A legjobban szerintem akkor jönnénk ki ebből, ha 34-re sikerülne Lamp-ot húzni, majd a plusz pickeket felhasználva feltradelni 40 körül King-ért. Ha mindkettőt meg tudnánk szerezni, akkor azt mondom oké.

Ha Lamp nem sikerülne, szóba jöhetne Dan Feeney OG később. Ha sikerülne Lamp, de King nem, akkor később pl. Quincy Wilson, Rasul Douglas, Chidobe Awuzie, Jourdan Lewis, Ahkello Witherspoon vagy a sérült Sidney Jones, Fabian Moreau is szóba jöhetne ha maradunk a CB-nél.

Különben nagyon érdekes volt a draft, a legnagyobb nyertesek egyike eddig a Browns mellett a 49ers szerintem, két remek játékost szereztek az első körben és egy csomó plusz picket is begyűjtöttek közben, valamint a türelmesen váró ölükbe hulló lehetőséget kihasználó Colts. Továbbá ami kiderült, (bár eddig is lehetett tudni) hogy az egészség és a háttér mennyire fontos.
több mint 8 éve
Bejött a trade. Ezek szerint nem kellett nekünk sem McKinley, sem Tre'Davious White, sem Ramczyk. Még maradt sok jó játékos a második napra is.
Persze most attól függ a Packers kit választ, de pl. bent maradt még Lamp és Robinson is, valamint King, Baker, Melifonwu, Awuzie akik szóba jöhetnek szerintem - hacsak nem lesz újabb trade...
több mint 8 éve
hát tradeltünk hármat, draftoltunk nullát, holnap mozgalmas nap lesz
ezek vannak: 34, 58, 90, 95, 102, 106, 111, 210, 226 , 249 (vastag 2-3.kör)

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
na a trade:
seahawsk adja: Lynch + 2018/6.kör
raiders adja: 2018/5.kör
braxa88
Valahogy nem tudok örülni hogy más csapatban látom, de hát ez az üzlet. Az ár.....mondhatnám hogy odaadtuk egy zacskó Skittles-ért, de már gyakorlatilag visszavonult és nem számoltunk vele, így inkább mi nyertünk egy zacsival.
garrett27
Először azt gondoltam, hogy jó szar egy üzlet ez így nekünk, de belegondolva úgy van ahogy mondod. A mi szekerünket már nem húzta és egy 6. kör helyett egy 5. körös picket kaptunk. Nyami...
BigBaltazar
Tök igazad van.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
na a trade:
braxa88
Valahogy nem tudok örülni hogy más csapatban látom, de hát ez az üzlet. Az ár.....mondhatnám hogy odaadtuk egy zacskó Skittles-ért, de már gyakorlatilag visszavonult és nem számoltunk vele, így inkább mi nyertünk egy zacsival.
garrett27
Először azt gondoltam, hogy jó szar egy üzlet ez így nekünk, de belegondolva úgy van ahogy mondod. A mi szekerünket már nem húzta és egy 6. kör helyett egy 5. körös picket kaptunk. Nyami...

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Amugy a héten kaptam el a Lynch-es Bear Grylls túlélős műsort a NatGeon, tudom már kb egy éves, de hát Lynch felirat/szinkron nélkül nekem nem érthető, így csak most néztem meg. 😊
Hát eléggé negatív kép jön le róla a médiában, sok olyan dolgot mondott amit a felületesen ismerők nem gondolnának róla, értelmes srác.

Ja és így utólag a kedvencem: Bear megkérdezte tőle, hogy mi volt a pályafutása csúcsa, és Marshawn azt mondta, hogy az hogy időben vissza tudott vonulni, és hogy nem tudja elképzelni, hogy annyira hiányozzon neki a foci, hogy visszatérjen az NFLbe.
Utólag ez jó nagy faszság lett 😀
több mint 8 éve
na a trade:
braxa88

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
na a trade:
több mint 8 éve
Saints fel jön pass rusherért, mi meg első kör végén BUDDA BAKER. Köszi.
Medvepapa
max ha nickelnek hasznlnánk
braxa88
Szerintem többféleképpen használhatnánk. Meg amúgy is Budda. Csak simán király. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Medvepapa
max ha nickelnek hasznlnánk
több mint 8 éve

több mint 8 éve
1. körben várok embert az OL-be, feltéve hogy lesz csúszás, ha nem akkor CB. PC-ék úgyis kiszámíthatatlanok. Amire nem számítok az RB, TE, LB.
Ja és a vesszőparipám: kell egy csere QB! Vagy kiszabadítjuk Táncsicsot.
WR, DT, DE nem valószínű, de S posztra kellene ember. Trade lesz a lyukas köreink miatt, mert alul már csak mákkal lehet belenyúlni (Brady, Sherman stb ). Aztán jöhet a kukázás egy másik Baldwinért vagy valami ilyesmi.
De hogy mi lesz, valójában fogalmam sincs.

több mint 8 éve
Na holnap draft. mit/kit vártok?
Tippelünk?

Én már többször leírtam, hogy CBt várok, vagy a top3 OL arcból valakit (Bolles, Ramczyk, Lamp).
ja és a tippem:

Marlon Humphrey, CB, Alabama
braxa88
Az érvényes tipp, ha arra tippelek, hogy letrade miatt nem lesz első körös választásunk? Schneidernek amúgy is szokása tradelni (ha jól rémlik utoljára 2011-ben volt trade nélküli első körös választásunk).

Amúgy ahogy jobban nézegettem, nekem személy szerint Bolles és Ramczyk sem tetszik annyira hogy első körben vigyük (meg nem is biztos hogy bent lesznek mert 20 után indulhat egy O line roham), Lamp szóba jöhetne, akinek kb. annyi a baja hogy rövid a karja, ezért guard inkább, de érte valószínűleg feljebb kellene menni, szóval marad a CB. Esetleg ha egy jó EDGE pl. McKinley csúszna, akkor el lehetne gondolkodni rajta, de mondjuk az elsődleges need nem az lenne elvileg. Bár Pete-ből kiindulna az O line-t annyira dicséri állandóan (még Fant-ot is) hogy lehet hogy az első-második körben nem is húzunk támadófalembert. CB class meg mély, így tudunk második, harmadik körben is találni valakit.
Mivel az előzetesen várt 30-50 közötti pickek között nézelődtünk leginkább, elképzelhetőnek tartok egy hátratrade-et, majd egy előretrade-et (mint tavaly) így több embert tudunk húzni abban a sávban.

Itt is foglalkoznak a témával:
 seahawksdraftblog.com/seahawks-draft-primer-looking-ahead-to-thursday

Különben Humphrey valóban jó lenne, ha bent lenne még 26-nál.
több mint 8 éve
Na holnap draft. mit/kit vártok?
Tippelünk?

Én már többször leírtam, hogy CBt várok, vagy a top3 OL arcból valakit (Bolles, Ramczyk, Lamp).
Aminek nem örülnék de van esélye az a S, LB, DE, WR.

De nyílván megint 2-3.körre taksált ember fogunk vinni (lásd Irvin, Carpenter vagy Ifedi).

A csütörtök-péntek nagyon mozgalmas lesz, 5 pick, és biztos lesz trade is valamerre, egyik 3-al jó lenne lejjebb menni mert ugye 4-5.kör nincs.

Írhatnék itt verziókat amik tetszenének 1-2.körre, de mindben OL+CB felosztás lenne valamilyen sorrendben, rendzserbe passzoló emberekkel.

Lényeg hozni kell egy LT-t, kezdő kaliberű CB(ke)t) ésDT-t. Jó lenne ezt már csütörtök-pénteken lerendezni, aztán lehetne BPAzni, vagy szokás szerint birkózókat, SPARQ harcosokat, teljesen ismeretlen arcokat húzni..

ja és a tippem:

Marlon Humphrey, CB, Alabama

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
 www.si.com/nfl/2017/04/26/marshawn-lynch-signs-raiders

The compensation to complete the transactions expected to be late-round picks in the 2018 NFL draft.
több mint 8 éve
Már meg is van kire kell lecsapni a drafton (az előzetesen Top 15-be vár Conley-ra, aki egyesek szerint akár a legjobb CB is lehet(ne) a classból),
 www.thescore.com/nfl/news/1288341-lattimore-defends-ex-teammate-conley-after-rape-allegation
ha ártatlan, ha nem, csúszni fog.
Bár ez alapján  www.thescore.com/nfl/news/1288668-report-conley-won-t-speak-to-police-until-after-draft szerencsétlen nem is tudja megvédeni magát, így undrafted is lehet (amit mondjuk nem hinnék, mert egy hetedik kört csak megér már valakinek).
Mondjuk gyanús az egész ügy, meg pont akkor jönnek ezzel elő, amikor még a draft előtt vagyunk pár nappal, de a hivatalos ügy csak a draft után kezdődik.
Frank Clarknak is voltak ügyei, megkockáztattuk, és tulajdonképpen be is jött.
Aguirre
La'el Collins is udfa volt kb ugyanez a szitu. (már ha Conley is ártatlan)
több mint 8 éve
Már meg is van kire kell lecsapni a drafton (az előzetesen Top 15-be vár Conley-ra, aki egyesek szerint akár a legjobb CB is lehet(ne) a classból),
 www.thescore.com/nfl/news/1288341-lattimore-defends-ex-teammate-conley-after-rape-allegation
ha ártatlan, ha nem, csúszni fog.
Bár ez alapján  www.thescore.com/nfl/news/1288668-report-conley-won-t-speak-to-police-until-after-draft szerencsétlen nem is tudja megvédeni magát, így undrafted is lehet (amit mondjuk nem hinnék, mert egy hetedik kört csak megér már valakinek).
Mondjuk gyanús az egész ügy, meg pont akkor jönnek ezzel elő, amikor még a draft előtt vagyunk pár nappal, de a hivatalos ügy csak a draft után kezdődik.
Frank Clarknak is voltak ügyei, megkockáztattuk, és tulajdonképpen be is jött.
több mint 8 éve
Draftoltam én is 3-at a fanspeaken, a három legfrisebb big board alapján:
...

Nektek melyik verzió jönne be leginkább?
SONICS-SEAHAWKS
első draft nagyon tetszik, mind3 DB jó játékos, de Sutton már túlzás 😊 ott lehetett volna másik posztra húzni már
meg igazából kurva ideges lennék ha így induln a draft, hogy 1-2.kör OL, DB, DT poszt valamelyikére kéne oda draftolni, de így hogy 3 kezdőkaliber lecsúszott 3.körre igy oké 😊 de mondom a 3 DB sok a 3.körben

2..: DE-t nem szeretnék, mégha nálam Barnett top5 játékos a classban. nem need, sőt egyik elgjobb posztunk. 2.nap viszont nagyon bejön.

3. fasza, ez tetszik legjobban.első 4 pick akár 1.napos kezdő is lehet.